ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Βόμβα Κάντα για εμπλοκή κορυφαίας προσωπικότητας, απειλεί να τινάξει στον αέρα το πολιτικό σύστημα
2013-12-13_1843381.jpg

Βόμβα μεγατόνων ικανή να τινάξει στον αέρα, το ετοιμόρροπο έτσι κι αλλιώς πολιτικό σκηνικό, έριξε ο Α. Κάντας στους ανακριτές που ερευνούν το γιγαντιαίο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.
Στη δεύτερη απολογία του ο Α. Κάντας ενέπλεξε ευθέως στις προμήθειες γερμανικών οπλικών συστημάτων κορυφαίο παράγοντα της δημόσιας ζωής και εμβληματική φυσιογνωμία της συντηρητικής παράταξης.  
Ισχυρίστηκε ότι είναι αυτός που λειτουργούσε ως λομπίστας των γερμανικών συμφερόντων, κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στην υπόθεση μιας προμήθειας πυροβόλων όπλων.
Η κατάθεση Κάντα προκαλεί τεράστια ερωτηματικά γιατί επιχειρεί να εμπλέξει στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών ένα κορυφαίο παράγοντα της δημόσιας ζωής, χωρίς ωστόσο να προσκομίσει ντοκουμέντα, όπως για παράδειγμα τραπεζικούς λογαριασμούς.
Δεν αποκλείεται, η στοχοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου να εντάσσεται σε μια γενικότερη στρατηγική, που έχει στόχο να τιναχτεί όλη η δικαστική έρευνα στον αέρα.
Γιατί σε περίπτωση κατά την οποία, οι ανακριτές καλέσουν το κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο που κατονόμασε ο Κάντας να καταθέσει, το πολιτικό σύστημα θα τιναχθεί στον αέρα και το κυβερνών κόμμα θα γίνει κομμάτια και θρύψαλα.
Στην απολογία του ο Α. Κάντας ενέπλεξε και έναν υφυπουργό της κυβέρνησης Παπαδήμου, ο οποίος προηγουμένως είχε νευραλγικό πόστο στις Ένοπλες Δυνάμεις.
...............................................................................................
ΚΑΝΤΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ! ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΑΚΟ... ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕ ΟΤΙ... ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ...