15 Μαΐου 2014

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟ»!!! (videos)

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟ»!!! (videos)


ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟ»!!! (videos)











Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε μια εκπληκτική δήλωσή του, κάλεσε τον πρόεδρο Ομπάμα να πει στον κόσμο την αλήθεια για τους εξωγήινους, προσθέτοντας πως αν οι ΗΠΑ αρνηθούν να το πράξουν, θα το κάνει η Ρωσία κατά το τέλος του 2014.

Η ΔΗΛΩΣΗ του Ρώσου πρωθυπουργού έγινε στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2013. Τις εργασίες του Φόρουμ άνοιξε με ομιλία του ο Μεντβέντεφ.
Στην πενθήμερη συνάντηση παραβρέθηκαν περίπου 2.500 κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες, διεθνείς πολιτικοί ηγέτες, διανοούμενοι και δημοσιογράφοι για να συζητήσουν τα πιο πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, συμπεριλαμβανομένης της υγείας και του περιβάλλοντος. Ανάμεσα στους πενήντα αρχηγούς κυβερνήσεων ήταν η Άνγκελα Μέρκελ και ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Νότης Μηταράκης.

Οι περισσότεροι ηγέτες αναφέρθηκαν, όπως ήταν φυσικό, στην οικονομική κρίση, Όμως, σύμφωνα με το πόρισμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, το 2013 θεωρείται κρίσιμο έτος όχι μόνο από οικονομική άποψη. Μια απειλή αιωρείται στον ορίζοντα, και η απειλή αυτή προέρχεται από το διάστημα.
Ένα ακανθώδες ζήτημα
Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς από το γεγονός ότι στην ατζέντα των συζητήσεων υπήρχε μια σειρά θεμάτων, βγαλμένων κατ’ ευθείαν από τους X-Files, στα οποία πρωτοστατούσαν οι Ρώσοι. Κάτω από την κατηγορία “Φύση” υπήρχαν θέματα σχετικά με την «ανακάλυψη εξωγήινης ζωής» και σχόλια όπως «η απόδειξη ζωής αλλού στο σύμπαν θα μπορούσε να έχει βαθιές ψυχολογικές επιπτώσεις στα ανθρώπινα συστήματα πεποιθήσεων».
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έχει προηγούμενο όσον αφορά την εξωγήινη έρευνα. Στις 7 Δεκεμβρίου 2012, μετά το τέλος τηλεοπτικής συνέντευξης σε ντόπιους και ξένους δημοσιογράφους, ένας από αυτούς τον ρώτησε αν «ο πρόεδρος της χώρας έχει πρόσβαση στα μυστικά αρχεία για τους εξωγήινους». Ο Μεντβέντεφ, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι τα μικρόφωνα ήταν ακόμη ανοιχτά, απάντησε πως «μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς για τα πυρηνικά, στον πρόεδρο δίνεται και ένας άκρως απόρρητος ειδικός φάκελος». Αυτός ο φάκελος περιέχει πληροφορίες σχετικά με εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας. «Υπάρχουν επίσης εκθέσεις κάποιας μυστικής υπηρεσίας, η οποία ελέγχει τις δραστηριότητες των εξωγήινων στο ρωσικό έδαφος. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα γι’ αυτό από την πολύ γνωστή ταινία Men In Black. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, διότι θα προκληθεί πανικός» πρόσθεσε off-air ο Ρώσος πρωθυπουργός. (Δείτε το σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου).
Ωστόσο, τα δυτικά πρακτορεία ειδήσεων δεν πήραν στα σοβαρά τις δηλώσεις αυτές, υποστηρίζοντας ότι ο Ρώσος πρωθυπουργός «αστειευόταν», γι’ αυτό και αναφέρθηκε στην ταινία Men In Black, που είναι κωμωδία.
Όμως ο Μεντβέντεφ δεν αναφερόταν στην αμερικανική ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά στο ρωσικό ντοκιμαντέρ Secrets about Men In Black, το οποίο παρουσιάζει συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τη δραστηριότητα των εξωγήινων στη Γη.
Σε κάθε περίπτωση, το θέμα των εξωγήινων παραμένει ακανθώδες. Και αν παραμένει άλυτο μέχρι σήμερα, είναι γιατί κάποιοι αποκρύπτουν την αλήθεια.
Απειλή από το διάστημα;
Ήδη από τη δεκαετία του ’60 γίνεται συστηματική προσπάθεια συγκάλυψης των θεμάτων σχετικά με τους εξωγήινους. Στα 22 χρόνια ερευνών του (1947-1967), το Σχέδιο Γαλάζιο Βιβλίο (Project Blue Book) συγκέντρωσε πάνω από 12.000 περιπτώσεις αινιγματικών εναερίων φαινομένων, 25% από τα οποία παρέμειναν «αγνώστου ταυτότητας» ακόμα και μετά από βεβιασμένες «εξηγήσεις». Πολλές χιλιάδες άλλων περιπτώσεων έχουν συγκεντρωθεί και συγκεντρώνονται καθημερινά από ιδιωτικούς οργανισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες, παρ’ ότι σχεδόν όλοι οι κυβερνητικοί οργανισμοί αποφεύγουν να τις σχολιάσουν.
Ωστόσο, δεν πρέπει να δει κανείς το όλο θέμα σαν μια παγκόσμια συνωμοσία. Παρ’ όλο που πολλοί άνθρωποι είναι πλέον εξοικειωμένοι με τους εξωγήινους και έχουν αποδεχτεί την πιθανότητα ύπαρξής τους, είναι άλλο πράγμα να δέχεσαι κάτι θεωρητικά και άλλο να το ζήσεις στην πράξη.
Παρ’ όλα αυτά, τα τελευταία χρόνια το πέπλο σταδιακά σηκώνεται. Το Νοέμβριο του 2009, το Βατικανό ανακοίνωσε ότι «προετοιμάζεται σχετικά με την εξωγήινη αποκάλυψη». Το Φεβρουάριο του 2012, ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου Τίμοθι Γκουντ, συγγραφέας του βιβλίου Above Top Secret: The Worldwide U.F.O. Cover-Up, αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ είχε τρεις μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους που έμοιαζαν με «Σκανδιναβούς» στην εμφάνιση. Μεταξύ των δύο πλευρών υπεγράφη ένα «Σύμφωνο» να κρατηθούν μυστικές οι δραστηριότητές τους.
Στα πιο πάνω πρέπει να προστεθούν και τα εξής: η ανακάλυψη στο Βλαδιβοστόκ ενός οδοντωτού τροχού ηλικίας 300 εκατομμυρίων ετών, οι επιστήμονες και οι αστροναύτες που αναφέρουν όλο και πιο παράξενα συμβάντα στο διάστημα, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος που ανακάλυψε έναν ποταμό χιλίων ετών στον Άρη, ενώ οι αστρονόμοι μιλούν για «αποδείξεις εξωγήινης ζωής» έχοντας βρει απολιθωμένα φύκια μέσα σε μετεωρίτη.
Δεν ξέρουμε κατά πόσον ο πρόεδρος Ομπάμα θα αποδεχτεί την προτροπή του Ρώσου πρωθυπουργού. Σε κάθε περίπτωση, όμως, με ή χωρίς τις ΗΠΑ, το Κρεμλίνο θα αρχίσει σίγουρα να λέει την αλήθεια σχετικά με αυτό που ήδη γνωρίζουμε ότι είναι αληθινό.

ΠΗΓΉ: http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6300.html

Δείτε το ρωσικό ντοκιμαντέρ "Secrets about Men in Black "
https://www.youtube.com/watch?v=kR014_jY7po
http://www.youtube.com/watch?v=CrjXmDlAYzo.
https://www.youtube.com/watch?v=5FqZsOFCxyU
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου