ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Κ.ΠΑΠΟΥΛΊΑ
«Τον επόμενο χρόνο μπορεί να μην είμαι πρόεδρος της Δημοκρατίας»Για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον επόμενο χρόνο, υπαινισσόμενος πρόωρη λήξη της θητείας του λέγοντας λέει ότι «φέτος είναι η τελευταία χρονιά που κόβει πίτα" και αυτό γιατί η λήξη της θητείας του είναι τον επόμενο Φεβρουάριο.

Έτσι για πρώτη φορά ο ΠτΔ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην ολοκληρώσει τη θητεία του λέγοντας: ".. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται Θνητοί είμαστε Που ξέρεις? Του χρόνου ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες" για να προσθέσει αινιγματικά λέγοντας χαρακτηριστικά για την τρόικα:
"Ελπίζω να μην έχουμε αναταράξεις γιατί θέλουμε ησυχία για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μια κλωτσιά στην τρόικα. "
 
Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος:
Π απούλιας : "Φέτος, είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να σας ευχαριστήσω από βάθους καρδίας για την συνεργασία" 
Θα θυμάμαι πάντα τις αναμνήσεις που εσείς μου δημιουργήσατε "!
Ακούει την φασαρία ο διπλωματικός σύμβουλος του κ. Παπούλια και τον ενημερώνει. Ο κ. Παπούλιας πλησιάζει εκ νέου και λέει:
Παπούλιας : Έτσι καχύποπτοι θα είστε πάντα? Θα το κόψετε?
Δημοσιογράφοι: "Μα κύριε Πρόεδρε τα αφήνετε όλα ανοικτά"
Παπούλιας : Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Θνητοί είμαστε. Που ξέρεις? Του χρόνοι ο φούρναρης μπορεί να μην έχει ξύλα για να ψήσει τις πίτες.
Δημοσιογράφοι: "Αναταράξεις βλέπετε?"
Παπούλιας : "Ελπίζω να μην έχουμε αναταράξεις γιατί θέλουμε ησυχία για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια, να ξεπεράσουμε την κρίση και να δώσουμε μια κλωτσιά στην τρόικα."
Δημοσιογράφοι: Πρόωρες εκλογές βλέπετε?
Παπούλιας : "Εδώ θα είμαι και του χρόνου για να παραδώσω».
................................................
Θέλει να πει κάτι και...δεν του βγαίνει; !!! Ή μήπως;...