08 Απριλίου 2014

Δεν ξέρουν ούτε τους νόμους: Βουλευτής ζήτησε να μην ψηφίσει μισό… άρθρο

Δεν ξέρουν ούτε τους νόμους: Βουλευτής ζήτησε να μην ψηφίσει μισό… άρθρο

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ,… Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ,… ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ !!! ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ !!! ΤΙ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΞΕΜΙΣΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ “ΔΩ…ΑΠΟ “ΚΕΙ… ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΜΜΕΝΗ !!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ !!! ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΝΤΑΜΑΡΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΡΕ ΖΩΑ !!! ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ !!! ΓΕΛΟΙΟΙ…
……………………………………………………………………………..
ntolios-pasok

Ενστάσεις και εντάσεις είχαμε και σήμερα στη Βουλή, δεύτερη συνεχή μέρα, κατά την ψηφοφορία επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών που αφορά σε διορθωτικές παρεμβάσεις στον «Καλλικράτη». Αν και η ψηφοφορία ήταν να διεξαχθεί χθες το βράδυ, τελικά έγινε σήμερα εν μέσω εντάσεων, όπου τελικά το ΠΑΣΟΚ την καταψήφισε, μετά από αντιδράσεις των βουλευτών του για ορισμένες ρυθμίσεις.
Συγκεκριμένα, καταψηφίστηκε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα να μη γίνει δεκτό, το άρθρο 21 του νομοσχεδίου. Αν και υπήρχαν τροποποιήσει από τον ίδιο τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη το νομοσχέδιο δεν πέρασε και αφορά μεταξύ άλλων στην επιχορήγηση φορέων που αναπτύσσουν πολιτιστικού χαρακτήρα δραστηριότητες για την προβολή των δήμων.
Το ΠΑΣΟΚ προέβαλε ενστάσεις και για το άρθρο 24. Έκπληξη προκάλεσε το αίτημα του εισηγητή του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Ντόλιου, ο οποίος ζήτησε να καταψηφιστεί το μισό άρθρο… Κάτι που φυσικά δεν γίνεται, οπότε ο ίδιος το… άλλαξε και ζήτησε να καταψηφιστεί ολόκληρο. Τελικά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Πάρης Κουκουλόπουλος διαμήνυσε ότι η παράταξή του θα τον ψηφίσει, αλλά θα περιμένει διόρθωση αργότερα. Η λύση ήρθε εν τέλει από τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο οποίος προέδρευε στη Βουλή. Όπως διευκρίνισε ο κ. Μαρκογιαννάκης, το άρθρο 24 ψηφίζεται κανονικά, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος λειτουργεί ως αντικαταστάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και κάθε κόμματος.
…………………………………………………………………..
1972467_10203483314382809_514666209_n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου