09 Απριλίου 2014

ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ:8.00 Μ.Μ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ <ΠΕΥΚΟΣ > ΣΤΗΝ ΛΕΜΕΣΟ !!!!!!!!!!

Ομαδα υποστήριξης Αρτέμη Σώρρα στην Κύπρο


Συννεληνίδες / Συνέλληνες 

Η απελευθέρωση των Ελληνικών μας πατρίδων Ελλάδος και Κύπρου, περνά μέσα από τις προτάσεις χρηματοδότησης των Δήμων του Έλλην Αρτέμη Σώρρα άτοκα για 50 χρόνια.  Οι πολιτικοί μας σφυρίζουν αδιάφορα εδώ και δύο σχεδόν χρόνια και γυρίζουν την πλάτη για την απελευθέρωση των πατρίδων μας και κατ΄επέκταση του Ελληνισμού μέσων των προτάσεων χρηματοδότησης του οργανισμού EI – E.N.D και Αρτέμη Σώρρα. 600 δις. για την Ελλάδα και 48,9 δις. για την Κύπρο άτοκα και αποπληρωμή μέχρι 100 χρόνια.


Τώρα είναι η ώρα των τοπικών αρχών και των τοπικών κοινωνιών. Ποια θα είναι η στάση τους μπροστά στην νέα πρόκληση για την απελευθέρωση του Ελληνισμού μέσα από τις τοπικές κοινωνίες; Θα φανούν αντάξιοι των προσδοκιών μας; Θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα των τοπικών κοινωνιών ή θα φανούν και αυτοί κατώτεροι των περιστάσεων όπως έχει αποδειχθεί με τους πολιτικούς; Τώρα είναι η ώρα της απόδειξης και της απομυθοποίησης των αρχόντων στις τοπικές μας κοινωνίες. Τώρα θα φανεί εάν στις τοπικές κοινωνίες άρχουν Έλληνες που σκέφτονται πάνω απ’όλα το συμφέρον των δημοτών που άρχουν και της πατρίδος ή σκέφτονται και εξυπηρετούν ……………………………………………………………. ;;; 
Ήρθε η ώρα και ο δημότης να ενεργοποιηθεί και να απαιτήσει από αυτούς που τον άρχουν την απελευθέρωση του. Ήρθε η ώρα και ο δημότης να διαπιστώσει του λόγου το αληθές για την επιλογή του όσον αφορά τους δημοτικούς του άρχοντες.

 ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου