05 Ιανουαρίου 2015

5/1/2899(2015)/Ω:21.00 «ΜΙΝΩΪΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ». ΕΡΕΥΝΑ: ΜΗΝΑΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΝΑΥΣΙΝΟΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΡΙΑΝΟ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ


10898070_749701648437859_927608866512136731_n
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΑΥΣΙΝΟΟ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ.

ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΜΗΝΑ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.
NAUSINOOS CHANNEL:
Γ) ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ https://www.youtube.com/channel/UCSKny1JOypNwXrhxFjYLG8Q 
Η) ΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ κ.α.
Στόχος μας στην εκπομπή αυτη είναι να  πάμε ενα ταξίδι πίσω στον χρόνο και να ανιχνεύσουμε κατά κάποιο τρόπο τον Κρητικό Πολιτισμό που ονομάστηκε Μινωϊκός. Η γνώση που έχουμε για τον πολιτισμό αυτόν που είναι ο μητρικός πολιτισμός των Ελλήνων και αμειγώς ελληνικός προέρχεται από μελέτες στα αρχαιολογικά ευρήματα, μνημεία και κείμενα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας, Πινακίδες Γραμμικής Α’ & Β’ και Κρητικά Ιερογλυφικά που διασώζονται. 
Οι Μινωϊτες είχαν φτάσει στα πέρατα της υφηλίου. Είχαν αποικίες και διακομιστικούς σταθμούς σχεδόν παντού. Πολλές επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν πως είχαν φτάσει ως τον Καναδά και μετέφεραν χαλκό από εκεί ο οποίος έχει καθαρότητα πάνω από 99% και από εξετάσεις σε αρχαία μινωϊκά ναυάγεια αποδεικνύεται από πολλούς επιστήμονες πως όντως οι Μινωϊτες μετέφεραν χαλκό από τον Καναδά. Τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών αποδεικνύουν την ταύτιση των δειγμάτων από τα ναυάγια με τα δείγματα από το λεγόμενο Μινωϊκό ορυχείο στην Λίμνη Σουπεριόρ και συγκεκριμένα στο Νησί Ρουαγιάλ στα ορυχεία που ονομάζονται Μινόν και Λαύριο. 
Τον χαλκό τον  αναμείγνυαν με κασσίτερο τον οποίο έφερναν και από τις Κασσιτερίδες Νήσους δηλαδή την σημερινή Βρεττανία για να φτιάξουν τον μπρούτζο. Ο μπρούτζος που τόσο λάτρευαν οι αρχαίοι είναι ένα κράμα χαλκού 88%, και κασσίτερου 12% ο οποίος είναι πολύ σκληρότερος από τον χαλκό και ενισχύει την εποχή εκείνη τον πολιτισμό των Αρχαίων Κρητών σε τεχνολογική υπεροχή έναντι των υπολοίπων. Όμως αυτό που μας κάνει εντύπωση δεν είναι το ότι οι Μινωϊτες έφτασαν στον Καναδά, είχαν επαφές με τους αυτόχθονες ινδιάνους της Αμερικανικής Ηπείρου, έφτασαν στις εσχατιές της Ασίας και της Αφρικής , αλλά το πώς ήταν δυνατόν να έχουν όλες αυτές τις πληροφορίες για το πού θα βρούν τα μέταλα αυτά, κάτι που στη σημερινή εποχή γίνεται μόνο μέσα απο την χρήση δορυφόρων και εφαρμογών πολύ αναπτυγμένων τεχνολογιών. Σήμερα θεωρούμε δεδομένο το ότι μπορούμε να φτάσουμε σε τόσο υψηλά τεχνολογικά επιτεύγματα. Εκείνες τις εποχές όμως πως ήταν αυτό δυνατόν;  Μήπως υπάρχει κάποια κρυμένη γνώση που δεν μπορεί να εξηγηθεί, ή δεν υπάρχει η θέληση να εξηγηθεί, και ποιά είναι αυτή;  
Η αποψινή εκπομπή ξεκινά με ένα απόσπασμα απο το κείμενο του Πλουτάρχου στο έργο του “ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩ ΚΥΚΛΩ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ”  ένα κείμενο το οποίο είναι πολύ αποκαλυπτικό για τον προορισμό μας και θα το αναλύσουμε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής. 
Στο πρώτο μέρος θα δώσουμε έναν ικανοποιητικό αριθμό στοιχείων και παραδειγμάτων με τα οποία θα αποδείξουμε πως οι Μινωϊτες μπορούσαν να κάνουν αυτά τα ταξίδια.
Για να μπορεί ένας πολιτισμός να πραγματοποιήσει ταξίδια από την Ελλάδα στην Αμερικανική Ήπειρο και να κάνει από όσο δείχνουν τα αρχαιολογικά ευρήματα, τα ιστορικά και τα γλωσσικά στοιχεία τον περίπλου της γης θα πρέπει να πληρεί κάποιες προϋποθέσεις.
Θα πρέπει καταρχήν να έχει πολύ αναπτυγμένη ναυτική τεχνολογία. Η τεχνολογία αυτή θα πρέπει να διέπετε από συγκεκριμένες σταθερές. ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ θα πρέπει να έχει αναπτυγμένη εφαρμόσιμη και αποδεικτέα τεχνολογία και τεχνογωσία σε ότι αφορά στην επιστήμη της αστρονομίας. Θα πρέπει να μπορεί να κατασκευάζει πλοία τα οποία να πελαγοδρομούν, να χρησιμοποιεί όργανα και αστρολάβους για να μπορεί να πλοηγήσει τα πλοία με την βοήθεια των άστρων. Αυτό απαιτεί υψηλή γνώση μαθηματικών και εφαρμογή τους σε όλα τα προηγούμενα.  Θα πρέπει να μας παρουσιάζει στοιχεία χαρτογραφίας και πάνω από όλα ένα υπόβαθρο πολιτισμικό από ευρήματα πολύ παλαιότερα από την εποχή του. Δηλαδή θα πρέπει να εξηγήσουμε από που προήλθαν επειδή κανένας πολιτισμός δεν φυτρώνει σαν μανιτάρι. Αυτά αφορούν στοιχεία DNA καταγωγής και άλλα πολλά και θα πρέπει να είναι αποδείξιμα για να γίνονται αποδεκτά. Ο Μινωϊκός πολιτισμός παρουσιάζει με το παραπάνω όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία για την παρούσα εκπομπή αναγκαστικά θα είναι περιορισμένα αποκλειστικά στις επιστήμες αυτές, λόγω του ότι για να αναλύσουμε τον Μινωϊκό πολιτισμό σε βάθος θα πρέπει να αφιερώσουμε πολύ χρόνο για να εξηγούμε και να παρουσιάζουμε όλα του τα επιτεύγματα και τα άλυτα μυστήρια του τεχνολογικά, μυσταγωγικά, θρησκευτικά, ηθικά κλπ τα οποία τον καθιστούν μοναδικό στον κόσμο στην εποχή του. Τα στοιχεία που μας δίδονται απο την Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ως τα αρχαιολογικά ευρήματα είναι ανυπολόγιστης αξίας για την έρευνά μας. 
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά πως το σωστό όνομα των Μινωϊτών είναι Μινύες το όνομα Μινωϊτες το έδωσε αυθαίρετα ο  Αρθουρ Έβανς που κατάφερε να ανασκάψει την Κνωσσό κατά την εποχή της Τουρκοκρατίας και να πάρει την σκυτάλη από τον πρώτο ανασκαφέα της, Μίνωα Καλοκαιρινό τον οποίον σταμάτησαν οι τουρκικές δυνάμεις κατοχής την εποχή εκείνη. 
Στην εργασία μας αυτή για τον Ναυσίνοο τα στοιχεία που θα παρουσιάσουμε  ενδελεχώς βασίζονται στις εργασίες του Δόκτωρος Μηνά Τσικριτσή αλλά και σε άλλους επιστήμονες Έλληνες και ξένους που έχουν συνεισφέρει στην σημαντικότατη αποκάλυψη στοιχείων που αφορούν στον Μινωϊκό πολιτισμό. Σήμερα λοιπόν θα ταξιδέψουμε για λίγο
στην εποχή της Pax Minoica μια εποχή που απο όσο πιστευετε είναι μητρογραμμική και όχι μητριαρχική και η οποία είναι η μοναδική περίοδος Ειρήνης του ανθρωπίνου γένους  η οποία διήρκησε 7000 έτη περίπου. 
Τα πορίσματα για τον πολιτισμό αυτόν είναι ένα αγκάθι για αυτό το τεράστιο “αόρατο” χέρι που προσπαθεί να καλύψει και να αποκρύψει την αλήθεια για την καταγωγή των Ελλήνων. Τα ψεύδη που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από το κατεστημένο το μόνο που κάνουν είναι να φτάνουν αυτούς που τα λένε σε σημεία εξευτελισμού και γελοιοποίησης. Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε με τον βιασμό των αρχαιολογικών χώρων ούτε με τα ανυπόστατα και ασύστολα ψεύδη κάποιων αλλοεθνών επιβητόρων των ανθρώπων οι οποίοι γράφουν βιβλία κατα το δοκούν, σταματούν Έλληνες αρχαιολόγους από το έργο τους και παραποιούν τα πάντα προσκυνόντας έναν άκρατο σκοταδισμό του πνεύματος της λογικής και της επιστημονικής έρευνας.  
Πέρα από αυτούς υπάρχει και μία άλλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι χρησιμοποιούν κάτα κόρων ανυπόστατα ψεύδη προς χάριν εντυπωσιασμού και εσκεμμένα παρουσιάζουν με ασόβαρο τρόπο αποκυήματα της φαντασίας τους με απώτερο σκοπό να θολώσουν τα νερά της αρχαιολογίας και να βλάψουν την έρευνα και την σοβαρή προσέγγιση τόσο σημαντικών θεμάτων.
Τα βασικά στοιχεία στα οποία θα σταθούμε στην έρευνά μας με την βοήθεια και άδεια του Δόκτωρος Τσικριτσή τον οποίο  ευχαριστώ για την άδειά του και την εμπιστοσύνη του να χρησιμοποιήσω το υλικό των πολυετών ερευνών του είναι: 
Α) ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ….. ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ Ή ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ … ΚΑΙ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 500.000 ΠΧΧ
Β) ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (παράδειγμα ΓΚΡΑΦΙΤΙ  Αγίας Τριάδος ΦΑΙΣΤΟΥ – ΕΝΑ ΕΥΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και μας δείχνει τον αριθμό “π”)
Γ) ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
τηγανοσχημα ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ τα οποία είναι υπολογιστές κύησης με αστρονομικά δεδομένα, μινωϊκά δαχτυλίδια, Δισκος Νέμπρα,
Σε αυτή την εκπομπή δεν έχουμε τον χρόνο να Αναφερθούμε στον Υπολογιστή του Μίνωα, τον Αναλογικό Υπολογιστή του Παλαιόκαστρου Σητείας, ο οποίος είναι αναλογικός υπολογιστής εκκλείψεων υπολογισμού ώρας, μέρας, γεωγραφικού πλάτους κλπ τον οποίο θα παρουσιάσουμε σε μιά επόμενη εκπομπή όπως επίσης θα πρέπει να αφιερώσουμε μια ολόκληρη εκπομπή για να παρουσιάσουμε και να ερμηνεύσουμε τα κρητομυκηναϊκά δαχτυλίδια τα οποία μας δίδουν απίστευτες πληροφορίες για τις αστρονομικές γνώσεις των Ελλήνων που είναι οι παλαιότερες σε αυτόν τον πλανήτη.
Δ) ΝΑΥΣΙΠΛΟΪΑ
τοιχογραφίες, λιμάνια, ενα μινωϊκό ναυπηγείο, όργανα, κλπ
Ε)ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑΣ κάποια παραδείγματα όπως δόντι του ιπποπόταμου απο τις Αρχάνες και τον δισκο της φαιστού σίγουρα θα δούμε σε επόμενες εκπομπές. 
ΣΤ) ΕΜΠΟΡΙΟ
Σύζευξις Πολιτισμών, Γλώσσικα (Γραμμική Α’, Β’ ΚΡΗΤΙΚΑ Ιερογλυφικά κλπ…. Newberry Tablet από Καναδά, κλπ. 
Όλα τα Μινωϊκά ευρήματα στα μουσεία της Ασίας ως το Μαϊάμι της Φλόριντα των ΗΠΑ χαρακτηρίζονται ως  Αντικείμενα “ενος άγνωστου πολιτισμού” ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ.
ΠΕΡΙΕΛΑΒΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ AMERICA UNEARTHED ΑΠΟ ΤΟ HISTORY CHANNEL ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ …  ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΟ ΒΕΒΑΙΟΝ ΠΛΕΟΝ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ AMERICA UNEARTHED ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ  ΚΡΗΤΗ TV ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΟΚΤΩΡΟΣ ΤΣΙΚΡΙΤΣΗ.
…. ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑΥΣΙΝΟΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡ ΔΩΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΚΤΩΡ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ … ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΓΛΩΣΣΩΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ, ΙΝΚΑ, ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ Β. ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΧΑΛΚΟΜΕΛΕΜ , ΣΙΟΥ, ΑΠΑΤΣΙ, ΧΟΠΙ κλπ κλπ.
 Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ… ΣΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ …. ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ στις γλώσσες τους, στην τέχνη και στις παραδόσεις τους καθώς και αρχαιοελληνικά ευρήματα στην Αμερική. 
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ … ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ  ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ … Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΝΩΪΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ 
ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 730 ΜΜ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΙΓΗΙΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΤΙΤΛΟ “ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ . Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΣΙΝΟΟΥ ΣΤΟ ΦΒ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ.
ΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΡΟΛΟΪ …
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου