ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 
«ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ» 10/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

ARTLAMBR.BALS..png


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: 

ΤΧΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ 


Δόκτωρ Λαμπράκης: Σας χαιρετώ και εγώ, όλους τους συνέλληνες. Το 2014 πρέπει να μας βρει σε διαφορετική τροχιά από ότι το 2013. Το 2013 είχαμε μεγάλο καταγγελτικό λόγο, δηλαδή η παρουσίαση της σαθρότητας των καθεστώτων στην Ελλάδα έφερε την αφύπνιση. Απλώς εμείς κάναμε μία πολύ μικρή υπηρεσία, θα έλεγα στον Ελληνισμό, δηλαδή αυτά που αισθανότανε ο Έλληνας στην ψυχή του και δεν μπορούσε να τα εκφράσει με λόγο, μπορέσαμε εμείς να τα βάλουμε σε λόγο συστηματικό για να μπορέσει ο ίδιος να ανασκαλέψει μέσα του και να δει ότι κάτι δεν πάει καλά. 

Οι μέρες που περνούμε είναι καταιγιστικά ενδιαφέρουσες. Όλα αυτά που βλέπετε και συμβαίνουν στην Ελληνική κοινωνία και διερωτάται κάποιος «ξαφνικά βρέθηκε κάποιο ηθικό στοιχείο πίσω από αυτά όλα τα βοθρολύματα που λέγονται πολιτικοί, που λέγονται επιχειρηματικός κόσμος και επικοινωνίες;». Βρέθηκε λοιπόν το ηθικό στοιχείο το οποίο έχει την δύναμη να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων. Και μη μου πείτε ότι είναι η Ελληνική δικαιοσύνη, γιατί θυμάστε ότι είχαμε πει ότι έχει πέσει το μαντήλι από τα μάτια της Ελληνικής δικαιοσύνης και τώρα βλέπει, με το ένα μάτι τουλάχιστον. Οπότε δεν είναι πλέον τυφλή, άρα δεν είναι η Ελληνική δικαιοσύνη η οποία ξαφνικά είδε το φως. 

just1.jpg
alt

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 

Ξαφνικά σηκώθηκε ένα πρωί δηλαδή η κυρία Παπανδρέου, η οποία ακούστε τι έκανε - να σας πω γιατί η Ελληνική δικαιοσύνη έχει χάσει το φως της, δεν έχει χάσει το φως της 100% είναι 50%. 

13 Σεπτεμβρίου η κυρία Πόπη Παπανδρέου έβγαλε ένα πόρισμα όπου αθωώνει τους πολιτικούς από τις ατασθαλίες, οι οποίες τώρα σαν πέλεκυς πέφτουν στα κεφάλια των επιχειρηματιών. Δηλαδή οι επιχειρηματίες πήραν δάνεια από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίς εγγυοδοσία, χωρίς να έχουν καμιά πολιτική στήριξη; Άμα είναι έτσι να το πω και στη μητέρα μου να πάει αύριο. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι αυτά είναι παιχνίδια διανόησης για παιδιά. Και ακούστε τι συνέβη στην Γερμανία, όπως είδατε τον Τσοχατζόπουλο να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος, το ίδιο θα είναι και ο Κοντομηνάς. Δηλαδή μόνον ο Κοντομηνάς από τον επιχειρηματικό κόσμο, εάν αφήσουμε εμείς τα πράγματα να εξελιχθούν όπως εξελίσσονται, μόνον ο Κοντομηνάς θα φάει καμπανιά, όπως λέμε στην Κρήτη. 

Διότι έγινε μία μυστική συνέλευση στην Γερμανία στο Βερολίνο από δέκα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης και ούτε λίγο ούτε πολύ εξεβίασαν το Γερμανικό κατεστημένο ότι «εάν θέλετε να έχετε την επικυριαρχία την Ελλάδα πρέπει να τα έχετε καλά με εμάς». Ξέρουμε ότι είστε έτοιμοι να αδειάσετε τους πολιτικούς. Όπως το έκαναν ήδη. 


TO SPIEGEL ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ & ΣΑΜΑΡΑ 

Τόσο τον Βενιζέλο, όσο και τον Σαμαρά τους άδειασε το περιοδικό «Spiegel» που είναι ουσιαστικά το επίσημο Γερμανικό όργανο της κυβέρνησης. Τους απέδωσε όλα εκείνα τα οποία, βεβαίως εγώ θα έλεγα ότι είναι ελάχιστα από όσο μπορούσε να τους αποδώσει. Σημασία έχει ότι το «Spiegel» δεν κοιτάει το Ελληνικό συμφέρον, δεν βλέπει το πρόβλημα από την γωνία του Ελληνικού συμφέροντος, αλλά από την γωνία του Γερμανικού συμφέροντος. Εκείνο που λέει δηλαδή το «Spiegel» είναι ότι δεν συμφέρει τα Γερμανικά συμφέροντα να συντηρούμε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο στην πολιτική εξουσία. Το καταλάβαμε αυτό αγαπητή κυρία Μέρκελ. 

Εκείνο το οποίο όμως έχει σημασία είναι ότι αυτή η παράδοση του Κοντομηνά στα μέσα ενημέρωσης, στην κοινή γνώμη, στην μνήμη του λαού όπως θα λέγαμε, δεν είναι χαρακτηριστικό κάθαρσης. Εκείνο το οποίο συμβαίνει είναι και πάλι μία παρανοϊκή μεταχείριση της κοινής γνώμης, διαχείριση του δημόσιου αισθήματος και εκείνο το οποίο δίδει συνεχώς στον λαό, εάν δείτε διαχρονικά κατά τη διάρκεια του 2013 όποτε υπήρχε μεγάλη πολιτική πίεση βάζανε κάποιον, όπως βάζανε υποτίθεται τους χριστιανούς να τους φάνε τα θηρία στην Ρώμη. Κατεβάζουν λοιπόν στην αρένα έναν ή δύο, τους κατασπαράσσουν τα μέσα ενημέρωσης και η δικαιοσύνη και ηρεμεί ο λαός. Αυτή είναι η πολιτική των Καζάρων. 
Να θυμάστε όμως ότι οι καταιγιστικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν αφήσουν τίποτα από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο όρθιο. 

Αντώνης Βαλσαμάκης: Τώρα συγνώμη πρόεδρε, αυτό το ακούνε στο Μαξίμου και να είστε σίγουρος ότι Τρίτη με Τετάρτη θα βγάλουν καινούρια ονόματα, θα πετάξουν καινούρια παιδιά δικά τους στον Καιάδα.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως. Μήπως έχουμε λίγο και εμείς να κάνουμε κάτι με αυτό Αντώνη; 

Νίκος Αμάραντος: Δηλαδή εξιλαστήρια θύματα για να πετάξουν στάχτη στα μάτια κύριε Λαμπράκη.


ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ

Δόκτωρ Λαμπράκης: Έτσι πιστεύουν. Επειδή γνωρίζουν το τσουνάμι που έρχεται προσπαθούν να διασώσουν τους εαυτούς τους, με το να μεταβιβάζουν την ευθύνη από τον πολιτικό κόσμο. 

Ακούστε, η κυρία Παπανδρέου στις 13 Σεπτεμβρίου του 2013 έβγαλε πόρισμα και θυμάστε ότι κατηγορείτο ο πρόεδρος της βουλής, ο κύριος Μεϊμαράκης, ο κύριος Βουλγαράκης και δύο άλλοι πολιτικοί, μεγαλοπολιτικοί, κατηγορούντο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, ξέπλυμα μαύρου χρήματος πολλών δισεκατομμυρίων και στη σοφία της η κυρία Πόπη Παπανδρέου δεν απέδωσε ευθύνες στους πολιτικούς αλλά τα φόρτωσε όλα στους ήδη φυλακισμένους Ρέστη και Λαυρεντιάδη. 
Και αυτό έχει να κάνει με το μεγάλο κύκλωμα Καρούζου. Το θέμα και το αίνιγμα «Καρούζος» θα είναι καταλυτικό για την κοινωνία τις επόμενες εβδομάδες. 

Είναι ικανό να παρασύρει τους πάντες, και όταν λέω τους πάντες εννοώ τους πάντες χωρίς εξαιρέσεις τόσο από τον πολιτικό όσο και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Θα σας αναφέρω μόνο το νούμερο, οι πολιτικοί και ο επιχειρηματικός κόσμος, ιδίως τα μέσα ενημέρωσης είναι υπεύθυνοι για περίπου 140 δισεκατομμύρια κλοπών. Και όλα αυτά προέρχονται μόνον από μία πηγή. Φανταστείτε εάν υπάρχουν τρεις ή τέσσερις πηγές. 

Εκείνο που σας λέω είναι ότι, δεν ξέρουμε εάν υπάρχουν ή δεν υπάρχουν, αυτά που σας λέω είναι μόνον από μία πηγή. Δηλαδή μπορώ να σας πως ότι μία συγκεκριμένη οικογένεια διαχειρίστηκε κεφάλαια τα οποία αγγίζουν τρεις φορές τον Ελληνικό προϋπολογισμό. Έχει επίσης αγοράσει αυτή η συγκεκριμένη οικογένεια 6.500 ακίνητα σε όλη την Ελληνική επικράτεια, μεγάλα ακίνητα, το καθένα από αυτά σε μία συγκεκριμένη εταιρία.

Αυτό και μόνο σας δίνει την απάντηση γιατί δεν υπάρχει κτηματολόγιο. Είναι η μόνη Ευρωπαϊκή χώρα η οποία δεν έχει κτηματολόγιο, παρά τα τεράστια ποσά τα οποία έχουν καταναλωθεί ή μάλλον έχουν αφιερωθεί υποτίθεται για την ίδρυση του κτηματολογίου. Κτηματολόγιο δεν έγινε ποτέ. Εάν τολμούσε η κυβέρνηση να κάνει κτηματολόγιο, θα έπρεπε να παραιτηθούν το ίδιο βράδυ όλοι. Δεν εννοούμε ποια κυβέρνηση, όποια κυβέρνηση τολμούσε να κάνει κτηματολόγιο, θα έπρεπε να παραιτηθούν όλοι το ίδιο βράδυ. Έχει μεγάλη σημασία αυτό που σας λέω, θα το διαπιστώσετε από την Κυριακή και μετά.

 popipap.png


Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ & Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Θα διαπιστώσετε επίσης ότι ουδείς ο οποίος έχει ασκήσει εξουσία από το 1974 και εντεύθεν, μα χωρίς εξαίρεση, δεν είναι ένοχος διασπάθισης δημοσίου χρήματος. Δεν υπάρχει ουδείς. Τώρα θα μου πείτε, το εύλογο ερώτημα γιατί αποφάσισαν τώρα να τα βγάλουν στη φόρα και τελικά ποιο είναι αυτό το στοιχείο, ποιο είναι αυτό το ηθικό στοιχείο στην Ελλάδα το οποίο αποφάσισε τέλος πάντων να μας πει ότι ο Κοντομηνάς πήρε δάνειο 500 εκατομμύρια χωρίς εμπράγματη εγγυοδοσία; Ποιος είναι αυτός; Και τώρα μόνον το κατάλαβε; Δηλαδή τώρα προχθές και εχθές το βρήκε η κυρία Παπανδρέου; Δεν το ήξερε η κυρία Παπανδρέου; Δεν έχει η κυρία Παπανδρέου στη διάθεσή της τον σκληρό δίσκο με το που πήγαν τα 850 δισεκατομμύρια δολάρια; 

Μήπως η κυρία Παπανδρέου θα πρέπει να ξανακοιτάξει ή ίσως ήταν μεγάλος ο δίσκος και τα παίρνει σιγά-σιγά τα στοιχεία; Και έπεσε κατά τύχη στο όνομα «Κοντομηνάς», έπεσε εντελώς κατά τύχη ο Κοντομηνάς μόνον, δεν έπεσε παραδείγματος χάριν στο όνομα «Νικόλαος Παπανδρέου» ή στο όνομα «Χρήστος Μπόμπολας» ή σε κάποιο άλλο όνομα, να λέμε όλα τα «άγια» ονόματα της πολιτικής. Γιατί λοιπόν, πως εντελώς τυχαία έπεσε στο όνομα «Κοντομηνάς»; Πως εντελώς τυχαία έπεσε στο όνομα «Ρέστης» ή στο όνομα «Λαυρεντιάδης»; Αφού αυτοί είναι στην φυλακή υποτίθεται. Δεν είναι βέβαια στην φυλακή, μην απατάσται ...έτσι; Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι εδώ γίνεται μία λαμογιά, χειραγώγηση της κοινής γνώμης. 


ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι είναι που κυβερνούσαν την Ελλάδα; Οι τραπεζίτες. Ποιοί είναι αυτοί που έπαιρναν τις αποφάσεις και διάταζαν σαν αφεντικά τους πολιτικούς; Πάλι οι τραπεζίτες. Δηλαδή ποιοι τραπεζίτες; Ε, το όνομα έχει γίνει πλέον γνωστό. Είναι οι τραπεζίτες και είναι πιο συγκεκριμένα ο κύριος Ιάκωβος. Δεν λέω τον Ιάκωβο τον αρχιεπίσκοπο της Αμερικής, τον πρώην.

 Υπάρχει ένας πολύ «ωραίος» κύριος, αρκετά προχωρημένης ηλικίας, που ονομάζεται Ιάκωβος Ρότσιλντ. Ο οποίος είναι εγκατεστημένος στο νησί της Κέρκυρας, σε μία θαυμάσια βίλα. Έχει δε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, είναι πολλές, σύμφωνα με δικές τους ομολογίες έχουν τζίρο 46 δισεκατομμύρια τον χρόνο στην Ελλάδα. Από τις δραστηριότητες τις δικές τους. Από πού τις έχουν δεν ξέρω, αυτοί το είπανε, αυτοί πρέπει να μας δώσουν και τις εξηγήσεις. Επομένως, διοικείται λοιπόν αυτή η αυτοκρατορία από ένα θαυμάσιο γραφείο το οποίο είναι εγκατεστημένο στην διεύθυνση Πλουτάρχου 3 στο Κολωνάκι. 

alt

Από εκεί λοιπόν, από αυτή τη συγκεκριμένη διεύθυνση, έρχονται οι εντολές για τον ποιον θα ρίξουμε κάτω από το λεωφορείο και ποιον θα κατασπαράξουν τα σκυλιά αύριο ή μεθαύριο. Για ποιόν λόγο; Με την ελπίδα ότι εκείνος δεν πρόκειται να τους αγγίξει η εντός εισαγωγικών δικαιοσύνη. Διότι θα φανούν στον Ελληνικό λαό τώρα ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για την «κάθαρση». Και χρησιμοποιούν ανθρώπους, άτομα και καταστάσεις αμφιλεγόμενης λογικής και ψυχικής υγείας με τον μοναδικό σκοπό να έχουν στο τέλος την δυνατότητα να πουν ότι «δεν το κάναμε εμείς, αυτός ο τρελός το είπε» «αυτοί οι τρελοί τα κάνανε, δεν τα είπαμε εμείς». 

Πάντα αυτό το Καζάρικο κατεστημένο έχει αυτή την συγκεκριμένη τακτική. Βάζει πάντα ανθρώπους χαμηλής διανόησης και ανθρώπους υπό ερώτησης ψυχιατρικής-ψυχολογικής υγείας για να έχει τη δυνατότητα να αρνείται οποιαδήποτε διασύνδεση, μας πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο Ρότσιλντ να έχει διασύνδεση με αυτόν που είναι τρελός, δεν το βλέπετε; Μα δεν τον βλέπετε πως λειτουργεί; Αυτή είναι η συνήθης δικαιολογία τους. Μην απατάστε, όλα αυτά προέρχονται πάντα από τους τραπεζίτες.


ΤΧΣ & ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

alt

Και αυτή η κυρία Καρακώστα, νομίζω είναι, η οποία είναι υπεύθυνη για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, βγήκε σήμερα το πρωί ο κος Στουρνάρας λέει για να εκφράσει την υποστήριξής της. Μα αυτή η κυρία πρέπει να πάει φυλακή και πρέπει να καταδικαστεί σε οκτώ φορές ισόβια. 

Είναι αυτή η οποία πουλάει την Ελληνική περιουσία. Είναι εκείνη η οποία παίρνει τον ιδρώτα του κάθε Έλληνα και τον δίνει στους τραπεζίτες για μία δεκάρα. Αυτή η κυρία, αυτή η οποία είναι ένοχη εσχάτης προδοσίας, για όλο τον Ελληνικό λαό. Θα μας πει τώρα ότι ο κος Στουρνάρας έχει δικαιοδοσία να απολύσει ή να προσλάβει την κυρία Καρακώστα; Ούτε μία στο εκατομμύριο, εγώ τον προκαλώ δημόσια. Ας πάει αύριο να την απολύσει. Ας πει ο Σαμαράς αύριο «εγώ θέλω να αντικαταστήσετε την κυρία Καρακώστα». Η κυρία αυτή, και βέβαια και αυτή αναλώσιμη είναι, αν ο Ιάκωβος πει να φύγει από την μέση θα φύγει. 

Έχουμε εξηγήσει σε μία άλλη εκπομπή στον κύριο Αρίστογλου ότι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης είναι εκείνο με κατάθεση 49,5 δισεκατομμυρίων ενός ομολόγου, πήρε επάνω του όλες τις μετοχές των τραπεζών της Ελλάδος. Δηλαδή όλες οι τράπεζες είναι επάνω στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης, και το οποίο εδρεύει Πανεπιστημίου 10, αλλά δεν το λένε Πανεπιστημίου 10 για να μην καταλαβαίνει ο λαός και κάνει διαδήλωση μπροστά, λένε Ελευθερίου Βενιζέλου 10. Και ψάχνει ο λαός Ελευθερίου Βενιζέλου, σου λέει που είναι αυτή η Ελευθερίου Βενιζέλου, οι περισσότεροι πάνε κάπου αλλού. Καταλάβατε; Εκεί λοιπόν Πανεπιστημίου 10 είναι τα γραφεία χρηματοπιστωτικής στήριξης μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδος. Τι δουλειά έχει το ένα με το άλλο!

Αντώνης Βαλσαμάκης: Μπορείς να επαναλάβεις πρόεδρε με ποιό ποσόν ομολόγου πήραν όλες τις τράπεζες στην πλάτη τους;

Δόκτωρ Λαμπράκης: 49,5 δισεκατομμύρια.

Αντώνης Βαλσαμάκης: Ακριβώς όσα προσφέραμε ο Αρτέμης Σώρρας και εμείς στην Κύπρο.

Δόκτωρ Λαμπράκης: Βεβαίως. Εγώ τους προκαλώ δημόσια, σας δίνω αύριο ένα ομόλογο των 100 δισεκατομμυρίων, πιστοποιημένο ήδη από την Τράπεζα της Ελλάδος, να παραλάβω όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης. 

Σας δίνω τα διπλά από ότι έχετε βάλει εσείς, λέει ο Σώρρας. Τα βάζω και θέλω όλες τις μετοχές των Ελληνικών τραπεζών. Νομίζετε ότι θα ανταποκριθεί κανένας; Νομίζετε ότι έχει δικαιοδοσία ο Σαμαράς ή ο Στουρνάρας, έστω και ελάχιστη, πάνω στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Στήριξης; 

Εάν διαβάσετε το καταστατικό του λέει: Αυτό είναι το ταμείο που ελέγχει την περιουσία των Ελλήνων, δημόσια και ιδιωτική, μέσω των τραπεζών. 

Μέσω δηλαδή των μετοχών των τραπεζών ελέγχει όλη την ιδιωτική και δημόσια περιουσία της Ελλάδος βάζοντας σαν ενέχυρο 49,5 δις και ακούτε τι λέει το καταστατικό του: Είναι ιδιωτικός φορέας, ακούτε; Είναι ιδιωτικός φορέας και απαγορεύεται οποιαδήποτε ανάμιξη του δημοσίου στη διοίκηση του οργανισμού. Υποχρεούται λέει να υπάρχει μόνον ένας παρατηρητής, αλλά δεν έχει δικαίωμα ψήφου. Και όχι μόνον αυτό, δεν υποχρεούται να είναι παρόν, το διοικητικό συμβούλιο λέει υποχρεούται να του στείλει πρόσκληση, αν δεν έρθει δεν πειράζει. Αυτός είναι ο ένας παρατηρητής από την κυβέρνηση, όλοι οι υπόλοιποι, το διοικητικό συμβούλιο, είναι ιδιωτική εταιρία που ανήκει στους τραπεζίτες Ρότσιλντ. 


ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, CIA & OSS 

Αυτοί είναι αγαπητοί μου οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν ότι μπορούν από ότι κρατάνε στην Ελλάδα. Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος. Εάν δεν απαλλαγούμε από τους τραπεζίτες αποκλείεται με καμία και σε καμία προσπάθεια να μπορέσουμε να επανααναλάβουμε τις τύχες της Ελλάδος μας στα χέρια μας. Σας λέω λοιπόν ότι, εκεί είναι ο εχθρός, Πανεπιστημίου 10, αυτή η ιδιωτική εταιρία, η οποία με 49,5 δις ενέχυρο έχει πάρει επάνω της όλες τις μετοχές των Ελληνικών τραπεζών. Και η Ελληνική κυβέρνηση δεν έχει την παραμικρή δικαιοδοσία επάνω σε αυτό. 

panepistimioy10.png

Από εκεί λοιπόν προέρχονται οι εντολές «ψάξτε τον Κοντομηνά», «κατεβάστε τον Ρέστη», «κάντε τον Λαυρεντιάδη». Και ξέρετε γιατί αυτοί οι άνθρωποι είχαν την ψευδαίσθηση ότι επειδή συνεργαζόντουσαν με την CIA θα είχανε την αιώνια προστασία. Δεν παρακολουθούν το παγκόσμιο γίγνεσθαι για να διαπιστώσουν πως συμπεριφέρεται η CIA, η οποία εν τέλει είναι δική σου εταιρία Έλληνα. Δεν είναι Αμερικανική μυστική υπηρεσία όπως λένε. 

Η CIA φτιάχτηκε το 1947 αντικαθιστώντας την OSS. 

Η OSS ήταν εταιρία εσωτερικής ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών η οποία το 1944 όταν έγινε η συνθήκη του Breton Woods ήταν εκείνη η οποία πήρε την δικαιοδοσία να ελέγχει το καταπίστευμα το παγκόσμιο. Επειδή όμως, λόγω της Αμερικανικής νομοθεσίας η OSS ήτανε μία εταιρία, μυστική υπηρεσία δηλαδή, η οποία ήταν επιφορτισμένη για την εσωτερική και εξωτερική των Ηνωμένων Πολιτειών, εκείνο που κάνανε ήταν μία καινούρια νομοθεσία το 1946 και 1947 και δημιούργησαν την CIA η οποία έπρεπε τώρα να έχει παρουσία σε όλα τα κράτη της γης εκτός και εάν το κράτος το οποίο ήτανε μέλος του οργανισμού έκανε την επιλογή να έχει μία άλλη ασφάλεια, παραδείγματος χάριν, παρόλο που και στην Αγγλία δραστηριοποιείται η CIA εκεί όμως το καταπίστευμα φυλάσσεται από την Μ16. Δηλαδή οι Εγγλέζοι κάνανε διαφορετική επιλογή, οι Έλληνες δεν είχαν επιλογή, οι Τούρκοι δεν είχαν επιλογή, δεν είχαν επιλογή ούτε οι Ιταλοί. Επομένως όλοι αυτοί είχαν να επιλέξουν μεταξύ της CIA και μίας άλλης ανάλογης μυστικής υπηρεσίας. Είτε λεγότανε ΜΟΣΑΝΤ, είτε λεγότανε Μ16, είτε λεγότανε CIA το ίδιο πράγμα είναι, έτσι; Οι περισσότεροι, θα έλεγα η μεγάλη πλειοψηφία των κρατών - είναι 189 αυτά τα κράτη - αποφάσισε να έχει την CIA για να προστατεύει το παγκόσμιο καταπίστευμα. 

Άρα λοιπόν εάν ρίξει μία ματιά ο κος Λαυρεντιάδης ή ο κος Ρέστης ή ο κος Κοντομηνάς για το πώς έχουν μεταχειριστεί τα υποχείριά τους σε άλλες χώρες, έπρεπε να προβλέψουν ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το τέλος τους.

Ο Μπόμπολας μπορεί να είναι, όπως λέμε στην λαϊκή γλώσσα, πιο μάγκας αλλά έρχεται και η σειρά του. Εάν δείτε ότι θα διασωθεί, είναι βαθιά νυχτωμένος. Διότι το τσουνάμι που έρχεται στην Ελλάδα, γιατί εκεί αρχίζει η αλλαγή. 

Κατ΄ αρχήν σας λέω ότι δεν επιτρέπεται δια νόμου να δραστηριοποιείται η CIA εντός του Αμερικανικού εδάφους. Δεν επιτρέπεται, μόνον εις το εξωτερικό. Μόνον υποτίθεται, τουλάχιστον εμφανώς, το νομοθέτημα λέει συλλογή πληροφοριών από άλλα έθνη τα οποία σκοπό έχουν την ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών. Και η δεύτερη επιλογή που του δίνει, δίνει στον πρόεδρο το δικαίωμα να κάνει μυστικές αναθέσεις έργου στην CIA για άλλα κράτη. Χωρίς να περνάει από την έγκριση του Κογκρέσου ή της Γερουσίας. Αυτό το δικαίωμα το έχει ο πρόεδρος δια νόμου. Αυτό σημαίνει ότι η Αμερικανική δημοκρατία δεν λειτούργησε ποτέ μετά από το 1933. 

Δεν μας ενδιαφέρει όμως η Αμερικανική δημοκρατία, αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει η Ελληνική δημοκρατία. Προσπαθεί λοιπόν η οικογένεια των Ρότσιλντ και δεν είναι μόνο αυτή, είπαμε είναι οι οκτώ οικογένειες. Είπαμε ότι οι Ρότσιλντ έχουν το 52% της επιχειρηματικότητας και οι υπόλοιπες οκτώ οικογένειες έχουν από 6%. Οι άλλοι κύριοι είναι ο κος Rockerfeller, ο κος Shiff, ο κος Oppenheimer, η οικογένεια Lazaar, η Goldman Sachs, η JP Morgan, η Chase κλπ. Δεν νομίζω ενδιαφέρει τον κοινό να μάθουν τώρα τα ονόματα, σημασία έχει να ξέρουν ότι είναι τραπεζίτες. 


O ROTHSCHILD ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟ ΠΟΙΟΝ

Αναλώσαμε πολλές προηγούμενες εκπομπές να εξηγήσουμε ότι οι τραπεζίτες δεν είναι τα αφεντικά. Είναι διαχειριστές. Και αυτοί προσπαθούν να κάνουν κανέναν καλό γάμο για να μπουν μέσα στην οικογένεια των αφεντικών. Αυτό έκανε ο Ντέιβιντ Ρότσιλντ, όπως ξέρετε παντρεύτηκε την Ολυμπία Αλντομπραντίνι για να μπει μέσα στην οικογένεια των αφεντικών ενώ προέρχεται από οικογένεια διαχειριστών. Διαχειριστής είναι δηλαδή ο Ρότσιλντ, μη νομίζετε ότι είναι το αφεντικό. Και αυτός εντολές παίρνει, απλώς δεν επιτρέπεται να σας πει από ποιον παίρνει εντολές. 

Εδώ θα ήθελα να σταματήσω και να εκφράσω την μεγάλη μου απογοήτευση από την ακόλουθη δήλωση του πρώτου πολίτη της χώρας μας, η οποία έγινε εχθές. Όταν λοιπόν υποδέχθηκε τον Γερμανό, άκου τι είπε ο πρώτος πολίτης της χώρας σου αγαπητέ μου συνέλληνα: «Έρχεστε από την δεύτερη πατρίδα μου», λέει τώρα ο πρόεδρος της δημοκρατίας στον Γερμανό κατακτητή. «Έρχεστε από την δεύτερη πατρίδα μου. Έζησα 15 χρόνια στην Γερμανία σε μια περίεργη περίοδο, δύσκολη για την Ελλάδα όπου με την στήριξη των Γερμανών δημοκρατών (υπάρχουν και τέτοιοι στην Γερμανία!) στον αγώνα που κάναμε εναντίον της χούντας με επικεφαλής τον Βίλι Μπραν αλλά και όλα τα δημοκρατικά κόμματα των Γερμανών». 

Ο πρόεδρος λοιπόν, αγαπητέ μου συνέλληνα, τον οποίο έχεις εκλέξει να είναι ο πρώτος πολίτης, ο καθρέπτης της χώρας, λέει στον κατακτητή που σε έχει κατακτήσει μερικές φορές με τα όπλα ή με τα μάρκα σε έχει κατακτήσει ο Γερμανός, λέει λοιπόν στον επιβήτορα κατακτητή Καζάρο ότι προέρχεται από την δεύτερη πατρίδα του! Το μόνο το οποίο μπορεί να αισθανθεί κάποιος Έλληνας είναι λύπη, απογοήτευση και συμπάθεια για τον γηραιό πολιτικό.


ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

alt

Αντώνης Βαλσαμάκης: Εγώ πρόεδρε συγνώμη νιώθω και θυμό. Ζω 30 χρόνια στο εξωτερικό, ποτέ δεν είπα έχω δεύτερη πατρίδα. Ο καθρέφτης όπως είπες της Ελληνικής δημοκρατίας εκθέτει εσένα, εμένα όλους μας. 

Δόκτωρ Λαμπράκης: Όλους τους αγώνες που έχουν κάνει, το αίμα των ηρώων που έχει χυθεί από την επανάσταση του ΄21, από τον εμφύλιο, από τους Βαλκανικούς πολέμους, από την καταστροφή της Μικράς Ασίας, ακυρώνεται με αυτή την δήλωση. 

Πρέπει να ντρέπεστε αγαπητέ μου κύριε πρόεδρε της δημοκρατίας και το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι λόγω της ασθενείας σας δικαιολογήστε. Δεν φταίτε εσείς, φταίνε οι θεράποντες ιατροί οι οποίοι δεν βγαίνουν δημόσια να κάνουν γνωστό στον Ελληνικό λαό από τι πάσχετε ακριβώς, τι φαρμακευτική αγωγή έχετε και γιατί δεν σας επιτρέπεται - και αν ακόμα πρέπει να διατηρήσετε την καρέκλα σας επειδή εξυπηρετεί τους Καζάρους - να δέχεστε δημόσιους άνδρες από άλλα κράτη ή να κάνετε δημόσιες δηλώσεις. 

Πιστεύω ότι η ντροπή που νιώθουν όλοι οι Έλληνες σήμερα για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε - μην ξεχάσετε επίσης ότι τον Νοέμβριο του 2013 υπογράψατε ένα προεδρικό διάταγμα εν Βερολίνο, το θυμάστε αυτό κύριε πρόεδρε; Και αυτό σας ξέφυγε; Επομένως υπογράψατε ένα φύλλο της κυβερνήσεως, ένα νομοθετικό διάταγμα εν Βερολίνο; Άρα αυτό που είπατε χθες, το αισθάνεστε. Ότι το Βερολίνο είναι η πατρίδα σας. Εγώ θα του συνιστούσα λοιπόν, υπάρχουνε δύο αεροπλάνα κρατικά, να πάρει το ένα και να πάει στην Γερμανία να κατοικοεδρεύει εκεί, να του πηγαίνουν τα νομοθετήματα να τα υπογράφει από εκεί. Δεν υπάρχει λόγος. Να περνάει τις διακοπές του και να βλέπει και τους συμπατριώτες του τους Γερμανούς. Να το σταματήσουμε εδώ γιατί πονάει, αυτό πονάει πολύ! Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να επανέλθουμε στην θετική τροχιά. Αναλωθήκαμε πάλι για μισή ώρα στην καθημερινότητα και θα πρέπει να έρθουμε στην θετική τροχιά και να κλείσουμε με μία παραίνεση η οποία θα μας πάρει περίπου 15 λεπτά.


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ 
«ART FM RADIO ΚΥΠΡΟΥ» 10/01/2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ: 
ΟΜΑΔΑ EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 

mnemosyne.jpg

txs.jpg

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ