11 Μαρτίου 2014

Η Ομάδα υποστήριξης EI - E.N.D. και Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρο ανακοινώνει τις συγκεντρώσεις για την ενημέρωση των πολιτών του μηνός Μαρτίου 2014.

Η Ομάδα υποστήριξης EI - E.N.D. και Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρο ανακοινώνει τις συγκεντρώσεις για την ενημέρωση των πολιτών  του μηνός Μαρτίου 2014.




ΓΙΑΝΝΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Συνέλληνες / Συνελληνίδες 

Ο αγώνας μας συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά, ακόμα πιο σθεναρά μέχρι να φτάσει το μήνυμα της δικαίωσης, το μήνυμα της απελευθέρωσης και στον τελευταίον Έλλην Κύπριο πολίτη της μεγαλονήσου.
Η λύση υπάρχει, η επιλογή υπάρχει για την αποδέσμευση και την απαλλαγή από τα μνημόνια της τρόικα και τους διεθνείς τοκογλύφους - απατεώνες τραπεζίτες και τα αφεντικά τους.

Δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν έχουμε άλλη λύση. Η μόνη οδός που έχουμε, είναι η οδός της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ της ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ, είναι η οδός της ΕΝΩΣΗΣ για την διεκδίκηση της σωτηρίας της πατρίδος μας.

Η αδιαφορία είναι ενοχή. Η αδιαφορία είναι σύμπλευση και συμπόρευση με τις πολιτικές των κρατούντων, που μας οδηγούν συνειδητά προς την οικονομική υποδούλωση, το ξεπούλημα του κρατικού πλούτου και κατ’επέκταση το ξεπούλημα της ίδιας της πατρίδος μας, μέσα από την καταστροφική και ανθελληνική λύση του εθνικού μας προβλήματος που σχεδιάζουν και προωθούν οι πολιτικοί (μας), εκτελώντας πιστά τις εντολές των αφεντικών τους. 

Η μόνη επιλογή που έχουμε, η μόνη λύση που έχουμε για την απελευθέρωση και την σωτηρία της πατρίδος μας και του Ελληνισμού, είναι μόνο η αποδοχή της πρότασης χρηματοδότησης 48,9 δις. δολάρια προς την Κυπριακή Δημοκρατία άτοκα μέχρι 100 χρόνια, από τον μόνο Ελληνικό συμβουλευτικό οργανισμό EI-E.N.D και τον πάνω από όλα Έλλην Αρτέμη Σώρρα. 

Είναι η μόνη πρόταση, η μόνη επιλογή που μιλά για αξιοπρέπεια, δικαίωση, διαφάνεια, πατρίδα και Ελληνισμό.
Είναι η μόνη πρόταση που δεν μας ζητά ανταλλάγματα, δεν μας ζητά ξεπούλημα, δεν μας ζητά υποδούλωση. Αλλά απεναντίας μας κάνει αφέντες και υπερήφανους στον τόπο μας.

Μην ακούτε τους πολιτικούς που σπέρνουν καθημερινά τον φόβο και τον πανικό μέσα από τα Μέσα Μαζικής (Ενημέρωσης) – Παραπληροφόρησης, ό,τι δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν έχουμε άλλη λύση εκτός από την λύση της τρόικα και το ξεπούλημα της κρατικής μας περιουσίας.

Λύσεις έχουμε, επιλογές έχουμε και το γνωρίζουν οι πολιτικοί (μας). 

Όμως Έλλην Κύπριε πολίτη σου το αποκρύβουν εδώ και ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ. 
Σου το αποκρύβουν γιατί φοβούνται τον λογιστικό έλεγχο, την διαφάνεια και την απόδοση ευθυνών αυτών που μας έφεραν σε αυτήν την οικονομική εξαθλίωση – ταπείνωση και εξευτελισμό. 
Σου το αποκρύβουν γιατί σε θέλουν να είσαι δέσμιος και υπόδουλος στα δικά τους πλοκάμια, στα δικά τους κομματικά στεγανά, στα δικά τους κομματικά μαντριά, γιατί σε θέλουν άβουλο ον. Σε θέλουν να ζεις μέσα στην αμάθεια, την άγνοια και την απάθεια. Γιατί μόνο έτσι μπορούν να αποφασίζουν για σένα, χωρίς εσένα, γιατί μόνο έτσι μπορούν να εφαρμόζουν τα σχέδια και τις εντολές των αφεντικών τους, που δεν είναι άλλα από το ξεπούλημα της πατρίδος και εντέλει τον αφανισμό του Ελληνισμού από την μεγαλόνησο με παρουσία πέρα των δέκα χιλιάδων ετών παρουσία.
Ναι καλά διαβάσατε. 
Μην πιστεύεται αυτά που το καθεστώς έχει περάσει μέσα από την κατευθυνόμενη γνώση, την επί σκοπού κατευθυνόμενη επίσημη ιστορία που αναγράφουν στα επί σκοπού κατευθυνόμενα καθεστωτικά βιβλία που μας πλασάρουν.

Ο Ελληνισμός στην μεγαλόνησο έχει παρουσία πέραν των δέκα χιλιάδων ετών. Ήρθε η στιγμή που θα γραφεί η αληθινή, η πραγματική ιστορία της πατρίδος μας, γιατί ήρθε η στιγμή που επιτέλους θα γίνουμε αφέντες και κυρίαρχοι στον τόπο μας.

Ήρθε η στιγμή που πρέπει να αποφασίσουμε πιο δρόμο θα ακολουθήσουμε, ήρθε η στιγμή που πρέπει να τεθούμε προ των ευθυνών μας. 

Θα συνεχίσουμε να κρατάμε την στάση της ΑΠΑΘΕΙΑΣ, της ΑΓΝΟΙΑΣ και της ΑΜΑΘΕΙΑΣ; 
Θα συνεχίσουμε με την στάση μας να δίνουμε το δικαίωμα στους πολιτικούς να αποφασίζουν να ξεπουλάνε τα πάντα με την δική μας ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ;
Θα συνεχίσουμε να μας θεωρούν οι πολιτικοί πρόβατα στα μαντριά τους; 
Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνεργοί στην καταστροφή και το ξεπούλημα της πατρίδος μας; 

Θέλουμε να είμαστε ενεργοί πολίτες και να έχουμε λόγο για το μέλλον της πατρίδος μας, για το μέλλον των παιδιών μας και για το μέλλον του Ελληνισμού στην μεγαλόνησο;
θέλουμε να μπορούμε αύριο να κοιτάμε τα παιδιά μου στα μάτια και να έχουμε την συνείδηση μας ήσυχη, ό,τι πράξαμε το καθήκον μας απέναντι τους;

Δεν έχουμε άλλη επιλογή. 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΕΝΩΣΗ

Δίνουμε το παρόν μας στις συγκεντρώσεις – ενημερώσεις των ενεργών πολιτών που στηρίζουν την αποδοχή της πρότασης χρηματοδότησης 48,9 δις. δολάρια προς την Κυπριακή Δημοκρατία, άτοκα μέχρι 100 χρόνια χωρίς ανταλλάγματα, και ενώνουμε την φωνή μας ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή, δεν έχουμε άλλη λύση.

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ.

ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.



  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
    ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΏΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

    http://ei-end.blogspot.gr/

    Katerina Niovie ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ
    ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ Η ΠΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BINTEO ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙ-ΕΝD ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
    http://alfeiospotamos.pblogs.gr/
    http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
    http://endpatras.wordpress.com/
    http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/blog-post_12.html
    http://www.endcyprusdebt.com/protokola/
    http://alfeiospotamos.gr/
    ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
  2. δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις
  3. http://ei-end.blogspot.gr/
  4. http://www.artemis-sorras.com/
    http://manamoyellas.blogspot.gr/2013/10/ei-end_2043.html?spref=fb
    http://spametadesma.blogspot.gr/2013/05/blog-post_24.html
    http://olixnos.blogspot.com/
    http://ei-end-aitoloakarnanias.blogspot.gr/
    http://alfeiospotamos.gr/
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, E.N.D. ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (FACEBOOK, BLOGS, SITES, YOUTUBE) ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
    ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ EI-END
    http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/end_9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου