08 Δεκεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (ΔΩΔΩΝΗ 30/11/2898 απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΩΔΩΝΗΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ( ΔΩΔΩΝΗ 30-11-14 )
1ο ΜΕΡΟΣ 

Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Κατ΄αρχήν να πω άξιους όσους συνέλληνες σήμερα ορκίστηκαν και να θυμίσω ότι αυτή η εγγραφή σε όσους ορκίστηκαν γίνεται σε μια συμπαντική κυτταρική μνήμη και αυτό είναι που δένει τόσο πολύ, που ουσιαστικά γινόμαστε ομόνοοι.
Είναι γεγονός ότι εδώ και μερικούς μήνες είχαμε ξεκινήσει μία προσπάθεια να εξηγήσουμε πως θα γίνει η περαιτέρω πορεία μας. Την στιγμή που είχαμε αρχίσει να φεύγουμε από τον ανταρτοπόλεμο που γινόταν από καφετέρια σε καφετέρια και από σπίτια και δεν είχαμε κάποια οργάνωση και όλοι θέλαμε να έχουμε οργάνωση για να ξέρουμε τι κάνουμε, να πηγαίνουμε συντεταγμένα, από όταν λοιπόν αναλύσαμε τι σημαίνει το «κρατείν του δήμου», τι σημαίνει δημοκρατία και ότι πρέπει να ξεκινήσουμε από πυρήνες, ομάδες οι οποίες θα είναι μικρές τοπικές για να προχωρήσουμε να πάμε στην συνέλευσή μας, εκείνη ακριβώς την στιγμή που είχαμε μία πολύ μεγάλη δυναμική ήρθε η αποστασία. Η αποστασία πέρασε.
Σήμερα ο αρχηγός της αποστασίας ήτανε παρέα με τον Πάπα και τον Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη. Ο καθένας δείχνει ποιος είναι και ποιο σκοπό είχε. Αυτό λοιπόν που ξεκινήσαμε, οπωσδήποτε εξελίσσεται και συνεχίζεται. Φτάσαμε λοιπόν στο δια ταύτα. Έγινε ένας οργανισμός στον οποίο θα είναι μέλη όλοι οι Έλληνες οι οποίοι θέλουν να απελευθερώσουν την Ελλάδα. Θα είναι όλοι οι Έλληνες οι οποίοι έχουν προοπτική και όραμα όλη την Ελλάδα να την έχουνε και να την διαχειρίζονται Έλληνες και μόνο Έλληνες και όχι επικυρίαρχοι όπως γίνεται σήμερα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Αυτός λοιπόν ο οργανισμός ο οποίος ιδρύθηκε αυτόν τον μήνα έχει σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους Έλληνες, να οργανωθούμε με τέτοιον τρόπο διατεταγμένα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον σκοπό μας που είναι η Ελληνική Συνέλευση, όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ο τίτλος του είναι «Ε.ΣΥ.», η Ελληνική Συνέλευσις. Αυτό λοιπόν ο οργανισμός, η Μ.Κ.Ο., θα περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες και επειδή υπάρχει άμεση συνάφεια μεταξύ των ομάδων που έχει ο οργανισμός αυτός με τις ομάδες που ίδρυσε ο Αρτέμης Σώρρας με την Συνέλευση Ελλήνων Αρτέμης Σώρρας και δήμος συγκεκριμένος από τον Καποδιστριακό δήμο, σημαίνει ότι υπάρχει μία αμεσότητα μεταξύ των ομάδων του οργανισμού και των ομάδων που έχει το facebook. Όσο μπορούμε αυτό το διαδικτυακό μέσο να το εκμεταλλευτούμε θα το κάνουμε.
Σε αυτό τον οργανισμό θα μπορούνε να είναι μέλη τα ορκισμένα ενεργά μέλη, θα είναι μέλη τα ενεργά μέλη τα οποία δεν έχουν ορκιστεί και θα μπορούν ακόμη να είναι και φίλοι, φιλικά μέλη αλλά με διαφορετικές συνθήκες και υποχρεώσεις. Όλοι οι οποίοι θα εγγράφονται, και θα γραφτούμε όλοι μέσα σε αυτόν τον οργανισμό, θα υπογράφουν ένα μανιφέστο, έναν εσωτερικό κανονισμό ο οποίος θα είναι ουσιαστικά ο μπούσουλας ο οποίος θα είναι και για την συμπεριφορά μας και για την προοπτική της δράσης μας συγκεκριμένος. Είναι βέβαια κατανοητό ότι από δω και πέρα μπαίνουν τα πράγματα σε μία σειρά, έχουμε μία διατεταγμένη πορεία, άλλες υποχρεώσεις έχουνε οι ορκισμένοι ενεργοί συνέλληνες, άλλες έχουνε οι ενεργοί και άλλες αυτά που είναι απλά φιλικά μέλη. Όλοι όμως υπογράφουνε ένα μανιφέστο ανάλογα με την θέση που βρίσκονται μέσα στον οργανισμό. Επίσης όλοι θα πάρουμε και μια κάρτα μέλους του οργανισμού, για να γίνει πιο οργανωμένο, να είναι πιο τυπικό το θέμα αυτό. Είναι γεγονός ότι αυτή η οργάνωση είναι απαραίτητη για να πάμε στην δική μας την συνέλευση, στην Συνέλευση των Ελλήνων.
Είναι γεγονός ότι πρέπει να οργανωθούμε όσο καλύτερα γίνεται, να μπορέσουμε οι δράσεις μας να είναι όσο πιο δυνατές και αποτελεσματικές γίνεται για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρηγορότερα στον σκοπό μας. Η Ελλάδα και ο Ελληνικός λαός βρίσκεται σε διωγμό. Είμαστε υποχρεωμένοι γιατί θα καταλάβουμε πολύ εύκολα ότι αυτό που έχουμε να κάνουμε δεν αφορά μόνο την χώρα μας, δεν αφορά την ευρύτερη περιοχή μας, η ευθύνη μας είναι πλανητική γιατί ο πλανήτης ο πλανήτης αυτός που ζούμε πρέπει να μπει κάτω από μία σχετική από τους ανθρώπους συντήρηση της νομοτέλειας η οποία είναι το δεδομένο για την γη μας και η οποία έχει καταπατηθεί από τους επικυρίαρχους. Καλούμαστε λοιπόν εμείς να προσπαθήσουμε πρώτα για την χώρα μας και μετά θα γίνει αυτόματη η προσπάθεια η οποία θα επεκταθεί νομοτελειακά προς όλο τον πλανήτη. Είμαστε λοιπόν πολύ υπεύθυνοι και έχουμε μεγάλο καθήκον για να κάνουμε αυτό που κάνουμε όσο καλύτερα και όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.
Η κάθε ομάδα, την οποία θα την θέσουμε σαν δήμο Καποδιστριακό, θα είναι αυτοτελής. Η κάθε ομάδα θα ψηφίζει κάποιον αντιπρόσωπό της, ο οποίος αντιπρόσωπος θα έρχεται σε επαφή με τον κεντρικό οργανισμό για άμεση εκατέρωθεν πληροφόρηση. Θα ψηφίζεται επίσης από την κάθε ομάδα και κάποιος αναπληρωματικός, όταν κωλύεται ο αντιπρόσωπος να είναι αυτός στην θέση του. Λέμε αυτές οι αρχαιρεσίες να γίνονται κάθε τρίμηνο, που σημαίνει ότι κάθε τρίμηνο θα καλείται η ομάδα να βγάζει τον αντιπρόσωπό της. Ο αντιπρόσωπος μαζί με τους άλλους όμορους δήμους θα έχει την υποχρέωση να έρχεται σε επικοινωνία για να μπορούν να οργανώνονται δράσεις οι οποίες θα φέρουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Είναι γεγονός ότι οποιεσδήποτε ιδέες υπάρχουν, οποιεσδήποτε προοπτικές, οποιεσδήποτε σκέψεις για να προωθεί αυτό που κάνουμε είναι καλό να τίθενται στο τραπέζι και αν γίνει σε μία ομάδα να γίνει και στις άλλες ομάδες. Πρέπει να συνεργαστούμε γιατί ουσιαστικά έχουμε τον ίδιο σκοπό.
Είναι γεγονός ότι υπάρχουνε προβλήματα. Τα προβλήματα αυτά τα κουβαλάμε όπως είπε ο Αρτέμης εκτός από την χάραξη που έχουμε για τον θάνατο, έχουμε και άλλες εγχαράξεις οι οποίες είναι χρόνιες κληρονομιές που έχουμε. Και επίσης δεν θα είναι μόνο αυτές οι εγχαράξεις να προσδιοριστούνε, αλλά ακόμη και σε αφύπνιση, όπως λέει ο Αριστοφάνης πρέπει να βγάλουμε τις τσίμπλες τις χρονικές τις Κρόνιες που έχουμε στα μάτια μας που σημαίνει ότι έχουμε πολύ μεγάλη επιρροή από το καθεστώς, από τον τρόπο του συστήματος σήμερα. Πρέπει σιγά-σιγά να φεύγουμε από αυτό και να μπαίνουμε στο Ελληνικό αξιακό, να καταλαβαίνουμε ποια είναι η νομοτέλεια που πρέπει να ακολουθούμε και μέσα από αυτή την νομοτέλεια οπωσδήποτε υπάρχει ο σεβασμός, υπάρχει το ηθικό, υπάρχει ο λόγος, όλα αυτά είναι όπλα τεράστια για να μπορέσουμε να φέρουμε σε πέρας κάθε δυσκολία που έχουμε και να μην καταφεύγουμε σε πράγματα τα οποία δεν χαρακτηρίζουν νοήμονες Έλληνες.
Είναι γεγονός πάλι θα έλεγα, ότι το συναίσθημα είναι κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ δυνατό. Θα σας έλεγα για τον Όμηρο που λέει ότι ο Οδυσσέας πήγε σε ένα νησί και εκεί αντιμετώπισε έναν κύκλωπα ο οποίος είχε και πολύ μεγάλη φήμη, ήτανε πολύφημος, ο οποίος είχε τεράστιες δυνάμεις. Ο Πολύφημος ήτανε γιος του Ποσειδώνα – ο Όμηρος όταν θέλει να μας δείξει ότι πρόκειται περί συναισθήματος λέει ότι ο πατέρας αυτού είναι ο Ποσειδώνας γιατί ο Ποσειδώνας είναι ο θεός της θαλάσσης του ύδατος. Αυτός λοιπόν ο Πολύφημος είχε τεράστια δύναμη, για να μπορέσει να ξεφύγει από το συναίσθημά του ο Οδυσσέας όταν επέστρεφε δεν μπορούσε να πάει αντίθετα, δεν μπορούσε να αντιπαρατεθεί, έπρεπε λοιπόν να βρει τεχνάσματα, έπρεπε να βρει τρόπους για να μπορέσει να ξεφύγει γιατί ήξερε ότι είναι πάρα πολύ δυνατός ο Πολύφημοςτο συναίσθημα, και μπορεί να τον καταστρέψει να τον διαλύσει. Αυτό το συναίσθημα είναι και σε εμάς σήμερα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι ενδεχομένως είναι τόσο δυνατό και πρέπει και εμείς με την νοητική λειτουργία μας να βρίσκουμε τεχνάσματα να ξεφεύγουμε από αυτό για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.
Αυτά τα αντιμετωπίζουμε ως άνθρωποι καθημερινά, ειδικά εμείς που έχουμε αυτό τον ηγετικό χαρακτήρα μέσα μας. Πρέπει όμως να ακούσουμε λίγο τα λόγια του Αριστοτέλη και θα καταλάβουμε ότι ουσιαστικά αυτό που κερδίζει στον πόλεμο δεν είναι το συναίσθημα αλλά είναι η νόησηγι” αυτό λοιπόν δεν θέλουμε να πιστέψουμε γιατί πίστη σημαίνει εκδήλωση συναισθήματος, θέλουμε πάντα να καταλαβαίνουμε.Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν ότι με την νόηση μπορούμε όλα αυτά τα προβλήματα, τα οποία τα θεωρούμε προβλήματα αλλά ουσιαστικά δεν είναι προβλήματα γιατί ο σκοπό μας, ο στόχος μας είναι τεράστιος, να ξεφύγουμε να επικεντρωθούμε στον στόχο μας που είναι κοινός σε όλους μας, για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρήγορα στην Συνέλευση των Ελλήνων.
Έτσι λοιπόν τις επόμενες μέρες όλες οι ομάδες θα πάρουνε με e-mail, ή με κάποιον άλλον τρόπο, το μανιφέστο ουσιαστικά το οποίο θα ισχύει για τον οργανισμό. Ο κάθε Έλληνας θα διαβάζει και ανάλογα σε τι θέση είναι – αν είναι απλός ή ενεργός ή ορκισμένος πολίτης – θα υπογράφει τον εσωτερικό κανονισμό τον οποίο οφείλει να σέβεται και να υπακούει. Αυτό που είναι το πρώτιστο είναι η πιστοποίηση του αγώνα μας και η μεταξύ μας σχέση η οποία πρέπει να είναι άριστη. Για να μπορέσουμε να είμαστε και πρότυπο αλλά να είμαστε και παράδειγμα στους άλλους, πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό που μας δένει είναι η ελευθερία της Ελλάδος, αλλά η ελευθερία της Ελλάδος μέσα σε ένα αξιακό σύστημα το οποίο ουσιαστικά αλλάζει τις εγχαράξεις που έχουμε, από Κρόνιες γίνονται σιγά-σιγά του Θείου φωτός. Για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την κατάσταση, που είναι το ζητούμενό μας, για να μπορέσουμε να φέρουμε το δικό μας αξιακό, για το αξιακό αυτό που μπορεί να φέρει τον πλανήτη γη σε μια κατάσταση ευδαιμονίας, για όλους που κατοικούνε σε αυτόν.
Ερώτηση συνέλληνα: Η συνέλευση και οι ομάδες θα είναι αυτές που γνωρίζουμε τώρα; Για παράδειγμα κάποιοι δραστηριοποιούνται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ η καταγωγή τους είναι από άλλον δήμο, δηλαδή αναφερόμαστε στους δήμους ή στις ομάδες που δρούμε, στον τόπο που δρούμε;
Βασίλης Θεδωρόπουλος: Αυτό που έκανε ο Αρτέμης Σώρρας ήταν ότι ίδρυσε 910 νέες ομάδες οι οποίες ουσιαστικά απευθύνονται στους Καποδιστριακούς δήμους. Ο κάθε Καποδιστριακός δήμος θα έχει την δική του ομάδα.
Αρτέμης Σώρρας: Η αλήθεια είναι ότι έβαλα για ασφάλεια μέσα σε κάθε ομάδα δέκα διαχειριστές γιατί μπορεί αύριο το πρωί να μπλοκάρουν εμένα, μπορεί να μπλοκάρουν τους ανθρώπους μου, οπότε να υπάρχουνε δέκα, κάποιος θα μείνει ξεμπλοκάριστος για να λειτουργήσει ή να μας ξαναβάλει με καινούρια προφίλ. Ξέρετε ότι μας μπλοκάρουν συνέχεια, οπότε για ασφάλεια έδωσα εντολή να μπούνε δεκαπέντε διαχειριστές, τουλάχιστον οι ενεργοί και αυτοί που ασχολούνται με το διαδίκτυο και στην πορεία ο κάθε πυρήνας να μπει διαχειριστής να του παραδώσουμε δηλαδή την κάθε ομάδα, στον κάθε πυρήνα στους κατά τόπους παράγοντες που θα επιλεχθούν είτε από εμάς είτε από συμπολίτες τοπικούς. Δηλαδή από δω και πέρα προτείνεται επίσημα στις σελίδες διαχειριστών – άνοιξε και μια σελίδα διαχειριστών συνέλευσης Ελλήνων, έχω πει στα δικά μας παιδιά να ανοίξουνε και ένα blog που να μπούνε όλες οι ομάδες μέσα με όλους τους δήμους, να είναι ενήμερος ο καθένας που θέλει να περπατήσει, που να πάει, ή μπορεί να έχει γνωστούς από κάποιον δήμο και να ανοίξει εκεί να τους βάλει μέσα. Γίνεται δηλαδή μία μετατόπιση πληροφοριών στις ομάδες διαχειριστών και στις παλιές που πάλι δικές μας είναι, δεν έχει αλλάξει κάτι.
Δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί ήδη ξεκίνησε ένας δικαστικός αγώνας όσον αφορά την END και τον κύριο Λαμπράκη ο οποίος φέρεται εντελώς ανθελληνικά και προδοτικά και δη με αυτά που δηλώνει και κάνει. Υπάρχει μία μομφή στο πρόσωπό του, ενδεχομένως και δικαστήριο για να πεταχτεί από τον οργανισμό, η οποία έχει σταλεί με εξώδικο. Στις 5 του μήνα υπάρχει ειδική συνεδρίαση κατά την οποία θα φύγει κατά κόρον, δεν νοείται άνθρωπος να είναι σε έναν οργανισμό και να βρίζει ένα μέλος. Εδώ πάνε τρεις μήνες από όταν είπε θα πληρώσουμε τα κόκκινα δάνεια, θα πληρώσουμε ΔΕΗ, πετρέλαια… βγαίνει ο χειμώνας σε λίγο δηλαδή, έρχονται Χριστούγεννα… Δεν είναι τώρα πράγματα αυτά να αντιπροσωπεύουμε και δη να είμαι εγώ τώρα σε έναν τέτοιο οργανισμό και να βγαίνει ο κάθε ένας αυτόκλητος και να λέει ότι θέλει.
Εγώ είμαι πρόεδρος στην Συνέλευση Ελλήνων, προεδρεύω της συνέλευσης αυτής αλλά δεν μου δίνεται το δικαίωμα να λέω παραπάνω και λιγότερα από αυτά όχι μόνο που μου επιτρέπεται αλλά και από αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Άρα δεν βγαίνουμε λοιπόν στον λαό και λέμε ό,τι να΄ναι, αυτό ας το μάθει ο λαός, ας εκπαιδευτεί γιατί μέχρι χθες αυτά έκανε ο καθένας, έκανε ό,τι ήθελε, υποσχόταν ό,τι ήθελε, άλλα αντί άλλων και τελικά έφτασε η χώρα μας εδώ που έφτασε.
Και εδώ μέσα δηλαδή, οποιοδήποτε παράδειγμα τέτοιο γίνει θα υπάρχει μία επιτροπή, όταν θα δείτε το καταστατικό υπάρχουν επιτροπές οι οποίες θα είναι από Έλληνες, η επιστημονική επιτροπή, η νομική επιτροπή, η επιτροπή διαφάνειας, έχουμε επιτροπή δεοντολογίας, έχουμε συστήσει σοβαρές επιτροπές για τις οποίες θα καλέσουμε Έλληνες δικούς μας που καταλαβαίνουν τον Ελληνισμό και την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε και αν κάποια στιγμή ένα μέλος, μπορεί ένα ορκισμένο μέλος, μπορεί ένα μη ορκισμένο μέλος, μπορεί οποιοδήποτε μέλος κάνει οτιδήποτε, θα έρθει σε ένα συμβούλιο μπροστά να απολογηθεί και αν τα στοιχεία – γιατί μιλάμε για στοιχεία τώρα, τέλος η φιλοσοφία, τέλος το κουτσομπολιό, τέλος οι διαδικασίες, στοιχεία κύριοι – όποιος έχει κάνει οτιδήποτε, πλέον του μανιφέστου, που αυτό κάνει κακό είτε στην κίνηση την Ελληνική είτε οπουδήποτε, εγώ με μεγάλη μου χαρά θα τον πετάξω έξω γιατί δεν μπορεί να συμβάλει άλλο με το σύνολο των Ελλήνων. Για αυτό μπορεί να φταίει ο χαρακτήρας του, μπορεί να φταίει η φιλοδοξία του, μπορεί να φταίνε και άλλα πράγματα, το αφήνω στην ευχέρεια όλων. Υπάρχουν επιτροπές σοβαρές από δω και πέρα δεν θα κινούμαστε σαν μπουλούκι ούτε ο καθένας θα βγαίνει και θα λέει ότι θέλει.
ΑΝΑΖΗΤΩ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ …
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Έχουμε πολύ σοβαρά πράγματα. Έχουμε τεράστιο υλικό που μπορεί να μην το αντιλαμβάνονται όλοι, αλλά πραγματικά,  ανοίγονται τεράστια κεφάλαια, με αυτό που έχουμε κάνει. Όταν μιλάμε για «Παγκόσμια Ταμεία», δεν είναι απλά μια λέξη. Είναι κάτι νομοθετημένο, είναι με ΦΕΚ, είναι με αποδείξεις και υπογραφές κάθε χρόνο.
Υπάρχει πολύ υλικό για ανάλυση και θα χρειαστούν πολλοί Έλληνες να το αναλύσουν και μάλιστα, σωστά! Η πορεία θα μας δείξει και πόσο ώριμοι θα γίνουμε, γιατί τώρα, εκπαιδεύεστε για την αυριανή μέρα, από αυτό εδώ που γίνεται.
Σας λέω ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 15000 πολύ συγκεκριμένους αντιπροσώπους με καλά μυαλά. Πείτε μου πού θα τα βρω….τα αναζητάω μέσα από τον λαό.
Ανοίγουμε τις πόρτες σε μια Συνέλευση, να έρθει κόσμος που έχει καλή πένα, καλά μυαλά με καλές ψυχές κι όχι να βοηθήσουν, ΑΛΛΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΠΕΡΙ ΜΗΝΥΣΕΩΣ ΣΤΟ ΤΧΣ
Ο πόλεμος είναι διαφορετικός και τώρα, είναι πιο ισχυρός. Οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι τεράστιες, οι μετοχές της Ανατολής, τα 600 δις, το ΤΧΣ. Ξέρετε ότι παλεύουμε να στήσουμε την μήνυση έξι μήνες; Δεν είναι λίγο!
Το να στήσεις μια μήνυση και να πεις πέντε βλακείες, μπορεί να την φτιάξει ένας οποιοσδήποτε δικηγόρος, αλλά τώρα έπρεπε να στήσουμε όμως μια μήνυση που να έχει «σχετικά» -αυτά είναι ό,τι βάζουμε πίσω από την μήνυση- και να αποδεικνύουν τον δόλο, να αποδεικνύουν την γενοκτονία και να μπλοκάρουν μια ΤΡΟΙΚΑ, την οποία βάζουμε στο παιχνίδι, για πρώτη φορά και να μπορέσουμε να σταθούμε μπροστά στα δικαστήρια, ασχέτως τι θα κάνουν οι δικαστές κι αν θα φερθούν ελληνικά ή θεσμικά, όπως πρέπει να φερθούν.
Εμείς, όμως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι με όλα τα οπλικά συστήματα, για να φανεί το δίκιο μας,  ακόμα και σε μια δίκη και να φανεί, πώς ακριβώς φέρεται και άγεται η δικαιοσύνη έναντι του λαού μου. Όλα αυτά τα στοιχεία δεν έχουν ετοιμαστεί ακόμα. Πιστεύω να ετοιμαστούν τα σχετικά, αυτή την βδομάδα. Υπάρχουν 68 ΦΕΚ που αλλοιώνουν συνεχώς το ΤΧΣ, το διορθώνουν και το κάνουν ό,τι γουστάρουν! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι! Δεν είναι καν άνθρωποι και δεν ξέρω, αν τους έχει γεννήσει μάνα!
Ο «ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ» Ε4 ΚΑΙ Η «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ»
Έτσι θεωρώ ότι πρέπει να στηθούν τα πράγματα και να πειθαρχήσουμε στους εαυτούς μας. Υπάρχει κι ένα κείμενο που γράφτηκε από έναν σοφό φίλο μου, ο οποίος ανέλυσε λίγο το «Όπλο του Ηρακλή» κι έχει μεγάλη σημασία για να καταλάβουμε την Ελληνική ιστορία κι όχι την «αρχαία». Εμένα, δεν μου αρέσει η λέξη «αρχαία». Τα 2500 χρόνια δεν είναι πολλά, αν θέλετε να μιλάμε για διαστάσεις και χρόνια. Στο αστρικό ημερολόγιο, αυτά τα δισεκατομμύρια χρόνια που ζει η Γη, αντιστοιχούν μόνο σε 21 μέρες αναλογικά. Είναι παιδούλα ακόμα! Από εκεί και πέρα, δεν είναι αρχαία, η αρχαιότητα είναι σήμερα.
Είμαστε DNA και προέκταση των Ελλήνων που έζησαν 2500 χρόνια πριν. Κάπου εδώ μέσα υπάρχει ένας Αριστοτέλης, ένα καλό μυαλό, που δεν βγαίνει έξω, ντρέπεται και φοβάται με αυτούς τους δειλούς που κάθε μέρα καταδυναστεύουν και λένε ό,τι θέλουν, με αυτούς τους αυθάδεις που μιλούν για Δημοκρατία, ενώ είναι θρασύμια και αυθάδεις. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που σέβονται και τον εαυτό τους και την νόηση τους και δεν μιλάνε. Θεωρώ ότι πρέπει να φερθούμε πολύ ώριμα και βάλουμε πιο ψηλά τον πήχυ και να έρθουν κοντά μας άνθρωποι που θα μας δουν πραγματικά.
Άλλωστε, έχω φτιάξει ακόμα ένα «υπερόπλο», που έχει ήδη εγκαθιδρυθεί στην Ελληνική κοινωνία. Είναι ο Ε4 που είμαστε πάλι εμείς!
Αυτός θα τροποποιηθεί και αυτό το οπλικό σύστημα θα είναι η οπισθοφυλακή μας, δηλαδή θα είναι ο οργανισμός και τα άτομα που θα περικόβουν τους προδότες, τους ανθέλληνες, τους αντιρρησίες και τους «δήθεν δεν κατάλαβα». Τώρα δεν κατάλαβες; Τι θέλεις να καταλάβεις; Εδώ πεθαίνει ο κόσμος! Δεν κατάλαβες; Επίσης θα είναι για όσους δεν ξέρουν, για όσους δεν θέλουν να μάθουν. Έτσι λοιπόν έχουμε καταστρατηγήσει συγκεκριμένα πράγματα πια και έχουμε πάρει τις τελικές μας ευθείες.
Ευθυγραμμιζόμαστε προς την Εθνοσυνέλευση, η οποία όμως, για να γίνει, χρειαζόμαστε την τόσο οργανωμένη Συνέλευση των Ελλήνων σε 910 Δήμους. Δεν υπάρχει θέμα νόμου κι έτσι φτιάχνουμε ένα δικό μας σύστημα και πιάνουμε τους Καποδιστριακούς Δήμους, οι οποίοι είναι 910 σε όλη την Ελλάδα.
ΟΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΝΤΥΝΟΥΜΕ … ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.
Φανταστείτε να έχουμε 910 πυρήνες. Σε κάθε τόπο, οι άνθρωποι που μπορούν, πρέπει να ενημερώσουν όλους τους Συνέλληνες τους. Μην περιμένετε να ενημερωθείτε από την τηλεόραση ή από το διαδίκτυο. Οι πυρήνες θα κινηθούν μέσα στην δική τους περιοχή. Ουσιαστικά, χτυπάς την πόρτα του Συνέλληνα σου και του λες: «Συνέλληνα, κοίτα τι συμβαίνει! Θέλεις να έρθεις μαζί μας; Μπορούμε να σε ενημερώσουμε; Χθες δεν ήξερες! Σήμερα ξέρεις!».
Είναι τέτοιο το θέμα για την Ελλάδα και έτσι όπως έχει τοποθετηθεί από τους επικυρίαρχους που το πρώτιστο θέμα σε κάθε οικογένεια, είναι αυτό που κουβεντιάζουμε τώρα κι είναι αυτό που κάνουμε τώρα. Μην περιμένετε να έρθει μέσα από την Αμερική, ή μέσα από την Αθήνα το μήνυμα κι ο Συνέλληνας να το μάθει στον καναπέ του, ενώ ζείτε στην διπλανή πόρτα. Εμείς τι πρέπει να κάνουμε τώρα; Να κοντύνουμε τις αποστάσεις. Κονταίνουμε τις αποστάσεις σε κάθε περιοχή με τους ενεργούς μας πυρήνες. Σε κάθε περιοχή υπάρχουν καφενεία που πεινάνε. Μπορείτε αύριο το πρωί, να πάτε σε κάποιο καφενείο στην περιοχή σας, που θα είναι το στέκι σας, το γραφείο σας. Τα μηνύματα μας είναι εκεί κι όλοι έχουν μια τηλεόραση. Τα CD μας είναι εκεί, έχουμε 2500 εκδηλώσεις. Και μην κοιτάτε εσείς που τα ξέρετε. Υπάρχουν οι άλλοι που δεν τα ξέρουν και δώστε τους χρόνο να μπουν στο παιχνίδι. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ! Αν δεν τους δείξετε, εσείς και εμείς ότι είμαστε εδώ, θα νομίζουν ότι είναι μόνοι τους. Όμως δεν είναι μόνοι! Είμαστε όλοι μαζί τώρα και αυτό το παιχνίδι παίζεται από όλους μας, γιατί όλοι έχουμε πρόβλημα και το δογματικό και το οικονομικό και της Ελλάδος. Άρα, κονταίνει η απόσταση.
Ο Νομός Κοζάνης έχει 12 Δήμους. Με 12 πυρήνες ενημερώνεις την περιοχή σου άκρη προς άκρη. Ενημερώνεις όλους σου τους συμπολίτες! Δεν πειράζει αυτός που θα σου πει: «δεν θέλω…». Μην θυμώσεις μαζί του! Δώσε του χρόνο! Δεν έχει πού να πάει! Μόνος του είναι! Μάθαμε να ζούμε μόνοι μας. Μάθαμε στην ίδια πολυκατοικία να μην ξέρουμε τον διπλανό μας και τους ανθρώπους που μένουμε μαζί. Αν τον συναντήσουμε στην είσοδο της πολυκατοικίας, δεν ξέρουμε καν το όνομα του. Για θυμηθείτε το αυτό! Δεν το ζείτε όλοι εσείς; Μόνο εγώ το ζω; Αυτό θα πρέπει να σταματήσει. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τις ίδιες μας τις γειτονιές. Να πάρει τα χαρτιά στα χέρια του και να ξέρει τι του γίνεται. Ακούει στην τηλεόραση και σε όλα τα ραδιόφωνα, όλες τις παρλαπίπες…ακούει ό,τι φουσκωτή λέξη υπάρχει με τον κάθε κερατά, να του παίρνει το μυαλό. Τώρα, θα σταματήσουν αυτά! Να πάρει τις αποδείξεις στα χέρια του.
Υπάρχει η Εφημερίδα, η Συνέλευση των Ελλήνων, για την οποία θα σας μιλήσει ο Καλογερόπουλος και για τον Ε4. Σεβαστείτε το Ε4, γιατί μπορεί να είναι ένα πολεμικό μηχάνημα που το θέλουμε πίσω μας και μπροστά μας,  αλλά αυτό θα χρειαστεί και θα μπουν άνθρωποι οι οποίοι είναι έτοιμοι για όλα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα υπάρχει ασυδοσία και στο τι κάνουν και στο πώς στέκονται και φέρονται.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΑΣ… ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ….
Στην Συνέλευση Ελλήνων δεν θα βρίζει κανένας. Θα μιλάμε πάντα με επιχειρήματα και με μεγάλο σεβασμό και υπομονή. Αν κάποιος θέλει να πει κάτι, θα πυροβολήσει τον κάθε εγκάθετο από τον Ε4 κι όχι από την Συνέλευση Ελλήνων. Όλοι όσοι θα είναι  μέσα στην Συνέλευση Ελλήνων δεν ακουμπούν πουθενά. Θα είναι προσεκτικοί και θα λύνουν τις διαφορές τους μόνο με επιχειρήματα και εμείς έχουμε πάρα πολλά. Έχουμε τις αληθινές μας κινήσεις και δεν χρειάζεται να βρίσουμε. Και μην κοιτάτε….προσπάθησα από την αρχή, γιατί ξεκίνησα μια διαδικασία με πολύ λίγους πόρους για να σας δείξω την αγανάκτηση, όταν υβρίζω. Αλλά δεν βρίζεις, όταν πεις τον Εβραίο ζώο, αφού ζώο είναι, έτσι όπως φέρεται! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΩ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.
Πρέπει να την καταλάβεις την αγανάκτηση. Δεν γίνεται σήμερα να χάνεται όλο το Έθνος, δεν γίνεται να χάνεται η Γλώσσα, δεν γίνεται να χάνεται η Ιστορία, δεν γίνεται να μου πουλούν ακόμα και τους νεκρούς μου και να μην έχω δικαίωμα να τον θάψω και τελικά, να είναι όλοι οι ίδιοι στις τηλεοράσεις και να μιλάει ένας καθηγητής εγκάθετος και πληρωμένος και να συζητάει τόσο ήρεμα για 500 εκατομμύρια και να σου λέει: «Ναι, εντάξει, υπήρχαν κάτι κινήσεις που δεν ήταν καλές…. χάθηκαν 500 εκατομμύρια, τώρα θα υπάρχει ανάπτυξη…». Δεν γίνεται λοιπόν, να τον κοιτάτε απλά, ενώ αν σας πάρει κάποιος 200, 1000 ευρώ θα γίνει χαμός και θα τον κοιτάς να τον σφάξεις! Δηλαδή, τα 1000 είναι πολλά και τα 500 εκατομμύρια λίγα; Πρέπει να καταλάβετε τι έχει γίνει!
Γι’αυτό υπάρχουν κάτι άνθρωποι καθισμένοι στις τηλεοράσεις και περιμένουν τους άνωθεν. Δεν θα έρθουν ποτέ οι άνωθεν, ούτε οι κάτωθεν. Οι κερατάδες είναι πάντα εδώ και μας πίνουν το αίμα. Τώρα, εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι, πολύ συγκεκριμένα και πολύ συλλογικά και πολύ σταθερά.
Ο Γιάννης ο Καλογερόπουλος θα εξηγήσει την εφημερίδα που βγαίνει με όλα τα στοιχεία και θα μεταδίδεται, άρα έχετε όπλο στα χέρια σας! Ζητώ από όλους σας να πάτε σε όλες τις γειτονιές και να ανοίξετε τους πυρήνες, να ενημερώσετε τους διπλανούς καταρχήν. Αν ο διπλανός σου είναι εγκάθετος, πήγαινε πιο πέρα, υπάρχουν κι άλλοι…διπλανοί! ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΣΤΕΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, γιατί…η Ελλάδα είναι δικιά «μου»; Όχι, είναι δικιά «σας», είναι και δικιά μου, αλλά εγώ την λέω «μου».
Τι σας ζητάω; Να οργανωθείτε και να ενημερώσετε τον Συνέλληνα σας. Δώστε του την ευκαιρία να καταλάβει. Δώστε του τα στοιχεία με υπομονή και θα δεις, την άλλη μέρα θα είναι δικό σου και αν δεν έρθει τώρα, θα έρθει την άλλη βδομάδα.
ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ…
Στην Σύρο δε, υπήρχε ένα παιδί που ορκίστηκε. Δεν θα πω ότι μου έκανε εντύπωση, αλλά πραγματικά, μου έχουν συμβεί τόσα πολλά μέσα στην Ελλάδα και πιστεύω και σε σας τους ίδιους δηλαδή σχετικά με τον τρόπο που έχετε ενωθεί. Όταν λοιπόν γνωρίσατε τα αδέρφια σας, στην Κοζάνη, ή στην Θεσσαλονίκη, παντού,  καταλάβατε ότι είναι ελληνικές ψυχές που νιώθουμε το ίδιο. Αυτό σημαίνει «αδέρφια» κι όχι να έχεις αδερφό από την ίδια μάνα, αλλά να μην σε καταλαβαίνει. Ή δεν σας έχει συμβεί; Μπορεί να μην σας καταλαβαίνει κι ο ίδιος σας ο πατέρας. Άρα, τα αδέρφια σας είναι αυτοί που σας καταλαβαίνουν και πηγαίνετε για τον ίδιο σκοπό.
Το παιδί αυτό λοιπόν,  δηλαδή ήταν 27-28 χρονών, ήρθε, ορκίστηκε. Το βράδυ είχαμε ομιλία και ήρθε με την μάνα του και τον πατέρα του, γιατί οι δικοί του νιώθουν ότι κάποιος το έχει αποπλανήσει και δεν ξέρουν τι είναι αυτό. Φυσικά, οι παπάδες «ρίχνουν» αλύπητα από πίσω, γιατί είναι δογματικοί και άλλωστε θα χάσουν το μαγαζί.
Όταν ήρθε η μάνα και ο πατέρας και με άκουσε στην συγκέντρωση, στο τέλος που ήρθε και μου μίλησε, μου είπε: «τώρα καταλαβαίνω, γιατί ο γιος μου σας ακολουθεί. Κι εγώ είμαι παρούσα!». Αυτή βέβαια δεν ορκίστηκε, γιατί είχαμε  την ορκομωσία το πρωί. Μαθαίνω λοιπόν, ότι Κυριακή πρωί στην Σύρο, είχε πάρει μια αγκαλιά ψηφίσματα και είχε πάει για να τα μοιράσει… εν τω μεταξύ ήταν καθολική, γιατί στην Σύρο είναι οι μισοί καθολικοί και οι άλλοι μισοί ορθόδοξοι.
ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ… ΟΤΑΝ ΛΕΩ «ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ»… ΤΟ ΕΝΝΟΩ!
Ορκίσαμε τον παπά Αλέξανδρο, δηλαδή τον Συνέλληνα που ορκίστηκε με την ψυχή του, ο άνθρωπος!Βέβαια, αν κάποιοι θέλετε να παρατήσει το ράσο και να ξυριστεί, αυτό δεν γίνεται. Είναι η ζωή του! Έχουμε κατανόηση στον Ελληνισμό μας! Εγώ, όταν λέω «χωρίς δόγμα, χρώμα, κόμμα» το εννοώ!Δηλαδή, ήρθε Συνέλληνας μουσουλμάνος και μου έφερε 800 ψηφίσματα και μου λέει: «Αγαπητέ Αρτέμη, εγώ είμαι μαζί σου και πάρε τα ψηφίσματα από την Ξάνθη, αλλά εγώ είμαι μουσουλμάνος….» και τι έγινε; Τελικά αγαπητοί μου ο Αλέξανδρος είναι 85 χρονών και μου λέει: «εγώ είμαι παπάς, αλλά πρώτα η Ελλάδα..». «Ναι» του λέω, «γιατί γεννήθηκες Έλληνας». Μπορώ να μην ορκίσω αυτόν τον άνθρωπο; Γνωρίζετε ότι το ράσο δεν κάνει τον παπά! Για εμένα, μετρούν οι ψυχές και δη, οι φωτεινές.
Στο καράβι, ήρθε ένας καθολικός παπάς και μου λέει: «Μπορώ να ορκιστώ κι εγώ, γιατί είμαι Έλληνας;». Δεν σας πιάνει ανατριχίλα; Δεν το καταλαβαίνετε έτσι παιδιά μου;
Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ…
Άρα, ας μάθουν όλοι ότι ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ξέρετε, οι Έλληνες υπήρχαν μόνο για τους νόμους τους, γιατί ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ. ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ και φυσικά, όχι οι νόμοι του Συντάγματος και του κάθε Εβραίου και του κάθε εγκάθετου.
Θυμηθείτε πώς ζούσαμε, αν και η δημοκρατία είναι παραποιημένη. Δεν έχω άγριες απόψεις, αλλά η Δημοκρατία στην Αθήνα, δεν υπήρξε ποτέ! Σε ποια δημοκρατία της Αθήνας; Όλοι μιλούν για «Χρυσό Αιώνα», αλλά γιατί κάθονται όλοι οι Εβραίοι και βγάζουν τα βιβλία;
Ποια δημοκρατία είχε η Αθήνα, όταν έδενε από τα νησιά τον κόσμο με αλυσίδες για να τον φέρει, επειδή δεν πλήρωνε φόρους; Αν θέλετε να θυμηθούμε η Ελληνική Δημοκρατία, ήταν της Σπάρτης κι όχι της Αθήνας. Η Αθήνα είχε «γυναικωνίτη». Η Αθήνα του «τότε», ξέρετε ποιος είναι σήμερα; Η Αμερική! Όπως λειτουργούσε τότε η Αθήνα, έτσι λειτουργεί η Αμερική σήμερα, χρεώνει φόρους σε όλον τον κόσμο και κάνει το κουμάντο. Έτσι ήταν η Αθήνα τότε! Αποικιοκρατική! Για θυμηθείτε το! Έχουμε σεβασμό στους Αθηναίους, ήταν όλοι μαζί με τους Σπαρτιάτες κι όλους τους Έλληνες στα δρώμενα, αλλά την Αθήνα την είχαν πάρει από τότε! Άλλωστε, έφτασαν να μιλήσουν για τυραννία στην Αθήνα. Ποιος λέκτορας καθηγητής έκατσε να μας εξηγήσει λίγο την Δημοκρατία της Αθήνας και για τον Χρυσό Αιώνα του Περικλέους, που όλοι μιλούν και λένε στις τηλεοράσεις και μας έχουν σπάσει τα νεύρα; Ποιον «χρυσό αιώνα του Περικλέους»; Φορολόγησαν τα πάντα! Σε ποια δημοκρατία κρατούσαν παιδιά μέχρι 15 χρονών για να τα «σπάσουν», αν δεν πληρώναν φόρους; Για όσους ξέρουν, μπορούν να καταλάβουν τι λέω. Οι άλλοι, ας το αφήσουν για αργότερα. Αυτή την Δημοκρατία; Δεν είναι Δημοκρατία. Όμως εμείς την γεννήσαμε! Η Γέννηση της Δημοκρατίας δεν έγινε στην Αθήνα, αλλά στην Σπάρτη, αν θέλετε να μάθετε. Εκεί είναι η πραγματική Δημοκρατία. Η διαδικασία όμως είναι ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα από Έλληνες, άσχετα το πώς την έκαναν. Και η Δικαιοσύνη γεννήθηκε εδώ, οι άλλοι ήταν βάρβαροι όπως και την Γλώσσα μας επίσης και τα πάντα μας -θα πω την λέξη- τα «φέραμε» μαζί μας. Έτσι θα πω, γιατί αυτές οι αξίες ήταν πάντα μέσα μας.
Απομαγνητοφώνηση Αλεξάνδρα Τσίκου, Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη
…………………………………………….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου