Να διορθώσουμε τους συντάκτες του http://www.kalimera-arkadia.gr ότι δεν είναι..."οργάνωση" !!! Είναι ο Οργανισμός ΕΙ E.N.D. !!! Δεν πειράζει όμως, στο μέλλον θα το γράφουν σωστά !!! Αρκεί ότι αναφέρθηκαν στο θέμα !!! Εύγε στους συνέλληνες της Τρίπολης !!! Σιγά σιγά λαμπαδιάζει και η Πελοπόννησος !!!

DSCN5062_zps9cb54da7.jpg

Στην Τρίπολη η οργάνωση E.N.D.: «Έχουμε διαθέσει 600 δις $ για να ξεχρεώσει η Ελλάδα» (vd)!

altalt
Για πρώτη φορά στην Τρίπολη έγινε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση της πρότασης του Αρτέμη Σώρρα και της οργάνωσης E.N.D. (End National Debt).
Ο Αρτέμης Σώρρας (με καταγωγή από την Πάτρα) έχει καταθέσει στις 28/9/12, με επίσημη πρόταση προς την ελληνική κυβέρνηση, για λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας Ομολογίες (Τ-bills) του Αμερικάνικου Δημοσίου αξίας 600 δις δολαρίων, μέσω χρεογράφων (ΙΒΟΕ), άτοκα για 100 χρόνια, άμεσα ρευστοποιήσιμα για να αποπληρωθεί το Ελληνικό χρέος!
Στην εκδήλωση, πολίτες, που όπως είπαν το μόνο κοινό που τους ενώνει είναι ο Ελληνισμός, τόνισαν ότι «είναι καθήκον όλων μας να ενωθούμε, ώστε να πιεστεί η κυβέρνηση και να ελεγχθεί η πρόταση του Σώρρα, για την οποία μέχρι σήμερα κωφεύει και αρνείται να την αποδεχθεί και μάλιστα δεν έχει δώσει καμία απάντηση»!
Κυκλοφόρησε μάλιστα ένα έντυπο με σκοπό τη συγκέντρωση υπογραφών.
 "Τα ομόλογα αυτά είναι ομόλογα αμερικανικού δημοσίου, τα οποία έχει υπογράψει μέχρι και ο Obama, υπαρκτά και κατατεθειμένα, τα οποία δε μπορεί ο Α. Σώρρας να πάρει πίσω αν δεν πάρει απάντηση από την ελληνική κυβέρνηση" είπαν.
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης θύμισαν ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του, αλλά ο Σώρρας κρίθηκε αθώος και η εισαγγελέας ρώτησε την κυβέρνηση για πιο λόγο δεν έχει δεχθεί να εξετάσει την πρόταση αυτή, εφόσον τα ομόλογα είναι αληθινά.
"Πριν από αυτή την απόφαση το όλο ζήτημα έμοιαζε εξωπραγματικό", είπαν και πρόσθεσαν ότι ο λόγος που οι κυβερνώντες δεν έχουν δεχθεί αυτή την πρόταση είναι οι δυο όροι που έχει θέσει ο Α. Σώρρας, να γίνει δηλαδή έλεγχος του χρέους και στη συνέχεια έλεγχος αυτών που έκαναν κατάχρηση.
Επιπλέον δήλωσαν ότι το επιτόκιο έχει οριστεί στο 0,5% από τον Α. Σώρρα, ο οποίος έχει ήδη στείλει εξώδικο σε όλα τα κόμματα και τους βουλευτές αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση από κανέναν. Παρά ταύτα όλοι είναι ενήμεροι.
Τέλος υποστήριξαν ότι η χώρα δεν πτώχευσε πέρυσι τον Οκτώβριο, γιατί όταν μια χώρα έχει λογιστικό υπόλοιπο (δηλαδή αυτά τα 600 δις) δε μπορεί να πτωχεύσει!
Δείτε τι ακριβώς είπαν στη συγκέντρωση (Τερζής Κώστας, Βαγγέλης Κακλάνης, Γιάννης Δάρας, Αγγελική Καλογεροπούλου, Θανάσης Τόμπρας, Βασίλης Κυμπούρης).
Για την εκδήλωση παραχώρησε αίθουσα η ταβέρνα «Μπασακιώτης».


............................................................................................................................................................................
Ελλήνων αντάμωμα απανταχού της Γαίας
στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Radio Spot - Enwsi Ellinwn 02/09/14 Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης
Ακούστε το κάλεσμα του Αρτέμη!... https://soundcloud.com/sorrasfm-sorras
1779428_1389863351275405_199345073_n.jpg