11 Μαρτίου 2014

Η "προσφορά" Σώρρα γέμισε το αμφιθέατρο


Ο Angelo Irakleides σχολίασε στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Online.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ 5.5 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΜΕΛΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 2011..!!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΜΠΣ ΤΩΝ ΨΩΡΟΔΙΣΕΚΑΤΩΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ;;;; ΤΟ 2012 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ $600Δις ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ-ΑΝΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.. (ΌΠΩΣ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/600-28912.html) ΚΑΙ ΕΝ ΕΤΗ 2014 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.!!! ΚΑΙ 2.3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΥΠΈΡ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΚΥΠΡΟΥ.. ΑΠΟ ΤΟ 2013!!!
ΠΟΙΑ ΛΙΣΤΑ ΦΟΡΜΠΣ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕΡΙΚΟΙ, ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ... ΑΛΛΑ ΓΝΩΣΗΣ...
ΚΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο "ΠΛΑΤΩΝ":
"ΓΝΩΜΗΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΓΝΩΣΙΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗΝ, ΕΧΟΥΝ";;;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΛΟΙΠΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΜΗ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/

"Αθωωτική απόφαση 67650/13 δια στόματος Αντώνη Βαλσαμάκη"

Ο εκπρόσωπος τύπου του συμβουλευτικού οργανισμού EI-END διαβάζει την αθωωτική απόφαση 67650/13 η οποία αθωώνει τον Αρτέμη Σώρρα και τον πρόεδρο του οργανισμού Μανώλη Λαμπράκη που κατηγορήθηκαν από τον Άδωνη Γεωργιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων σχετικά με τα αμερικανικά ομόλογα αξίας 600 δις δολαρίων. Η εκδήλωση έγινε την 8η Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη.

http://www.youtube.com/watch?v=CG9mYhnlbaA

Η "προσφορά" Σώρρα γέμισε το αμφιθέατροΔιαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/34330-sorras-prosfora-exagwra-dimosiou-xreous

Η "προσφορά" Σώρρα γέμισε το αμφιθέατρο

Πλήθος Καλαματιανών συμμετείχε χθες το βράδυ στην εκδήλωση που διοργάνωσαν φίλοι του Αρτέμη Σώρρα, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου. Συχνά ήταν έντονες οι αποδοκιμασίες κατά των μελών της κυβέρνησης που, όπως αναφέρθηκε, δεν αποδέχονται την προσφορά του Α. Σώρρα ύψους 600 δισ. δολαρίων για την εξαγορά του δημοσίου χρέους.
Μέλη της ομάδας Σώρρα και του οργανισμού Ε.Ν.D., όπως ο κ. Παλαντίνας και ο κ. Καλογερόπουλος, αναφέρθηκαν στο ιστορικό της δράσης του Αρτέμη Σώρρα και σε όλη τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί με σκοπό να πείσει την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί την προσφορά του. Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν τα σχετικά έγγραφα και οι μηνυτήριες αναφορές κατά των μελών της κυβέρνησης, ενώ σημαντική μερίδα του κοινού χειροκροτούσε αποδοκιμάζοντας την κυβέρνηση κάθε φορά που ο ομιλητής έκανε σκληρή αναφορά στη μέχρι τώρα άρνηση αποδοχής της προσφοράς των 600 δισ. δολαρίων.
Να σημειωθεί πως στον προθάλαμο του αμφιθέατρου πολίτες συμπλήρωναν με τα στοιχεία τους και υπέγραφαν το "Ψήφισμα Ελλήνων", σύμφωνα με το οποίο δηλώνουν την αποδοχή - υποστήριξη της πρότασης, ζητούν να γίνει αποδεκτή από την ελληνική κυβέρνηση "όπως έχει υποβληθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου 2012 με την κατάθεση των χρημάτων, να γίνει λογιστικός έλεγχος για την εξακρίβωση του πραγματικού δημόσιου χρέους και να αποδοθούν ευθύνες στους υπεύθυνους κρατικούς πολιτικούς και δημοσίους παράγοντες".http://www.eleftheriaonline.gr/politismos/ekdiloseis/item/34330-sorras-prosfora-exagwra-dimosiou-xreous

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:


-- ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΝΕΟ ΑΙΤΗΜΑ (για όσους δεν έστειλαν ακόμα) ΠΡΟΣ ΤΑ Δ.Σ. των ΔΗΜΩΝ


-- ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


..............................................................................................
ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ...
.............................................................................................

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ !!

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: 
--> ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΜΕΣΩ ΕΝΤΟΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!
--> ΕΞΩΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
--> ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!! 
--> Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΤΟΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!! ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ .. ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ !!!
--> ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΑΡΙΝΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ !!!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ, ΣΧΟΛΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!!!
--> ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ !!!
--> ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
--> ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !!! 
--> ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!
507236-1459331_10202596741064725_699745502_n.jpg

512566-Ε4 ΣΗΜΑ.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου