18 Απριλίου 2014

«ΕΘΝΙΚΗ», Eurobank, «FUND-ΚΟΡΑΚΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ», ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ!!!

«ΕΘΝΙΚΗ», Eurobank, «FUND-ΚΟΡΑΚΙ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ», ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΫΜΑΝ!!!

516159-newego_LARGE_t_1101_53789592

ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ, ΕΣΥ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 600δις ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΜΩΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ… ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ-ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΨΕΥΤΗ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑ… !!! ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!!! ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΕΙΣ; ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ;… ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ… ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Ο ΕΝΑΣ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!…

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ NESARA…

…………………………………………………………………………………………………

Δείτε τα έγγραφα – φωτιά της Ραχήλ Μακρή για την Eurobank

makri
Το απόγευμα η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή προχώρησε σε μία σημαντική αποκάλυψη, ότι «τράπεζες έχουν μεταφέρει κάτω από την μύτη των ελεγκτικών μηχανισμών, το χαρτοφυλάκιο χορηγήσεων τους, ύψους 25 δισ., στα νησιά Κέυμαν».
Μάλιστα η κυρία Μακρή κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στη Βουλή χωρίς όμως να δημοσιοποιήσει το όνομα της τράπεζας.
Το όνομα της τράπεζας το αποκάλυψε ο αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νέου μνημονίου. Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος ότι η τράπεζα αυτή είναι η Eurobank.
Δείτε τα έγγραφα που κατατέθηκαν στα πρακτικά της Βουλής.
eurobank-1eurobank-2
……………………………………………………………………..
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ 30/5/2012…

Με Off Shore στα νησιά Καϋμάν η Εθνική τράπεζα

Είναι απίστευτο αλλά η »Εθνική τράπεζα» του Γ.Προβόπουλου έχει και off Shore εταιρεία στα νησιά Καϋμάν με αποθεματικό που αγγίζει τα 71εκ. ευρώ!
Λένε στον κόσμο να μην κάνει Off Shore και η μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας που στηρίζει την οικονομία έχει υπεράκτια εταιρεία.
Δεν μας λέει ο κ.Προβόπουλος τον σκοπό της Off Shore εταιρίας για να μάθουμε και εμείς;
ΠΗΓΗ: sportime.gr
http://dexiextrem.blogspot.com/2010/03/off-shore.html
……………………………………………………………………………..

5481 Διατηρεί θυγατρική η Εθνική Τράπεζα, στα νησιά  - Velopoulos

……………………………………………………………………………………

16.5.12

Σε fund – κοράκι από τα νησιά Καιμάν «πληρώθηκε» το ομόλογο των 435 εκ.

Σε ένα fund – κοράκι των αγορών (vulture fund) στα νησιά Καιμάν κατέληξε το 90% των 435 εκατ. ευρώ που κατέβαλε τελικώς η Ελλάδα, πληρώνοντας το σύνολο του ομολόγου που δεν είχε συμμετάσχει στο περίφημο PSI.Το Dart Management, σύμφωνα με τους New York Times είναι ένα hedge fund ασχολείται κυρίως με την αγορά πιεσμένων ομολόγων από χώρες που έχουν σχεδόν χρεοκοπήσει και εάν δεν πληρωθεί, μηνύει τις κυβερνήσεις. To εν λόγω fund και ένα ακόμη fund – κοράκι, το Elliott Associates, τελειοποίησαν την στρατηγική κατά τη διάρκεια των κρίσεων στη Λατινική Αμερική τα προηγούμενα χρόνια.Αποκτώντας τα ομόλογα σε τιμές 60 – 70% της ονομαστικής τους αξίας, η Dart αποκομίζει σημαντικά κέρδη από την αποπληρωμή τους στο 100%, τη στιγμή που τράπεζες, ταμεία και ομολογιούχοι υποχρεώθηκαν να δεχτούν «κούρεμα» 75%.Εν τω μεταξύ, το κερδισμένο στοίχημα της Dart αναμένεται να ανοίξει την όρεξη των vulture funds για πιο επιθετικές τακτικές, εάν η Ελλάδα αναγκαστεί να προχωρήσει σε νέο «κούρεμα» των ομολόγων της ενώ σύμφωνα πάντα με την αμερικανική εφημερίδα, ενθαρρύνει τα funds που έχουν στην κατοχή τους ελληνικά ομόλογα περίπου 6 δισ. και επέλεξαν να μην συμμετάσχουν στο «κούρεμα».
………………………………………………………………..

Εμπλοκή Προβόπουλου σε μεγάλο τραπεζικό σκάνδαλο.(Σώπα!Σοβαρά;Αυτό το…παιδί;!) 

Η ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τράπεζας της Ανατολής ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ! (μάθετε την τώρα…)

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΤΑ 500 ΤΡΙΣ $…ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ END..

ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=1960

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου