25 Ιουλίου 2014

Βανδαλισμους καταγγέλει η ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας


Βανδαλισμους καταγγέλει η ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας Βανδαλισμους καταγγέλει η ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας
Από την ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας, ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:
Η ομάδα υποστήριξης ΕΙ-ΕΝD και Αρτέμη Σώρρα Βέροιας, καταδικάζει και αποδοκιμάζει με τον πιο φρικαλέο τρόπο τις ενέργειες ομάδας δειλών ψευτο-αναρχικών, η οποία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 25-07-2014, ασέλγησε επάνω στα σύμβολα της Ελληνικής Σημαίας και του Ελληνικού Πολιτισμού, τα οποία κοσμούσαν σε κτήριο-στέκι της ei-end Ημαθίας, επί της συμβολής των οδών Τρεμπεσίνας και Καρατάσου στη Βέροια.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η Ελλάδα είναι στόχος, ο πολιτισμός της και τα ιερά της σύμβολα βρίσκονται υπό κατοχήκατοχή.
Τα πλοκάμια της παγκοσμιοποίησης ορμούνε με τον πιο λυσσαλέο τρόπο σε κάθε τι Ελληνικό. Τα σχέδιά τους όμως 
ξεπερασμένα, έχουν ξεβραστεί εδώ και πολύ καιρό σαν μπόχα στα περιττώματα των Ελλήνων. Η Ελλάδα δεν πρόκειται να πτωχεύσει ούτε να καταστραφεί ποτέ, διότι 600 δις ευρώ είναι κατατεθειμένα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την αποπληρωμή του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους, 2.3 τρις ευρώ στην τράπεζα της Ελλάδος για την ανοικοδόμηση των Δήμων και πρόσφατα 100 δις ευρώ στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), ως ασπίδα ενάντια στην μεγαλύτερη προδοσία των τελευταίων 10ετιών, για την αποφυγή του ξεπουλήματος των Ελληνικών υποτίθεται τραπεζών.
Επομένως, αυτοί οι νεανίσκοι χτυπήσανε το μέλλον τους, διότι αυτό είναι που εμείς στηρίζουμε, εκτός κι εάν δεν είναι Έλληνες, ούτε έχουν παιδεία Ελληνική, και το μέλλον τους είναι εξασφαλισμένο από άλλα συμφέροντα. Όπως και να έχει πάντως, και 1000 τοίχους να βρωμίσουν, η απελευθέρωση της ΕΛΛΑΔΑΣ έχει κλειδώσει, γι αυτό όσο είναι καιρός ας καθίσουν κάτω για να σκεφτούν ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν, της λογικής ή του ενστίκτου; Εμείς δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να αγαπάει την σημαία του, δεν εκφράζουμε κανένα κόμμα, κανένα δόγμα, κανένα χρώμα, παρά μόνο τον Ελληνισμό. Ο αναρχικός εναντιώνεται στις αρχές, η σημαία είναι αγώνας, ελπίδα, ελευθερία, η σημαία είναι αναρχία στην παγκοσμιοποίηση. 
- See more at: http://www.24oresimathia.gr/index.php/imathia/8160-vandalismous-kataggelei-i-omada-ypostiriksis-ei-end-kai-artemi-sorra-veroias#sthash.dyYRvQkU.dpufΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε.Ν.D BEΡΟΙΑΣ
ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η EI-END ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, E.N.D. ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ (FACEBOOK, BLOGS, SITES, YOUTUBE) ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ EI-END
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/10/end_9.html
 ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ EI-END
 Endverias Imathia 
ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ{ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ}ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΗΡΘΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΟΛΑ ΛΗΞΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΚΑΥΓΑΔΙΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΗΡΕΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΩΘΗΚΑΝ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΩΡΘΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η EI-END ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 

{Υ.Σ.Ο ΧΩΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ}
ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ε.Ν.D BEΡΟΙΑΣ

Η ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!


ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΝΕΙ!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου