22 Ιανουαρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. (4/1/2899)(Απομαγνητοφώνηση Μνημοσύνη)


10888861_828263397238072_242121758758029616_n 1ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 4-1-2015
«…ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ…. ΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΑΝΤΟΥ….»

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συνέλληνες μας καλησπέρα. Εκείνο που θα ήθελα πρώτα να ευχηθώ είναι Άξιοι σε όσους Συνέλληνες ορκίστηκαν σήμερα. Αυτό δείχνει την δύναμη της ψυχής του Έλληνα που ξεσηκώνεται.
Χιλιάδες χρόνια έχουμε υποστεί τα πάνδεινα, μας γενοκτονούν επισήμως τουλάχιστον για 2.200 χρόνια. Όπου υπήρχε Ελληνικό σπέρμα, Ελληνική παροικία, Ελληνική αποικία, Ελληνική πόλη, οπουδήποτε στον πλανήτη, έχει υποστεί μεγάλες γενοκτονίες.
Θα έχετε ακούσει αρκετές φορές για τους Ινδιάνους της Αμερικής ότι μιλούν τις Δωρικές Πελοποννησιακές διαλέκτους. Εκείνο που θα σας πω είναι ότι τουλάχιστον 80.000.000 Ινδιάνους, δηλαδή, Έλληνες της Εσπερίας, έχουν καταγραφεί ότι κατά-σφαγιάστηκαν από τους Ευρωπαίους που πήγαν στην Εσπερία ή Αμερική.
Όποιοι πόλεμοι έχουν γίνει στην Μέση Ανατολή, στην Μεσοποταμία, στην Αίγυπτο, στην Παλαιστίνη, στα Βαλκάνια, έχουν γίνει εναντίον των Ελλήνων.
Η παραχαραγμένη ιστορία που μας διδάσκουν σήμερα, έχει διαστρεβλώσει επίτηδες, χρησιμοποιώντας τα τοπωνύμια, την Ελληνικότητα των πληθυσμών και κατά-σφαγιάστηκαν και εμείς νομίζουμε ότι είναι κάποιοι άλλοι άγνωστοι κι όχι οι προ-προπαππούδες μας. Δυστυχώς, όλα τα εγκλήματα είναι μόνο εναντίον των Ελλήνων και αυτό γίνεται τουλάχιστον τους τελευταίους 22 αιώνες.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να πάρουμε πίσω τα δικά μας, να αποκαταστήσουμε την φυλή μας και να αυτοδιοικηθούμε. Ένας από τους πιο σωστούς, τίμιους, καθαρούς τρόπους για να το κάνουμε αυτό είναι μέσα από την καθημερινή συναλλαγή όλων μας και την συν-απόφαση μας.
Η στρατηγική αυτή δεν είναι κάτι το πρωτόγνωρο, την ξέρουμε από παλιά εμείς οι Έλληνες και αυτό καλούμαστε τώρα να επαναφέρουμε και να εκτελέσουμε σήμερα. Αυτό ξεκινάμε να κάνουμε με όλα αυτά που συμβαίνουν και έχουν ήδη γίνει, με όλα τα οικονομικά εργαλεία του Αρτέμη Σώρρα και με τον τρόπο που έχουν χρησιμοποιηθεί. Υπάρχουν πράξεις που έχουν γίνει, οι οποίες, για τους πολλούς από εμάς, λόγω του ότι δεν έχουμε τις ανάλογες γνώσεις, δεν μπορεί να αξιολογηθούν και να φανεί το μέγεθος της εξασφάλισης του Ελληνισμού.
Οι πράξεις αυτές έχουν κλειδώσει μια σειρά πραγμάτων υπέρ του Ελληνισμού. Ουσιαστικά, δεν υπάρχει περιθώριο, σε κανέναν ραββίνο στον πλανήτη και σε κανέναν χαζαροεβραίο να στραφεί οικονομικά εναντίον στην Ελλάδα. Είναι τόσο κλειδωμένα και στρατηγικά με τα όπλα που χρησιμοποίησε μέχρι τώρα ο Σώρρας που το μόνο που μένει είναι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
Και για να γίνει αυτό, δεν αρκούν 2.000 ή 3.000 ή 50.000 άνθρωποι, χρειαζόμαστε κυριολεκτικά να είμαστε όλοι! Κι όταν λέμε «ΟΛΟΙ», εννοούμε όλοι! Τουλάχιστον εμείς, που παραβρισκόμαστε εδώ και γνωρίζουμε σε βάθος ως πολύ βαθιά τι ακριβώς έχει πραχθεί μέχρι σήμερα, έχουμε την ιερή υποχρέωση να το μεταδώσουμε σωστά και στους άλλους Συνέλληνες. ΌΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
Η Εφημερίδα που βγάλαμε και που  όλοι εσείς έχετε ήδη λίγο-πολύ στα χέρια σας, είναι ένα φοβερό εργαλείο στο να μεταλαμπαδεύσει, να μεταδώσει αυτή την γνώση και έχει μόνο οικονομικά και νομικά στοιχεία των εργαλείων και του τρόπου χρηματοδότησης. Δεν έχει κανενός είδους προπαγάνδα, δεν δημιουργεί αρνητισμό στο μυαλό κανενός, ακόμα κι αν είναι πολιτικοποιημένος ή έχει καλύψει το ιδιοτελές προσωπικό του συμφέρον με ένα μανδύα, υποτίθεται, ιδεολογικό.
Άρα, οφείλουμε να την φτάσουμε σε όλους τους Έλληνες. Έχει ήδη αποσταλλεί στις επαρχίες της Ελλάδος σε όλες τις ομάδες, μια ποσότητα περίπου των 100.000 τεμαχίων. Δηλαδή, εξαντλήθηκε η πρώτη εκτύπωση και ολοκληρώθηκε και η δεύτερη των 50.000 τεμαχίων, αλλά και αυτή θα εξαντληθεί βάσει των παραγγελιών που έχουν γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.
Αυτή η Εφημερίδα πρέπει να περάσει τα 500.000 τεμάχια για να πάει παντού και να την πάρουν όλοι!. Γιατί, είτε θέλουμε να το καταλάβουμε, είτε όχι, όλοι αυτοί οι άνθρωποι προσβλέπουν σε εμάς και είναι πάρα πολύ σημαντικό, αφού το καταλάβουμε αυτό, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ. ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΠΙΝΘΗΡΑΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!
Η ΑΝΑΓΚΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ… ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣ 3852  
Ας πούμε λοιπόν λίγα λόγια για τις Ε.ΣΥ. Το σχέδιο είναι πολύ μεγάλο κι ενδεχομένως δεν είναι κατανοητό από τους πολλούς, γιατί δεν γνωρίζετε την συνάφεια και την σύνδεση κάποιων πραγμάτων.
Όταν ξεκίνησα να ενημερώνω τους Δημάρχους για την χρηματοδότηση όλων των έργων του Δήμου, αλλά και όλης της κοινωνίας του Δήμου, μέσω του Δήμου, χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ, αλλά και χωρίς καμία διάθεση να κατηγορήσω τους Δημάρχους, εκείνο που έβλεπα σε αυτούς ήταν ότι δύσκολο να κατανοήσουν πώς θα λειτουργήσει αυτό, παρόλο που η εξουσιοδότηση, που είναι η ίδια και συγκεκριμένη από όλους τους Δημάρχους προς τον Αρτέμη Σώρρα, λέει ακριβώς τα ίδια λόγια.
Όλες οι εξουσιοδοτήσεις δεν έχουν καμία διαφορά, τις έχουν επεξεργαστεί τα νομικά γραφεία των Δημάρχων κι όχι του Σώρρα και μάλιστα, κάποια από αυτά ζήτησαν και κάποιες διορθώσεις αρχικά. Σε δύο παραγράφους συγκεκριμένα, λέει συγκεκριμένα πράγματα και είναι κι αυτό που ρώτησα επίτηδες τον Αρτέμη για την μήνυση της Εσχάτης Προδοσίας που έχει κάνει. Τον ρώτησα αν κατ’ουσίαν, η μήνυση της Εσχάτης προδοσίας ακουμπάει στην Κυριαρχία. Ναι, εκεί στηρίζεται! Η Κυριαρχία είναι η αρχή και το τέλος αυτής της μήνυσης, γιατί τους έχει ήδη δώσει τα 600 δις για να ξεχρεώσουμε και να πάρουμε πίσω, αυτό που οι πολιτικοί παραχώρησαν, αλλά αυτό δεν προβλέπεται να γίνει: Την Εθνική Κυριαρχία! Αυτό σημαίνει ότι κάθε Κυριαρχικό Δικαίωμα επί κάθε περιουσιακού στοιχείου δεν είναι στους Έλληνες. Αυτό δεν προβλέπεται νομικά, παρόλα αυτά προφασίστηκαν ότι το κάνουν.
Αυτή η Κυριαρχία λοιπόν, είναι η Κυριαρχία επί των Εθνικών λογαριασμών, οι οποίοι ανήκου εξ’ αδιαιρέτου σε όλους τους Ιθαγενείς, σε εμάς δηλαδή, τους Αυτόχθονες, όπως πολύ σωστά λέει ο Αρτέμης Σώρρας.
Προσέξτε κάτι τώρα που πρέπει να το συνδυάσετε με τον νόμο 3852 για τις εξουσίες του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη, του κομματόσκυλου, γιατί ο περιφερειάρχης είναι μόνο κομματόσκυλο, άρα είναι εναντίον μας και ξεκάθαρα ο αντίπαλος μας και γι’ αυτό δεν μιλάμε με τους περιφερειάρχες και δεν μας ενδιαφέρουν!
Ο Δήμαρχος λοιπόν παραδέχεται και συναποδέχεται το εξής απλό, αλλά και ταυτόχρονα καταπληκτικό και επειδή ήδη έχουν υπογράψει οι Δήμαρχοι, θα το κτυπήσω λίγο δημόσια, γιατί δεν χρειάζεται πλέον να κρατάμε μυστικό το τι υπογράφουν οι Δήμαρχοι. Ο Δήμαρχος, ο θεσμός, βάσει του νόμου του συντάγματος 3852είναι Αρχηγός Κράτους! Έχει δηλαδή, το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει! Μέσα σε αυτά που έχει το δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση να κάνει είναι ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ. Το έχετε ακούσει αυτό ποτέ. Όχι! Διαβάστε τον νόμο του Καλλικράτη, τον οποίο βγάλαμε προχθές και θα τον επαναφέρω, να δείτε σε ποιο άρθρο και σε ποια παράγραφο επιβάλλει ο Νόμος 3852 στον Δήμαρχο να κάνει ετήσιες Συνελεύσεις και Επιτροπές.
Αν διαβάσετε το καταστατικό των 37 σελίδων της Μ.Κ.Ο. προσεκτικά, θα δείτε ότι μιλάει για 3-4 επιτροπές και μιλάει για την Συνέλευση και το πώς θα παίρνονται οι αποφάσεις και οι αποφάσεις είναι ακριβώς όπως προβλέπει ο νόμος 3852.
Άρα, αυτό που υποχρεούται ο Δήμαρχος να κάνει και δεν τον κάνει, ερχόμαστε να το κάνουμε εμείς οι πολίτες και να εφαρμόσουμε τον Νόμο.
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε, να το διαβάσουμε, να δούμε ακριβώς τι λέει ο Νόμος, να δούμε και τι ακριβώς λέει το καταστατικό των Ε.ΣΥ και θα δούμε ότι το ένα συμπληρώνει το άλλο και ότι το ένα είναι προέκταση του άλλου. Άρα, πολύ σωστά, ξεκινάμε να το κάνουμε εμείς οι πολίτες, αφού δεν το κάνει ο Δήμαρχος για εμάς.
Δεύτερον και σημαντικότερο, ο Δήμαρχος συναποδέχεται και δέχεται ότι υπογράφει και δίνει εντολή στον Αρτέμη Σώρρα στο εξής συγκεκριμένο κομμάτι:
ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ.
Δηλαδή, ο αρχηγός του Κράτους-Δήμου, ο Δήμαρχος επίσημα, με την βούλα του και την σφραγίδα του, αναγνωρίζει και αναγνωρίζεται ως θεσμός που έχει νομικά το δικαίωμα και αναγνωρίζει το Καταπίστευμα, τα Παγκόσμια ταμεία και τους Ελληνικούς λογαριασμούς. Γιατί; Γιατί εκπροσωπεί εμάς τους Αυτόχθονες Ιθαγενείς που μας ανήκουν εξ’αδιαιρέτου οι λογαριασμοί αυτοί.
Αυτά που λέω είναι μόνο νομικά κομμάτια που θα έπρεπε όλα αυτά τα «μασονάκια» που έχουν τις θέσεις στα Πανεπιστήμια να είχαν βγει και να σας τα έλεγαν, όπως κι όλοι αυτοί οι εγκάθετοι που πιπιλούν το μυαλό του κόσμου με άσχετα θέματα, έπρεπε να λένε μόνο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το καταλάβουν όλοι οι Έλληνες με την μία!
Δυστυχώς, εγώ ένας απλός άνθρωπος που δεν έχω ούτε τις περγαμηνές, ούτε τα πτυχία, έφτασα να τα μάθω και να βγαίνω να τα λέω και να τα εξηγώ στους Δημάρχους που έχουν νομικές υπηρεσίες, όπως και στον κάθε Συνέλληνα, για να πάρουμε την πληροφορία και μετά να κατανοήσουμε το τι έχουμε πραγματικά. Δηλαδή, το τι έχουμε σαν περιουσία, αλλά και το τι έχουμε ως υποχρέωση.
Αυτή την υποχρέωση έχει ο Δήμαρχος ως φυσικό πρόσωπο, αλλά ταυτόχρονα ως θεσμός, αναγνωρίζει τα Ταμεία και τους λογαριασμούς που είναι εξ’ αδιαιρέτου ιδιοκτησία των Ιθαγενών Αυτόχθονων Ελλήνων και στέλνει τον Αρτέμη Σώρρα να πάει να φέρει τα χρήματα. Έτσι, ο Δήμαρχος αναγνωρίζει τα Ταμεία που επίσημα, δεν αναγνωρίζει η Κυβέρνηση κι αυτό είναι το πρώτο.
Το δεύτερο το οποίο είναι και το πιο σημαντικό και χαίρομαι που ήταν εξαρχής μέρος της στρατηγικής του Αρτέμη και των πραγματικών του συνεργατών να προχωρήσουν σε αυτή την στρατηγική κι όχι αυτών που φαίνονται ως συνεργάτες,  είναι να λέγονται κάθε φορά, λίγα από το όλο σχέδιο.
Κάποια στιγμή, επειδή με πίεσαν, αναγκάστηκα να βγω δημόσια και να πω ότι αυτά που ξέρουμε μέχρι τώρα –που ήδη ξέρουμε πάρα πολλά πράγματα- δεν είναι ούτε το 3% του συνόλου. Αυτό ήταν μια στρατηγική για να φανούν και κάποια πράγματα που έπρεπε να φανούν σε εμάς τους Έλληνες. Να φανούν οι κουρασμένοι του αγώνα, οι Μασόνοι που το παίζανε Έλληνες και έρχονταν να μας «υποστηρίξουν», έτσι για να δούμε ποιοι είναι και τι κάνουν. Επίσης, να δούμε και τους κρυφο-εβραίους που είναι Ελληνόφωνοι και με Ελληνικά ονόματα. Θα θυμάστε όταν επιτέθηκα σε κάποιους στην Άρτα προ μηνός και τους χαρακτήρισα έτσι απλά «κρυφοεβραίους της Άρτας», είδατε πώς με επιβεβαίωσαν με την αντίδραση τους. Γιατί, όποιος έχει την μύγα, μυγιάζεται, λένε στα δικά μου χωριά στην Πελοπόννησο. Αυτή η στρατηγική θα τους αποκαλύψει όλους!
Και επειδή μου λένε ότι είμαι αθυρόστομος και ότι μιλάω άσχημα, θα πω δημόσια, αυτό που έχω γράψει και δημόσια: ο Πατρινός, εννοώντας τον Αρτέμη Σώρρα, θα τους ξεβρακώσει όλους –κι ας με παρεξήγησαν για τον τρόπο που το είπα! Δεν πειράζει! Δεν είναι τυχαίο τίποτα από όσα έχω πει και δεν είναι τυχαίοι οι χαρακτηρισμοί σε όποιον έχω επιτεθεί. Ξέρω πολύ καλά τι λέω και για ποιον το λέω κι ας νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να με κοροϊδέψουν και να με χειραγωγήσουν.
Εκείνο όμως που πρέπει να επαναλάβουμε για να κατανοήσουμε το θέμα είναι: ο Δήμαρχος δίνει εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να φέρει χρήματα που θέλει για τον Δήμο του, αλλά να φέρει όλο το εγκεκριμένο ποσό για την Ελλάδα και για την Κύπρο και τον Παγκόσμιο Ελληνισμό που είναι 2,3 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Δίνει λοιπόν εντολή να φέρει για τον Δήμο του τα όποια δισεκατομμύρια του αντιστοιχούν βάσει της συνολικής συγκρίσεως, αλλά του δίνει εντολή να φέρει και την υπόλοιπη έγκριση για να αποκατασταθεί όλος ο Ελληνικός πληθυσμός επάνω στον πλανήτη Γη.
Το πρώτο πληρεξούσιο του Δημάρχου προς το Σώρρα είχε μια φράση που επειδή οι δικηγόροι του Δημάρχουν δεν μπορούσαν να την χωνέψουν και να την ερμηνεύσουν και ζήτησαν να αφαιρεθεί. Θα σας πω και μπορεί κάποιοι να γελάσετε ή κάποιοι να παραξενευτείτε για το τι έλεγε η φράση που αφαιρέθηκε. Μιλούσε για τον Δήμο, την Ελλάδα, την Κύπρο, τον πλανητικό Ελληνισμό ( δηλαδή, σε όλο τον πλανήτη ) κι η επίμαχη φράση που αφαιρέθηκε, μιλούσε για τον «Συμπαντικό Ελληνισμό». Δεν μπορούσαν να το καταλάβουν, ούτε να το εξηγήσουν, ούτε να το χωνέψουν και είπαν να αφαιρεθεί η φράση, γιατί δεν μπορεί ο Δήμαρχος να υπογράψει για τον Συμπαντικό Ελληνισμό.
Ο Σώρρας όμως είπε κάτι πιο πριν, ότι ο προτελευταίος παγκοσμιοποιητής στον πλανήτη Γη, ο Ιάσονας έφερε χρυσό, πλούτο, από άλλους πλανήτες και έρχεται ένα γεγονός που έχει συμβεί το 1956 περίπου στον Τσούτσουρα κάτω στην Κρήτη. Εκεί, τυχαία, ένας τσοπάνης ανακαλύπτει ένα περίεργο μηχάνημα μέσα σε μια σπηλιά, το οποίο το πήραν στην Αμερική. Για δύο μήνες, στην περιοχή ήρθε όλο το ΝΑΤΟ, έκοψαν την περιοχή και φόρτωσαν κιβώτια.
Ο Σπύρος ο Μαρκεζίνης, ο 45 ημέρες υπηρεσιακός πρωθυπουργός του Πολυτεχνείου –το ξέρω αυτό από πρώτο χέρι, γιατί το βίωσαν δικοί μου άνθρωποι- όταν έγινε λοιπόν υπηρεσιακός πρωθυπουργός, τον Οκτώβριο του 1973, το πρώτο πράγμα που έκανε μόλις ορκίστηκε και έγινε πρωθυπουργός κα πήρε την εξουσία, ήταν να πάει στο υπουργείο και να δει το μυστικό πρωτόκολλο που υπογράφηκε από το Γενικό Κράτος του 1956 με τους Αμερικάνους που πήραν την απόδειξη αυτή, ότι δηλαδή, πολλά χρόνια πριν, οι Έλληνες είχαν μια τεχνολογία που μπορούσαν να ταξιδεύουν κι εκτός του πλανήτη. Αυτό κατοχυρώνεται με επίσημα στοιχεία του Ελληνικού κράτους, δεν είναι επειδή το λέω εγώ να κάνω εντυπωσιασμό ότι έχω κάποια ιδιαίτερη γνώση. Αυτό βρέθηκε τώρα στα χρόνια μας και το πήραν στην Αμερική και προσπαθούσαν να το εξηγήσουν. Όταν κάποια μέρα θα βγουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια και δούμε ακόμα και κάποια χρηματικά ποσά και συμβόλαια και τι μπορεί να περικλείουν, τότε μπορεί να  συνδυάσουμε αυτά τα γεγονότα.
Σημασία λοιπόν τώρα έχει η φράση που αφαιρέθηκε από το καταστατικό των Δημάρχων που υπογράφουν με τον Σώρρα, είναι ο «Συμπαντικός Ελληνισμός», αλλά έμειναν όλα τα υπόλοιπα.
Η ΕΝΤΟΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Ή ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ή ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ  Η ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.  Άρα, πρέπει να υλοποιηθεί η εντολή του Δημάρχου.
Η εντολή του Δημάρχου είναι ξεκάθαρη: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ 500 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ή ΤΟ 1 Ή 2 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 150.000 ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΗ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!
Ας πούμε ότι ο Δήμαρχος της Πρέβεζας δεν έχει υπογράψει, αλλά οι 30.000 – 60.000 δημότες, όσους δηλαδή έχει ο Δήμος Πρεβέζης, αυτοί είναι οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ! Ποιος αποφασίζει; Μπορεί να αποφασίσει ο Δήμαρχος της Αργολίδας, που μπορεί να έχει υπογράψει; Αυτός όμως έχει δικό του Δήμο και δεν μπορεί να ξέρει τις ανάγκες που έχει ο Δήμος της Πρέβεζας. Άρα, πώς θα γίνει η διαχείριση αυτών των χρημάτων; Πρέπει λοιπόν, οι δημότες του κάθε Δήμου να κάνουν την δική τους Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, όπως και να αποφασίσουν μόνοι τους πώς θα χρησιμοποιήσουν τα χρήματα αυτά. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.
Αν κάποιος Δήμαρχος πει ότι «εγώ δεσμεύω τον Δήμο μου» λέει ψέμματα. Ο Δήμαρχος λοιπόν δεσμεύει τον Σώρρα κάτω από τον Δήμο και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά για τον Δήμο τον δικό του κι όχι για τους άλλους. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.
Αυτό είναι κατ’ επέκταση, η υλοποίηση αυτής της στρατηγικής: η κάθε Ε.ΣΥ. στον κάθε Δήμο. Έχουμε 325 Καλλικρατικούς Δήμους και 910 Καποδιστριακούς. Προτιμήσαμε να πάμε με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση, για να είναι ακόμα καλύτερα. Με αυτό τον τρόπο ο κάθε Δήμος, η κάθε τοπική κοινωνία να μπορεί να συν-αποφασίζει, γιατί αυτή ξέρει ακριβώς τα θέματα της και να μην είναι 200.000 ή 300.000 κόσμος βάσει της Καλλικρατικής υποδιαίρεσης, αλλά πιο περιορισμένος στους 15-30.000 δημότες ανά Δήμο για παράδειγμα, όπως ήταν και πριν με την Καποδιστριακή υποδιαίρεση.
Για αυτό και οι Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες θα γίνουν βάση αυτής της υποδιαίρεσης κι αυτό έχει τεράστια σημασία για την ώρα που θα έρθουν τα χρήματα…. θυμάστε που ο Αρτέμης Σώρρας προκάλεσε την Δήμαρχο της Καβάλας και της είπε να πάει εκείνη την ώρα στον εισαγγελέα και με τον αστυνομικό διευθυντή της Καβάλας να πάνε στο εκεί υποκατάστημα της Τράπεζας Ελλάδος να κατεβάσει τα χρήματα;
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ… ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!
Τι σημαίνει αυτό που σας είπε τόσο ειλικρινά και στα ίσα ο Αρτέμης: «είσαστε έτοιμοι να διαχειριστείτε τα δικά σας;» Να πούμε την αλήθεια; Δεν είμαστε! Πρέπει να ετοιμαστούμε και να το κάνουμε γρήγορα. Αυτή είναι η ανάγκη δημιουργίας Μη Κερδοσκοπικών Εταιρειών.
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΗ….
Θέλω να γυρίσω λίγο πίσω για να τονιστεί και να γίνει κατανοητό κι από όλους τους Συνέλληνες που μας ακούνε, Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.
Πρέπει να πάρουμε σωστά το μήνυμαΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ, γιατί ξέρουμε πολύ καλά και το γνωρίζαμε από την αρχή ότι δεν θα υπογράψουν όλοι οι Δήμαρχοι, ούτε καν πολλοί! Ο πόλεμος που κάνει το καθεστώς είναι τεράστιος και πολύπλευρος. Εξαγοράζει ακόμα και τους ανθρώπους που είναι ανάμεσα μας και τους στρέφει εναντίον των Δημάρχων για να μιλάνε περί της νομιμότητας αυτού του εγχειρήματος.
Για παράδειγμα, αν πούμε ότι ο δικός μου Δήμαρχος έχει υπογράψει και έχει δώσει εντολή στον Σώρρα για να προχωρήσει στην χρηματοδότηση όλων των έργων του Δήμου από τα Παγκόσμια Ταμεία και ταυτόχρονα της κοινωνίας του Δήμου, αυτή η διαχείριση σε κάθε Δήμο, που στην ουσία την επιβάλλει ο Δήμαρχος με την εντολή που δίνει στον Σώρρα, να μην την κάνει μόνο σαν φυσικό πρόσωπο, αλλά ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ Ή ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ Μ.Κ.Ο  που ξεκινάμε να κάνουμε τώρα. Άρα, οι χρήσεις των Μ.Κ.Ο σε κάθε Δήμο είναι πολλαπλές. 
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ Ε.ΣΥ.  ΣΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ…
Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου σε ομιλίες εδώ και ένα χρόνο να βγαίνω και να εξηγώ στους Δημάρχους το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης για το πώς θα δουλέψει. Έχω βγει και στον ραδιοσταθμό του Γιάννη Σκούδα στο «Ράδιο Λευκάδα» και οφείλω να τον ευχαριστήσω και δημόσια και που μας μεταδίδει αυτή την στιγμή και που κάνει τον αγώνα του και που προβάλλει το θέμα, ως Έλληνας που είναι και έχει την υποχρέωση να το κάνει, γιατί έχει την Κυριαρχία και δεν μπορεί να την απεμπολήσει.
Έχω κάνει ειδικές αναλύσεις για να δώσω περισσότερες πληροφορίες και να δημιουργήσω απορίες και ερωτήματα, όπως και να προκληθούν καινούρια ερωτήματα για να απαντηθούν κι αυτά. Μέσω των ερωτημάτων κι όχι του μονολόγου μπορούν να απαντηθούν σταδιακά όλα τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν.
Τελευταία βγήκα στο «ΓΙΓΑ FM» στα Ιωάννινα και ζήτησα από εκεί να βγάλει ο Μπάμπης όποιον Συνέλληνα πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει, ό,τι θέλει, ό,τι και να είναι αυτό, ακόμη κι αν ο άνθρωπος είναι αντίθετος ή αντίνοος, ακόμα και αν είναι για να χλευάσει, δεν υπάρχει πρόβλημα! Βγήκε ένας άνθρωπος συγκροτημένος στο τηλέφωνο και έκανε πολύ σωστές τοποθετήσεις και ερωτήσεις. Δεν ήταν υπέρ της άποψης, δηλαδή πως ό,τι λέει ο Σώρρας είναι έτσι, δεν με ενδιέφερε αυτό! Ο άνθρωπος ρωτούσε ως άνθρωπος κι ως Έλληνας κι ως γνώστης κάποιων πραγμάτων, γιατί από τις ερωτήσεις του φαινόταν ότι είχε κάποιες γνώσεις, πώς θα λειτουργήσει αυτό. Μου λέει: «τι είναι ο Σώρρας; Έρχεται να κάνει το αφεντικό και να πάρει τα πάντα; Έρχεται να πάρει τα έργα και να τα κάνει αυτός για να οικονομήσει και θα δίνει στον κόσμο από 200-300 ευρώ μισθό;». Σωστές ερωτήσεις, που δεν τις θεώρησα αρνητικές, αλλά πολύ σωστά τοποθετημένες. Έπρεπε να του απαντήσω και του απάντησα.
Τότε, ίσως να μην είχε γίνει κατανοητό, γιατί δεν το απλούστευσα, όπως έχω κάνει τις τελευταίες 30 μέρες που μιλάμε δημόσια και αναπτύσσουμε και έχουμε δώσει και το καταστατικό για τις Ε.ΣΥ.
Ακούστε λοιπόν πώς θα λειτουργήσει: ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ 2-3Δις ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ.
Όταν λέμε «θα αποφασίσει» δεν σημαίνει ότι 50 άνθρωποι που θα έχουν φτιάξει μια Ε.ΣΥ. ή όταν φτάσουν να έχει 100-200 μέλη, κλείσαμε, ενώ ο Δήμος έχει 40.000 κόσμο.
Άρα, αυτό το λέτε σε όλους για να καταλάβουν τι είναι η Ε.ΣΥ και να θέλουν πρώτα οι άλλοι να έρθουν να ενταχθούν. Οι ιδιοκτήτες αυτών των χρημάτων που είναι για τον πληθυσμό του κάθε Δήμου είναι οι άνθρωποι, οι φυσικές οντότητες.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.Ο Δήμαρχος όμως της Πρέβεζας δεν έχει υπογράψει. Η Ε.ΣΥ όμως της Πρέβεζας που θα έχει 2.000-3.000 μέλη και σε λίγο, όταν θα μάθουν ότι ήρθαν τα χρήματα θα είναι όλοι μέλη, ακόμα και οι αντίθετοι, οι άπιστοι, οι κομματάρχες κ.α… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΏΡΑ!!! ΕΝΩ Η Ε.ΣΥ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΆΡΑ, ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.
Είδατε πώς είναι κλειδωμένο; Δηλαδή, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ.
Το ξαναλέω, ο Σώρρας είναι ΥΠΟ των Δημάρχων. Έχει τεθεί κάτω από τον Δήμαρχο και δεν είναι ούτε ίσα, ούτε πάνω από τον Δήμαρχο. Άρα, επειδή δεν μπορούμε ατομικά να το κάνουμε πράξη, το κάνουμε μέσω του θεσμού κι ένας από τους θεσμούς που μας εκπροσωπεί είναι ο Δήμαρχος. Ο Δήμαρχος είναι δικός μας εκπρόσωπος και δεν γίνεται εμείς ως Ιδιοκτήτες να δεχτούμε οποιονδήποτε ιδιώτη πιο πάνω από εμάς. ΑΡΑ, Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ.
Δεν θα μπορεί να εκτελέσει μια πολύ παράλογη εντολή, όπως για παράδειγμα, αν αποφασίσουμε εμείς ως Ε.ΣΥ. Πρεβέζης να κατασκευάσουμε μια μαρίνα στην μέση της Αδριατικής, θα είναι βέβαια ανέφικτο. Δεν υπάρχει λόγος και ουσία, οπότε η παράλογη απόφαση δεν θα εκτελεστεί. Αν όμως αποφασίσουμε να κάνουμε δέκα μαρίνες στην παραλία της Πρέβεζας, υποχρεωτικά θα πρέπει να εκτελεστεί η εντολή. Επαναλαμβάνω, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!
Άρα, υποχρεωτικά η Ε.ΣΥ Πρεβέζης πρέπει να έχει φτιαχτεί , όπως και η κάθε Ε.ΣΥ του κάθε Δήμου.Αν δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε αμέσως Ε.ΣΥ βάσει του Καποδιστριακού συστήματος, ας δημιουργήσουμε Ε.ΣΥ. αρχικώς βάσει του Καλλικρατικών δήμων και να προχωρήσουμε πιο γρήγορα. Μετά, όσο αυξάνονται τα μέλη, θα δημιουργηθούν και καινούριες που συμπληρώνουν τους Καποδιστριακούς Δήμους, γιατί πρέπει όλοι μαζί να αποφασίσουμε πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα.
Ποιο είναι το πρώτο πρόβλημα που έχουμε; Άμεσα χρήματα για να φάμε, γιατί μας παίρνουν τα σπίτια, γιατί μας κυνηγάει η εφορία κι όλα αυτά που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μας, σωστά; Άρα,ποιος θα πάρει την απόφαση τι θα γίνει με τους δημότες όλου του Δήμου Πρεβέζης; Η Ε.ΣΥ. Πρεβέζης. Η πρώτη απόφαση που μπορεί να κληθούμε να πάρουμε είναι για να δούμε πόσα χρειαζόμαστε για ανθρωπιστική βοήθεια και πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε αμέσως τις οικογένειες που δεν έχουν να φάνε μέχρι όσους χρωστούν.
Ολοκληρώνοντας αυτό που λέω και που πιστεύω ότι έγινε κατανοητό από την πλειοψηφία είναι ότι η κάθεΕ.ΣΥ. «Ελλήνων Συνέλευσις» θα κληθεί να πάρει τις αποφάσειςτο πώς θα χρησιμοποιηθούν τα χρήματα και ποιοι έχουν προτεραιότητα και ποιας μορφής θα είναι αυτή η προτεραιότητα.
Αν όμως σε βάθος χρόνου, για παράδειγμα μετά από 2-3 μήνες που θα έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε τις δυνατότητες και πόσο δύναμη έχει η κάθε Ε.ΣΥ… για να το συνδέσετε λίγο με το ότι πάμε για την 5η Εθνοσυνέλευση ως σύνολο, έχοντας τα 2, 3 τρις στην διάθεση μας.
Όλοι μας δεν πληρώνουμε δυσβάσταχτους φόρους και μάλιστα δεν τους εισπράττει και το Ελληνικό κράτος, άρα μέσω των ιδιωτικών εταιρειών-εφοριών που χρησιμοποιούν τους κρατικούς υπαλλήλους και κατά τα άλλα τα χρήματα πάνε στους δανειστές, για να πληρώνουμε τόκους, δάνεια, τραπεζίτες κι ό,τι πληρώνουμε;
Άρα, ΜΟΛΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΠΛΕΟΝ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
Και τι λέμε; Πρώτον, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.
Δεν μπορούμε να το κάνουμε; Απόφαση χρειάζεται! Ποιος θα την πάρει, αν όχι εμείς; Αυτομάτως, τι σημαίνει αυτό; ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ!
ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΟΠΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ «ΧΡΥΣΗ» ΗΜΕΡΑ….
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Να ρωτήσω κάτι: Χρωστάω 200.000 ευρώ, κινδυνεύει το σπίτι μου και ό,τι περιουσιακά στοιχεία έχω. Ως μέλος του οργανισμού, εάν πάρω αυτά τα χρήματα, όταν κατέβουν, πώς θα μπορέσω να τα επιστρέψω πίσω.
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Άκου προσεκτικά τι θα σου απαντήσω κι όλοι όσοι μας ακούνε:
Υπάρχουν 5 τρόποι:
- Ο ένας είναι να κάνεις Σύμβαση αποπληρωμής για 40 χρόνια άτοκα, δηλαδή να δώσεις πίσω, αυτά που θα πληρωθούν για σένα σε 40 χρόνια άτοκα.
- Ο δεύτερος τρόπος είναι, να μην ενδιαφέρει τον Σώρρα εάν θα χάσει τις εγγυήσεις του και να πει: «εγώ θέλω να σας τα χαρίσω», οπότε δεν τα επιστρέφει στο ταμείο, θα ρευστοποιήσει τις εγγυήσεις του και να έτσι να πληρωθεί το ταμείο. Έτσι, ο Σώρρας θα χάσει τις εγγυήσεις του, ούτε το Ταμείο, ούτε οι Έλληνες!
- Άκου τώρα τον τρίτο τρόπο: αυτός θα γίνει πιο κατανοητός, εάν δούμε πώς δουλεύουν τα financials και πως δουλεύουν τα χρηματιστικά. Υπάρχει μια διαδικασία, η οποία ανάλογα με την εγγύηση που έχεις, σου πληρώνει η τράπεζα το δάνειο μετά από 15 χρόνια. Αυτό γίνεται σήμερα και μου το πρότειναν για κάποια άλλη μου δουλειά, που δεν θέλω να αναφέρω τώρα.
Τώρα, σας βάζω σε βαθύτερα πράγματα που θα σας ακουστούν απίστευτα, αλλά γίνονται και εκεί θα καταλάβετε πώς μας έχουν κλέψει οι τραπεζίτες.
Υπογράφεις λοιπόν κάποια χαρτιά στην Τράπεζα και σου δίνει τα χρήματα. Εσύ πληρώνεις, αυτό που έχεις να πληρώσεις και δεν σε ελέγχει. Υπογράφεις όμως για 100 και παίρνεις στο χέριο 48. Αλλά επειδή παίρνεις μόνο 48, η τράπεζα θα αναλάβει να το πληρώσει μετά από 15 χρόνια, γιατί κερδίζει από το δάνειο που σου έχει δώσει, επειδή το κεφαλοποιεί και το κάνει ομόλογο κι ό,τι άλλο που δεν μας λένε, για να μην ξυπνήσουμε και τους πάρουμε με τις πέτρες! Με αυτόν τον τρόπο, η τράπεζα μπορεί να κερδίζει 2% την ημέρα.
Έχουμε άνθρωπο που είναι μεσίτης και τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα και μπορεί να σας τα επιβεβαιώσει, αν θέλει, γιατί βρίσκεται μέσα σε αυτή την αίθουσα.
Έτσι, η τράπεζα σου λέει ότι σε 15 χρόνια δεν χρωστάς τίποτα! Πάλι σε κλέβει, που σου λέει ότι δεν χρωστάς τίποτα σε 15 χρόνια, γιατί σε 15 χρόνια θα λήξει το ομόλογο σου και με 2% την ημέρα, σε πόσο καιρό δεν θα χρωστάς μία; Ημερολογιακά σε 60, άντε 100 μέρες! Τις υπόλοιπες μέρες μέχρι τα 15 χρόνια κερδίζει η τράπεζα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μας κλέβουν!!! Με αυτόν τον τρίτο τρόπο λοιπόν, χρωστάς 450, παίρνεις 200 στο χέρι (το 48% περίπου), υπογράφεις όμως για 450, η τράπεζα το κάνει ομόλογο, οικονομάει και μετά σου λέει ότι σε 15 χρόνια δεν χρωστάς τίποτα και σου το πληρώνει η ίδια. ‘Ομως σε βάζει να χρωστάς για 15 χρόνια χωρίς να σου τα ζητάει.
Είναι απίστευτο αυτό που ακούτε, αλλά έτσι είναι το τραπεζικό σύστημα σε όλον τον πλανήτη. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ!!
- Πάμε τώρα στον τέταρτο τρόποΟ Σώρρας έχει βάλει όρο απαράβατο στα 600δις, την αντασφάλεια.ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ», δεν τον άνοιξε ούτε στους Έλληνες υπηκόους, ούτε στους Έλληνες πολίτες. Μετά από ένα μήνα, που συμφωνεί το Αμερικανικό κράτος –και το λέει ξεκάθαρα η Εφημερίδα των Ε.ΣΥ που έχει μόνο νομικά και οικονομικά στοιχεία  και δεν έχει προπαγάνδα- μεταβιβάζει τα ομόλογα που ήδη τα έχει καταθέσει στους Αυτόχθονες κυριολεκτικά στην ιδιοκτησία τους. Άρα τα ομόλογα είναι σε λογαριασμό των αυτοχθόνων και στην ιδιοκτησία των Κυρίαρχων Αυτοχθόνων Ιθαγενών και άραΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
Τι λένε λοιπόν οι ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, που καλείται η Εταιρεία Θεματοφύλακας να υλοποιήσει; Για να μην πάρουν τα χρήματα, τα έχει βάλει κάτω από δανειακή σύμβαση. Δηλαδή, εμείς οι Ιθαγενείς Έλληνες που είναι στο όνομα μας μπορούμε να τα δανειστούμε ως κράτος για να πληρώσουμε το χρέος μας και να μην μας τα πάρουν με το αγγλικό δίκαιο που έχει υπογράψει η κυβέρνηση, γιατί το αγγλικό δίκαιο λέει ότι όλα σου τα περιουσιακά στοιχεία είναι στην κηδεμονία των δανειστών.
Έτσι, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ, ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ. ΑΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
Τι λέει παρακάτω; 1 εκατομμύριο προς 1 εκατομμύριο, δηλαδή 1 προς 1 και στην προκειμένη περίπτωση, 600δις προς 600. ΔΗΛΑΔΗ, Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΠΡΟΣ 1 ΚΙ ΟΧΙ 1 ΠΡΟΣ 6 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!
Αλλά, ενώ το 1 προς 1 που θα παίρναμε από το κράτος είναι πάλι δικό μας, για να το πάρουμε δικό μας πρέπει υποχρεωτικά να ιδρύσουμε δική μας τράπεζα. Ξέρετε πόσο «μάγκικος» είναι αυτός ο όρος; ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΙΘΑΓΕΝΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ! Έφτιαξες μία για 2,5-3 χρόνια, σκότωσαν τον Καποδίστρια που την ίδρυσε και την έκλεισαν. Για φτιάξε μια δική σου τράπεζα ! Ποιος θα αποφασίσει; Ο κηδεμόνας, ο διαχειριστής του λογαριασμού; Όχι! Αυτός θα υλοποιήσει τους όρους και σου λέει: «Φτιάξε εσύ και εγώ θα σου δώσω τα ομόλογα των 600δις της αντασφάλειας να τα διαχειριστείς στην τράπεζα σου!». Για την ακρίβεια λέγεται «Ίδρυμα», το λέει ξεκάθαρα η Εφημερίδα των Ε.ΣΥ.
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Η Ε.ΣΥ. η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΙ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ: ΙΔΡΥΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!
Όπως έχουν στήσει τα χρηματιστικά του πλανήτη, μπορείς να κερδίζεις το λιγότερο 1-2-3% την ημέρα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εγώ σου λέω 100% τον χρόνο, που σημαίνει 0,3% την ημέρα, άρα διαχειρίζεσαι 600 δις και κερδίζεις 600 δις τον χρόνο. Σωστά;
Μπορείς να συλλάβεις, εάν θα χρειαστεί Έλληνας ξανά να πληρώσει τους φόρους; Θα τα έχει όλα μετά; Θα έχει το Ελληνικό κράτος, εμείς δηλαδή μέσω της δικής μας διαχείρισης τράπεζας, όσα χρήματα θέλουμε μόνο από τα κέρδη μας, χωρίς να ακουμπάμε το κεφάλαιο και να τα επενδύουμε και να φτιάξουμε ό,τι θέλουμε! Χρυσά πεζοδρόμια θα φτιάξουμε! Σας διαβεβαιώ! Τα πλακάκια θα είναι χρυσά… οι πόρτες χρυσές, για να καταλάβετε την δύναμη που μας έχουν αφαιρέσει.
Τελειώνουμε το WebTv, καλωδιακό ιντερνετικό ΤV μέχρι τις 10 του μηνός, θα είμαστε τελείως έτοιμοι και ξεκινάμε εκπομπές. Αυτά θα αναλυθούν πολύ καλά, γιατί έχουμε σκοτάδι από γνώσεις.
Οπότε, όταν λέει ο Αρτέμης Σώρρας να κάνουμε Ε.ΣΥ, τι θα τις κάνουμε; Θα τις φάμε; Έχουμε 10 ευρώ για παράδειγμα ο καθένας για να στήσουμε την Ε.ΣΥ; Θα ξεκινήσουμε με αυτό το κριτήριο πρώτα. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ!!!!
Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ….
Όσο κι αν σας φαίνεται απίστευτο, για αυτό σκότωσαν και τον Καποδίστρια κι όσο και αν σας φαίνεται ασύνδετο, γιατί έχουν περάσει 190 χρόνια, είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό που ήταν και τότε, το ίδιο είναι και σήμερα! Ακριβώς το ίδιο πράγμα! Δεν έχει αλλάξει κάτι!
Οι αποδόσεις των Ελληνικών κεφαλαίων και δη, του Ελληνικού χρυσού που είναι στα καταπιστεύματα είναι αυτό το ποσοστό του 3% τόκοι επάνω την ημέρα.
Άρα, εκείνα τα τρισεκατομμύρια που είδατε στους λογαριασμούς στον ισολογισμό που όλως περιέργως ξεκινάει από την 1/1/1967 –και θα σας πω γιατί έχουν αυτή την ημερομηνία- είναι μόνο τα παράγωγα και είναι δισεκατομμύρια. Λες λοιπόν: «Από πού βγήκαν αυτά τα χρήματα;» και ας λένε κάποιοι ότι δεν υπάρχουν. Σαφώς υπάρχουν και τα υπογράφουν κι οι ανώτεροι του κράτους. Αυτά τα χρήματα είναι μόνο τα παράγωγα. Δεν είναι οι μητρικοί λογαριασμοί. Εκείνοι είναι στην αφάνεια, είναι η λίστα που έχουμε δώσει δημόσια, οι οποίοι έχουν το άπειρο… δεν γράφουν νούμερο! Αυτοί που γράφουν νούμερο και πόσα δολλάρια έχουν μέσα, είναι μόνο τα παράγωγα. Αυτά τα παράγωγα έφυγαν μετά το σύστημα που είχαν κάνει το 1900 και μετά το έκαναν πάλι το 1931 και το ξανανανέωσαν με το Bretton Woods. Μετά, έρχεται ο Αντρόποφ και παίρνει το ΑΩ σύστημα ταμείο από το Bretton Woods. Αυτό έγινε με την συνθήκη την Χάγης το 1966 και μεταφέρονται μόνο οι λογαριασμοί παραγώγων στο ΑΩ και τους ανακοινώνουν την 1/1/1967 και γι’αυτό έχουν αυτή την ημερομηνία.
Ένα από το σύστημα ταμείων είναι αυτό που βγάλαμε δημόσια. Προσέξτε, βγάλαμε έναν ισολογισμό δημόσια, αλλά δεν είναι μόνο ένας.
Σας θυμίζω ότι η Ελλάδα έχει πάνω από 4.500 λογαριασμούς. Σε αυτόν τον ισολογισμό είναι μόνο 10. Που είναι οι άλλοι 4.490 λογαριασμοί; Είναι ξεχωρισμένα συστήματα ταμείων διαφορετικών αποδόσεων. Γι’ αυτό και  ο Αρτέμης αναφέρθηκε πολύ σωστά απόψε στους λογαριασμούς της Μογγολίας με 27 τριάδες μηδενικών από πίσω, δηλαδή για απίστευτα ποσά και προσέξτε: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ κι είναι συγκεκριμένα σε δολλάρια. Δεν έχουν άπειρο στον λογαριασμό, είναι παράγωγα. Δεν αλλάζει κάτι. Όπως κλέβουν την Ελλάδα, κλέβουν και τους άλλους. Τους κλέβουν όλους! Είναι δεδομένο αυτό!
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Και τα παράγωγα από πού είναι;
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Από τους αποθεματικούς λογαριασμούς, τους μητρικούς εξασφαλισμένους λογαριασμούς οι οποίοι είναι σε χρυσό.
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Άρα επενδύονται κάπου!
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Σαφώς! Υπάρχουν παράλληλες λεωφόροι της οικονομίας που οι αποδόσεις τους είναι τεράστιες, όμως δεν είναι εμφανείς σε εμάς στον απλό επιχειρηματικό κόσμο, στον απλό οικονομολόγο που τα κρύβουν και από τα πανεπιστήμια. Ο καλύτερος οικονομολόγος που έχει βγει από το πανεπιστήμιο στον πλανήτη, είναι απλά ένας καλός λογιστής. Τα υπόλοιπα τους τα μαθαίνουν όταν προωθήσουν τους δικούς τους μέσα σε αυτά τα  τραπεζικά συστήματα. Τόσο απλό!
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Γίνονται μέσα από τις τράπεζες και από αυτούς που μας διοικούν και βέβαια, μέσα από το χρηματιστήριο.
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Το χρηματιστήριο είναι για να κοροϊδεύουν εμένα και εσένα.
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΣ: Ναι, αλλά κάτι επενδύουν εκεί…κάτι παίρνουν και δεν φορολογούνται κιόλας.
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:Αν το εμβαθύνουμε δεν είναι μόνο έτσι. Είναι πολύ χειρότερα. Έχει σημασία να καταλάβουμε κάτι.
Έχουν γίνει πολλές φορές κάποιες αναφορές για τα γεγονότα των τελευταίων 2.500 χρόνων. Πάρα πολλοί άνθρωποι όμως δεν τα συνδέουν. Θυμηθείτε: ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟ 350 Π.Χ.
Γιατί χρειάστηκε να εκλέξουν οι Έλληνες τον βασιλιά της Ευρώπης; Της Ελλάδος, το καταλαβαίνω, υπό μια έννοια, αλλά γιατί της Ευρώπης; Δεν είχε η Ευρώπη φυλές και λαούς άλλους; Εξέλεξαν οι Έλληνες βασιλιά και για τους Ευρωπαίους; Μήπως δεν υπήρχε στην Ευρώπη κανένας άλλος, εκτός από Έλληνες; Αυτή είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό οι Έλληνες εκλέγουν βασιλιά της Ελλάδος και της Ευρώπης. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΕΩΡΙΕΣ για να σου κλείσουν τα μάτια. Για να το καταλάβεις, θα στο συνδέσω με το 1800.
Στην συνέχεια, έκαναν ό,τι έκαναν εναντίον του Ελληνισμού και φτάνει το 320ΜΧ το κράτος των Ρωμανών, με έδρα το Βυζάντιο, που την ονομάζουν Κωνσταντινούπολη. Ο Αρτέμης είπε και κάτι για τον Μωάμεθ τον πορθητή, που ζήτησε να ταφεί δίπλα στον Παλαιολόγο. Μέχρι εκεί, μας έχουν κατακλέψει. Μας έχουν σκοτώσει κι έχουν κλαδέψει πολλά εκατομμύρια Έλληνες. Θα φτάσω στο 1790 κι έχει σημασία η ημερομηνία.
Τα χαζαρομογγολοεβραιάκια έχουν ολοκληρώσει, ενώ έχουν αναδείξει το 1770, αν δεν κάνω λάθος, ένα τάγμα μυστικό, που το κάνουν ξαφνικά φανερό, αλλά αναγνωρίζεται ως θρησκεία. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. Μετά κι από αυτό, στο τάγμα των Ιλλουμινάτι σήμερα έβαλαν έναν Έλληνα. Τον λένε Έλληνα, γιατί έχει εξελληνισμένο όνομα και μιλάει και την Ελληνική γλώσσα. Τον Νίκο τον Λάο που κάποιος είπε ότι ο Σώρρας τρώει μαζί.
Αυτό το τάγμα, αφού έγινε επίσημο, για να αναγνωριστεί επίσημα ως θρησκεία, όπως και οι μάρτυρες του Ιεχωβά στην συνέχεια, μπορούσε να ακουμπάει τα καταπιστεύματα.
Δεύτερον, το 1790 έχουν καταφέρει και ολοκληρώσει να έχουν όλες τις τράπεζες στην Ευρώπη δικές τους, ειδικά τις κεντρικές τράπεζες, έπρεπε να τις έχουν δηλαδή, άνθρωποι του τάγματος. Αφού έχουν κάνει όλες τις κεντρικές τράπεζες ολοκληρωτικά δικές τους, τις τράπεζες της Αγγλίας, της Γαλλίας που ήταν από πριν και της Γερμανίας, της Ρωσίας, της Ουγγαρίας, Ιταλίας, Ισπανίας, τους λείπει κάτι. Αυτό το κάτι που τους λείπει είναι το 90% του συνόλου. Έχουν μόνο το 10%.
Είναι μεγάλη κουβέντα να καταλάβετε, αυτό που σας είπε ο Σώρρας, ότι το Βυζάντιο, την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ή κράτος των Ρωμανών, ή Ρωμανία –το λέω και με τις τέσσερις ονομασίες που υπάρχουν- το πήραν οι χριστιανοί κι όχι οι μουσουλμάνοι. Δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε. Για να το καταλάβετε, πρέπει να ξεχωρίσετε από το μυαλό σας τους «Ορθόδοξους Χριστιανούς» με τον όρο «χριστιανούς» και για να το καταλάβετε καλύτερα, έδω και ένα χρόνο τώρα βγάζω στο διαδίκτυο ένα ρώσικο ντοκυμαντέρ ενός ρώσου Αρχιμανδρίτη που  περιγράφει τι έγινε στην Ευρώπη. Πώς έκλεψαν τους θησαυρούς του Βυζαντίου που έπεσε και μετά την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, με τον πλούτο των Ελλήνων που πήραν –γιατί στην Ευρώπη, οι άλλοι ήταν άφραγκοι και στην πείνα- ξεκίνησαν να κάνουν, μετά τον Μεσαίωνα, την Αναγέννηση, τις βιομηχανίες κτλ.
Ποιος ξέρει να μου πει πότε έγινε ο πρώτος σιδηρόδρομος; Για να καταλάβετε πόσα απλά είναι μερικά πράγματα που τα ξέρετε, που χτυπάτε πάνω τους, αλλά δεν τα συνδέετε. Το 1790 και έχει σημασία. Δεν έγινε τότε ο πρώτος σιδηρόδρομος, γιατί έχουν λύσει το θέμα της αυτοκίνησης. Πρέπει να χρηματοδοτήσουν χαλυβουργεία και γραμμές τρένων. Οι τραπεζίτες έφτιαξαν τις γραμμές. Αλλά οι τραπεζίτες έπρεπε πρώτα να φτιάξουν τα χαλυβουργεία και για να τα φτιάξουν, χρειάζονταν χρήματα. ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΣΠΑΡΤΟ ΛΑΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10.000.000, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ 1800 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΟΤΕ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.
Αυτός ο λαός όμως που έχει τουλάχιστον το 90% του πλούτου στα αποθεματικά του χρυσού, είναι διάσπαρτος και δεν έχει θεσμούς εκπροσώπησης. Αν είχε θεσμό θα τον έπαιρναν με τον έναν ή άλλο τρόπο και θα έπαιρναν την διαχείριση του πλούτου που δεν ξέρει ο λαός ότι έχει. Τι κάνουν τώρα για να αποκτήσουν θεσμό αυτοί οι διάσπαρτοι πλούσιοι ιδιοκτήτες, για να μπορέσουν μετά να τον πάρουν; ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Εκμεταλλευτήκαν οι δυτικοί τον διακαή πόθο των Ελληνικών πληθυσμών μέσα στην οθωμανική αυτοκρατορία και δη της Πελοποννήσου που ήταν και οι πιο ατίθασοι, τους βοήθησαν λίγο και έκαναν την επανάσταση του 1821.
Άρα, απόκτησαν κρατική οντότητα κι έκαναν θεσμό, και τώρα ήταν η ώρα να τους πάρουν τον θεσμό για να τους πάρουν την υπογραφή. Τι κάνουν; Σκοτώνουν τον επικεφαλή του θεσμού κι αυτή είναι η δολοφονία του Καποδίστρια και τους βάζουν δικό τους διαχειριστή κι αυτός είναι ο Όθωνας με τον επίτροπο.
Προσέξτε: Η επανάσταση του 1821 δεν ξεκίνησε τότε, ξεκίνησε το 1818 κι όχι στην Πελοπόννησο, αλλά στην Μολδαβία. Πού είναι οι Έλληνες της Μολδαβίας σήμερα;
Υπάρχει κάποιο γεγονός που ξεκίνησε δύο τρία χρόνια πριν και άλλαξε την παγκόσμια κατάσταση και κανείς δεν το παίρνει χαμπάρι για να το συνδυάσει για να καταλάβει και ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΤΟ 1826;
Ήταν η διάνοιξη της διώρυγας του Σουέζ που άρχισε το 1816 και τελείωσε το 1837. Μόλις το καράβι περνούσε την διώρυγα του Σουέζ έμπαινε σε μια κλειστή θάλασσα που ήταν η ανατολική Μεσόγειος που ο σουλτάνος ήταν από το Μαρόκο μέχρι την Ιταλία. Δηλαδή, όλη η λεκάνη της Μεσογείου ήταν ο σουλτάνος και αν δεν ήθελε αυτός δεν περνούσε τίποτα. Έτσι για να αποδυναμώσουν τον σουλτάνο, έρχονται, ενώ δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την οθωμανική αυτοκρατορία, το 1826 οι τρεις μεγάλες δυνάμεις της εποχής εκείνης που οι κεντρικές τους τράπεζες που πληρώνουν για να φτιαχτούν ο στόλος είναι του ίδιου ιδιοκτήτη κι όχι των δυνάμεων.
Ταυτόχρονα, στο Ναυαρίνο, φτάνουν την ίδια στιγμή και την ίδια μέρα και οι τρεις στόλοι –ενώ οι Οθωμανοί δεν ήταν σε εμπόλεμη κατάσταση με τις τρεις δυνάμεις, ούτε με την Γαλλία, ούτε με την Αγγλία, ούτε με την Ρωσία  και είναι μια εποχή που δεν έχει ρεύμα. Δηλαδή, μην το βλέπετε με τα σημερινά δεδομένα. Για να συνεννοηθούν οι τρεις στόλοι να φτάσουν εκεί την ίδια μέρα, έπρεπε να προηγηθεί μια συζήτηση που θα ξεκινούσε μια άμαξα από το Παρίσι, να πάει στο Λονδίνο, να έρχεται η απάντηση,  από το Παρίσι να πάει στην Αγία Πετρούπολη των Τσάρων, να γυρίζει πίσω, να ανταλλάσσουν μηνύματα και να το συζητούν, να πάρει εντολή ο ρωσικός στόλος που ήταν στην Κριμαία να κατέβει στην Πελοπόννησο, δηλαδή τρεις μήνες τον παλιό καιρό. Άρα, είναι προσχεδιασμένο! Παρουσιάζονται ξαφνικά απέξω από το Ναυαρίνο. Τα πλοία στο λιμάνι είναι παρκαρισμένα το ένα δίπλα στο άλλο, άρα τα κανόνια τους του ενός κοιτούν τα κανόνια του άλλου. Βλέπουν οι Τούρκοι με ματοκυάλι καράβια να έρχονται και λένε: «Δικοί μας είναι αυτοί, Άγγλοι». Βλέπουν τα άλλα, «τι είναι αυτοί; Γάλλοι! Δεν τρέχει τίποτα».  Να και κάποιοι άλλοι από εκεί! «Τι είναι αυτοί; Ρώσοι! Κολλητάρια μας!» και συνεχίζουν τον ναργιλέ ήσυχοι. Τους πλακώνουν οι άλλοι απέξω και βυθίζουν τα 85 ολοκαίνουρια καράβια του σουλτάνου μέσα στο Ναυαρίνο ανάμεσα Ναυαρίνο και Σφακτηρία. Ούτε να ξεδέσουν τους κάβους δεν πρόλαβαν.
Άρα, αν έρθει να σε δείρει ένα πεντάχρονο παιδί, δεν θα σου κάνει τίποτα! Αλλά, αν σε δέσουν σε μια καρέκλα, το πεντάχρονο μπορεί να σε σκοτώσει. Αυτό έπαθαν οι Τούρκοι μέσα στο λιμάνι και μόλις φτιάχτηκε το Σουέζ, ήταν πια ελεύθερα τα παιδιά να περνούν. Αφού έχουν τις τράπεζες, σε ποιους ανήκουν τα καράβια ρε παιδιά; Το κάθε καπετάνιου; Όχι! Ανήκουν στους τραπεζίτες! Μέχρι σήμερα έτσι είναι και δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσείς νομίζετε ότι υπάρχουν εφοπλιστές. Είναι όλοι μπροστινοί και έχει πολύ δίκιο ο Σώρρας που λέει: «φέρτε μου έναν πλούσιο που να έχει λεφτά!».
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όλα αυτά έχουν να κάνουν με την σύσταση του Ελληνικού κράτους και το κλέψιμο του θεσμού. Παίρνοντας λοιπόν τον θεσμό με τον Όθωνα, είχε τελειώσει το πανηγύρι και τι υπέγραψαν από εκεί κι ύστερα, κανείς δεν ξέρει!
Είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να πούμε και κάθε πληροφορία που φεύγει και έρχεται από το παρελθόν μέχρι σήμερα –γιατί εμείς νομίζουμε ότι πριν 500 χρόνια δεν έχει σημασία το τι έγινε. Αν συνδυάσεις ότι το 146 πΧ που επίτηδες στρέφουν τους Ρωμαίους… σας προτρέπω να κάνετε το εξής απλό πράγμα: ψάξτε να βρείτε πριν από το 1912-13, πριν γίνει ο νόμος της οριζόντιας κατάτμησης της ιδιοκτησίας στην Αμερική και μετά την κατοχή, ήρθε και στην Ελλάδα, όποιος είχε την γη μπορούσε να φτιάξει κτίριο και δεν μπορούσε να φτιάξει όσους ορόφους ήθελε, γιατί δεν μπορούσε να τους μοιράσει. Δηλαδή, αν είχες πέντε παιδιά και έπρεπε να φτιάξεις ένα κτίριο, δεν μπορούσες να το μοιράσεις σε πέντε ιδιοκτησίες. Πριν κάνουν αυτόν τον νόμο στην Αμερική, δείτε πότε φτιάχτηκε η Ν. Υόρκη, ποιοι την χρηματοδότησαν και πόσες ιδιοκτησίες ήταν η Ν. Υόρκη. Τέσσερις! Μόλις το καταλάβεις πώς φτιάχτηκε η Ν. Υόρκη, θα πας 1900 χρόνια πίσω και θα δεις πώς φτιάχνεται ένα χωριό 500 ανθρώπων, κοσμοκράτειρα. Με τον ίδιο τρόπο. Δηλαδή, σου έφτιαξαν τεχνητά μια κατάσταση για να την γυρίσουν και να σου επιτεθεί! Αυτά τα παλιόπαιδα το έχουν κάνει πάρα πολλές φορές. Έχει σημασία αυτό που λέω και δεν είναι τυχαίο. Να πάρετε όλες τις πληροφορίες πώς κτίστηκε η Ν. Υόρκη, ποιοι έβαλαν τα λεφτά και πόσες ιδιοκτησίες ήταν, όπως ακριβώς με την Ρώμη.
Την έστησαν από ένα χωριό που λέγεται «Παλάτιο» και είναι Ελληνικό και για αυτό κι ο όρος  Παλατιανή και το Παλάτσιο μέχρι σήμερα. Έστειλαν δέκα πλούσιους, δικοί τους πράκτορες του ιερατείου. Του είπαν λοιπόν: «Εσύ θα φτιάχνεις πιθάρια κι ό,τι έχει να κάνει με πηλό». Για να φτιάξεις πηλό χρειάζεσαι εκατοντάδες εργάτες να φέρουν χώμα να το κοσκινίζουν και εργάτες για να φέρνουν ξύλα για τους φούρνους για να ψήνουν τον πηλό. Μετά τον τροφοδοτούσαν. Δεν είχαν πρόβλημα πόσα θα παράξουν και πού θα τα πουλήσουν. Τον άλλον τον έβαζαν να φτιάχνει τα δέρματα, δικός τους ήταν κι αυτός που φρόντιζε για τα φαγητά, οπότε έβαλε χιλιάδες για να φροντίζουν για την παραγωγή. Έστεισαν δηλαδή μια πόλη που αναγκάστηκε να έρθει κόσμος κι έτσι έγινε η πόλη. Δηλαδή, μέσα από τις βιοτεχνίες που έστησαν και χρηματοδοτούσαν να παράγουν, οπότε δημιούργησαν μέσα σε 10 χρόνια, 50.000 πληθυσμό. Τους έφτιαξαν και διοικητικό σύστημα με τις συγκλητικές οικογένειες.
Αν θέλεις να γελάσεις θα πας στον Κλαύδιο Ιώσηπο, τον Εβραίο ιστορικό, που τον καμαρώνουν οι Εβραίοι, σε ένα βιβλίο αναφέρει: Αυτός ήταν στρατηγός των Εβραίων που είχαν επαναστατήσει στην Παλαιστίνη και συνεννοούνται με τους δικούς τους, για να μην πέσουν στα χέρια του εχθρού, να αυτοκτονήσουν. Αυτός μένει τελευταίος και δεν αυτοκτονεί, ενώ όλοι οι άλλοι αυτοκτόνησαν. Ο αντίπαλος του Ρωμαίος επικεφαλής ήταν ο Δομητινιανός, ο οποίος του χάρισε και την ζωή μετά. Η μάχη δεν έγινε γιατί αυτοκτόνησαν. Αν γινόταν, υποτίθεται θα τους σκότωναν οι Ρωμαίοι. Μερικά χρόνια μετά, ο Δομητινιανός έγινε αυτοκράτορας της Ρώμης και καλεί τον Ιώσηπο, γιατί ήταν, λέει εξάδερφος του –κι αυτά τα λέει ο ίδιος ο Ιώσηπος στο βιβλίο του-  και του δίνει σύνταξη το ρωμαϊκό κράτος και βίλα δίπλα στους συγκλητικούς. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι εξής: Αφού ήταν ξάδερφος του και του έδωσε όλα αυτά, ή ο Ρωμαίος αυτοκράτος δεν ήταν Ρωμαίος, αλλά εβραίος, αφού ήταν και ξαδέρφια, ή ο Εβραίος δεν ήταν Εβραίος, αλλά Ρωμαίος. Ας μας δώσουν την απάντηση οι ιστορικοί, εγώ ήδη την γνωρίζω.
Είναι τόσο καλά στημένα! Είναι η ίδια περίπτωση με τον Βενιζέλο και τον Μουσταφά Κεμάλ. Ήταν κολλητάρια. Και αυτό που είπε ο Σώρρας ότι τον πρότεινε για τον Νόμπελ δεν ήταν τυχαίο! Ο Μουσταφά Κεμάλ πήρε το Νόμπελ από την προτροπή του Βενιζέλου. Υπάρχουν οικογενειακές σχέσεις Κεμάλ – Βενιζέλου και υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες κι ένας πολύ «Μεγάλος πατριώτης Έλληνας», έκανε κήρυξη πένθους στην Ελλάδα, όταν πέθανε ο Κεμάλ και έστειλε κι ένα συλλυπητήριο τηλεγράφημα προς το κράτος της Τουρκίας και για τον Κεμάλ… ξέρεις ποιος «ηγέτης» το έκανε εδώ στην Ελλάδα; Ο Μεταξάς!
Δηλαδή, έχεις τα Παγκόσμια Ταμεία, έχεις τα χρήματα, το 1933 πτωχεύεις για 50 εκατομμύρια δολλάρια από τον Βενιζέλο, το 1936 έρχεται ο Μεταξάς και παίρνει το χρυσό της Ανατολής, το φυγαδεύει στην Γερμανία, 800.000.000 χρυσά γαλλικά φράγκα και στις 4 Αυγούστου το 1936 έγινε η δικτατορία του Μεταξά. Τρεις μήνες ακριβώς μετά, πρωτουπογράφεται η Σύμβαση Κούπερ στις 30 Οκτωβρίου του 1936. Την επικυρώνει πάλι ο Γεώργιος ο Β’ τον Γενάρη του 1940.  Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο προδομένοι είμαστε! Αν δεν πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, θα μας σκοτώσουν και εμάς τώρα!
Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ
Αυτοί που ήρθαν μαζί με τον Όθωνα και είχαν όλες τις τράπεζες της Ευρώπης, ιδρύουν την Εθνική Τράπεζα και βάζουν όρο, εκτός από το ήταν αφορολόγητη και δεν μπορούσε να την ακουμπήσει κανένας, δεν μπορούσε ούτε το Ελληνικό κράτος να ελέγξει την Εθνική Τράπεζα και τα βιβλία της, οπότε δεν μπορείς ποτέ να δεις τι γίνεται εκεί μέσα και σαφώς ισχύει ακόμα και για την Τράπεζα της Ελλάδος και για την Εθνική. Το καταστατικό δεν έχει αλλάξει. Πώς το σπας αυτό;
Πρώτον με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για δική σου τράπεζα και δεύτερον απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, να ελέγξει! Αυτή είναι η ουσία των Ελληνικών Συνελεύσεων σε κάθε Δήμο. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ!  Και το κάνεις συγκροτημένα.
-ΣυνέλληναςΓι’ αυτό κι ο Κυβερνήτης, ο πρώτος και ο τελευταίος που πέρασε από την ιστορία μας, ο Καποδίστριας, δεν δέχτηκε να γίνει η επανάσταση του 1821 και λέγεται ότι τους είπε ότι: «Εγώ θα ελευθερώσω την χώρα χωρίς να χυθεί αίμα!». Εν τω μεταξύ, μόνοι τους τα λένε! Ο Ξάνθος ήταν μασόνος στην τεκτονική στοά της Αγίας Μαύρας της Λευκάδας. Καταλαβαίνετε τι γίνεται! Όλα είναι δομημένα και φτιαγμένα στα μέτρα τους και ό, τι θέλουν αυτοί!
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι μόνο ό,τι θέλουν, αλλά όλα κινούνται για το συγκεκριμένο λόγο και θέλουν αυτά που σας είπα. ΌΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Όλα έχουν γίνει για αυτό.
Η κατάληψη από την Ρώμη το 146π.Χ στην Ελλάδα, τα φύλα που κατέκλυσαν μέσα σε χίλια χρόνια την Ευρώπη Σλάβοι, Άρειοι, Σάξονες, Ασκενάζι, Μογγόλοι, όλοι αυτοί είναι επήλυδες μέσα στην Ευρώπη, δεν προϋπήρχαν! Θυμάστε την εκλογή του Βασιλιά της Ευρώπης του Φίλιππου. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στην Ευρώπη. Και για αυτό εκλέγουν οι Έλληνες βασιλιά για όλη την Ευρώπη και πρέπει να καταλάβουμε την έννοια του γεγονότος.
-ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΠοιος είναι ο 5ος τρόπος αποπληρωμής;
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣΔεν αναγνωρίζω το χρέος γιατί τα έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός δύο φορές. Και μια ακόμα, ο Σώρρας με τα 100 δις και ό,τι άλλο θέλουν! Χωρίς όρους! Αυτό δεν είναι η πρόταση στο ΤΧΣ;
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ & ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου