24 Ιανουαρίου 2014

ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

10753_659934100719141_142762375_n.jpg

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:"ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ".ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΓΑΔΑ;


ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

«ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ, Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΜΟΥ ΕΙΠΕ: “ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΟΥΜΕ. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ»
- «Επειδή έχω …πόλεμο με τον Ρότσιλντ για την Τράπεζα της Ανατολής, έσκαψε… λάκκο για να με χώσει μέσα. Μπορεί όμως να είναι και άλλος ο λόγος τον οποίο δεν γνωρίζω…»
- «Η υπόθεση Καρούζου δεν αφορά μόνον τα 140 δις αλλά ο Καρούζος (μέσω CIA) διαθέτει 6.500 ακίνητα στην Ελλάδα, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ»!
- «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει κτηματολόγιο! Αν υπάρχει μια CIA με δέκα «Καρούζους» με 6.500 ακίνητα στο δεκαπλάσιο, πώς είναι δυνατόν να κάνει κτηματολόγιο αυτή η χώρα;» 
Επικίνδυνα παιχνίδια σε σκοτεινούς διαδρόμους, κατασκοπία, χολυγουντιανό μυστήριο και  τρόμο θυμίζουν τα όσα αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα ο Αρτέμης Σώρρας, γνωστός από την υπόθεση των 600 δις δολαρίων. Ο άνθρωπος  που φέρεται να διαθέτει όλο το ποσό για την απόσβεση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας, βρίσκεται σε …πόλεμο με την οικογένεια Ρότσιλντ για την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Όπως αποκαλύπτει, προσκλήθηκε από πράκτορα του Γιάκομπς Ρότσιλντ που κατοικεί στην Κέρκυρα, προσφέροντάς του υλικό σε CD με την υπόθεση του έγκλειστου Καρούζου. Ο Καρούζος, σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται ο Σώρρας δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Είναι διαχειριστής της CIA σε 6.500 ακίνητα που διαθέτει στην Ελλάδα αξίας 5 τρις ευρώ! Διαβάστε τις λεπτομέρειες του θρίλερ… 
Κύριε Σώρρα, μας καλέσατε για να μας πείτε ότι απειλήθηκε η ζωή σας από την οικογένεια Ρότσιλντ!
Σώρρας: Ναι, είναι αλήθεια.
Πείτε μας, τι στοιχεία έχετε;
Σώρρας: Είναι γεγονός ότι αυτοί με πολεμάνε γιατί έχουν όλα τα συμφέροντα στην Ελλάδα μας. Έχουν υπό τον έλεγχό τους όλες τις τράπεζες και υπηρεσίες του κόσμου, με αποτέλεσμα να δυναστεύουν τον πλανήτη.  Θα σας πω ακριβώς πώς φτάσαμε στην απειλή της ζωής μου. Πριν από περίπου δύο μήνες όταν βρισκόμουν στην Αμερική, ένας πράκτορας των Ρότσιλντ πλησίασε την κα Σέβη Λαμπράκη, την αδερφή του προέδρου της END Μανώλη Λαμπράκη, εδώ στην Ελλάδα. Αυτός λοιπόν συστήθηκε ως πράκτορας-εκπαιδευτής στην ΕΥΠ, ψυχολόγος και δεξί χέρι του Ρότσιλντ και μετέφερε στην κα Λαμπράκη την επιθυμία του Γιάκομπς Ρότσιλντ  να συναντηθεί μαζί μου και να μου παραδώσει κάποια συγκεκριμένα χαρτιά.
Τι χαρτιά ήταν αυτά, τι ακριβώς περιείχαν;
Σώρρας: Αφορούσαν στην υπόθεση του Καρούζου, δηλαδή υπόθεση της CIA.
Μιλάτε για τον Καρούζο που βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές;
Σώρρας: Μέχρι τότε δεν ξέραμε ποιον Καρούζο εννοούσε. Ήταν όμως ο έγκλειστος Καρούζος και ο Ρότσιλντ ήθελε, λέει, να μας δώσει αυτά τα χαρτιά γιατί είχε σιχαθεί όλα τα μιάσματα και τα πολιτικά παιδιά που τον έχουν ξεφτιλίσει. Αυτό μετεφέρθη στ’ αυτιά μας. Είμαστε πολύ υποψιασμένοι: Γιατί να θέλει ο Ρότσιλντ να μας δώσει εμάς τον φάκελο Καρούζου αφού τα «παιδιά» αυτά είναι δικά του, στις θέσεις αυτές τους έχει τοποθετήσει αυτός, ο Γιάκομπς Ρότσιλντ που ρυθμίζει πάρα πολλά πράγματα…
Γίνεται πιο συγκεκριμένος κύριε Σώρρα, τι ακριβώς περιείχαν αυτά τα χαρτιά;
Σώρρας: Μας είπε ότι θα μας παραδώσει έναν φάκελο με 140 δις ευρώ, πληρωμές δηλαδή που έχουν γίνει από τους λογαριασμούς του Καρούζου. Ξαναλέω ότι ο Καρούζος είναι ο διαχειριστής του ταμείου για λεφτά και ακίνητα της CIA. H CIA δεν είναι μυστική υπηρεσία της Αμερικής, είναι παγκόσμια Security, είναι το παγκόσμιο ταμείο και στην Ελλάδα βρίσκεται από το 1944 επειδή η Ελλάδα είναι μέτοχος και μέλος του παγκόσμιου ταμείου.  Για να προσέχει τα λεφτά των πολιτών από τους πολιτικούς, τους «καρχαρίες», τους εκβιαστές, τους απατεώνες. Αντ’ αυτού, η CIA μετετράπη σε κλέφτη, σε δυνάστη. Αν δείτε τον ισολογισμό της Αμερικής, η CIA δεν πληρώνεται από τους Αμερικανούς αλλά από τα παγκόσμια ταμεία, δηλαδή από τους ανθρώπους όλου του πλανήτη.
Επιμένω να γίνεται πιο συγκεκριμένος σε σχέση με τον πράκτορα του Ρότσιλντ, παρακαλώ.
Σώρρας: Ο πράκτορας λοιπόν ήθελε να μου δώσει τα στοιχεία εκείνα που αποδεικνύουν ότι από τους λογαριασμούς του Καρούζου, δηλαδή της CIA, δόθηκαν μίζες σε αξιωματούχους από το 1967 έως το 2012.
Από την εποχή της χούντας μέχρι σήμερα;
Σώρρας: Αυτό φαίνεται και στο e-mail που στέλνει ο πράκτορας στους ανθρώπους μου, όπου τα δηλώνει όλα αυτά.
Δηλαδή ο Ρότσιλντ ήθελε να «καρφώσει» την CIA;
Σώρρας: Εδώ είναι το θέμα. Θέλει να «καρφώσει» τη CIA ή τους διαχειριστές της CIA στην Ελλάδα; Θέλει να «καθαρίσει» το τοπίο στην Ελλάδα, θέλει να μας πει ότι στη χώρα μας τα κακά παιδιά είναι οι πολιτικοί και ο …καλός άνθρωπος είναι ο Ρότσιλντ; Αυτό είναι ένα μεγάλο ερώτημα αλλά έπρεπε να φτάσουμε μέχρι το τέλος για να καταλάβουμε τι ακριβώς …παιζόταν!
Τι κάνατε λοιπόν στη συνέχεια;
Σώρρας: Ο πράκτορας αυτός μας ζήτησε 500 εκατομμύρια ευρώ.
Τι; Μίζα;
Σώρρας: Μας πουλούσε τον φάκελο έναντι 500 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν μας τον έδινε λοιπόν για τη χώρα, δεν είναι φιλέλληνας αλλά ένας παραδόπιστος μηχανισμός του Ρότσιλντ που ήθελε να μας πουλήσει τον φάκελο με τα στοιχεία Καρούζου έναντι 500 εκατ. ευρώ.
Σε μετρητά τα ζήταγε;
Σώρρας: Σε ομόλογο. 
Δεχτήκατε;
Σώρρας: Δέχτηκα εφόσον τα στοιχεία ήταν τόσο ισχυρά. Όταν ήρθα στην Ελλάδα συναντήθηκα με αυτόν τον πράκτορα. Είχα μια μεγάλη κουβέντα μαζί του την οποία έχω μαγνητοφωνήσει για την ασφάλεια όλων. Όπως και όλες οι συναντήσεις που είχα μαζί του έχουν μαγνητοφωνηθεί.
Πόσες φορές τον συναντήσατε;
Σώρρας: Τρεις φορές.
Τι σας είπε;
Σώρρας: Μου μετέφερε ότι ο Γιάκομπς Ρότσιλντ ήθελε να με συναντήσει στην Κέρκυρα και να φτιάξει μέσω του πράκτορα τις σχέσεις μας, να γίνουμε φίλοι, να σπάσει τον πάγο! Ήθελε να μου δώσει όλα τα στοιχεία Καρούζου προκειμένου, να «καθαρίσει» την Ελλάδα διότι, όπως είπε, θέλει καθαρή την Ελλάδα. Αν είναι ποτέ δυνατόν ο δυνάστης και βιαστής να θέλει την Ελλάδα καθαρή!!! 
Τι άλλο σας είπε ο άνθρωπος του Ρότσιλντ;
Σώρρας: Ότι, αν ήθελα να μεταβώ στο Άγιο Όρος για να αγοράσει εκεί ο Ρότσιλντ το ομόλογό μου με μετρητά. (!)
Γιατί ειδικά στο Άγιο Όρος;
Σώρρας: Επειδή όπως μας είπε ο πράκτορας, ο Ρότσιλντ ελέγχει τις μονές του Αγίου Όρους όπου υπάρχουν πολλά χρηματοκιβώτια δικά του, με μετρητά χρήματα. Δεν δέχτηκα να πάω το Άγιο Όρος. Τότε μου πρότεινε μια άλλη λύση: το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ουρανούπολη.
Τι μου λέτε τώρα κύριε Σώρρα; Δεν έχει βάλει λουκέτο η Αγροτική Τράπεζα;
Σώρρας: Το κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Ουρανούπολη λειτουργεί και δρα  όπως κάνει και η Τράπεζα του Βατικανού. Αυτό είναι μια είδηση και ειλικρινά ούτε εγώ το ήξερα, μια και η Αγροτική Τράπεζα έχει αφομοιωθεί από την Πειραιώς αλλά εκείνο το κατάστημα έχει μείνει μόνο του και κάνει ό,τι υπηρεσίες θέλει. Ήθελε λοιπόν να πάμε σε εκείνη την Τράπεζα για να γίνει εκεί η συναλλαγή. Στη διαδικασία αυτή θα έμπαινε, σύμφωνα με τον πράκτορα μία ΜΚΟ Αμερικής για ανάπηρα παιδιά και ενεργειακά προγράμματα.
Με μπερδέψατε! Προέκυψε και ΜΚΟ στην πορεία; Και ποιος την έβαλε στο τραπέζι της συμφωνίας;
Σώρρας: Ο πράκτορας την έβαλε. Μας διαβεβαίωσε ότι τα στοιχεία που θα μας έδινε θα ήταν σφραγισμένα και από τον σύμβουλο της Βουλής ως γνήσια και αληθινά. Και ζητήσαμε το ομόλογο να πήγαινε για τα ανάπηρα παιδιά και τα ενεργειακά προγράμματα.
Εσείς πώς διασφαλίσατε τον εαυτό σας ότι τα στοιχεία που θα παίρνατε ήταν γνήσια;
Σώρρας: Του είπαμε ότι τα στοιχεία που θα μας έδινε θα έπρεπε να πάνε στη Δικαιοσύνη και σε μένα να έδινε αντίγραφο για να είμαι σίγουρος ότι τα στοιχεία είναι Ο.Κ.
Δέχτηκε την πρότασή σας;
Σώρρας: Όχι!
H όλη περίοδος διαλόγου και συνεννόησής σας με τον πράκτορα του Ρότσιλντ για πόσο διήρκεσε;
Σώρρας: Για 2-2,5 μήνες. Στο διάστημα αυτό αναρωτιόμουν για ποιο λόγο οι Ρότσιλντ θέλανε να δώσουν σε μένα αυτά τα χαρτιά; Θέλανε να …τεντώσουν τα πολιτικά παιδιά τα οποία αυτοί οι ίδιοι έβαλαν να κάνουν όλα τα καταστροφικά για την χώρα, πράγματα; Για όλες αυτές τις προμήθειες που έπαιρναν οι πολιτικοί, από κάποιον έπεφτε εντολή. Εντολή μεγαλύτερη από τους δυνάστες δεν υπάρχει. Αυτοί δηλαδή που δώσανε την εντολή στα μιάσματα σκοτώνουν τον πολιτικό κόσμο; Τους έκαναν διεφθαρμένους και προδότες και αυτούς τώρα τους δίνουν σε μένα;
Κάνατε το ερώτημα αυτό στον άνθρωπο του Ρότσιλντ;
Σώρρας: Βεβαίως και τον ρώτησα. Μου απάντησε ότι θέλει μάλλον να …περάσει κάτι πιο μεγάλο ή να προστατέψει τον εαυτό του. Ακούστε, εμένα δεν με ενδιέφεραν οι κλέφτες αλλά οι κλεπταποδόχοι. Δεν υπάρχει κλέφτης αν δεν έχει πού να πουλήσει το αμάξι του. Αν λοιπόν δεν υπήρχαν αγοραστές να παίρνουν τα κλεμμένα, δεν θα υπήρχαν κλέφτες.
Τι έγινε τελικά με τον πράκτορα;
Σώρρας: Στο μεταξύ ήρθαν στην αυλή μας κάποια κλιμάκια άλλων πρακτόρων, διαφορετικών συμφερόντων. Μας είπαν λοιπόν ότι η υπόθεση Καρούζου δεν αφορά μόνον τα 140 δις αλλά ο Καρούζος (δηλαδή η CIA) διαθέτει 6.500 ακίνητα, των οποίων η αξία είναι γύρω στα 5 τρισεκατομμύρια ευρώ!
Στην Ελλάδα;
Σώρρας: Ναι, στην Ελλάδα κύριέ μου! Αφού λοιπόν μου αποκαλύφθηκαν από άλλη πηγή τα 6.500 ακίνητα τα οποία δεν ήξερε ο πράκτορας του Ρότσιλντ, εκτός και αν δεν μας το αποκάλυπτε, μας έφερε και τον σκληρό δίσκο λέγοντάς μας ότι υπάρχει αντίστοιχος κατατεθειμένος και στην Βουλή!
Τα στοιχεία αυτά τα βρήκατε δηλαδή και τα πήρατε από τον πράκτορα Β’;
Σώρρας: Βεβαίως. Έχουμε όλα τα στοιχεία αλλά επαναλαμβάνω ότι τα έχει και η Βουλή.
Αυτός ο δεύτερος πράκτορας ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε κύριε Σώρρα και από πού ξεφύτρωσε για να σας δώσει εσάς τα στοιχεία;
Σώρρας: Κοιτάξτε, υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε κάποιες υπηρεσίες που λένε ή κάνουν ότι δεν ξέρουν αλλά μάλλον αυτά τα στοιχεία είναι σε κοινή θέα για μερικούς. Άλλωστε, στην Ελλάδα δεν υπάρχει μία μόνο υπηρεσία, υπάρχουν δυο «Εγγλέζικες», η DIA, CIA, η Mossad που κάνει μεγάλο κουμάντο και στην ΕΥΠ. Οπότε, μην απορείτε! Η Δικαιοσύνη όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να τους καλέσει…
Ο πράκτορας Β’ λοιπόν σας είπε ότι ο σκληρός δίσκος που ήθελε να σας πουλήσει ο Ρότσιλντ υπάρχει και στη Βουλή;
Σώρρας: Ναι, υπάρχει και στη  Βουλή καλά κρυμμένος, υπάρχει στη Βουλή μας!  Άρα, η Βουλή γνωρίζει αλλά δεν μιλάει και δεν ασχολείται με το θέμα των 6.500 ακινήτων που είναι μια ελληνική περιουσία.
Τι έγινε στη συνέχεια;
Σώρρας: Αφού λοιπόν ο πράκτορας Β’ έφερε τον σκληρό δίσκο με όλα τα στοιχεία, λέω στον άνθρωπο του Ρότσιλντ ότι «δεν μπορώ να σου πληρώσω 500 εκατ. Ευρώ για τα στοιχεία του δίσκου γιατί τα έχω ήδη και από αλλού αλλά μπορούμε να συζητήσουμε μαζί για τους λογαριασμούς του Καρούζου που είναι πάλι μέσα η CIA και αφορούν σε 600 με 800 δις μετρητά στην Ελλάδα. Αυτά τα στοιχεία τα θέλω και τα πληρώνω 500 εκατ. Ευρώ». Μου είπε «ναι, είναι όλα τα στοιχεία μέσα σε όλο το πακέτο». Του ζήτησα λοιπόν να μου δώσει ένα μικρό δείγμα για να συνεχίσουμε να μιλάμε, διαφορετικά  του είπα «μπορείς να πας στο …διάολο εσύ και ο δίσκος σου». Μάλλον προσπαθούσαν να με στριμώξουν αλλά δεν αντιλαμβάνομαι πού ακριβώς…
Πώς αντέδρασε ο άνθρωπος του Ρότσιλντ με αυτά που του είπατε;
Σώρρας: Εξοργίστηκε και άρχισε να απειλεί. Έβγαλε μάλιστα και κάποια βίντεο απειλητικά…
Άρα το ραντεβού με τον Ρότσιλντ δεν κλείστηκε;
Σώρρας: Μία εβδομάδα πριν …σκάσει μπροστά μας ο πράκτορας Β’, ο άνθρωπος του Ρότσιλντ ζήτησε να τηλεφωνήσουμε στα γραφεία του Ρότσιλντ και να δηλώσουμε στον κ. Γιάκομπς ότι θέλουμε να συναντηθούμε μαζί του και ότι συμφωνούμε με τον πράκτορά του να φτιάξει την ατζέντα. Ο Ρότσιλντ ήθελε μια επιβεβαίωση ότι ο διάλογός μας με τον πράκτορά του εξελισσόταν ομαλά. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο ραντεβού όταν ο Ρότσιλντ είχε στείλει μια ξανθιά κοπέλα από την Κέρκυρα η οποία συστήθηκε ως Μαρίνα, μάλλον πρέπει να ήταν ψευδώνυμο. Ήταν μία ακόμη επιβεβαίωση ότι ο πράκτοράς του μιλάει μαζί μου.
Είπατε ότι ο άνθρωπος του Ρότσιλντ σας απείλησε. Τι σας είπε;
Σώρρας: Πριν από λίγες μέρες ενώ ήμουν με δύο δικά μου «παιδιά», τον κο Καλογερόπουλο και τον κο Θεοδωρόπουλο, με παίρνει στο τηλέφωνο ο πράκτορας και μου λέει: «Εγώ και οι Ρότσιλντ θα σε λιώσουμε. Θα σκοτώσουμε, εσένα και τους ομοίους σου. Δεν υπάρχεις! Ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε; Είσαι δυνατότερος από τους Ρότσιλντ; Είσαι ήδη τελειωμένος, θα σε σκοτώσουμε. Ακόμη και τους τάφους των προγόνων σου αφού τους σκίσουμε θα τους στείλουμε στο διάστημα». Αυτή είναι η πρώτη επίσημη απειλή κατά του Σώρρα. Εσείς όλοι οι δημοσιογράφοι παραπονιέστε γιατί δεν έχω security και γιατί δεν προστατεύω τον εαυτό μου. Μα, γιατί ποτέ δεν ένιωσα απειλή. Αυτή είναι η πρώτη, σε βάρος μου απειλή από τους Ρότσιλντ και τους συνεργάτες του.
Έχετε καταθέσει μήνυση;
Σώρρας: Ναι, προχθές καταθέσαμε φάκελο με όλα τα στοιχεία στο «Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής» με μήνυση κατά παντός υπευθύνου.
Ποιος ο λόγος να σας απειλήσει; Επειδή τα στοιχεία που ήθελε να σας πουλήσει τα βρήκατε από άλλον πράκτορα; Όλη η ιστορία δηλαδή ήταν για να πάρει στα χέρια του ο Ρότσιλντ 500 εκατ. ευρώ; Έχει ανάγκη από αυτά τα χρήματα ο Ρότσιλντ; Είναι τόσο φτηνός;
Σώρρας: Αν δεν καταλάβατε, «κυνηγάω» την Τράπεζα της Ανατολής και είμαι σε «πόλεμο» με τους Ρότσιλντ στον παγκόσμιο ιστό και όχι στην Ελλάδα, γι’ αυτό ακριβώς το θέμα. Δεν ξέρω ακριβώς πού ήταν ο ..λάκκος που είχαν σκάψει για μένα αλλά σίγουρα τον είχαν σκάψει. Κι επειδή δεν μπόρεσαν να με βάλουν μέσα με απείλησαν. Πιθανώς και ο πράκτοράς του που δεν έκανε καλά την δουλειά του να …τ’ άκουσε από τον Ρότσιλντ γι’ αυτό κατέφυγε σε απειλές.
Εσείς, πέρα από τις σε βάρος σας απειλές, τι καταλάβατε από αυτή την ιστορία;
Σώρρας: Ότι στην Ελλάδα παίζεται ένα δόλιο παιχνίδι με πάρα πολλά χρήματα κι έναν τεράστιο πλούτο στην χώρα μας. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορεί να γίνει κτηματολόγιο στην Ελλάδα; Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν έχει κτηματολόγιο! Αν υπάρχει μια CIA με δέκα «Καρούζους» με 6.500 ακίνητα στο δεκαπλάσιο, πώς είναι δυνατόν να κάνει κτηματολόγιο αυτή η χώρα;
Τα οποία δεν ανήκουν στην Ελλάδα ουσιαστικά;
Σώρρας: Εδώ είναι το θέμα. Αν η Ελλάδα μας έχει 5,5 τρις ευρώ σε ακίνητα γιατί να μην δώσουμε ένα μέρος από αυτά να ξεχρεώσουμε; Τα ακίνητα αυτά αγοράστηκαν από μυστικά κονδύλια των παγκόσμιων ταμείων, μέσω της CIA, έχοντας ως διαχειριστή τον Καρούζο!  Γιατί να μην πάρουμε τα λεφτά του Καρούζου που είναι της CIA, που είναι τελικά δικά μας, να τα δώσουμε και να ξεχρεώσουμε; Φαντασθείτε η Ελλαδίτσα μας τι έχει αντέξει που κάποιοι την λένε διεφθαρμένη! Θα σας τιμωρήσω αν δεν ζητήσετε συγγνώμη από τον ελληνισμό και τους έλληνες. Αν δεν ζητήσουν συγγνώμη όλα αυτά τα ζώα θα τα κυνηγήσω ως την άβυσσο.
Ειδικού συνεργάτη
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου