02 Απριλίου 2014

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!!



ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΟΥ....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ!!!!http://www.clubofrome.gr/members-gr.html
-Η ΛΕΣΧΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ: Είναι το ανώτατο "όργανο" διακυβέρνησης της Νέας Τάξης της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.
-ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (C.F.R): Εκπαιδεύει τους υποψήφιους "σωτήρες" των κρατών και υλοποιούν τις αποφάσειςτης κεφαλής (Λέσχη της ...Ρώμης).Το 90% αυτών έχει σπουδάσει στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Harvard.
-Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΙΜΕΡΗΣ (T.C): Αποτελείται από αξιωματούχους των οικονομικών (τραπεζίτες,οικονομολόγους,επιχειρηματίες) που αυξομειώνουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα σε τρείς άξονες:Ευρώπη,Ασία,Αμερική (γι'αυτό λέγεται "τριμερής").
-Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG: Βασικό σκαλοπάτι που αποτελεί την βασική πόρτα εισόδου στο σύστημα παγκόσμιας διακυβέρνησης.Αριθμεί χιλιάδες μέλη,παγκοσμίως.
Στις παραπάνω βαθμίδες συμμετέχουν πολλά γνωστά Ελληνικά ονόματα της πολιτικής,των ΜΜΕ και άλλων οργανισμών,που έκαψαν στην κυριολεξία την Ελλάδα,ανεξαρτήτως <χρώματος,κόμματος και ιδεολογίας> !!!

Η Αυτοκρατορία των Πόλεων (The empire of the city)
----------------------------------------------------
Το όνομα "Λέσχη της Ρώμης" πήρε η εν λόγω Λέσχη,που είναι παρακλάδι της Πνευματικής καθοδήγησης της Νέας Τάξης, από το κέντρο αυτής της Πνευματικής διαχείρισης που εδρεύει στην Πόλη του Βατικανού.
Η Παγκόσμια Νέα Τάξη έχει τρεις τέτοιες "πόλεις" που η κάθε μία αντιστοιχεί σε ένα τομέα της Επικυριαρχίας. Έτσι έχουμε:
-Πόλη του Βατικανού (City of Vatican) Πνευματική κυριαρχία.
-Πόλη του Λονδίνου (City of London) Οικονομική κυριαρχία.
-Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington D.C) Στρατιωτική κυριαρχία.
«Η πόλις του Βατικανού», «Η Περιφέρεια της Κολούμπια» και «Η πόλη του Λονδίνου» αποτελούν τρία «πρόσωπα» της Αυτοκρατορίας.
Αυτές οι τρεις εταιρείες, πόλεις και κράτη (μέσα στα κράτη) ελέγχουν τον κόσμο οικονομικά, μέσω του City of London Corporation, Στρατιωτικά, μέσω της Ουάσιγκτον και πνευματικά, μέσα από το Βατικανό, ενώ:
-Δεν πληρώνουν κανένα φόρο.
-Δεν υπάγονται σε καμία Εθνική Αρχή.
-Έχουν τη δική τους σημαία.
-Έχουν ειδική και δική τους Νομοθεσία.
-Έχουν τη δική τους Αστυνομία.
-Έχουν εντελώς ξεχωριστή υπόσταση από τον υπόλοιπο κόσμο.
1. Η πόλη του Βατικανού. (City of Vatican).
Tο Βατικανό και ο Πάπας, (κράτος εν κράτει) αποτελεί την κορωνίδα της Πνευματικής καθοδήγησης και θρησκευτικού ελέγχου του Πλανήτη.Η κολοσσιαία περιουσία του Βατικανού περιλαμβάνει
ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ
τεράστιες επενδύσεις με την οικογένεια Ρότσιλντ στη Βρετανία και τη Γαλλία και τις ΗΠΑ και με τις γιγαντιαίες εταιρίες πετρελαίου και όπλων όπως η «Shell», η «British Petroleum» και «General Electric». Η εταιρία του Βατικανού «SOLID GOLD περιλαμβάνει δισεκατομμύρια σε αξία πολύτιμα μέταλλα, τα οποία συστεγάζει με τoυς Rothschild,την ελεγχόμενη« Τράπεζα της Αγγλίας» και των ΗΠΑ «Federal Reserve Bank».
Η Καθολική Εκκλησία είναι ιδιοκτήτης και η μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, σε πλούτο και συσσώρευση ακινήτου και κινητής περιουσίας. Κατέχει περισσότερο υλικό πλούτο από οποιαδήποτε Τράπεζα και χαίρει άκρας και αδιαμφισβήτητης εμπιστοσύνης από κάθε κυβέρνηση ή από οποιαδήποτε εταιρία στον κόσμο, που δεν τολμά όχι να την «αξιολογήσει» όπως τα κράτη, αλλά ούτε καν να σκεφτεί να την αγγίξει.
Ο Πάπας, που είναι ο ορατός κυβερνήτης αυτού του κολοσσιαίου παγκόσμιου πλούτου, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στη γη!!! Ενώ τα δύο τρίτα (2/3) του κόσμου κερδίζουν λιγότερα από δύο δολάρια την ημέρα και το ένα πέμπτο (1/5) του κόσμου υποσιτίζεται και πολλοί πεθαίνουν από την πείνα, το Βατικανό κηρύττει την φιλανθρωπία για τους άλλους, ενώ κρατά τα τερατώδη αυτά κέρδη και τον αμύθητο πλούτο από τις επενδύσεις και το χρηματιστήριο για τον εαυτό του.
Κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό είχε επικριθεί για την υποστήριξη του Χίτλερ και του ναζιστικού καθεστώτος. Ακόμη και σήμερα, το Βατικανό είναι ακόμη υπό έρευνα για λεηλασία των Ναζί σε χρυσό από τους ελβετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς των Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος, το οποίο χρυσάφι σήμερα κατέχει το Βατικανό.
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε δεκαετιών, περισσότεροι από 1500 ιερείς και επίσκοποι έχουν εντοπιστεί για σεξουαλική κακοποίηση σε δεκάδες χιλιάδες αγόρια και κορίτσια στις «κοινότητες εμπιστοσύνης» και ορφανοτροφεία τους, χωρίς ουσιαστικά να έχει τιμωρηθεί ή διωχθεί με τις αρμόζουσες ποινές κάποιος από αυτούς. Εν τω μεταξύ κανένα από τα θύματα της σεξουαλικής κακοποίησης δεν αποζημιώθηκε από την ηγεσία αυτού του ζάμπλουτου Ιερατείου.
Αυτή είναι η «πνευματικότητα» της Νέας Τάξης με λίγα λόγια.
Για τις τελευταίες εξελίξεις στο Βατικανό,θα αναφερθώ πιό κάτω σε ξεχωριστό κεφάλαιο.
2.Η πόλη του Λονδίνου (City of London).
Έγινε κυρίαρχο κράτος το 1694, όταν ο βασιλιάς Γουλιέλμος της Οράγγης ο Γ' ιδιωτικοποίησε και «μεταβίβασε» την Τράπεζα της Αγγλίας στους Private Bankers(προσωπικοί τραπεζίτες).Το 1812, ο Νάθαν Ρότσιλντ πήρε τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, αφού συνέτριψε το αγγλικό χρηματιστήριο.
ΣΗΜΑΙΑ CITY OF LONDON
Σήμερα, το κράτος της Πόλης του Λονδίνου είναι το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας και το πλουσιότερο τετραγωνικό μίλι στον πλανήτη, αφού περιλαμβάνει:
-Την «Τράπεζα της Αγγλίας» ελεγχόμενη από τους Rothschild.
-Τους Loyds του Λονδίνου (Ασφάλειες).
-Το London Stock Exchange (Χρηματηστήριο Λονδίνου).
-Όλες τις βρετανικές τράπεζες,τα Υποκαταστήματα των 384 Ξένων Τραπεζών,70 τράπεζες των Η.Π.Α.,παγκόσμια Εφοπλιστικά Γραφεία,όλα τα μονοπώλια των εφημερίδων και των Εκδόσεων.
-Έδρα του Παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού! (Διεθνής Μασονία)
-Έδρα της Παγκόσμιας Χρηματοοικονομικής γνωστής και ως «THE CROWN».
Τέλος, το τετραγωνικό αυτό μίλι, δεν είναι μέρος του Λονδίνου ή της Αγγλίας, ενώ δεν ανήκει καν στη Βρετανική Κοινοπολιτεία. (Τώρα σε ποιον ανήκει το αφήνω στη δημιουργική φαντασία όλων των αναγνωστών μου).
3.Η Πόλη της Ουάσιγκτον (City of Washington Direct Columbia).
Η Πόλη της Ουάσιγκτον (Washington D.C) είναι και αυτή μια ΕΤΑΙΡΙΑ όπως και η Πόλη του Λονδίνου, με δικό της Σύνταγμα και δική της νομοθεσία.
Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Barack Obama, όπως και οι άλλοι πριν από
ΣΗΜΑΙΑ WASHINGTON D.C
αυτόν, λειτουργούν ως «Βασιλείς υπό την επίβλεψη και λήψη παραγγελιών από το The City of London μέσω της R.I.I.A.» (Royal Institute International Affairs ή Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων).
Πράγματι το Σύνταγμα για την Περιφέρεια της Κολούμπια λειτουργεί υπό τυραννικό καθεστώς Ρωμαϊκού Δικαίου, γνωστό ως "lex fori", το οποίο δεν έχει καμία ομοιότητα με Σύνταγμα των ΗΠΑ. Όταν το Αμερικανικό Κογκρέσο πέρασε την πράξη του 1871 « The act of 1871" δημιούργησε μια ξεχωριστή εταιρεία, μία ξεχωριστή οντότητα που είναι γνωστή και ως " THE UNITED STATES" με κεφαλαία, ενώ η ομοσπονδία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής γράφεται με μικρά γράμματα " The United States of America". Αυτή η πράξη toy 1871 επέτρεψε στην Περιφέρεια της Κολούμπια (Washington D.C ) να λειτουργήσει ως εταιρεία έξω από το αρχικό σύνταγμα των Ηνωμένων Πολιτειών και έξω από τα συμφέροντα των αμερικανών πολιτών!!!
Όσο «τραγικά» και παρανοϊκά και αν ακούγονται όλα τα ανωτέρω, δυστυχώς είναι απολύτως αληθή και εξακριβωμένα, ενώ ο κάθε ερευνητής που σέβεται τον εαυτόν του μπορεί να τα εξακριβώσει σύμφωνα με τα link που δίνω.
http://peoplesconference.org/USA.htm
Είδαμε λοιπόν και αναλύσαμε το τρίπτυχο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και με ποιο τρόπο καταλήστεψε όλα τα Κράτη και τα υποδούλωσε οικονομικά, με ποιο τρόπο απειλεί με στρατιωτική επέμβαση κάθε ανυπάκουο Κράτος και λαό, ενώ η Πνευματική Παπική Ηγεσία ποδοπάτησε κάθε έννοια της ανθρώπινης αξιοπρέπειας με το βιασμό χιλιάδων παιδιών και την ίδια στιγμή που πεθαίνουν από την πείνα λαοί ολόκληροι, αυτοί συσσωρεύουν αμύθητα πλούτη και κηρύττουν ελεημοσύνη!!!
Αυτό είναι το «προσωπείο» της Νέας Τάξης που μας καλούν οι πολιτικοί ηγέτες να μπούμε, να ισοπεδωθούμε για να γλιτώσουν ίσως εκείνοι και να γλύψουν ίσως κάποιο κοκαλάκι, ξορκίζοντας το θηρίο.

http://peoplesconference.org/empire_of_the_city.htm

https://www.youtube.com/watch?v=X5L_x6RHE4s

http://arcticbeacon.com/books/E_C_Knuth-The_Empire_Of_The_City,1944.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου