18 Απριλίου 2014

Viky Charalambous Πάμε ΑΓΕΡΩΧΕ μου ΕΛ-ΛΗΝΑ! Ας πορευτούμε όλοι μαζί προς το ΦΩΣ.


Viky Charalambous

Πάμε ΑΓΕΡΩΧΕ μου ΕΛ-ΛΗΝΑ! Ας πορευτούμε όλοι μαζί προς το ΦΩΣ. 

Έχουμε τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, έχουμε το δίκτυο, έχουμε ετοιμάσει ατελείωτες τις αναπτυξιακές μελέτες και μελέτες βιωσιμότητας για όλη την Ελλάδα και Κύπρο, έχουμε τις γνώσεις, έχουμε την ψυχή, έχουμε την δύναμη! Πολεμάμε να πάρουμε πίσω την περηφάνια μας, να ζήσουμε στις χώρες μας με χαρά και δημιουργικότητα. Τίποτα δεν μας σταματά. Θα αποδείξουμε με τη Νόηση, και τη Διανόηση ότι ο Έλληνας ξέρει να παλεύει και να αναδύεται από τις στάχτες πιο δυνατός. Σαν ένας αγέρωχος ελεύθερος αετός.

..
ΤΕΛΟΣ στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Τελος στους εξωτερικούς ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ, Τέρμα στις ανοησίες, Τέρμα στα ψέματα, Τέρμα στις καταχρήσεως του Δημοσίου Χρήματος, Τέρμα στους ανίκανους πολιτικούς, Τέρμα στην ανέχεια, Τέρμα στην ασυδοσία, Τέρμα στην αδικία! Ζητούμε πίσω την Παιδεία, την Υγεία, τις παροχές για την Τρίτη ηλικία. Την Ασφάλεια, την Ευημερία, την φθηνή ενέργεια, τα μη μεταλλαγμένα τρόφιμα, καθαρό αέρα να αναπνέουμε, νερό χωρίς δηλητήρια, εύκολη διακίνηση, πράσινους χώρους, προνόμια για επαναπατρισμό, απαιτούμε ορθή και σύννομη φορολογία, ελεγχόμενο τραπεζικό σύστημα και ορθή νομισματική πολιτική, αμερόληπτη και άμεση δικαιοσύνη, σωστή εκμετάλλευση του ορυκτού και ενεργειακού πλούτου, εκμετάλλευση των Σπάνιων Γαιών, σωστές υποστηρικτικές υπηρεσίες για τον Πολίτη κ.ο.κ.
Πάμε γι' άλλη πορεία! Με δύναμη οδεύουμε προς το ΦΩΣ! Για μια άλλη Ελλάδα. Χωρίς ΚΟΜΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ! ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΛ-ΛΑΣ.


Νίκος Τανάλιας Είναι μεγάλη ευθύνη να φταις. Φταις;

Ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού μας κόσμου, η κακία ή η ξεροκεφαλιά; Ποίαν εκ των 2 (δύο) παθήσεων καλλιεργεί το αλαζονικό καθεστώς εξουσίας και κατοχής της Ελλάδος και της Κύπρου, ώστε να μας χειραγωγεί;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου