ΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΝΙΚΟ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΝ ΑΠΟΨΗ! ΑΡΑ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΠΩΣ ΕΣΥ, ΑΦΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ; ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ; ΕΠΕΙΔΗ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΦΩΤΙΖΕΙ... ΕΣΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΨΕΙ...
.............................................................

Artemis Sorras 

ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΧΑΤΖΗ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 2 ΩΡΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑ@@@@@@ΙΕΣ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜ@@@@@ΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΟΦΩΝΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑ@@@@ΡΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΨΩΝΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ ΑΝΤΙΝΟΕ ΓΛΥΨΕ ΡΕ ΤΟΝ ΦΑΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΠΡΑΔΟΠΙΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ ΣΕ ΤΙΜΟΥΝ ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ 2/ 3 ΩΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑ@@@@ΡΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΡΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

χατζηνικολαου, φασισμο, θαυμαστε, ygro

Σύνταγμα της Ελλάδας


ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα

Άρθρο 4
  1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

Άρθρο 5
  1. Καθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Χώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη.

Άρθρο 5Α
  1. Καθένας έχει δικαίωμα στην πληροφόρηση, όπως νόμος ορίζει . Περιορισμοί στο δικαίωμα αυτό είναι δυνατόν να επιβληθούν με νόμο μόνο εφόσον είναι απολύτως αναγκαίοι και δικαιολογούνται για λόγους εθνικής ασφάλειας, καταπολέμησης του εγκλήματος ή προστασίας δικαιωμάτων και συμφερόντων τρίτων.
  2. Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.

Άρθρο 14
  1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και δια του τύπου τους στοχασμούς του, τηρώντας τους νόμους του Κράτους.
  2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.