10 Φεβρουαρίου 2015

Γιάνης Βαρουφ άκης: «Δεν το ξέρατε; Είμαι εβραίος…»


Varoufakis sorosΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΛΑΚΑ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;;; ΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ [ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ???????? ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Ή ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΙΝΔΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΛΑΟ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ [ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?????] ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ
……………………………………………………….

Μπορεί ο νέος υπουργός Οικονομικών αυτές τις ημέρες να είχε διαδοχικές συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους, ωστόσο όπως φαίνεται να εγκαταλείπει τις αγαπημένες του συνήθειες.
Μια από αυτές είναι και το… twitter, όπου εκφράζει τις απόψεις αλλά συνομιλεί και με τους πολίτες. Αυτή τη φορά λοιπόν αποστόμωσε έναν χρήστη που τον «κατηγόρησε» πως χρησιμοποιεί την «εβραϊκή εταιρία» Lazard ως σύμβουλο στο υπουργείο Οικονομικών. 
…………………………………………………………………………………………..
ΕΛΑ !!! ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου