25 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ) ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ & ΑΥΤΟΙ




(42:19 - 51:24)
ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ DNA 
(ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ)
ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ & ΑΥΤΟΙ

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Να θυμάστε αγαπητοί μου συνέλληνες, και σας το λέω αυτό πλέον μετά λόγου γνώσεως μετά από την τελευταία μου αποστολή που διήρκεσε τρεις εβδομάδες, η αποστολή αυτή ήταν ίσως η πλέον εποικοδομητική, θα έλεγα, από όλη την πορεία του Οργανισμού και ιδιαίτερα από όλη τη γνώση που έχω αποκτήσει μέχρι στιγμής ψάχνοντας τον ελληνισμό, τις ρίζες μου, ακούγοντας το DNA. Πρέπει να σας πω ότι οι προηγούμενες τρεις, τέσσερις εβδομάδες ήταν καταλυτικές για το τι ακριβώς και πώς ακριβώς στέκεται ο ελληνισμός απέναντι στον πλανήτη. Πρέπει λοιπόν πλέον μετα λόγου γνώσεως να σας πω οτι στον πλανήτη υπάρχουν δύο δυνάμεις, εμείς και οι αυτοί. Οι μάχες οι οποίες αυτή τη στιγμή μαίνονται στον πλανήτη, μαίνονται στην πλευρά αυτών. Η δική μας η πλευρά είναι κάτι που ίσως ούτε οι αγαπητοί συνέλληνες το έχουν πραγματικά ενστερνιστεί. Θα σας μεταφέρω μερικές από τις εμπειρίες μου, αυτές των τελευταίων 20 ημερών. Πρώτον πρέπει να σας πω ότι αυτό το οποίο συνήθως λέμε “το αποστακτικό DNA”, δεν είναι πλέον μία συγκεχυμένη έννοια, είναι μία πολύ συγκεκριμένη έννοια η οποία έχει χρονική αρχή, χρονική συνέχεια και χρονική διάρκεια. Γνωρίζουμε πλέον με καταγεγραμμένα τα πάντα σε ποιό σημείο ακριβώς έγινε η αποστασία. Ξέρουμε επίσης οτι σε δύο σημεία στον πλανήτη υπάρχουν τα γραπτά στοιχεία τα οποία είναι τα αποδεικτικά της αποστασίας. Και όταν λέω της αποστασίας, θέλω όλοι αγαπητοί συνέλληνες και συνελληνίδες να θυμηθούν τον μεγάλο ιστορικό ποιητή τον Ησίοδο και τον Όμηρο. Θέλω επίσης να σας πω οτι κάποιες δυνάμεις, επίγειες δυνάμεις, κρατούν σαν επτασφράγιστο μυστικό ορισμένα γραπτά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πρώτον τη μεγαλοσύνη του ανθρώπινου γένους, που σημαίνει των Ελλήνων, και επίσης έχουν απόλυτα τα αποδεικτικά στοιχεία περί του πώς ακριβώς δημιουργήθηκε όλη αυτή η υλική υπόστασις, τα χρήματα και όχι μόνον, το χρηματοοικονομικό σύστημα σε όλον τον πλανήτη.

Η ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

Πέραν πάσης αμφιβολίας τα πάντα στον πλανήτη οφείλονται στους Έλληνες. Όχι μόνον τα πνευματικά αλλά και τα υλικά. Είναι εντελώς απαραίτητο να αντιληφθούν οι Έλληνες ότι υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή για το ανθρώπινο γένος προ της αποστασίας και το ανθρώπινο γένος μετά την αποστασία. Αυτή ακριβώς είναι η γραμμή την οποία προσπαθούν με κάθε τρόπο, ιδιαίτερα οι αντιπρόσωποι των αποστατών οι “Εβραίοι”, μιλάμε για τους Καζάρους πάντα, οι οποίοι δεν επιτρέπουν στον Ελληνικό λαό, στον απλό συνέλληνα και στην απλή συνελληνίδα να αντιληφθεί ποιος ακριβώς είναι διατηρώντας την διαμάχη στην μετά την αποστασία περίοδο.

ΔΥΟ ΤΑΣΕΙΣ: ΝΤΠ & ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Είναι αλήθεια ότι υπάρχου δύο τάσεις, υπάρχουν δύο φατρίες στο παγκόσμιο γίγνεσθαι. Οι δύο αυτές φατρίες έχουν δύο πολύ κοινές επιδιώξεις. Οι επιδιώξεις είναι και οι δύο να επικρατήσουν, μιλάμε πάντα για το αποστακτικό στρατόπεδο, η μία είναι η Νέα Τάξις Πραγμάτων η οποία προσπαθεί να επιφέρει την υποδούλωση όλου του ανθρώπινου γένους, να είναι όλοι κάτω από μία συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση σκλάβοι, και οι άλλοι- πάντα στο αποστακτικό στρατόπεδο- η οποία προσπαθεί να διατηρήσει τις ταυτότητες των εθνών και η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να φέρει περισσότερη δικαιοσύνη αντιλαμβανόμενη ότι με τον τρόπο που δουλέψει η ομάδα Α, η πρώτη ομάδα, η πρώτη φατρία, δεν είναι δυνατόν να ανταποκριθεί το ανθρώπινο γένος. Για να αντιληφθείτε έστω και ελάχιστα τι ακριβώς συμβαίνει θα σας πω ότι στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο – να πάρουμε ένα μικρό παράδειγμα- θυμάστε ότι ο υπεύθυνος ασφαλείας των Ναζί του Χίτλερ ήταν ο Φον Κανάρης. Ο Φον Κανάρης λοιπόν συνωμότησε για να δολοφονήσει τον Χίτλερ και για να επιφέρει μία ισορροπία στην Ευρώπη και την Αμερική που θεωρείτο ο πολιτισμένος κόσμος τότε. Τι αντιπροσώπευε ο Φον Κανάρης: ο Φον Κανάρης αντιπροσώπευε μία νοοτροπία η οποία ξεκινάει ακόμα από τους Ναΐτες.

ΟΙ ΝΑΪΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ

Οι Ναΐτες εάν ενθυμίστε ήσαν οι οποίοι βεβαίως και είναι μέλος των μασονικών στοών, αλλά και εντός των μασονικών στοών οι Ναΐτες προσπαθούν πάντα να ταυτοποιήσουν, και όλη αυτή η προβολή της θρησκευτικής υπόστασης των προσπαθειών τους ήταν πάντα ένα προκάλυμμα. Προσπαθούν πάντα, και το επέτυχαν βεβαίως, να φτάσουν στα αρχεία της αποστασίας. Στον 8ο, 9ο, 10ο και 11ο αιώνα οι Ναΐτες παρά το γεγονός ότι συνεργάστηκαν με το Βατικανό και τον Πάπα, τι προσπαθούσαν να κάνουν, δεν τους ενδιέφερε να υποστηρίξουν τον Πάπα, το Βατικανό και τα συμφέροντα του Βατικανού, με πρόσχημα την θρησκεία οι άνθρωποι αυτοί εντέλει βρήκαν πρόσβαση στα αρχεία της αποστασίας. Πώς δηλαδή έγινε η αποστασία,τα αρχεία του ανθρώπινου DNA, πότε αλλοιώθηκε και ποιές ήσαν οι διάφορες γραμμές αλλοίωσης. Αυτός ήταν ο σκοπός των Ναϊτών και ο Φον Κανάρης λοιπόν, ο οποίος ήθελε να δολοφονήσει τον Χίτλερ, ο οποίος Χίτλερ ήταν κάτω απο την επήρεια των Ναζί, και όταν λέμε Ναζί μιλάμε για μια σατανιστική θρησκεία η οποία έλκει την καταγωγή της ακόμα από την Βαβυλώνα.
Προτού φτάσουμε εκεί όμως θα ήθελα να σας πω πώς εκφράζονται σήμερα αυτές οι δύο τάσεις στις ανθρώπινες κοινωνίες.
Τον Αύγουστο του 2011 λοιπόν, η δευτέρα ομάδα - ας τους ονομάσουμε οι Ναϊτες – η δευτέρα αυτή ομάδα λοιπόν αποφάσισε ότι η Νέα Τάξις Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) δεν “δουλεύει”, δεν πρόκειται ποτέ το ανθρώπινο γένος να γίνει δούλος και σκλάβος ορισμένων και αποφάσισαν να επαναστατήσουν. Με πρωτοβουλία της Ελβετίας μαζεύτηκαν 57 κράτη στο Μονακό στο Μόντε Κάρλο και αποφάσισαν να επαναφέρουν την δημιουργία του χρήματος σε ορθολογιστικές βάσεις.

ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ & ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ

Το χρήμα μπορεί να είναι ή αξιόγραφο ή χρεόγραφο. Τί σημαίνει αυτό; Είναι αξιόγραφο το χρήμα όταν πίσω από το χρήμα υπάρχει μία αξία. Δηλαδή στο χρηματοκιβώτιο της Τραπέζης Ελλάδος υπάρχουν 6 τόνοι χρυσού ή 600 τόνοι χρυσού και βάσει αυτών έχουμε κόψει το νόμισμα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Αυτό είναι αξιόγραφο. Εάν όμως δεν υπάρχει τέτοιο στο χρηματοκιβώτιο της Ελλάδος και κόβουμε χρήμα με υποσχετική χρέους, δηλαδή με ομόλογο, αυτό είναι χρεόγραφο. Έχομε λοιπόν αξιόγραφο, έχομε και χρεόγραφο. Το αξιόγραφο σταμάτησε να υπάρχει στον πλανήτη (εκτός από ορισμένες χώρες της Ασίας), σταμάτησε λοιπόν να υπάρχει στον πλανήτη από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Μετά τη συνθήκη του Bretton Woods, τόσον η Αμερική όσον και η Ευρώπη, εγκατέλειψαν το χρήμα ως αξιόγραφον και το έχουν πλέον ως χρεόγραφο. Δηλαδή το ευρώ που έχεις μέσα στην τσέπη σου αγαπητέ μου συνέλληνα είναι χρεόγραφο. Δεν αντιπροσωπεύει καμμία αξία. Αντιπροσωπεύει μόνον το χαρτί στο οποίο είναι τυπωμένο. Αυτή είναι η αξία του χρεογράφου. Εάν λοιπόν οι Έλληνες...

Α. Βαλσαμάκης: Όπως το δολλάριο.

Δόκτωρ Ε. Λαμπράκης: Όπως ακριβώς και το δολλάριο. Εάν οι Έλληνες εδανείσθησαν δολλάρια ή ευρώ μετά από το Bretton Woods δεν δανείσθηκαν αξιόγραφα, αλλά δανείσθηκαν χρεόγραφα! Επομένως επειδή το χρεόγραφο δεν έχει αξία, δεν έχουν δανειστεί τίποτα. Να σας πω ένα απλό παράδειγμα. Καθόμαστε ένα βράδυ 10 φίλοι σ' ένα φιλικό σπίτι να παίξουμε χαρτιά και αντί για χρήματα που δεν έχει κανένας μας αποφασίζομε να χρησιμοποιήσουμε φασόλια. Τα φασόλια λοιπόν τα παρέχει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, αλλά έχει μόνον 100 φασόλια. Λέει όμως “παιδιά εγώ θα σας τα δώσω τα φασόλια, αλλά στο τέλος της βραδιάς θα μου δώσετε 2 παραπάνω. Από 100 φασόλια θα μου δώσετε 102 φασόλια”. Κανένας από εμάς δεν έχει φασόλια, μόνον ο ιδιοκτήτης. Ας τον ονομάσουμε τον ιδιοκτήτη Ροθτσάιλντ. Έρχεται λοιπόν μας δίνει τα φασόλια και στο τέλος της βραδιάς θέλει 102 φασόλια. Όλοι εμείς δεν έχουμε φασόλια. Πού θα βρούμε τα 2 φασόλια να του τα δώσουμε πίσω; Θα παίξουμε, ο ένας θα χάσει, ο άλλος θα κερδίσει... κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού άλλος κερδίζει άλλος χάνει, έτσι; Λοιπόν... Στο τέλος της βραδιάς όμως αυτός που είχε τα φασόλια μας ζητάει πίσω τα 100 συν 2. Πού θα τα βρούμε εμείς να τα δώσουμε; Να σκεφτείτε ότι δεν έχουμε καθόλου φασόλια. Και λέει λοιπόν ο ιδιοκτήτης “Δεν έχεις φασόλια; Θα μου αφήσεις το πουκάμισό σου μέχρι να βρεις τα φασόλια να μου τα φέρεις”. Και εάν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Αμάραντος κέρδισε τον Βαλσαμάκη κι ο Βαλσαμάκης δεν έχει να του δώσει τα φασόλια που κέρδισε του λέει “Πρέπει να μου αφήσεις και το παντελόνι σου” και του παίρνει ο μεν Ροθτσάιλντ του παίρνει το πουκάμισο, ο δε Αμάραντος του παίρνει το παντελόνι. Αυτή είναι η αναλογία που συμβαίνει. Δηλαδή κάποιος εδάνεισε τίποτα και σου παίρνει πίσω κομμάτι-κομμάτι τον Εαυτό σου, το Σώμα σου, δηλαδή τη Γή σου, το σπίτι σου, τα υπάρχοντά σου χωρίς να σου έχει δώσει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ! Αυτή είναι η πολύ απλή αναλογία που να την αντιληφθεί όλος ο κόσμος.

ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ

Αποφάσισε λοιπόν αυτή η ομάδα των “ευαισθητοποιημένων” ... μ' έχετε ακούσει πολλές φορές που σας μιλάω για Λευκούς Ιππότες, για Λευκά Πηλίκια, για Ομοσπονδία του Φωτός κ.τ.λ. ... Όλοι αυτοί λειτουργούν μέσα στο αποστατικό στρατόπεδο. Δηλαδή, στο τέλος της ημέρας τί σημαίνει; Ότι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον πας, θα είσαι πάντα μέσα στους κανόνες του αποστατικού στρατοπέδου. Και οι δύο λοιπόν αυτές τάσεις και ροπές βρίσκονται μέσα στο αποστατικό στρατόπεδο και ο Έλληνας βρίσκεται ακριβώς πριν την αποστασία. Ό,τι έμαθε το αποστατικό στρατόπεδο όσον αφορά επιστήμες, μαθηματικά, λογική, νόηση κ.τ.λ. κι όλα αυτά τα έμαθε από τους Έλληνες. Τα έμαθε από τον πριν της αποστασίας χώρο. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να καταλάβουν οι Συν-Έλληνες και οι Συν-Ελληνίδες μας ότι η Ελλάδα εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει μόνη της, μόνη της!!!, αυτό που ονομάζεται Άνθρωπος. Τί ακριβώς είναι η διαφορά των Ελλήνων από τους υπολοίπους. Η διαφορά είναι ότι οι Έλληνες είπαν εκείνο το θαυμάσιο ρητό του Πρωταγόρα, το οποίο το είχαν και πάντα σαν – θα λέγαμε – τελετουργικά το ακολουθούσαν “Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος”. Τώρα τί λέει το αποστατικό DNA; “Πάντων ανθρώπων μέτρον χρήμα”. Καταλαβαίνετε την διαφορά; Ο μεν ο Πρωταγόρας μας λέει “Πάντων χρημάτων μέτρον Άνθρωπος”, ενώ ο εβραίος σου λέει “πάντων ανθρώπων μέτρον χρήμα”. Εάν δεν έχεις δηλαδή ... και τί σημαίνει χρήμα; Χρήμα δεν σημαίνει το νόμισμα. Χρήμα σημαίνει... Προέρχεται από το ρήμα χράω-χρώμαι και δεν αφορά μόνον τις υλικές υποστάσεις. Το χρήμα σημαίνει και την πνευματική, την ενεργειακή μας υπόσταση. Το χρήμα λοιπόν “Πάντων Χρημάτων Μέτρον Άνθρωπος”, λέει λοιπόν ο Έλληνας, ο Φιλόσοφος, ο Πραγματικός Άνθρωπος ότι είναι αδύνατον να υπάρχει κάποιος ή κάτι στο Σύμπαν το οποίον να μη μπορεί να προσαρμόσει στα μέτρα του ο Άνθρωπος.

ΕΛΛΗΝ & ΕΒΡΑΙΟΣ

Σας αναφέρω δύο πολύ απτά παραδείγματα για να καταλάβετε τις νοοτροπίες της προ της αποστασίας και μετά την αποστασία. Είπαμε και το έχουμε αποδείξει επανειλημμένως ότι οι 2 δυνάμεις που μάχονται στον πλανήτη είναι ο Έλληνας αυτήν την στιγμή και ο εβραίος με την έννοια που έχομε πει για τους καζάρους αποστάτες. Στην βιβλιογραφία και των δύο, υπάρχουν 2 παράλληλοι μύθοι. Ο ένας είναι του Προμηθέα και ο άλλος είναι του Ιώβ. Και οι δύο – και ο Προμηθέας και ο Ιώβ υπέστησαν πάρα πολλά δεινά από τις πράξεις τις οποίες έκαναν. Ο μεν Ιώβ δεν έκανε τίποτε κακό και ενώ ήτο πλούσιος, ίσως ο σοφότερος, ο ευδαιμονέστερος άνθρωπος στον πλανήτη, ξαφνικά τα έχασε όλα. Κι άρχισε λοιπόν να παραπονιέται στο Θεό γιατί και για ποιόν λόγο του συμπεριφέρθηκε έτσι ο Θεός. Ο Θεός τον υποβιβάζει του λέει ότι “είσαι βλαξ, είσαι ανόητος, πώς τόλμησες ποτέ και να με ρωτήσεις ακόμη για ποιόν λόγο αγνοώντας, την δικαιότητα της Κρίσης μου” και ουδέποτε ο Ιώβ αποφάσισε να φέρει οποιαδήποτε αντίρρηση εις τον Θεόν του, παρά υπέστη όλη την τιμωρία χωρίς καμμία απολύτως αντίρρηση. Βλέπουμε τώρα τον Προμηθέα από την άλλη μεριά, ο οποίος δικαίως πάσχει και ουδέποτε υποβιβάζει τον εαυτό του έναντι του Διός. Εκείνο που κάνει; Τον κοιτάει στα μάτια και του λέει “ό,τι και να γίνει – δεν με ενδιαφέρει η τιμωρία που μου έβαλες – αλλά ό,τι και να γίνει το έκανα γιατί; Έτσι αισθανόμουν εγώ το Δίκαιο”. Τολμά δηλαδή ο Άνθρωπος να κοιτάει στα μάτια τον Θεό και να του λέει ότι Υπάρχει κάτι πολύ πιο δυνατό από σένα που ονομάζεται συναίσθημα της Δικαιοσύνης. Και εγώ επειδή αυτό το συναίσθημα χρησιμοποίησα και γι' αυτό ευεργέτησα την Ανθρωπότητα, δεν με ενδιαφέρει, ουδέποτε πρόκειται να σου ζητήσω συγνώμη... Και ο Θεός; Ο Θεός των Ελλήνων τί κάνει; Συζητάει με τον Προμηθέα και προσπαθεί να έχει Δια-Λογική συζήτηση για ποιόν λόγο και με ποιά κριτήρια επεβλήθη αυτή η τιμωρία. Να ενθυμήστε ότι και οι Θεοί ακόμη ορκίζοντω στα νερά της Στυγός ότι “εάν δεν υπακούσουν, εάν παρα-βλέψουν και παρα-ποιήσουν τους θεϊκούς νόμους του Σύμπαντος, την Δικαιοσύνη, την Αρετή, την Ισηγορία, την Ελευθερία, έπρεπε να υποστούν ορισμένη τιμωρία. Ακόμη και οι Θεοί λοιπόν, και οι Άνθρωποι λοιπόν, ο Έλληνας λοιπόν κοιτάει το Θεό του στα μάτια. Ένα από τα πολύ θαυμαστά, θα έλεγα, ρητά των αρχαίων ήτανε αυτό το οποίον έγραψε ο Θέογνις ομιλώντας με τον Δία. Ακούτε πώς απευθύνεται στον Δία. “Ζεύ φίλε θαυμάζω Σε”. Λέει ο Θέογνις προς τον Δία. “Ζεύ φίλε θαυμάζω Σε”. Ο δε Αισχύλος λέει “Πολλά τα δεινά και ουδέν Ανθρώπου δεινότερον έστίν”. Τα θαυμαστά λέει του Σύμπαντος είναι άπειρα, αλλά το θαυμαστότερον δημιούργημα από όλα είναι ο Άνθρωπος. Ο Άνθρωπος είναι εκείνος ο οποίος ουσιαστικά είναι η Θεότης του Σύμπαντος. Εκεί μέσα στον ανθρώπινο νου, δηλαδή στο νοητικόν, στο επιθυμιτικόν και το θυμοειδές, σε αυτές λοιπόν τις 3 έννοιες, το τρισυπόστατον της θεότητος, το οποίον οι Έλληνες προέβαλλαν από την εποχή του Ερμή του Τρισμέγιστου ακόμα, εκεί βρίσκεται η Θεότης. Επομένως όταν ο Θέογνις βλέπει τον Δία και του λέει “Ζεύ Φίλε Θαυμάζω Σε”, τί σημαίνει; Ότι ήμεθα φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά απλώς εσύ έχεις περισσότερες δυνατότητες από μένα. Και αυτή είναι η ουσία.

Η ΠΡΩΤΟΓΟΝΗ ΟΥΣΙΑ

Τα πάντα στο Σύμπαν προήλθαν από την Πρωτόγονη Ουσία. Το Αστρικό μας Σώμα και το Φυσικό μας Σώμα, όπως και το Πνευματικό είναι οι τρείς υποστάσεις. Το Νοητικό, το Θυμικό και το Επιθυμητικό. Αυτές λοιπόν οι διαφορές είναι ανάμεσα στους δύο. Βλέπετε πώς ο Ιώβ αντιμετωπίζει τον Θεό σαν σκλάβος και βλέπετε πώς ο Προμηθέας αντιμετωπίζει τον Δία σαν ίσος προς ίσο. Έτσι, εκεί ακριβώς... σε αυτό το σημείο ... εκεί ακριβώς είναι η αποστασία. Η αποστασία τί σημαίνει; Ότι ήρθε κάποιος, μια τρίτη οντότητα και προσήλκυσε ένα μέρος του Ελληνισμού προς τα εκεί, απεστάτησε όπως μας λέει ο Ησίοδος: ο Κρόνος και οι Τιτάνες κάνανε μία συμμαχία λέει και τα βάλανε με τους Ολυμπίους. Οι Ολύμπιοι ήσαν εκείνοι οι οποίοι έφεραν τον Πολιτισμό στην Ανθρωπότητα, στο Ανθρώπινο Γένος. Κατ' επανάληψιν έχομε πει ότι ο Πολιτισμός κατήλθε στο Λύκαιον της Αρκαδίας και στην Κνωσσό. Επομένως, πρέπει να οριοθετήσομε τί ακριβώς έχει συμβεί για να μπορούμε σαν Έλληνες και Ελληνισμός να αντιληφθούμε γιατί είμαστε τόσο διαφορετικοί; Τί είναι η προ της αποστασίας Ανθρώπινη Φύση και τί είναι μετά την αποστασία ανθρώπινη φύση. (1:06:51)

ΕΙ - Ε.Ν.D. ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗ & ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ 18.7.2014 ART FM RADIO CYPRUS
https://www.youtube.com/watch?v=nAiE727Ijls



ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ


Ei-End Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου