02 Απριλίου 2014

Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

Η ΚΑΒΑΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ

www.philoxkeramoti.gr
ΚΑΒΑΛΑ  (philoxkeramoti.gr)
Ε4 ΚΑΒΑΛΑΣ.   ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΛΗ. Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ.  ΤΩΡΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

.
.
.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ !!!
ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΕΙΜΑΡΟ ΟΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΙ ΝΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ)  ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ;  ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ (ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ), ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 30/11/2013 ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΟΥΣΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΗ ΣΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΟΡΩΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΩΡΡΑ.
ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΕΡΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΧΡΕΟΣ Ή ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΙΤΗΘΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΑ ΦΕΡΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.
ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΛΑΒΗ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΗ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΑΝΤΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ. ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ.   ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΣΙΜΙΤΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΗ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ:
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ:  ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Ε4 ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΖΗΛΕΥΤΟ ΤΟΠΟ, ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ …ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ.
ΕΜΠΡΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.  ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ:  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!
Χ.Τ.
.2e96f-greekgrothia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου