507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg


Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΝΑΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! 
ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ !!!! Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ !!!! 
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΣΑΝ !!!! 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! 
150. 000 ΕΥΡΩ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΑΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ [ ΥΓΕΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟ... ΔΙΫΛΙΣΗ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΕΓΗ.. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΙΤΙΣΗ ΕΝΔΥΣΗ .ΚΛΠ...] ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ... 
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΝΑΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ !!! 
Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ !!! 
ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!! .... 
ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ !!! 
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ !!! 
ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ...ΦΤΩΧΕΙΑ ; ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ; ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ; ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ; ΤΙ ;;;;;;


512566-Ε4 ΣΗΜΑ.jpg
.........................................................

Νίκος Τανάλιας

Τάξε με καθεστώς! Τάξε με ν΄ αγιάσω! 

Εύγε Γιάννη! ΄Οντως, πόσον εύστοχα θέτει τις εύλογες ερωτήσεις του επί τάπητος ο Γιάννης Καλογερόπουλος, ΄Αρχων του μόνον ελληνικού ΜΚΟ Ε4:

«ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ...ΦΤΩΧΕΙΑ; ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ; ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ; ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ; ΤΙ;»*

Ας την στρογγυλέψουμε όμως λιγάκι τούτη την προβληματική, τοποθετώντας συγκεκριμένα πρόσωπα επάνω στο παλκοσένικο του άρδην δυναστικού καθεστώτος εξουσίας της κομματοκρατίας, που με τόση τόση ακρίβεια σκιαγραφεί ο Γιάννης Καλογερόπουλος. Πράξις Α΄: Αντώνης WI·FI Σαμαράς και Σια.

Εδώ παίζει το σενάριο της καθεστωτικής δεξιάς, μαζί με πολλές και πολλούς αριστερών περιστροφών, έστω και δήθεν ανεξαρτητοποιημένων καθεστωτικών. Είναι ένα μάτσο δουλικών χτικιών των αλλογενών, αλλοεθνών, ανθελληνικών και άρδην ελληνοφοβικών, άνευ ‘ν’ κομματαθρώπων, που πιστεύουν τυφλά πως είναι δήθεν βολεμένοι, από την τυραννική κομματοκρατία του εν Ελλάδι παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου.

Πράξις Β΄: ΄ΑΞελ Σίπρα και Σια. Εδώ παίζει το σενάριο της καθεστωτικής αριστεράς, μαζί με πολλές και πολλούς δεξιών, αλλά και ακροδεξιών ακόμη περιστροφών, έστω και δήθεν ανεξαρτητοποιημένων καθεστωτικών. Είναι άλλο ένα μάτσο δουλικών χτικιών των αλλογενών, αλλοεθνών, ανθελληνικών και άρδην ελληνοφοβικών, άνευ ‘ν’ κομματαθρώπων, που επίσης πιστεύουν τυφλά πως είναι δήθεν βολεμένοι, από την τυραννική κομματοκρατία του εν Ελλάδι παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου.

Τελικά δεν φαίνεται να έχει καμμία σημασία εάν παίζει το σενάριο Αντώνης WI·FI Σαμαράς και Σια ή το σενάριο ΄ΑΞελ Σίπρα και Σια. Ακόμη και με σκληρά μπαλατέρ την Χαζάρα Μπόρα Ντακογιάννη και την άρδην εθνιΚΙστική Χ.Α., τα θύματα των δουλικών χτικιών των σοσιαλΗστών του πάλαι ποτέ «ΠαΣοΚ ή τέφρα» είναι που θα κάνουν την διαφορά.

Και επειδή η έννοια της αμέσου ανακλητότητος δεν παίζει πουθενά μέσα στο παρασιτικό, παρείσακτο, περιττό και απέριττα δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, του εν Ελλάδι και εν Κύπρω παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τον διαμελισμό της Ελλάδος, όπως ακριβώς ήδη γίνεται και στην Κύπρο. ΄Ασε δε που η σατανιστική λατρεία του Μαρδούχ, Μαρδώχ ή Μολώχ απαγορεύει για ροπάλου την οιανδήποτε τήρησι δήθεν πολιτικών δεσμεύσεων από ΄ΑΞελ Σίπρα και Αντώνη WI·FI Σαμαρά.

Επίθεσι λοιπόν Ελληνίδες και ΄Ελληνες, με όπλο μας μόνον την πένα, για να το τσακίσουμε το παρασιτικό, παρείσακτο, περιττό και απέριττα δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, του εν Ελλάδι και εν Κύπρω παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου. Διότι η πένα κόκαλα δεν έχει, αλλά κόκαλα τσακίζει!

* Πηγή: ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ; ...ΦΤΩΧΕΙΑ; ...ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ;


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/02/ti-ehei-na-mas-taxei-to-kathestws-kai-oi-praktores-toy-ftwheia-a.html







..........................................................................



............................................................................

........................................................




.......................................................

Ε4 ΣΗΜΑ.jpg

1234239_713074138718143_563468754_n.jpg
ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!
ΕΚΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ!
548378_10201371014229586_848710369_n.jpg