23 Φεβρουαρίου 2014

END Ηρακλείου: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να σωθεί

END Ηρακλείου: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να σωθεί


Από την εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο

Με το σύνθημα ήρθε η ώρα να ακούσουμε την αλήθεια για την οικονομική απελευθέρωση όλων μας. Οι αποδείξεις για όλα που αποκρύπτονται, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της END Ηρακλείου (End National Depth) στο Εργατικό Κέντρο στη λεωφόρο Δημοκρατίας. 

Σε μια κατάμεστη από αίθουσα κόσμο, οι Γιάννης Καλογερόπουλος και Χρήστος Μπαλαντίνας παρουσίασαν όλες τις αποδείξεις, αλλά και της προτάσεις του Αρτέμη Σώρρα για την υπόθεση των 600 δις ευρώ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη σωτηρία της χώρας. 

Τόσο ο Γιάννης Καλογερόπουλος, όσο και ο Χρήστος Μπαλαντίνας παρουσίασαν εκτενώς τη διαδικασία και την εξέλιξη της ύποθεσης πρότασης για τα 600 δις ευρώ, ενώ υποστήριξαν και επανέλαβαν σε όλους τους τόνους, πως αν ο οποιοσδήποτε έχει αμφιβολία για την αλήθεια των λεγομένων τους και των στοιχείων που παραθέτουν, μπορεί να καλέσει τον Εισαγγελέα και να τους συλλάβει. 

Αντίστοιχη όμως ήταν η αντίληψη και όλων των παραβρισκόμενων που θεωρούν ότι υπάρχει λύση για την Ελλάδα και τη χώρα, πέρα από αυτά για τα οποία προσπαθεί να πείσει η κυβέρνηση. Οι παραβρισκόμενοι επαναλάμβαναν σε όλους τους τόνους πως αν τα όσα λέει είτε ο Σώρρας είτε ο Λαμπράκης, είναι ψέματα ή δεν έχουν κάποιο υπόβαθρο, θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι κατηγορίες εναντίον τόσο της κυβέρνησης, όσο και των Μέσων Ενημέρωσης, ήταν πάρα πολλές, ενώ στο σύνολο τους όσοι συμμετείχαν εξέφρασαν την άποψη πως είναι ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο για την αντιμετώπιση του χρέους, αλλά και για τη στρατηγική εκείνη που θα βγάζει από το ζυγό τους Έλληνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου