ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΑ... ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ; 
Ε;;; ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ;;;
................................................................

1964874_1472478936308947_437488985_n.jpgContact: Melani Spencer U.N.O - G.S.E.  International Media Coordinator  media@iamfree.biz 
Διαταγή παύσης και εκτελέσεως σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς μέσων μαζικής ενημέρωσης
Βρυξέλλες, Βέλγιο - Σύμφωνα με το καθολικό κοινό δίκαιο, από την έκτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, AD 2013, κύρια και επίσημη Τελική Ανακοίνωση δίνεται στα Διεθνή ΜΜΕ, να δημοσιεύουν την αλήθεια για το τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο μας, αντί της κατασκευής προπαγάνδας που προσποιούνται ότι είναι πραγματικότητα, προκειμένου να διατηρηθεί η υποδούλωση της ανθρωπότητας.

Στις 25 Δεκεμβρίου 2012 μ.Χ. , οι διαχειριστές των One Peoples' Public Trust (OPPT), μέσω των καταθέσεων τους UCC (βλέπε: ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: WASH DC UCC Doc # 2012127914, 28 Νοεμβρίου, 2012 μ.Χ.? ΑΛΗΘΙΝΗ BILL: WASH DC UCC Doc # 2012114776, 24 Οκτωβρίου 2012 μ.Χ.),
Στις 25 Δεκεμβρίου 2012 μ.Χ., οι διαχειριστές των One Peoples' Public Trust (OPPT), μέσω του UCC κοινοποιήσεων τους  (βλέπε: ΔΗΛΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: DECLARATION OF FACTS: WASH DC UCC Doc# 2012127914, Nov. 28, A. D. 2012; TRUE BILL: WASH DC UCC Doc# 2012114776, Oct. 24, A. D. 2012), νομίμως να αποκλειστούν από την τρέχουσα, παγκόσμια εταιρική και το χρηματοπιστωτικό σύστημα της δουλείας και της ειλωτείας.
Οι εταιρικές ελεγχόμενες κυβερνήσεις και παραγόντων εταιρείες ΜΜΕ έχουν αρνηθεί να ανακοινώσει την δική τους διάλυση από τον αποκλεισμό - για προφανείς λόγους.
Ως εκ τούτου, έχουμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε όλους τους ανθρώπους του κόσμου για τον ΟΗΕ Ανακοινώσεις SWISSINDO / OPPT, και να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν τι συνέβη και πώς, και να τους κατευθύνουμε προς τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να ξεκινήσει η διαδικασία σε όλο τον κόσμο της μεταμόρφωσης που όλοι περιμέναμε.
Ο παγκόσμιος φορέας των μέσων ενημέρωσης, επίσης γνωστή ως η "Mainstream Media", γνωστοποιήθηκε δεόντως των εν λόγω κοινοποιήσεων από το One Peoples' Public Trust, Μονομελές Λαών εμπιστοσύνη του κοινού, στις 5 Φεβρουαρίου, 2013 AD. Από τότε μέχρι σήμερα, τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχει παρέλειψε να αναφέρουν, σχόλιο ή ακόμα και να αναγνωρίσουν την άσκηση δικαιώματος κατασχέσεων ολόκληρου του εμπορικού και χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Γιατί; Επειδή είναι ένα αναμφισβήτητο γεγονός ότι τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι αναπόσπαστο μέρος του ίδιου ανατρεπτικου παγκόσμιου συστήματος? Το ίδιο σύστημα το οποίο είναι άμεσα υπεύθυνο για τη διευκόλυνση παράνομων πολέμων, καλύπτουν μέχρι τα εγκλήματα πολέμου, της χρηματοδοτηκής τρομοκρατίας, της γενοκτονίας και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Όλες αυτές οι φρικαλεότητες και χειρότερα ήταν και είναι σε εξέλιξη, σε ένα συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό, για περισσότερα από εκατό χρόνια.
Το Ψήφισμα 1624 του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (AD 2005) απαγορεύει την υποκίνηση τελέσεως τρομοκρατικών πράξεων και καλεί τα κράτη μέλη του ΟΗΕ να απαγορευθεί δια νόμου, να αποτρέψουν τέτοιου είδους συμπεριφορές και να αρνηθεί ασφαλές καταφύγιο σε οποιονδήποτε » εχει σχέση 
1621810_1472478979642276_106103857_n.jpgΑξιόπιστες και σχετικές πληροφορίες δίνουν σοβαρούς λόγους για να θεωρηθεί ότι έχουν έχουν υποπέσει σε τέτοια συμπεριφορά. "συνεχιζόμενη συνενοχή τα Mainstream Media-Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης.
Γεγονοτα τυπου παραπέτασμα καπνου-false flags events ψευδών ειδήσεων και άλλα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναμφισβήτητα,  αν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης υποχρεούται προς το κοινό για ευσυνειδησία και την κοινή ζήτηση ευπρέπειας με ειλικρίνεια να αναφέρει όλα τα συμβάντα? Ιδιαίτερα όταν η έκθεση ορισμένων υλικών γεγονότων μπορούν να σταματήσουν έναν πόλεμο και να εκθέσουν τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.
Πέραν των γεγονότων που αναφέρονται παραπάνω, Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν σκόπιμα αρνηθεί ακόμη και να αναγνωρίσουν τους στόχους των Ηνωμένων Εθνών για τη Χιλιετία, ή την απελευθέρωση χρηματοδότησης από το SWISSINDO Trust, των Ηνωμένων Εθνών, η οποία θα μπορούσε δικαίως να ονομαστεί το πιο σημαντικό γεγονός του αιώνα, αν όχι της χιλιετηρίδας. Η χρηματοδότηση SWISSINDO μπορεί να ακυρώσει αμέσως την τραπεζική-προγραμματισμένη παγκόσμια κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, και να αφαιρέσει για πάντα το σύστημα της δουλείας του χρέους, που έχουν οι εταιρικές κυβερνήσεις και τράπεζες επιβάλει στην ανθρωπότητα, με εξαπάτηση και μοχθηρους πολέμους. 
Η χρηματοδότηση έχει ήδη προβλεφθεί για την εφαρμογή εκπληκτικά ισχυρών νέων τεχνολογιών και προγράμματα. Μια μόνο τέτοια τεχνολογία είναι πλήρως ικανή για να καθαρίσει την καταστροφή της Φουκουσίμα!!
Μια καταστροφή αυτών των επικών διαστάσεων, που απειλεί όχι μόνο όλη την ανθρώπινη ζωή, αλλά όλων των φυτών καθώς και των ζώων σε αυτόν τον πλανήτη.
Lieutenant General ZELENY D.  O.M.D. Military Forces Chief of Staff, (UNO-GSE)  Operational Command of the:  Provost Marshals, Judge Advocate General, and Special Operations  SOE - Special Operation Executive 95.105.137  Division 10 General (UN) ***  Grant's Government Team (Thread ID: 1-1TB79N)
Angelo Irakleides: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-Google:
...................................................................................................


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΔΕΙΤΕ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΒΑΜΠΙΡ, ΒΑΤΙΚΑΝΟ...


http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/diatagh-payshs-kai-ektelesews-psefdwn-se-oloys-toys-diethneis-or.html