18 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ

ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΗΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΛΕΙΣΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Πρώτα δημοσιεύουν κάποιο πρόγραμμά τους ώστε οι αδαείς και οι φοβισμένοι να νομίζουν ότι τα μασονόπαιδα έχουν την δύναμη να το υλοποιήσουν.  Λάθος!  
Δημοσιεύουν μόνον ό,τι είναι απαραίτητο για να αντλήσουν ενέργεια από σας και να την κατευθύνουν προς τον σκοπό τους. Με το να σκέπτεσαι και να συζητάς με γνωστούς σου (ή να προωθής μηνύματα που αναφέρονται σ` αυτούς),  ότι δηλαδή μπορούν οι μασόνοι να πετύχουν τον στόχο τους, είναι σαν να αποδέχεσαι μόνος σου την ήττα σου πριν την μάχη! Τι θες και μάχεσαι λοιπόν;
Αν θέλης να εμποδίσης κάποιο σχέδιο των μασονόπαιδων μπορείς κάλλιστα να το αποδυναμώσης απαξιώνοντάς το πλήρως. Αν έχης λίγη παραπάνω ικανότητα να χειρίζεσαι ενέργεια μπορείς επίσης να εκπέμψης την βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο σχέδιο ήδη ματαιώθηκε από τους φωτεινούς ανθρώπους με τους οποίους συντονίζεσαι. Είσαι σίγουρος δηλαδή ότι δεν πρόκειται να συμβή και αυτή η σιγουριά είναι που τους τσακίζει.  Αυτό συμβαίνει κατά κόρον τα τελευταία χρόνια και έχουν ανατραπεί επανειλημμένως τα σχέδιά τους από μικρές υποθέσεις ως και μείζονα πολιτικά εγχειρήματα (εντάξει, συμμετέχουν και άλλοι πιο ισχυροί ως αρωγοί!).
Μου έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα για συνάντηση που θέλουν να καταφέρουν οι μασονόπληκτοι στην Ελλάδα.
 Η «καρδιά» της παγκόσμιας μασονίας θα χτυπήσει το καλοκαίρι στην Ελλάδα! Μασόνοι από κάθε γωνιά του πλανήτη αναμένεται να κατακλύσουν την Ανάβυσσο, την ελληνική Ριβιέρα, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι, με αφορμή το διεθνές συνέδριό τους, το οποίο πραγματοποιείται πρώτη φορά στη χώρα μας. 
Μπα, κάνουν και διεθνή συνέδρια τα μασονόπαιδα; Με τι θέμα; Πόσο βαθύ είναι το σκοτάδι που επικρατεί στις υπόγειες τρώγλες; Ή πώς να αποτρέψουν την κατρακύλα τους ως το βάραθρο η οποία είναι εν εξελίξει; Θυμάστε τι έπαθαν από τα τέλη του 2012; Ούτε εγκαθίδρυση της ΝΠΤ, ούτε παγκόσμια σύρραξη κατάφεραν, το CERN σταμάτησε, ο πάπας παραιτήθηκε, δεν βομβάρδισαν το Ιράν ούτε την Συρία, το ΝΑΤΟ απομονώθηκε με την εφαρμογή του νόμου ΝΕΣΑΡΑ, κλπ κλπ.
Ας τους στείλουμε λοιπόν τις ευχές μας να …αποτύχη παντελώς η σύναξή τους γιατί δεν μπορεί παρά σκοτεινό σκοπό να έχη.  Αυτό είναι σίγουρο ότι είναι ευχής έργον για τους ανθρώπους της Γης.  Κάτι για το οποίο είμαστε και απολύτως βέβαιοι φυσικά γιατί μέχρι το καλοκαίρι δεν θα μπορούν να αντέξουν το ΦΩΣ που θα λούζη την λαμπρή πατρίδα των Ελ-λήνων!
Στείλτε τους και τις ευχές σας να “κατεβούν” πραγματικά στις εκλογές όλοι οι υποψήφιοί τους που έδωσαν όρκους σε σκοτεινές στοές… για να τους προστατεύσετε από το να παραιτηθούν μετά και να ταλαιπωρούνται χωρίς λόγο!
Με σκοτάδια ποιος θα έχη όρεξη να ασχολείται άλλωστε σε λίγο καιρό; Μόνον για εξάσκηση και εμπειρία ενεργειακής μάχης ίσως έχει κάποιο ενδιαφέρον κατά το “ουδέν κακόν αμιγές καλού“.
ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ
ΦΩΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΦΩΣ!
Χ.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου