ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 
ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΕΓΓΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ 13/01/2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΜΑΔΑ: 
ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ Ei-End Μνημοσύνη


 ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD


ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΧΣ

Γιώργος Αρίστογλου: Είχατε πει πριν 3 μήνες περίπου, κι εσείς και ο κύριος Λαμπράκης για το σκάνδαλο με το Τ.Χ.Σ, κι έσκασε τώρα.. Ο κύριος Στουρνάρας, την καλύπτει πλήρως την κυρία όπως είπε.

Αρτέμης Σώρρας: Μέχρι πότε θα καλύπτει; Μέχρι πότε θα έχουμε ανθέλληνες στη βουλή; Το λέω συνέχεια. Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Προχθές μια ανακρίτρια της Πάτρας, πήδηξε απο το μπαλκόνι. Άφησε δυο παιδιά ορφανά και πήδησε. Τι θα γίνει; Θα πηδάει ο κόσμος απο τα παράθυρα;

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ θυμάμαι στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου,ένας εισαγγελέας ο οποίος έχει βγεί στη σύνταξη, και είπε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ο εισαγγελέας να κάνει τη δουλειά του, κι αν δεν πάρει εντολή απο τους πολιτικούς προϊσταμένους του,είναι τα χέρια του δεμένα. Πόσοι εισαγγελείς έχουν στα συρτάρια τους αποδεικτικά στοιχεία για μίζες,για κλεψιές, τα έχουν καταθέσει στη βουλή και δεν έχει βγεί τίποτα στον αέρα.

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως. Θα έρθει όμως η μέρα που η Ελλάδα θα είναι στα χέρια των Ελλήνων και λέω να μαζευτούνε σύντομα κι όλο αυτό το καρκίνωμα που σκοτώνει το μέλλον μας, την ζωή μας, που φέρνει τον αφανισμό των Ελλήνων, πρέπει να τελειώνει. Μέχρι πότε θα κρύβονται; Τα μεγάλα κανάλια ας πούμε, έχουν το καθένα 250.000.000 χρέη και θέλεις να παίξει εμένα. 

Τώρα ας πούμε ο Χατζηνικολάου μπορεί να πήρε 5, 6, 7,εκατομύρια για την επιχείρησή του. Πώς να παίξει εμένα; Θα κάνει τα πάντα να μη με παίξει. Θα έπρεπε εμένα να μου απαντήσουνε. Σας είπα, κερδίζουνε χρόνο. Γι'αυτό και πολλοί πολιτικοί, λένε οτι ούτε καν με ξέρουνε. Πώς να παραδεχτούνε οτι ξέρουν για μένα; Αν το παραδεχτούνε,θα πρέπει να μου απαντήσουνε κιόλας. Άρα έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στο συνέλληνά του που τον ρωτάει. Μέχρι πότε όμως θα κρατήσει αυτό; Τώρα τους πολιορκούνε οι ίδιοι οι 'Ελληνες.


ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

Γιώργος Αρίστογλου: Ο Αρτέμης ο Σώρρας όμως, ξέρει πολλά και λέει πολλά. Κι εγώ έχω μια πληροφορία,που λέει οτι όποιος μιλάει, δεν πρέπει να υπάρχει, δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε κύριε Σώρρα. Σας έχουν απειλήσει κατά της ζωής σας;

Αρτέμης Σώρρας: Στο παρελθόν είχα πολλές απειλές, και δεν φοβάμαι. Απο αυτούς που τσακώνομαι επίσημα,και δεν εννοώ τα πολιτικά παιδιά,αλλά απο μια πολύ μεγάλη οικογένεια που έχει κάνει πολύ κακό στον τόπο μας, τους Rothschild, έχει έρθει μια ''επίσημη απειλή''κατά της ζωής μου, απο πράκτορά τους.

Γιώργος Αρίστογλου: Εχω ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή απο τον κύριο Κωσταντίνο-δεν θα πω το επίθετό του,το κρατώ για σας, ο οποίος είναι απόστρατος ταξίαρχος της αστυνομίας, και ρωτάει για ποιό λόγο δεν ανακοινώνουν οτι ο Δένδιας είναι δικηγόρος των Rothschild?
 
Αρτέμης ΣώρραςΕίναι είσημα δικηγόρος τους, εμείς την γνωστοποιήσαμε αυτή την πληροφορία. 


Γιώργος Αρίστογλου: Και πώς γίνεται; Είναι υπουργός, κι έχει και γραφείο; Γιατί πολλά βλέπουμε. Βουλευτές να κάνουν εκπομπές στις τηλεοράσεις, δηλαδή τι; γίνομαι υπουργός και μετά έχω ''ακρες;''

Αρτέμης Σώρρας: Κοιτάξτε, κάθε δικηγόρος έχει το δικαίωμα να εκπροσωπεί νομικά κάποιες εταιρίες. Ο Δένδιας τώρα, μάλλον έχει αφήσει το γραφείο του σε κάποιον άλλον άνθρωπο, επίσης δηλώνει επίσημα οτι είναι εβραίος, είναι εβραϊκής καταγωγής, το ξέρετε αυτό; φωτογραφίζεται με το σκουφάκι του, συμμετέχει σε τελετές, κ.λ.π. 


ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ ΣΚΟΥΦΑΚΙ


Γιώργος Αρίστογλου: Αυτό μήπως το φόρεσε επειδή πήγε στο Ισραήλ επίσκεψη; Γιατι αυτό το φόρεσε κι ο Παπανδρέου, κι ο Παπούλιας, όλοι το φορέσανε, κι ο Στεφανόπουλος.

Αρτέμης ΣώρραςΑν δεν είσαι εβραίος, δεν φοράς σκουφάκι! Ο Παπούλιας είναι απο καταγωγής εβραίος, κι ο Μητσοτάκης είναι, ο Παπανδρέου είναι, ο Σαμαράς είναι εβραίος, το γένος Μπενάκη. Ολοι αυτοί έχουνε αλλαξει τα ονόματά τους. Και δεν τα λέω εγώ αυτά,ειναι ιστορικά στοιχεία.  Δεν τα λέμε για να προσβάλλεις κάποιον. Ο Μητσοτάκης ας πούμε, η οικογένεια του είναι απο τη Μάνη. Εβραίος πάλι. Λεγόταν Ανδρεάδης, πήγε στην Κρήτη, κι έγινε Μητσοτάκης. Εχουμε όλο το γενεολογικό δέντρο του καθένα, και δεν γίνεται να κρύβεσαι πίσω απο ελληνικά ονόματα. Κι ο Τσίπρας είναι χαζαρομογγόλικης καταγωγής. Ονομάτισε το παιδί του σε συναγωγή. Αυτοί δεν έχουνε θεό. Και λες κι όταν τους λες εβραίους το αρνούνται;

Γιώργος Αρίστογλου: Πραγματικά δεν το ήξερα. Νόμιζα οτι όταν μπαίνουν εκεί μέσα, πρέπει απλα να φορέσουνε το σκουφάκι. Οταν έρχονται όμως οι άλλοι στην Ελλάδα,γιατί δεν φοράνε το σκουφί του τσολιά ας πούμε;

Αρτέμης Σώρρας: Αν εμείς για παράδειγμα φορούσαμε ένα καπέλο, θα το είχαμε ως προσβολή να έρθει στην Ελλάδα να έρθει και να το φορέσει ένας εβραίος. Είναι σα να ντύσεις σαμάνο έναν παπά. Απαγορεύεται, δε γίνεται. Ο καθένας έχει τη δική του ενδυμασία και προσβάλλεται να φορέσει του άλλου. Δηλαδή αν πας εσύ στο Τελ Αβίβ, θα φορέσεις σκουφάκι; Εμείς δηλαδή πρέπει να τους υποχρεώσουμε να φορέσουν περικεφαλαία; Δεν γίνεται. 

Η αλλαγή λοιπόν των ονομάτων τους με ελληνικά, είναι για να σε παραπλανήσουνε πως είναι Έλληνες. Γι'αυτο έχω πει οτι το να έχεις ελληνικό διαβατήριο, δεν σημαίνει οτι είσαι και Ελληνας. Σήμερα λοιπόν, οι εβραίοι διαχειριστές μας, που μου λένε οτι εγώ είμαι ρατσιστής, αυτοί είναι ρατσιστές απέναντι σε μενα. Γιατί είμαι τόσο παγκοσμιοποιητής, που αγκάλιασα τους πάντες, εκτός απο καθάρματα που κάνουν κακό στον ελληνισμό. Διότι αυτοί πειράξανε εμένα,κι όχι εγώ αυτούς.


ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ

Γιώργος Αρίστογλου: Εγώ τώρα που λέμε αυτά, έχω νοιώσει ένα πανικό.Τόσο καιρό, δεν υπήρχε ένας Ελληνας, άσχετα αν είναι παπάς, πολιτικός, κ.λ.π.. Περιμέναμε να έρθει ένας Σώρρας για να μας πει τι γίνεται στο σπίτι μας; 

Είμασταν τόσο πρόβατα, κι όταν αρχίσατε να μας μιλάτε, δεχτήκατε και απειλές; Δηλαδή ο κόσμος δεν ήξερε οτι η εθνική τράπεζα ανήκει στους Rothschild και είναι θυγατρική της Τ.τ.Ε.

Και θα σας πάω στους δήμους, που εκδόθηκε ανακοίνωση απο τον κύριο Μιχελάκη (ας με διαψεύσουν αν είναι ψέμματα) ,να μην πάρουν απο σας λεφτά, και να πάρουν απο το Παρακαταθηκών και Δανείων, το οποίο ειναι και αυτό υποκακτάστημα της Εθνικής τράπεζας. Αρα το 4% ο εκάστοτε Μητροπολίτης Ιωαννίνων ....δεν υπήρχε λοιπόν ένας Ελληνας; Μας κοιμίζαν δηλαδή, πάρε δάνεια, πάρε πιστωτική, δηλαδή αυτό είναι η Ελλάδα;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι. Πιαστήκαμε όλοι κορόιδα. Τα κόμματα σε σκίσανε, σε κομματιάζανε κάθε μέρα, κι έλεγες ευχαριστώ. Δεν έχω πού αλλού να πάω.Τώρα με την αφύπνιση κατάλαβες γιατί και πώς το πάνε. Σου διαλλύσανε τη γλώσσα, έμαθες για το ΚΙΣ, που η διοίκησή σου όλη είναι εβραϊκη. 

Αν δεν κάνανε τόσα έκτροπα, δεν θα σε πείραζε ποτέ. Όλοι τα λέγατε μεταξύ σας. Εγώ ήρθα να σας τα αποδείξω. Τώρα πάμε σε αποδείξεις και μετά πάμε σε εγχείρηση. Θα εγχειρήσουμε την Ελλάδα μας και θα την κάνουμε καλά. Και ήρθε ο χειρουργός, την ώρα που πρέπει, μέ'κείνα που πρέπει. Ήρθανε λοιπόν οι αποδείξεις.

Τι έχει γίνει με την τράπεζα της Ανατολής, με την Τ.τ.Ε., τι είναι η τράπεζα της Γαλλίας, κερδίσαμε τα δικαστήρια, άρα η τράπαζα της Γαλλίας που έγινε τράπεζα της Ευρώπης σου χρωστάει, έμαθες πώς πήρανε το χρυσό απο τους Ελληνες, ποιοί σε σκλαβώνουνε. Ερχεται το δεύτερο, που λέγεται 600. Δεν πειράζει, όσα θέλει η Ελλάδα μου, κι εξακόσια, κι οχτακόσια. Πολεμάνε και τα 600. Ωραία,έρχονται και οι δήμοι, με το καταπίστευμα, να μην βάλει εγγύηση, να μη του δεσμεύσεις καθόλου γη, να φτιάξεις έργα, να μην λείψει τίποτα απο κανέναν, να μην έχει κόκκινα δάνεια, να πάρει παγκόσμια αναγνώριση. Δήλωσα και απέδειξα οτι αυτα τα λεφτά δεν είναι δικά μου, είναι δικά μας, δεν τους βάζουμε τόκο, δεν βάζεις τόκο σε δικά σου λεφτά. Δίνω τα λεφτά με δικές μου εγγυήσεις, τα δείχνω στις κυβερνήσεις, οι Αμερικανοί, τα ''μεγάλα παιδιά'',τα βλέπουν οι πράκτορες, οι αντι-πράκτορες, οι ιεράρχες. 


ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σας το λέω μετα λόγου γνώσεως οτι δυό μεγάλοι ιεράρχες, έκαναν τηλέφωνήματα σε δήμο και είπανε <<μακριά απο το Σώρρα, και μην υπογράψετε..>> Και θα φτάσει η ώρα που θα δείξω, πώς τα ιερατεία έχουνε θεσπιστεί με παράνομο νόμο στον πλανήτη, και παίρνουνε λεφτά απο τα παγκόσμια ταμεία

Σας είπα την άλλη φορά για τον παπά της Κύπρου,οτι μιά βδομάδα πριν κατέβω εγώ, άνθρωπος του παγκόσμιου ταμείου (να μην πω τ'όνομά του τώρα και τον κάνουμε όμορφο το χορό) για να συζητήσουνε να κατεβάσουνε λεφτά απο τα παγκόσμια ταμεία. Ο παπάς το έχει κάνει άλλες δυο φορές. Η εκκλησία λοιπόν κατεβάζει λεφτά απο τα ταμεία των ανθρώπων. Τι δουλειά έχει να το κάνει το κάθε δόγμα; Κι αυτά τα δόγματα δεν είναι των ανθρώπων; 

Γιατί όποτε χρειάζονται λεφτά οι άνθρωποι, αλλα τους σκλαβώνουν με τα ίδια τους τα λεφτά; δηλαδή ο παπάς θέλει να φτιάξει εκκλησίες και θεολογικές σχολές,γιατί; για να παράξει καλογέρους; τι να τους κάνει; να είναι απέναντι απο τον κόσμο; Απο ποιόν πήρανε έγκριση να είναι μεσολαβητές μεταξύ θεού κι ανθρώπων; Θα πάει πολύ μακριά αυτή η βαλίτσα. Γιατι λοιπόν δεν πρόκειται για το κερί σου, είναι τα κέρδη σου συνέλληνα! 

Βλέπεις λοιπόν τα δόγματα αυτά,να έχουνε παντού βάσεις σαν τους αμερικάνους. Βλέπεις μια μονή,να έχει μετόχους παντού, στη Ρωσία, στην Ουκρανία,παντου! Οργανωμένοι σαν μυστικές υπηρεσίες. Για ποιό λόγο; Για να διαδώσετε το θέλημα του θεού; Ποιό; Αυτό που θέλετε εσείς, με τα δικά μου λεφτά; ¨Ολοι έχουν συνεισφέρει εκεί. Εχει λεφτά του χριστιανού, αλλά και του μουσουλμάνου, γιατί να τα πάρετε εσείς; Τι είσαι ως δόγμα; Αρχηγός κράτους; και κατέχεις το 75% της περιουσίας της Ελλάδος; 


ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ

Παίρνεις τηλέφωνο και λές,μην πάρεις τα λεφτά του Σώρρα του οποίου τα λεφτά δεν έχουν τόκο, και είναι λεφτά των Ελλήνων, και να πάρει ποιών; των εβραίων, που έχουν τόκο και υποθηκεύεις όλο το δήμο μου; Και δεν μιλάμε για δάνεια. Ακούστε τι θα σας πω.

Όλοι οι δήμοι στην Ελλάδα είναι χρεωμένοι. Αλλος 200,άλλος 300. Η πρότασή τους τώρα είναι, άκου δήμε, χρωστας 200, πάρε άλλα 500 με 4 και 5%,και θα δεσμεύσεις όλη την περιουσία του δήμου, για τα 300 που έχεις πάρει και τα έχεις σπαταλήσει, έδωσες και στα πολιτικά παιδιά, πήρες κι εσύ, και οι ''μαύροι'' γύρω-γύρω. Εδώ δεν μπορούν να ξεπληρώσουν τα 200, θα μπορέσουν τα 500; Σε 6 μήνες ,ένα χρόνο,τα έφαγε τα λεφτά, έχει φύγει, κι ο δήμος είναι ολόκληρος στα χέρια των εβραιόπαιδων.

Γιώργος Αρίστογλου: Και βέβαια, αυτός δεν είναι ένας τυχαίος δήμος, είναι δήμος που κάτω απο τη γη του κρύβεται ορυκτός πλούτος.


ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΗΚΟΝ & ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αρτέμης Σώρρας: Να ξέρετε,την Ελλάδα θα την πάρουν απο τους δήμους. Ολες οι συμβάσεις που έχουν υπογραφεί,όταν στηρίζονται σε νόμους παράνομους, ακυρώνονται, αν αύριο είναι οι συνέλληνες πάνω, και η κυβέρνηση είναι ελληνική. Θα τα βρείς όλα, αν ο άλλος έχει Αλτσχάιμερ, όλα θα τα βρείς. Είναι ανάγκη,καθήκον κι εντολή να έρθει το συντομότερο η Ελλάδα σε χέρια ελληνικά.

Οταν συμβεί αυτό,θα δεις οτι δεν θα υπάρχει σύμβαση που θα στέκεται. Εχουμε κάνει μελέτες και είμαστε πολύ οργανωμένοι. Οταν θα έρθει στην Ελλάδα στρατός οικονομολόγων και τεχνικών υπηρεσιών και σας δείξουν τα στοιχεία, θα φρίξετε. Ακόμα και σ'άυτό το αγγλικό δίκαιο, που βάλανε πάνω κι απο τα κράτη, που αν ο δικηγόρος απο την πλευρά της κυβέρνησης υπογράψει συμβόλαιο, αντίθετο στο λαό, στο σύνταγμα, στο έθνος, ο δικηγόρος δικάζεται. Στην Ελλάδα υπάρχει κάπου ''αμυδρά'' η ποινή του θανάτου για εσχάτη προδοσία..

Γιώργος Αρίστογλου: Τον έχουν μετατρέψει σε ισόβια.

Αρτέμης Σώρρας: α...δεν ξέρω...για να κλείσω το κεφάλαιο αυτο, συμφωνα με το αγγλικό δίκαιο, ότι έχει υπογραφεί για να καταδυναστεύσει τους νόμους της ελευθερίας και του συντάγματός σου, καταπέφτει όταν γίνεται χωρίς στοιχεία. Γιά να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει τη χώρα να την έχεις δική σου.

Γιώργος Αρίστογλου: Εχω πολλά μηνύματα,και σχετικά με το θέμα της απειλής κατά της ζωής σας.Και ρωτούν,τον φρουρούν τον κύριο Σώρρα;

Αρτέμης Σώρρας: Όχι,και δεν θέλω να με φρουρούν, γιατί δεν θέλω να ξέρουν πού πάω και τι κάνω, με τί μετακινούμαι. Είμαι ελεύθερος και δεν δεσμεύομαι πουθενά. Αυτός που φοβάται, δεν είναι ελεύθερος. 


ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΕΪΚΟ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Γιώργος Αρίστογλου: πάντως το λένε κύριε Σώρρα ακόμα κι αυτοί που σας πολεμάνε, ότι νεκρός θα είσασταν ακόμα πιο επικίνδυνος.

Αρτέμης Σώρρας: Αυτή η απειλή κατά της ζωής μου έγινε, αφού δεν βγήκε ενα σχέδιο απόταν ήμουνα στην Αμερική, από μια ιστορία η οποία αν βγει στον αέρα θα αναβιώσει μια παλιά ιστορία στην Ελλάδα, ένα απο τα πολλά άσχημα που σας έχω πει οτι γίνανε στη χώρα μας. 

Υπάρχουν πολλοι καθαροί συνέλληνες που θέλουν το ξεκαθάρισμα στην Ελλάδα. Υπάρχουν βουλευτές,εισαγγελείς, δικαστές που το θέλουνε. Και στη μασωνία ακόμα και στη θρησκεία υπάρχουνε. Εγώ θα χτυπάω τα πάντα. Αυτοί που είναι με την Ελλάδα,ας το δηλώσουνε. Υπάρχουν και φωτεινοί άνθρωποι στην εκκλησία. 

Υπάρχει ένας μοναχός που μου λέει, έχω ένα ''στρατό'' 500 ατόμων για σένα! Οχι σαν τ'άλλα τα βρωμόπαιδα που σκοτώνουν ότι έχει φέρει ο Ελληνισμός μέσα απο τους αιώνες. Η εκκλησία είναι κομμάτι μας θέλουμε δεν θέλουμε και ζούμε μ'αυτό με ότι έχουν κάνει οι κεντρικές διοικήσεις της. Οι φωτεινοί άνθρωποι της εκκλησίας καλούνται να γκρεμίσουν τα παλιόπαιδα των διοικήσεών τους, που σκοτώνουν και δεν παράγουν θεϊκό έργο. Γιατί το μεγαλύτερο θεϊκό έργο είναι ο άνθρωπος, κι αυτοί σκοτώνουν τον άνθρωπο.


ΟΙ "ΔΟΥΛΟΙ" ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Δούλους μας κάνανε, άλλους στη θρησκεία, άλλους στη μασωνία, άλλους στα κόμματα. 

Παντρεύεται ο δούλος του Θεού, γεννιέται ο δούλος του θεού, αρραβωνιάζεται ο δούλος του θεού, κι οταν πεθαίνει ακόμα, λένε πεθαίνει ο δούλος του θεού. Εγώ και κανένας Ελληνας δεν γεννήθηκε δούλος και κανένας θεός δεν σε θέλει δούλο. Δούλοι γίναμε κι αλλού. Αλλος στη γυναίκα του, άλλος στο κόμμα, άλλος στο τζόγο, άλλος στην αγάπη, άλλος είναι δούλος στο φόβο. 

Σηκώστε κεφάλι να τα στείλουμε όλα αυτά,να κερδίσουμε πίσω την πατρίδα μας, και θα συζητήσουμε ότι θέλετε. Θα κόψουμε όλα τα ψέμματα.

Εισπράττουμε αδικία, πρέπει να μαθουμε να ζούμε με δίκαιο. Ολα γύρω μας είναι άδικα. Πας στα δικαστήρια και διαπραγματεύεσαι το δίκιο σου κι αυτός που έχει ''κονέ'' διαπραγματεύεται πώς να σου πάρει το δίκαιο. Άρα πας εκεί, ακούς τη γνώμη του δικαστή, που έχει κι αυτός πολλά στο κεφάλι του.Παίρνει 1200 το μήνα, εχει πόλεμο με τη γυναίκα του, με την πεθερά του, με τη ζωή του, κι αν κάνει καμιά βλακεία, θα τον πάνε στο Σουφλί. Ολοι είμαστε σ'ενα πρόβλημα. Πρεπει να το λύσουμε.

Γιώργος Αρίστογλου: Εχω μηνύματα απο δημοσιογράφους,που δηλώνουνε οτι δεν ανήκουν στην κατηγορία των μεγάλων που τα παίρνουν, θέλουμε να βρεθούμε κατά πρόσωπο,και να μας αποδείξετε οτι τα 600 υπάρχουν.Υπάρχει κύριε Σώρρα αυτή η περίπτωση; ή ακόμα να έρθουνε και οι τραπεζίτες απο την Αμερική, και να τους μαζέψουμε τους δημοσιογράφους και αν τους αποδείξουμε οτι αυτά υπάρχουν; 


Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Αρτέμης Σώρρας: Είναι στα σχέδιά μας. Και μακάρι να έχουμε πολύ μεγάλο αριθμό. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί μια μεγάλη συγκέντρωση, και σκεφτόμαστε να κάνουμε και μια ημερίδα, με καλεσμένους οικονομολόγους πραγματικούς όμως, με καλεσμένους όλους τους δημοσιογράφους, πρέσβεις άλλων χωρών, γιατί συνεργαζόμαστε και με πολλές χώρες που είναι κι αυτές σκλαβωμένες όπως εμείς. 

Μάλλον θα γίνει στη Μακεδονία που είναι ένδοξη περιοχή, που έβγαλε έναν αληθινό παγκοσμιοποιητή, τον Μεγα Αλέξανδρο,και θα καλέσουμε όλο τον κόσμο σε μια μεγάλη συγκέντρωση,σε μια μεγάλη καλημέρα.να δώσουμε και να δεχτούμε απ'ολο τον κόσμο όλες τις βοήθειες. Δεν περισσεύει κανένας. Και σ'ένα ξενοδοχείο, θα ενημερώσουμε Ελληνες και ξένους δημοσιογράφους,να πάρουν εκαι τόννους χαρτιών να τα μελετήσουνε. Θα κάνουμε ανάλυση όλων των εργαλείων και των εγγράφων, θα κρίνουνε μόνοι τους,κι ύστερα,η ελεύθερη βούλησή τους ας περιβληθεί απο τη λογική.!


Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ROTHSCHILD

Γιώργος Αρίστογλου: τώρα να πάμε στο θέμα αυτών που βρέθηκαν με λογαριασμούς που έχουν πάρει μίζες, και καταθέσανε στον ανακριτή, και ''καρφώσαν'' μάλλον για να απαλλάξουνε τους πολιτικούς, γιατί αυτά τώρα με τις μίζες ,πάρε 100, πάρε διακόσια, για εξοπλιστικά,για ελικόπτερα απάτσι, είναι λίγο φυστίκια, αλλά μαζεμένα είναι πάρα πολλά. Αγοράζανε το ένα 20 και τα 19 καταλήγανε στις τσέπες. Δηλαδή μόνο αυτοί πήρανε; Ο υπογράφων υπουργός δεν πήρε τίποτα;ο γ.γ.του υπουργού δεν πήρε;

Αρτέμης Σώρρας: Γιατί; Τόσα χρόνια εξοπλιστικά, τώρα πήρανε; Οι προηγούμενοι τιποτα; Ένας λόγος που απειλήθηκα είναι επειδή είπα οτι οι δήμοι είναι παγκόσμια ταμεία και δεν είναι οτι απειλήθηκα επειδή το είπα προς ενημέρωση, αλλά επειδή το έφερα προς εκτέλεση! Αυτό θα εμφανίσει τους παγκόσμιους κλέφτες, τους παγκόσμιους δυνάστες, και πώς πλουτίζουν, πώς ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις, ποιοί πράκτορες και ποιές υπηρεσίες τους βοηθούν. Θα αποδείξω ακόμα στις μέρες μας πώς λειτουργεί το real estate. Πώς μπορεί αυτό να ανέβει σε μια χώρα. Γίνεται ένα σπίτι να στοιχίζει πενήντα χιλιάδες ευρώ και σε ένα χρόνο να στοιχίζει πεντακόσια χιλίαρικα; Έλα που γίνεται. 


Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ & Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ JACOB ROTHSCHILD 


Όταν ήμουνα για δυο μήνες στην Αμερική και ταξίδευα και σε χώρες της Ν.Αμερικής, στον Καναδά, κάποιος πράκτορας που μπήκε σε κάποιους δικούς μου μηχανισμούς στην Ελλάδα, δήλωσε οτι θέλει να δώσει κάποια έγγραφα σε μένα πολύ σημαντικά,για μια μεγάλη υπόθεση για μίζες από ότι είπε,απο το 1967 εως το 2012. Κατόπιν δήλωσε στους δικούς μου εδώ στην Ελλάδα - οι οποίοι είναι και μάρτυρες μου στη ΓΑΔΑ - ότι η οικογένεια Rothschild θέλει να με δει εδώ στην Ελλάδα,κι οχι στην Αμερική

Υπάρχει ένας απο αυτή την οικογένεια, ο Jacob, που μένει στην Κέρκυρα. Του αρέσει λοιπόν η Ελλάδα. Ο ίδιος ο πράκτορας μας δήλωσε οτι δουλεύει για την οικογένεια, ακόμα και σε κάποια βίντεο δικά του,που θα βγούνε σιγά-σιγά στο διαδίκτυο. Αρχίζει λοιπόν η διαδικασία να μου δώσει τα στοιχεία αυτά που αφορούσαν σε μίζες περι τα 140 δις απο τον λογαριασμό ενός ανθρώπου, με αποδέκτες πολιτικά πρόσωπα του τόπου μας.

Με ενημέρωσε οτι θα μου δώσει αυτά τα στοιχεία σφραγισμένα ,κι οτι υπάρχει και σκληρος δίσκος στη βουλή με αυτά. Εμεινα άναυδος! Σκέφτηκα, αν υπάρχει στη βουλή, γιατί δεν κάνουν κάτι; Βέβαια,εγω επειδη είμαι υποψιασμένος, κι έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα δρομολόγιο, λεω τι έγινε; Με αγάπησε εμένα ξαφνικά ο πράκτορας; Ο πράκτορας ζήτησε να πάρει 500 εκατομύρια, δήλωσε πως δεν τον ενδιαφέρει η Ελλάδα και οτι μπορεί να πάρει και ομόλογο δικό μου. Απο τη μία έμεινα κατάπληκτος με την επιλογή της οικογένειας να με δεί, τον τόπο που θέλει να με δει, ακούγονταν πάρα πολλά απο τα τηλέφωνα, και οι μάρτυρες θα τα πούνε αυτά και θα γίνει και σειρά εκπομπών, γιατί υπάρχει ένα μεγάλο θέμα. 



Αρχίζω τώρα και ψάχνω, δεν θέλω να πω όνομα ακόμα, μαθαίνω όμως οτι έχει πάει φυλακή κόσμος απο αυτό το άτομο με αυτή την υπόθεση, και απο μια άλλη πηγή πληροφορούμαι οτι αυτό το άτομο που είχε τους λογαριασμούς και πλήρωνε κυβερνήσεις έχει και 6500 ακίνητα! Μου είπε οτι η περιουσία του είναι περί τα 5,5 τρις, μόνο απο τ'ακίνητα. Μαθαίνω λοιπόν ακόμα οτι έχει 600 εως και 800 δις κατατεθημένα σε λογαριασμούς στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα απο έγκυρη πηγή μου μαθαίνω οτι όντως υπάρχουν αυτά τα ακίνητα, και πισω απο εταιρία κρύβεται κάθε ακίνητο. Ακίνητο και εταιρία! Ο άνθρωπος αυτός έχει πεθάνει,και κάνει διαχείρηση των ακινήτων ο γιος του κι εκεί μπαίνουνε όλα τα μεγάλα τα παιδιά και πάνε φυλακή, τους χρεώνουνε ξέπλυμα.


 CIA, FEDERAL RESERVE & ROTHSCHILDS

Γιώργος Αρίστογλου: αυτόν τον βάλανε φυλακή τελευταία.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι,τον βάλανε φυλακή διότι χρωστάει στο δημόσιο.Πώς να μη χρωστάει με τέτοια περιουσία; Όμως ο πατέρας δεν ήταν ιδιοκτήτης ήταν διαχειριστής. Ο γιός δεν ήξερε τίποτα. 

Βλέπει μια τεράστια περιουσία που τον μπλέκει εντελώς τυχαία η γυναίκα του που είναι εβραία, κι αρχίζει ο γιός να πουλάει. Ομως πώς μπορούσε να πουλάει τ'ακίνητα της CIA, τα λεφτά της CIA,  στην CIA; 

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι όπως προκύπτει απο πολύ καλές πληροφορίες, όλη αυτή η περιουσία είναι της CIA. Αρα ο πατέρας του διαχειριζότανε λεφτά της CIA

Αφού υπήρχε ένας άνθρωπος να διαχειρίζεται τόσο χρήμα και τόσα ακίνητα της CIA, και να τροφοδοτεί τους πολιτικούς μου απο το '67 εως το '12 με 140 δις, αν βάλω τη φαντασία μου να δουλέψει και τις γνώσεις μου,θα πω, γιατί να μην υπάρχουν άλλοι 10 τέτοιοι στην Ελλάδα; Αρα βλέπουμε μια CIA που αγοράζει και πουλάει ακίνητα στον ελληνικό κόσμο, και ανεβάζει το real estate όπου θέλει. Να εμφανιστεί κάποιος δηλαδή, αυτό που πουλάς εσύ 100, και να'ρχεται ο άλλος και να σου δινει 500. Ανεβοκατεβάζει τις τιμές όπως θέλει.Κάποια στιγμή δηλαδή, φουντώσανε τ'ακίνητα τόσο πολύ, έρχεται το κράτος κι ανεβάζει τις αντικειμενικές αξίες.

CIA 6500.jpg

Σήμερα η αντικειμενική αξία είναι 4 και 5 και 6 φορές πάνω απο την αξία που πωλούνται τα ακίνητα. Βλέπεις λοιπόν πώς διαμορφώνεις τις τιμές των ακινήτων μεσα στη χώρα; Βέβαια οι τράπεζες στεκότανε στις αντικειμενικές αξίες που έβγαζε το κράτος, το οποίο τις ανέβασε επειδή το real estate είχε ανέβει, στο τέλος αυτό ξεφούσκωσε, και τώρα το εκατομμύριο έγινε εκατό χιλιάρικα και κανείς δεν αγοράζει. 

Βλέπεις πώς σκοτώνεις μια χώρα; Πώς βάζεις τον κόσμο να πάρει δανεικά και λεφτά που δεν υπάρχουνε; Εχει ενα σπίτι που κάνει κοστολογικά ενα χιλιάρικο το μέτρο, του το πουλάς είκοσι, τον δανείζεις είκοσι να τ'αγοράσει, του πήρες τα λεφτά, μετά δεν μπορεί να το πληρώσει, του το παίρνεις, οι τιμές πέσανε,κάνει ενα χιλιάρικο και κανείς δεν έχει χίλια να το αγοράσει. Βλέπεις πώς σκοτώνεις την αγορά άμα θέλεις; Αν δεν ήσουνα εσύ CIA να αγοράζεις ακίνητα με λεφτά δικά μου, που εσύ λεφτά έχεις του παγκόσμιου ταμείου, βλέπεις πού πηγαίνει; και βλέπαμε κάποιους να τρέχουνε για ξέπλυμα με τέτοια ακίνητα,που έκανε πενήντα,του πούλαγε πέντε, και το ξαναπούλαγε πενήντα;

Γιώργος Αρίστογλου: Λεφτά υπάρχουνε δηλαδή...

Αρτέμης ΣώρραςΒεβαίως υπάρχουνε και αυτά τα λεφτά, στη δική σου τη χώρα, που η CIA διακινεί απο τα δικά σου ταμεία, και που όλως τυχαίως είναι υπο την εποπτεία των Rothschild, και των οικογενειών, γιατί αυτοί είναι διαχειριστές των παγκόσμιων ταμείων. Η CIA δεν είναι αμερικάνικη υπηρεσία. Η Αμερική είναι θεματοφύλακας. Για να ελέγχει όλο το καταπίστευμα. Κι' επειδη η FEDERAL είναι στην Αμερική,η οποία είναι ιδιωτική τράπεζα και δίνει λεφτά στην Αμερική η οποία είναι πτωχευμένη, κι ότι θέλει να κάνει, ρωτάει το δυνάστη της. Είναι μια τέλεια συμμαχία. Οι δυνάστες στέλνουνε στρατό όπου θέλουνε, η Αμερική υπακούει. Οι Αμερικάνοι τ'αδέρφια μας,είναι καταδικασμένοι να δυναστεύονται. Το έχουνε πάρει χαμπάρι όμως,και το έχουν πάρει αλλιώς.

Γιώργος Αρίστογλου: Μου λέτε δηλαδή οτι η CIA χρησιμοποιείται σαν όργανο των Rothschild, που όταν κάπου δεν έχουν συμφέροντα τραπεζικά, δημιουργούν ένα πόλεμο για να μπούνε μέσα.

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως ,αυτό σας λέω.Η υπηρεσία είναι των ανθρώπων.Οσοι άνθρωποι γνωρίζουνε,ας πάρουνε να δούνε τον ισολογισμό της Αμερικής,κι ας δούνε αν πληρώνεται η CIA απο την Αμερική.



ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ