10 Ιανουαρίου 2015

Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ 2015 ! (;)


UK debtΓράφει ο Iain Grant Wright
Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την Βρετανική οικονομία και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων.
Το μεγαλύτερο έγκλημα κατά τη διάρκεια αυτής της καταστροφής θα είναι  η άρνηση της κυβέρνησης να φορολογήσει επαρκώς τους  πολύ  πλούσιους. Αντιθέτως  θα στοχεύουν τους απλούς ανθρώπους σαν εσάς και εμένα. Αυτό θα διαλύσει  τον κοινωνικό ιστό της Βρετανίας.

Εδώ και πολλά χρόνια  έχω γίνει ένθερμος μελετητής της οικονομίας και όλων αυτών που οι χρηματοοικονομικοί  εμπειρογνώμονες συμφωνούν πως αναμένεται να συμβεί στην  Βρετανία το 2015  και είναι τόσο τρομακτικό  ώστε να σαστίζει ο νους και να μουδιάζουν οι αισθήσεις. Τόσο τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο και η κυβέρνηση του Ουεστμινστερ  (Westminster ) έχουν συνεργαστεί  για να κρύψουν την  τρομακτική αλήθεια από το ευρύ κοινό.
Όλα ξεκίνησαν στη δεκαετία του 1980, όταν η Μάργκαρετ Θάτσερ απορύθμισε τις χρηματοοικονομικές αγορές  ακολουθούμενη  από τον Πρόεδρο Μπιλ Κλίντον με την κατάργηση   του νόμου   Glass Steagall , που τέθηκε σε εφαρμογή το 1933 μετά τη μεγάλη ύφεση για την πρόληψη της  εμπορικής  απάτης και την κλοπή των τραπεζικών καταθέσεων από μικρούς αποταμιευτές/επενδυτές αποτρέποντας έτσι τους  τραπεζίτες να λειτουργούν σαν ένα καζίνο με χρήματα άλλων ανθρώπων.UK inter. ratesGR inter. rates
Για να μικρύνω την ιστορία…, αυτές οι ενέργειες οδήγησαν στην κατάρρευση του 2008, όταν εμείς…, οι φορολογούμενοι…, διασώσαμε και βγάλαμε έξω με δικές μας εγγυήσεις τους απατεώνες τραπεζίτες , οδηγούμενοι από κανέναν άλλον πέραν του  αξιοκαταφρόνητου  διδύμου των Gordon Brown  και του προδοτικού Alistair Darling που διέφυγαν  πολύ βολικά από την σκηνή του εγκλήματος   …., αλλά όχι πριν αρπάξουν τα σωθικά  της ίδιας τους της χώρας εξαπατώντας  τον λαό  της Σκωτίας  να ψηφίσει τη διαφθορά και τη σαπίλα του πυρήνα της πλουτοκρατίας του Ουεστμινστερ .
Τώρα έχουμε τον εθισμένο σε κοκαΐνη  καγκελάριο George Osborne και και τον δειλό και άβουλο David Cameron  να  προσπαθούν να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο οικονομικό τέχνασμα στην ιστορία της Βρετανίας κάνοντας τους κοιμισμένους των σήριαλ της τηλεόρασης και τους υπόλοιπους αφηρημένους να πιστεύουν ότι η οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο σταθερή  στον κόσμο, την στιγμή που τα μέτρα λιτότητας τους είναι υπεύθυνα για αυτό που μπορεί μόνο να περιγραφτεί ως δολοφονία από τις κυβερνητικές πολιτικές. Δημοκτονία map of debts
Βλέπετε φίλοι, η αλήθεια είναι πως η οικονομική κατάρρευση του 2008 δεν ήταν το τέλος του προβλήματος, αλλά η αρχή για αυτό που μπορεί μόνο να  ονομαστεί ως ‘χρηματοοικονομικός Αρμαγεδών’ και με τους περισσότερους  οικονομικούς εμπειρογνώμονες να  συμφωνούν πως θα τελειώσει το 2015 με μια συνολική κατάρρευση της βρετανικής οικονομίας. Αυτή είναι μια μαθηματική βεβαιότητα που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Δεν είναι τυχαίο που δεν διδάσκουν τα παιδιά μας οικονομικά στο σχολείο.
Ποιός ωφελείται;  Σκεφτείτε ……. αυτή την στιγμή γινόμαστε μάρτυρες της μεγαλύτερης μεταφοράς πλούτου στην παγκόσμια ιστορία από τους φτωχούς στους πλούσιους στο σημείο που οι  πλουσιότεροι  85 άνθρωποι στον πλανήτη  έχουν περισσότερο πλούτο από ότι 3,5 δισεκατομμύρια φτωχότεροι άνθρωποι μαζί!
Αλλά η ωρολογιακή οικονομική  πυρηνική βόμβα που θα προκαλέσει το θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και δεκάδες χιλιάδες στη Σκωτία είναι κάτι που δεν θα αναφερθεί ποτέ.
Η Σκωτία δεν θα είναι σε θέση να ξεφύγει από αυτό το συντριπτικό χτύπημα και θα δείτε πολλούς συμπολίτες μας και παιδιά να πεθαίνουν από την πείνα ή να αυτοκτονούν προκειμένου να μην  αντιμετωπίσουν το ζοφερό μέλλον μπροστά τους. Η μόνη ελπίδα της Σκωτίας είναι να διεκδικήσουμε  την ανεξαρτησία μας και να προσπαθήσουμε να ξαναχτίσουμε την κοινωνία μας από τις στάχτες  καθιστώντας την ως  πόρο  και  πηγή ενέργειας ενός  πλούσιου έθνους.  Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο ως μία  μικρή  ευέλικτη  χώρα που είναι σε θέση να δρά και να ανταποκρίνεται  γρήγορα στις συνθήκες, κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε όντας  συνδεδεμένοι με την αργοκίνητη και καταρρέουσα  σχολή των πλούσιων απατεώνων και ψυχοπαθών της σχολής του Westminster.
Πολλοί από εσάς θα διαβάζετε αυτά  πιστεύοντας ότι είναι αδύνατο  να  συμβούν και ότι υπερβάλλω της κατάστασης  , ή μπορεί να πάτε σε πλήρη άρνηση, αλλά πιστέψτε με φίλοι δεν σας κοροϊδεύω.  Αλλά αν δεν πιστεύετε  ό, τι έχω γράψει, ερευνήστε λίγο μόνοι σας και δυστυχώς θα βρείτε πως η κάθε λέξη είναι αληθινή.
Διαβάστε επίσης: 
«Ωστόσο, ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Βρετανίας King , προειδοποίησε  ότι μια απότομη αύξηση των επιτοκίων θα μπορούσε να προκαλέσει  ένα σοκ για τη βρετανική οικονομία, η οποία έχει μόλις αρχίσει να ανακάμπτει μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου