Το στρατηγικό παράθυρο της συναρμογής των Ελληνίδων και Ελλήνων

Γεωργαντζάς.jpgΓράφει ο Νίκος Γεωργαντζάς
Εύγε Βίκυ Χαραλάμπους! ΄Οντως, τώρα είναι η ωραία ώρα της αυθεντικά συστημικής συναρμογής του ελληνικού μας κόσμου, χωρίς δόγματα, κόμματα, σκοτεινές στοές ή χρώματα.*

Είναι ζωτικής σημασίας ―για την βιολογική επιβίωσί μας, ως ένα έθος και έθνος ελληνικόν― το να δούμε πολύ προσεκτικά, όλα αυτά που λαλεί η Βίκυ Χαραλάμπους. Είναι άρδην επιτακτική η ανάγκη της συστημικής συναρμογής μας, έναντι των δογμάτων, κομμάτων, σκοτεινών στοών και χρωμάτων, του δυναστικού καθεστώτος εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, του εν Ελλάδι και εν Κύπρω παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου. 

Από την χρονική στιγμή τ0 (Σχ. 1α), που συλλογικά κατανοούμε το αντιληπτό όφελος της αυθεντικά συστημικής συναρμογής του ελληνικού μας κόσμου, το δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, αμέσως παράγει ένα πολύ υψηλό κόστος προς αποτροπήν της συστημικής συναρμογής των Ελληνίδων και Ελλήνων. Το πράττει δε τούτο, το δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, μέσω όλων των δογμάτων, κομμάτων, σκοτεινών στοών και χρωμάτων του.

Είναι όμως οι πατριωτικές προσφορές χρηματιστικής, του πριν και πάνω απ' όλα ΄Ελληνα Αρτέμη Σώρρα (ΕΙ·ΕΝD) και του μόνον ελληνικού συμβουλευτικού οργανισμού ΕΙ·ΕΝD, που διαχρονικά μειώνουν το υψηλό κόστος, που παράγει το δυναστικό καθεστώς εξουσίας, προς αποτροπήν της συστημικής συναρμογής των Ελληνίδων και Ελλήνων. Δημιουργείται τοιουτοτρόπως το στρατηγικό παράθυρο της συναρμογής του ελληνικού μας κόσμου, μεταξύ των χρονικών σημείων τ1 και τ2 (Σχ. 1α).

Εντός αυτού του στρατηγικού παραθύρου της συναρμογής του ελληνικού μας κόσμου δημιουργείται η μοναδική ευκαιρία της συλλογικής μας πράξεως, υπέρ της συλλογικής ευδαιμονίας και της συλλογικής οικονομικής ευμάρειας των Ελληνίδων και Ελλήνων (Σχ. 1β). Αυτή είναι η άμεση ανάγκη της συναρμογής του ελληνικού μας κόσμου, για την οποία λαλεί η Βίκυ Χαραλάμπους.*

Τούτη την ωραία ώρα, ο κοινός μας ελληνικός αγών έχει 3 (τρεις) διαστάσεις:

α΄) Αφύπνισι έναντι των δογμάτων, κομμάτων, σκοτεινών στοών και χρωμάτων του δυναστικού καθεστώτος εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας. Ξεκινώντας από την οικογενειακή μας εστία ενημερώνουμε την προς τα έξω κοινωνία των Ελληνίδων και Ελλήνων.

β΄) Ο διά της πένας πολιτικός εξαναγκασμός του δυναστικού καθεστώτος εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, μέσω της συλλογής υπογραφών, για τα US$600 δισ. του ελληνικού λαού.

γ΄) Ο διά της πένας πολιτικός εξαναγκασμός του δυναστικού καθεστώτος εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, μέσω της συλλογής υπογραφών από Δήμους, για την χρηματοδότησί τους από τα ελληνικά χρήματα των διεθνών καταπιστευμάτων.

Τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις βέβαια ατομικά. Θα είσαι όμως πολύ πιό αποτελεσματική και αποτελεσματικός, εάν τα κάνεις συλλογικά, είτε με όλη σου την οικογενειακή εστία ή και με ένα όμιλο φίλων και συγγενών σου.

Είναι η ωραία ώρα συλλογικά να πετάξουμε το παρασιτικό, παρείσακτο, περιττό και απέριττα δυναστικό καθεστώς εξουσίας της τυραννικής κομματοκρατίας, του εν Ελλάδι και εν Κύπρω παραρτήματος του Χαζαρικού Χαγανάτου στην θάλασσα, πάντοτε με την πένα. Διότι η πένα κόκκαλα δεν έχει, αλλά κόκκαλα τσακίζει!

Ευοί Ευάν και εις Υγίειαν,
Ευδαιμόνει!

* END_ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ_ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ_17-2-2014