28 Μαρτίου 2014

Βασίλειος Σωτήρας Ο ΦΟΒΟΣ ΣΩΡΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ...




ΜΕΧΡΙ Η ΓΕΡΜΆΝΙΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ !!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΉΡΩΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ !!!!

Βασίλειος Σωτήρας
Ο ΦΟΒΟΣ ΣΩΡΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Η ΚΑΤΙ ΑΝΑΞΙΟ;
http://www.nonvaleurs.de/pdf/spekulation_hwp.pdf
https://www.yumpu.com/de/document/view/21173086/spekulation-mit-historischen-wertpapieren-hans-georg-glasemann

Μετάφραση σελ 15 ἀπό Google Translate:

Αντικείμενο της κερδοσκοπίας : Οι ελληνικές Banque d' Orient μετοχών του 1904 , 1906 , 1910 , 1925 και 1927 , 125 γαλλικά χρυσά φράγκα . 1932 , η Τράπεζα ( 280.000 μετοχές = ) προστέθηκε στο επίπεδο του κεφαλαίου 35 εκατομμύρια χρυσά φράγκα στην Ελληνική Εθνική Τράπεζα προχώρησε στη συγχώνευση ( μετοχές άνω του 1 ή μετοχές 10 μετοχές ) .
Περίοδος : 2010 να παρουσιάσει
Ιστορικό : Το φθινόπωρο του 2011 ήταν στο χαρτί : είναι να κερδίσετε πολλά χρήματα με τις υφιστάμενες μετοχές της Banque d' Orient . Η τράπεζα - ιδρύθηκε το 1904 από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδα - μέχρι σήμερα θεωρούνται χαμένα , ότι οι μετοχές άνευ αξίας . Η δεν θέλουν να αποδεχθούν την οικογένεια Sorra από την Πάτρα . Είχαν αυτών των αποθεμάτων και είχε περίπου την αξία του μια πολύ διαφορετική ιδέα .
Οι sorras ανέθεσε σε σύντομο ο καθηγητής Θεόδωρος καρωτιδικής αρτηρίας από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ , για να αξιολογήσει το πακέτο 40 τεμαχίων των μετοχών τους με βάση 125 χρυσά φράγκα ανά μετοχή .
Η έκθεση ήταν έκπληξη , το αποτέλεσμα κόβει την ανάσα : Οι οικονομικοί εμπειρογνώμονες υπολογίζεται ανά μετοχή παρούσα αξία των € 670 δισεκατομμυρίων , το συνολικό πακέτο της οικογένειας είχε , ως εκ τούτου , η τιμή των 30 τρισεκατομμύρια € .
Σταξτιά συλλέκτης παλαιών τίτλων που ήξερε από το παρελθόν , αν και αρκετές χρυσό ομολόγων κερδοσκοπία , αλλά μια εικασίες σχετικά με τα αποθέματα χρυσού , ειδικά σε αυτό το γιγαντιαίο ύψος , το οποίο δεν είχε συμβεί ποτέ πριν .

Ἑπίσης εἶναι στὴν κατηγορία Μύθος ἡ Πραγματικότητα, ὃχι στὴν Κατηγορία Fraud γιατὶ ὃποιος γράψει ἀνακρίβειες στὴν Γερμανία ἓχει τεράστιες ποινικές κυρώσεις...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου