17 Μαρτίου 2014

Η Βίκυ Χαραλάμπους συνεχίζει τις αποκαλύψεις στο Ράδιο Άρτα 101,5 και στον Θανάση Παπαθανασίου σήμερα 17-3-2014 στις 11.30 π.μ. Συντονιστείτε!!!!!!!!!!!



"Η κα Βίκυ Χαραλάμπους παρέα με τον Θανάση Παπαθανασίου του «Ράδιο Άρτα» θα μας «ταξιδέψουν» σε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο για ν’ αγναντέψουμε τις αλήθειες που πολλοί θέλουν να μας κρύψουν! Θα ξεσκεπάσουν και θα αποκαλύψουν δεδομένα που φαντάζουν παραμύθι αλλά είναι όλα μια αισχρή πραγματικότητα.
Θα φτάσουμε πίσω στο 1821 και θα παρακολουθήσουμε το πώς η Ελλάδα άρχισε να μπαίνει στον χορό των δανείων, πως άρχισαν να εδραιώνονται οι επικυρίαρχοι Rothschild στην Ελλάδα, πως ιδρύθηκαν οι τράπεζες, πως πτώχευαν, που χάνονταν τα χρήματα, τα πολιτικά δρώμενα, η μεταφορά του χρυσού, πως η Ελλάδα και η Αμερική πτωχεύσαν κτλ. Με αυτές τις εικόνες θα συμπληρώσουμε στο τέλος της διαδρομής, ένα puzzle και θα φανεί η εικόνα όπως διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας σήμερα...



Πάμε λοιπόν να τους συνοδεύσουμε σε αυτό το πικρό ταξίδι της αναζήτησης της αλήθειας! Αυτό θα είναι η αρχή μιας εκπομπής που θα διαρκέσει μέχρι να φτάσουμε στα νεώτερα χρόνια της μεταπολίτευσης.

Συντονιστείτε στις 11.00 το μεσημέρι, τη Δευτέρα 17.03.2014, στο Ράδιο Άρτα, στην συχνότητα
http://www.e-radio.gr/player/player.asp?sid=2130 με τον Θανάση Παπαθανασίου.
Θα αναμεταδίδει το Radio Sorras στην διεύθυνσηhttp://www.sorrasfm.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου