21 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΛΛΗΝΑ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ



ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΛΛΗΝΑ - Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ
Ο καθένας από εσάς θα κληθεί σύντομα να φέρει στους ώμους του μια μεγάλη αποστολή. Οι αληθινοί Έλληνες στην Ελλάδα είναι από 3 μέχρι 5 εκατομμύρια. Αυτοί λοιπόν οι Έλληνες που αφυπνίζονται συνεχώς έχουν και άλλα αδέλφια σε άλλες χώρες, τα οποία δεν τα γνωρίζουν, τα οποία ίσως να μην μιλούν την γλώσσα των Ελλήνων αλλά η καρδιά τους και το DNA λειτουργεί με το ελληνικό λογισμικό.
Είναι πολλά εκατομμύρια, αλλά δεν είναι αρκετά αυτή τη στιγμή για να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή στην ανθρωπότητα. Το ότι έχει αποφασιστεί οι ελληνικές αρχές, ο ελληνισμός θα επικρατήσει στον πλανήτη σαν δημόσια διοίκηση, αυτό είναι γεγονός. Η λέξις κομματοκρατία, κόμματα, πολιτικές φατρίες δεν έχουν θέση στον ελληνισμό .
Όταν μιά ομάδα ανθρώπων διανοουμένων, δηλαδή διανοούμενος σημαίνει αυτός ο οποίος σκέπτεται θεϊκά, Δίαν-νοούμαι και Δίαν-νοώ. Όποιος λοιπόν νοεί Δίαν και νοείται Δίαν, δηλαδή έχει Θεία λογική, όταν διαβάζει ένα κείμενο, ιδιαίτερα δε ελληνικό, δεν μπορεί να το μεταφράζει με τρεις διαφορετικούς τρόπους. Όταν λέμε αλήθεια εννοούμε αλήθεια. Εάν μεταφερθούμε λίγο στο “σπήλαιο του Πλάτωνα” είναι σαν όλοι να είμεθα γύρω από μια φωτιά, η οποία φωτίζει την αλήθεια. Είμαστε όμως με την πλάτη γυρισμένη προς τη φωτιά και βλέπουμε την σκιά της αλήθειας στον τοίχο να είναι τόσο συγκεχυμένη η μια αλήθεια από την άλλη που να μην μπορεί κανένας πλέον να ξεχωρίσει τη αλήθεια από το ψεύδος. Ο ελληνισμός έχει την υποχρέωση να γυρίσει 180 μοίρες στροφή την ανθρωπότητα προς το φως, προς το κέντρο της σπηλιάς που είναι το φως και φωτίζει την αλήθεια, και όχι να έχει στραμμένα τα νώτα της η ανθρωπότης προς το φως και να προσπαθεί να διαχωρίσει από τις σκιές στον τοίχο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέματα. Αυτή την υποχρέωση λοιπόν την αποθέτουν οι Θείες δυνάμεις στους ώμους των Ελλήνων εδώ και δύο και τρία χρόνια. Η ώρα όμως έφτασε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είμεθα πάρα πολύ κοντά, σύντομα θα κληθούμε όλοι μας όπου ετάχθη έκαστος. Ξέρουν και οι αντίπαλοι, και όταν λέω αντίπαλοι εννοώ τους πολιτικούς τούς οποίους εσείς έχετε επιλέξει να διακυβεύουν τις τύχες του ελληνισμού. Αυτοί είναι αντίπαλοι, δεν είστε εσείς. Δεν είναι εκεί για τα δικά σας τα συμφέροντα. Δεν είναι εκεί για τα συμφέροντα του ελληνισμού. Το μόνο ελαφρυντικό το οποίον έχουν είναι ότι όλοι προέρχονται από την αντίπαλη παράταξη, το αποστατικό DNA, και το μόνο που πρέπει να αντιληφθούν και οι ίδιοι είναι ότι οι πράξεις τους από τώρα και στο εξής θα καθορίσουν και το πώς ακριβώς θα τους αντιμετωπίσει ο ελληνισμός. Και αυτό προειδοποίησις είναι.

ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΙΣ 14-7-2014 ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Ε4)

https://www.youtube.com/watch?v=pgsuqmT6DFw
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ



Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου