08 Ιουλίου 2014

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΑΣΗ ΣΙΒΑ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, Α.Ο.Ζ., ΚΥΠΡΟΣ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΑΣΗ ΣΙΒΑ, ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ, Α.Ο.Ζ., ΚΥΠΡΟΣ.

aoz
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ, ΑΙΣΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ (ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΝ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ) ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ Η ΝΗΣΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ ΩΣ… ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ; ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΟΖ… 

και άλλαξε το όνομά του σε Βενιζέλος!!!….
δείτε κάτω το διαρρεύσαν έντυπο από τα wikileaks
Ά8.  (SBU) Evangelos Venizelos: Leader of a PASOK faction that has
traditionally been in opposition to Papandreou.  A university
professor of constitutional law born in 1957, Mr. Venizelos (nee
Turkoglu) collided with Mr. Papandreou over the party leadership in 2007 – and decisively lost. 
πηγη>
Reference ID
Σχετικά θέματα

Το μεγάλο έγκλημα του Ε.Βενιζέλου.Διέκοψε τις ανασκαφές στην Όαση Σίβα…

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΑΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΝΘΡΩΠΟ…

Ευάγγελος Βενιζέλος ο πατριδογνώστης!

………………………………………………………………………….
1998 στον οίκο Christie»s …
[...«Ενα δευτερόλεπτο» ζητεί ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη Χαράλαμπος Μάνεσης από τον συντονιστή της δημοπρασίας του γνωστού οίκου Christie's της Νέας Υόρκης. Η αγωνία των περίπου 150 θεατών βρίσκεται στο αποκορύφωμά της. Ο αγέλαστος Αμερικανός που κατευθύνει τη διαδικασία, ενώ επαναλαμβάνει το χρηματικό ποσό, φαίνεται ότι προσπαθεί να δώσει κάποια περιθώρια χρόνου στον έλληνα πρόξενο. «Μιλά με εξωτερικό» αναφέρει σε μια στιγμή και στην αίθουσα ξεσπούν αυθόρμητα γέλια....]
2rea48a
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ… Υπουργός Πολιτισμού (1996-1999 και 2000-2004), ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΜΨΗΣΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΔΗ…  Ποιος αγόρασε τον Αρχιμήδη
…ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ… ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ…
………………………………………………………………………………
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ;
map-kastellorizo-island
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ_ΑΟΖ
…………………………………………………………..
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ…

Οι Τούρκοι προκαλούν – Το κείμενο «φωτιά»…


Χωρίς να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω από τις γνωστές αδιάλλακτες θέσεις της, η Τουρκία κατέθεσε ένα έγγραφο 106 σελίδων στο Συμβούλιο Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας που πραγματοποιήθηκε επί ελληνικής προεδρίας.
Μέσα σε αυτό το έγγραφο το οποίο έχει…
στη διάθεση του το Real.gr και παρουσιάζει σήμερα τα πιο βασικά του σημεία, γίνεται λόγος για «εκλιπούσα Κυπριακή Δημοκρατία».
Είναι η φράση που προκάλεσε την οργή της Κύπριας ευρωβουλευτή Ελένης Θεοχάρους η οποία κατηγόρησε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών «για απαράδεκτη αδράνεια», που οδήγησε σε πρωτοφανή ρηματική διακοίνωση της Αθήνας προς τη Λευκωσία και που ανάγκασε τον πρόεδρο της Κύπρου να παρέμβει επιχειρώντας να κλείσει το θέμα.
Επισημαίνουν λοιπόν οι Τούρκοι σε αυτό το έγγραφο:
«Μέχρι να βρεθεί μια τελική και ισότιμη λύση στο θέμα της Κύπρου, η Τουρκία δεν μπορεί να δει θετικά την αποδοχή των Ελληνοκυπρίων στους διεθνείς οργανισμούς. Αποδεχόμενη τα αιτήματα των Ελληνοκυπρίων να έχουν πρόσβαση στους Διεθνείς οργανισμούς θα ενίσχυε το εσφαλμένο επιχείρημά τους να εκπροσωπούν την εκλιπούσα Κυπριακή Δημοκρατία και να τους αποσπά από το σκοπό της διευθέτησης. Η Τουρκία θα δράσει σύμφωνα με τις αρμοδιότητές της».
Η Τουρκία αναφέρεται ακόμη και στις πρόσφατες έρευνες που πραγματοποίησε το ερευνητικό σκάφος Barbaros Hayrettin Pasa το οποίο έφτασε να πλέει 40 μίλια από τις ακτές της Κύπρου, εντός της ΑΟΖ του νησιού.
Στο έγγραφο υποστηρίζουν ότι «ενημέρωσαν τα Ηνωμένα Εθνη για τα εξωτερικά όρια της υφαλοκρηπίδας όπως αυτά συμφωνήθηκαν ανάμεσα στην Τουρκία και της Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου». Συμπληρώνουν δε ότι με το γράμμα που απέστειλαν τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών «απορρίπτουν τους αβάσιμους ισχυρισμούς της Ελληνοκυπριακής πλευράς».
Τονίζουν ακόμη ότι η θέση της Τουρκίας σε ότι αφορά το Αιγαίο δεν έχει αλλάξει και ότι αυτή η θέση δεν έχει να κάνει τίποτα με την αντίληψη περί «απειλής».
Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να συστήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση να αποφεύγουν «τον ευαίσθητο όρο απειλή» όταν αναφέρονται στη Θαλάσσια Στρατηγική και στην οριοθέτηση των θαλάσσιων ορίων στην περιοχή. 
Για τη Θράκη
Αίσθηση πάντως προκαλεί η αναφορά της Τουρκίας στην «Τουρκική Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης». Σημειώνουν ότι «παρά το γεγονός ότι είναι Ευρωπαίοι πολίτες αντιμετωπίζουν την άρνηση της εθνικής τους ταυτότητας. Τη μη αναγνώριση του εκλεγμένου Μουφτή. Την εμπλοκή στις θρησκευτικά αυτόνομες περιουσίες, στην έλλειψη ίσης εκπαίδευσης όπως επίσης και στους μειονοτικούς παιδικούς σταθμούς». Και καταλήγουν ότι η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη στα Δωδεκάνησα και στην εκεί «τουρκική κοινότητα, όπου υπάρχει άρνηση της κατάστασής τους».
real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου