20 Μαρτίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»


ΔΑΡΑΣΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΡΒΕΝΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 28-2-2015
ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΩΣ ΣΥΝΔΙΟΚΤΗΤΕΣ… ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ…»

-ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες κι από μένα. Είμαι ο Γιάννης Δάρας έρχομαι από το Ναύπλιο. Πολλοί θα έχουν την απορία ως τι είμαστε εδώ πέρα. Θα σας το πω με οσο πιο απλά λόγια γίνεται κι έτσι όπως το αισθάνομαι κι έτσι όπως τελικά το γνωρίζω.
Είμαστε εδώ πέρα ως ΣΥΝΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, με ό,τι συνεπάγεται αυτό, με ό,τι πλούτο έχει αυτή η χώρα. Αυτά ανήκουν σε όλους εμάς και όλοι εμείς είμαστε οι ιδιοκτήτες. Εμείς παίρνουμε την απόφαση να βάλουμε διαχειριστές, οι οποίοι θα κάνουν αυτό για το οποίο τους δίνουμε την εντολή. Όλοι λοιπόν οι κύριοι πάνω στην βουλή είναι διαχειριστές. Δεν είναι ιδιοκτήτες.
Αυτό που κάνουμε σήμερα είναι ότι εκτελούμε διαδικασία. Είναι η διαδικασία της ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Δεν μπορούμε να παραιτηθούμε της Εθνικής μας Κυριαρχίας επι της Εθνικής μας Περιουσίας. Έχουμε την υποχρέωση να την διαφυλάξουμε γιατί ήρθε στα χέρια μας ως κληροδότημα, ως εθνικό μας περιουσιακό στοιχείο. Ηρθε από τους προγόνους μας ως καταπίστευμα, αν το έχετε ακούσει. ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ.
Δεν μπορούμε να την πουλήσουμε, δεν μπορούμε να την καταστρέψουμε. Πρέπει να την παραδώσουμε στις άλλες γενιές, στα παιδιά που βλέπετε και στα παιδιά που δεν βρίσκονται σήμερα μαζί μας. Είμαστε υποχρεωμένοι γιατί κάποιοι αδερφοί μας έχυσαν το αίμα τους για να μπορέσουμε να είμαστε εδώ σήμερα και να μιλάμε. Άρα, αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, αυτό γίνεται. Αυτό πρέπει να κάνουμε ως υποχρέωση. Η Ελευθερία μας είναι η υποχρέωση μας, δεν είναι δικαίωμα μας.
Κάποιοι λοιπόν, από το 2005 ανακοίνωσαν στην Ελλάδα, το τι θα συμβεί το 2010. θα μου πείτε πώς γίνεται αυτό; Θα σας θυμίσω λοιπόν τι ειπώθηκε το 2005 από την εβραία Μπενάκη πρόεδρο της βουλής τότε, στον εβραίο πρόεδρο δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια. Ακούστε τι ειπώθηκε μπροστά στα ΜΜΕ σε όλους τους Έλληνες.
«Αναλαμβάνετε Πρόεδρος αυτή την πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί ενδεχομένως και με την ψήφιση της συνταγματικής συνθήκης» Κανείς μας δεν γνωρίζει τι είναι η συνταγματική συνθήκη. «τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας θα περιοριστούν χάρη της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη. Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται και ίσως να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και των καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντησει προκλήσεις και δοκιμαστεί από νέες μορφές διακυβέρνησης».
Τι άλλο θα έπρεπε να μας πουν για να μας δώσουν το έναυσμα για να υπερασπιστούμε το περιουσιακό μας στοιχείο, τις ψυχές μας. Γιατί να θυμόσαστε ότι βρεθήκαμε να είμαστε ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ σε αυτό το γεωγραφικό μήκος και πλάτος του πλανήτη, όχι από σπόντα. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο καθένας. Μήπως ότι κάποιος θεός μας κλώτσησε και πέσαμε στην Ελλάδα; Όχι αγαπητοί Συνέλληνες! Δεν βρεθήκαμε τυχαία εδώ! Και η γενετήσια υποχρέωση μας είναι να υπερασπιστούμε αυτά τα ιερά εδάφη που έχουν ποτιστεί με τόσο αίμα, όσο δεν μπορεί καν η φαντασία μας να αγγίξει.
Το μνημόνιο λοιπόν, εφόσον βλέπετε τι συμβαίνει το 2005 και τι ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα περιοριστούν τα Εθνικά σύνορα και ένα μέρος της Εθνικής Κυριαρχίας, εννοώντας επί της εθνικής περιουσίας.
Απαντάμε λοιπόν στην κυρία Μπενάκη που δεν είναι το γένος μας ότι τα σύνορα στην Ελλάδα δεν περιορίζονται! Μονο με εισβολή. Δεν υπαρχει κρατος-έθνος το οποίο περιορίζει τα σύνορα του για λόγους οικονομίας. Δηλαδή, όσο πιο πολλά χρωστάμε, τόσο πιο μικροί πρέπει να γένουμε στα σένορα; Δεν καταλαβαίνω τι εννοούσε η κυρία Μπενάκη. Την Εθνική μας Κυριαρχία επί της Εθνικής μας περιουσίας δεν μπορούν να την παραδώσουν, γιατί όπως σας είπαμε είναι διαχειριστές, δεν είναι ιδιοκτήτες. Δεν έχουν τίτλους στα χέρια τους και εμείς πρέπει να αναλαβουμε αυτό που είμαστε υποχρεωμένοι και αυτό κάνουμε τώρα σε όλη την Ελλάδα.
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  -ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ
Έχουμε μόνο μια υποχρέωση. Όταν ήρθε ο Αρτεμης ο Σώρρας το 2012 στις 28 Σεπτεμβρίου και ανακοίνωσε ότι κατέθεσε επί της Κυρίαρχης Ελληνικης Δημοκρατίας τα 600 δισεκατομμύρια. Δεν τα κατέθεσε ούτε στους υπηκόους, ούτε στους πολίτες, ούτε στην ελληνική κυβέρνηση. Ήταν πολύ συγκεκριμενα τα πράγματα και πολύ συγκεκριμένες οι κινήσεις του Συνέλληνα και νομικά και χρηματιστικά. Τι σημαινει αυτό; Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία σημαίνει οι Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς. Ιθαγένεια, αύριο ο Αλέξης, μπορεί να δώσει και στους κινέζους. Ο κινέζος θα μπορέσει ποτέ να γίνει η φυλή μας. Δεν μπορεί να γίνει ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα και κυρίως δεν είναι αυτόχθονες, που σημαίνει εξαρχής σε αυτή την γη. Δεν έχουμε μετακινηθεί από εδώ, οσο και να προσπάθησαν κάποιοι να μας κουνήσουν αριστερά-δεξιά, πάνω-κάτω. Αρα, κάποιοι θελουν αυτό το χωράφι.
Ο Αρτέμης Σωρρας ήρθε και έκανε συγκεκριμένη κατάθεση στους Ελληνες κι αφού τα κατεθεσε, έκανε ακομα μια κίνηση. Τα μεταβίβασε σε εμάς! Άρα, τα 600δισεκατομμύρια είναι περιουσιακό στοιχείο των Ελλήνων.
Όμως από το 2010, ο κρατικός μηχανισμός της Ελλάδας είναι εταιρεία. Εδώ στην Ελλάδα, τρέχουν δύο ταχύτητες. Ο κρατικός μηχανισμός που δεν είναι ελληνικός και οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς. Άλλη οικονομία λοιπόν το ελληνικό κράτος και άλλα τα δικά μας περιουσιακά στοιχεία.
Αν αυτά τα χρήματα έρχονταν απλά ως δωρεά, έπρεπε βασει του μνημονίου να κατασχέσουν το 45%. Αρα, ο Αρτέμης ο Σώρρας τα έδωσε ως δάνειο στην Ελλάδα και αυτό έχει στρατηγική σημασία. Έτσι δεν μπορούν να κατασχέσουν, να αρπάξουν τα 600 δις και να τα απεμπολήσουν, όπως έκαναν με τα εδάφη μας κι άλλο περιουσιακό στοιχείο δικό μας, διότι είναι δανεισμός. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα 0,5% επιτοκιο, αλλά αυτό το επιτόκιο αναγράφεται μέσα στους όρους, ότι δεν θα το εισπράττει ο ίδιος, αλλά θα γυριζει ξανά στους Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς.
Αυτό και είναι και το  πιο σπουδαίο το οποίο φρέναρε τους επίδοξους τραπεζίτες να αρπαξουν και αυτό το περιουσιακό στοιχείο και να το καταχραστούν όπως και τα υπόλοιπα. Έβαλε όμως κάποιους όρους, αυτούς που θα έβαζε ο καθένας από εμάς: Να γίνει λογιστικός έλεγχος του χρέους. Τι σας χρωστάμε κύριοι; Ναι, έχουμε το ποσό να σας ξεχρεώσουμε, αλλά τι σας χρωσταμε; Θα κάνουμε έναν λογιστικό έλεγχο ο οποίος θα γίνει από ορκωτούς λογιστές και από κληρωτούς αρεοπαγίτες για να δούμε τελικά τι συμβαίνει. Και αν ο έλεγχος βγάλει καταχρηστικά και απεχθές το χρέος των Ελλήνων, τότε να αποδοθούν ευθυνες σε όποια πολιτικά πρόσωπα, είτε διοικητικά, ασχολήθηκαν με το δημόσιο χρήμα, δηλαδη το χρήμα το δικό μας. αυτοί λοιπόν οι δύο όροι, είναι οι όροι που φρέναραν ολη την διαδικασία.
Ο κάθε νοήμων νους καταλαβαίνει λοιπόν ότι πρόκειται για αλλογενείς τριακόσιους και όποιος δεν είναι αλλογενής είναι ανθέλληνας, οι οποίοι δεν ακουμπούν τα 600 δισεκατομμύρια. Είναι εκπρόσωποι μας και ο Υπουργός Οικονομικών θα μπορούσε αύριο το πρωί να δώσει εντολή και μέσα σε επτά μέρες μέσω του κεντρικού μας τραπεζίτη να κατεβάσει τα χρήματα. Δεν είναι ομόλογα που λήγουν μετά από 100 χρονια. Είναι άμεσα ρευστοποιήσιμα και δεν ακουμπάει κανένας, ενώ όλοι έχουν ενημερωθεί με επίσημο φάκελλο και με εξώδικο με δικαστικό επιμελητή και έχουμε όλα τα χαρτιά στα χέρια μας, όπως μπορεί και ο καθένας να τα έχει.
Δεν μιλάω με γνώμες, αλλά με πραγματικά στοιχεία. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν γνωρίζει. Κανένας δεν πήρε θέση να κάνει το αυτονόητο, να κάνει κάποια υπερώτηση στην βουλή. Να θυμόσαστε ότι για κάθε υπερώτηση πληρώνονται οι κύριοι και πληρώνονται καλά. Άρα, δεν πράξανε ούτε εκ του θεσμικού τους ρόλου. Δεν μιλάω για συνείδηση και φιλότιμο και μπέσα. Αυτά είναι μόνο στο ελληνικό DNA συνέλληνες, δεν υπάρχουν ούτε καν στην ξένη γλώσσα. Δεν μπορούν να τα ονοματίσουν. Η λέξη «φιλότιμο» δεν υπάρχει σε ξενη γλώσσα. Ο Αρτέμης Σωρρας δεν ζητάει τίποτα, όπως δεν θα ζητούσε κανένας από εμάς. Ένα πράγμα ζήτησε μόνο: «Συνέλληνες μου ενωθείτε!». Και αυτό ζήτησε από την πρώτη μέρα. Γιατί; Όπως σας είπα από την αρχή, είμαστε εδώ ως συνιδιοκτήτες. Σημαίνει ότι υπάρχουν κι άλλο ιδιοκτήτες. Ποιοι είναι αυτοί; Εμείς οι Αυτοχθονοι Ιθαγενείς. Αυτή η πατρίδα είναι εξ’αδιαιρέτου, με ό,τι περιουσιακά στοιχεία έχει και με τα 600 δις που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο. Δεν μπορώ λοιπόν να πάω να τα πάρω μόνος μου. Αν μπορούσα, θα ήμουν από προχθές εκει κι όχι από χθές.
Πρέπει να το συναποφασίσουμε, να συνομολογήσουμε, να δούμε τι θέλουμε από τις ζωές μας; Θέλουμε να λαμβάνουμε ό,τι μας σερβίρουν ή θέλουμε να φτιάξουμε τελικά το δικό μας φαγητό, τον δικό μας μπουφέ; Γιατί τον δικό τους μπουφέ το δοκιμάσαμε πολλά χρόνια και το κόκκινο και το πράσινο φαγητό, όπως και το πολύ «ελληνικό» φαγητό, που λένε  κάποιοι κι όλα όσα φαγητά μας έδιναν. Τελικά δεν έγινε τίποτα και όλοι είναι απέναντι μας και είμαστε μόνοι μας. Ομως δεν πειράζει, γιατί στην ιστορία πάντα μόνοι μας κάναμε τις αλλαγές και τώρα μόνοι μας θα τις κάνουμε. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. Πριν δεν τον είχαμε! Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε στην διαδικασία. Προσέξτε! ΟΛΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ. Δεν μπορούμε να τους παραβούμε. Αυτοί τους έφτιαξαν και εμείς τους ακολουθούμε.
Ο Αρτέμης ο Σωρρας προχώρησε και έκανε μήνυση και στους 302, δηλαδή, τους τριακόσιους της βουλής και δύο εξωκοινοβουλευτικών τον Στουρνάρα και τον Παπούλια και πάλι κανένας δεν ευαισθητοποιήθηκε. Αυτή η μήνυση δεν έγινε στον αέρα,  έκανε μήνυση για Εσχάτη Προδοσίας, έχοντας το νομικό πάτημα ότι «Κύριοι σας κατέθεσα 600 δις και εσείς προχωρήσατε σε συμβάσεις θανάτου για τους Ελληνες». Είναι πολύ σοβαρό. 
Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13
Βέβαια, η πολιτική σκηνή μήνυσε τον Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων, κατάλυση συντάγματος και ξεσήκωμα του λαού. Πολύ σοβαρές κατηγορίες και μάλιστα με ένα πρόσωπο από την πολιτική σκηνή, τον Αδωνη τον Γεωργιάδη, ο οποίος πάλευε στις τηλεοράσεις ότι όλα αυτά είναι ψέμματα, ότι ο Αρτέμης Σωρρας δεν έχει ούτε ένα ευρω στην τσέπη του και θα παλέψει μέχρι τέλους για αυτό. Στις 28 Ιουνίου το 2013 έγινε η δίκη και ήμασταν πολλοί από τους Συνέλληνες στην Ευελπίδων. Ήρθαν οι τραπεζίτες, ήρθε ο θεματοφύλακας των 600δις και παρουσίαστηκαν όλα τα επίσημα έγγραφα και οι τίτλοι, τα πάντα. Βέβαια, μην φανταστείτε ότι ο Γεωργιάδης ήταν εκεί. Το δώρο του όμως το πήρε! Έγινε υπουργός Υγείας. Άρα, τα παιδιά  έβγαλαν την υποχρέωση.
Η απόφαση ήταν καταπέλτης και είναι η 67650/13 και βγάζει αθώο πανηγυρικά τον Αρτέμη Σώρρα και λέει ότι τα 600 δις είναι υπαρκτά και είναι κατατεθειμμένα σε λογαριασμό για τους Έλληνες από το 2012. Όμως κανείς δεν τα ακουμπάει. Μάλιστα, ρώτησαν και τον τραπεζίτη: «Σε πόσες μέρες είναι ρευστοποιήσιμα για την Ελλάδα;» και απάντησε: «Σε 7 εργάσιμες τραπεζικές ημέρες». Η απόφαση έχει αναρτηθεί επίσημα και κανένας δεν αντέδρασε. Ακούσατε κάτι σε κάποιο κανάλι; Ακούσατε κάτι στα ΜΜΕ που οι κεραίες τους είναι δικές μας και εκπέμπουν με δανεικές κεραίες; Θα μιλήσει κανένας; Όχι, γιατί είναι σε αποστολή και η δική τους αποστολή δεν έχει να κάνει σε τίποτα με την δική μας αποστολή που είναι η Ελευθερία και η εγκαθίδρυση του Ελληνισμού απανταχού της γαίας. Είναι η υπεράσπιση των εδαφών και η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Άρα, εμείς ως Αυτόχθονες Έλληνες ένα πράγμα χρειάζεται να κάνουμε ως πρώτη κίνηση. Αυτό λέγεται ‘Ψήφισμα Ελλήνων». Εδώ ζητάμε με νομική μορφή από τους διαχειριστές μας να κάνουν το αυτονόητο. Να ελέγξουν τα 600 δις που τα έχουν ελέγξει. Έχουμε μάλιστα το χαρτί του κύριου Στουρνάρα που απαντάει στον κύριο Σώρρα ότι «μάλιστα, έλαβα τον φάκελλο σας και το στέλνω στις αρμόδιες υπηρεσίες μου, δηλαδή στην Υπηρεσία Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους, στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους και στον Γ. Προβόπουλο τότε, ο κεντρικό τραπεζιτη. Από τότε, μέχρι σήμερα δεν έχει κινηθεί τίποτα και δεν έχουμε καμία επίσημη απάντηση ως Έλληνες. 
«ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ….»
Τους πιέζουμε κάθε μέρα και κάθε μέρα η πίεση γίνεται μεγαλύτερη. Είμαστε πάρα πολλοί σε όλοι την Ελλάδα και σε λίγο θα γίνουμε όλοι! Θυμηθείτε! Δεν υπάρχει άλλη λύση! Όλοι πρέπει να σκύψουμε πάνω από αυτό, να το ερευνήσουμε και να δούμε τι πρέπει να κάνουμε. Όχι να πούμε γνώμες, αλλά να πάρουμε θέση. Είμαστε με τον ελληνισμό, ή με τους τραπεζίτες; Γιατί την Ελλάδα, δεν την δανείζουν κράτη, την δανείζουν τραπεζίτες, οι οποίοι δανείζονται από τους λογαριασμούς που βλέπατε πριν στην οθόνη, τους δικούς μας κληρονομικούς λογαριασμούς. Από εκεί παίρνουν τα χρήματα και δανείζουν στους Έλληνες. Επειδή αυτά είναι δωρεάν για τους Ελληνες, αλλά επειδή δεν μπορούμε να βάλουμε δικό μας περιουσιακό στοιχείο για εγγύηση, γιατί δεν είμαστε φερέγγυοι, έδιωξαν την εθνική κυριαρχία μας, τα έδωσαν να τα διαχειρίζονται οι ξένοι, άρα πήραν αξία, άρα βάζουν υποθήκη εμάς, μπαίνουν οι εγγυήσεις στους δικούς μας λογαριασμούς και μας τα δίνουν με επιτόκιο. Δηλαδή, τοκογλυφία! Σας το λέω πολύ απλά! Αρα, δανειζόμαστε με τα δικά μας λεφτά Συνέλληνες! Κανείς δεν έχει λεφτά. Γνωρίζετε ότι όλα τα κράτη είναι χρεωμένα. Τελικά, ποιος δανείζει ποιον; Και τελικά, σε ποιον χρωστάνε όλα τα κράτη; Στον Αρη ;Στην Αφροδίτη; Που; Αρα, μιλάμε για ιδιωτικά μαγαζιά που χρεώνουν λαούς, δηλαδή ανθρώπινες ψυχές. 
ΤΟ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΑ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι και να υπογράψουμε με τα στοιχεία μας αυτό εδώ το Ψήφισμα. Σε μερικούς κάνει εντύπωση γιατί έχει ΑΦΜ. Το ΑΦΜ έχει για ένα λόγο: είναι το απόλυτο στοιχείο ταυτοποίησης. Σήμερα μπορεί να βάλω την ταυτότητα μου και αύριο να την χάσω. Σήμερα, βάζω την ταυτότητα μου και αύριο φεύγω ταξίδι και πρεπει να την αλλάξω. Άρα, δεν εχει ισχύ το έγγραφο! Θέλουμε, τουλάχιστον το 50% των Ελλήνων. Πρέπει να το υπογράψουμε όλοι! Το καταθέτουμε και κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα την επόμενη μέρα.
Το ΑΦΜ δεν είναι προσωπικό δεδομένο και να μην σας πει κανείς κάτι τέτοιο!ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ:
1.τα περιουσιακά στοιχεία,
2. το ιατρικό μας ιστορικό
3. οι θρησκευτικές μας πεποιθήσεις,
4. οι σεξουαλικές μας ιδιαιτερότητες
5. τα οικονομικά μας στοιχεία.
Αρα, πρέπει να πάρουμε θέση.
ΤΟ ΤΧΣ (ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ) ΚΑΙ Η…ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΟΥ. Η ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Βέβαια, δεν σταμάτησαν εδώ, αλλά προσπάθησαν να κλέψουν και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Θα σας πω πολύ επιγραμματικά πώς το έκαναν αυτό.
Έστησαν ένα ιδιωτικό μαγαζί το 2010 που ονομάζεται ΤΑΜΕΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ. Ακούστηκε πολύ λίγο, αλλά είναι ένα τεράστιο θέμα τεράστιας εθνικής σημασίας.
Αυτό το ιδιωτικό μαγαζί, όπως αυτό που βρισκόμαστε τώρα, λέει το καταστατικό του ότι φτιάχνεται «κατά παρέκκλισει» με χρήματα του δημοσίου. Πώς γίνεται ένα ιδιωτικό μαγαζί να γίνει με χρήματα του δημοσίου; Δηλαδή, εμείς οι Έλληνες δώσαμε λεφτά για να στηθεί αυτό το μαγαζί. Αυτό λοιπόν πήρε τις τράπεζες, τις απορρόφησε για 50 δισεκατομμύρια με ένα ομόλογο από ένα εβραϊκό οίκο, το οποίο και αυτό εγγυάται με επιτόκιο ο Ελληνικός λαός. Αυτό το μαγαζί έχει όλα τα περιουσιακά στοιχεία των τραπεζών μέσα, που είπαν ότι κοστίζει 50 δις, ενώ έχει περιουσία μέσα γύρω στα 800 δις. Θυμηθείτε ότι εκεί μέσα είναι η Αγροτική που έχει πάνω από το 70% της ελληνικής γης, γιατί οι αγρότες έφτιαξαν την Αγροτική. Άρχισαν να πουλούν λοιπόν μετοχές σε ξένους οίκους, δηλαδή μη ελληνικών συμφερόντων και σε ξένες εταιρείες off shore, γιατί επίσημα είπαν ότι χρειάζονταν ρευστότητα.
Μάλιστα, το 2013 είπαν ότι είχαν ζημία τα προηγούμενα χρόνια γύρω στα 14 δισεκατομμύρια, που τώρα έχει φτάσει πάνω από τα 25 δισεκατομμύρια ζημία. Αυτό το μαγαζί λέω ξανά ότι φτιάχτηκε για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Το ότι ήταν ασταθείς, το ξέραμε κι από πριν. Τώρα το έχω επικυρώσει κιόλας. Άρα, οι κύριοι έχουν αστοχία. Πήραν τις ελληνικές τράπεζες με την περιουσία των Ελλήνων και είναι άστοχοι στον στόχο που είχαν! Το μαγαζί αυτό έχει επίσημο καταστατικό που ξεκινάει το 2010 και λήγει τον Ιούνιο του 2017.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Έρχεται λοιπόν ο Αρτέμης ο Σώρρας και κάνει επίσημη πρόταση κι όταν λέμε «επίσημη πρόταση», δεν πηγαίνεις εκεί και λες ότι καταθέτεις χρήματα. Είναι όλες οι πιστοποιήσεις, ο λογαριασμός και οι τίτλοι μέσα κι άμεσα ρευστοποιήσιμοι. Τους λέει: «Πήγατε να πουλήσετε σε ένα βράδυ, όχι στο χαμηλότερο όριο της τιμής των μετοχών στα 50 δις δηλαδή, αλλά με 37% επιπλέον έκπτωση, που αυτό απαγορεύεται βάσει καταστατικού». Δηλαδή, πήγαν να πάρουν την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων και να την δώσουν και σε ξένα χέρια. Πάει λοιπόν ο Αρτέμης Σώρρας και τους λέει: «Εγώ δεν θέλω έκπτωση και σας δίνω και 100 δισεκατομμύρια, δηλαδή διπλάσια τιμή». Προσέξτε και αυτό είναι το σημαντικό. Η πρόταση του ήταν ως φυσικό πρόσωπο, πάντα έρχεται ως φυσικό πρόσωπο στα οικονομικά εργαλεία που έχει φέρει. Δεν έρχεται πίσω από off shore ή μέτοχος σε εταιρείες, με καθαρό πόθεν έσχες, ανοιχτά τα πάντα προς έλεγχο.Και η πρόταση του είναι ανέγκλητη, δεν μπορεί δηλαδή να την πάρει πίσω και άνευ όρων. Εκεί, όπως καταλαβαίνετε, παίχτηκε το ίδιο έργο, όπως και με τα 600 δισεκατομμύρια.
Στις 15 Μαΐου έγινε η πρόταση και μάλιστα τους είπε ότι είναι διατεθειμμένος να συζητήσει μαζί τους και να καλύψει και την αστοχία τους, -κι όντως έχουν ζημιές. Πέρασε ένας μήνας και δεν απάντησε κανένας. Στέλνει λοιπόν εξώδικη δήλωση και λέει: «Κύριοι, αν δεν απαντήσετε, θα το θεωρήσω απόρριψη και θα προχωρήσω στις νόμιμες ενέργειες μου» Απάντηση δεν υπήρξε και βέβαια, ο Αρτέμης Σώρρας στην πράξη και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Έκανε δηλαδή μηνυτήρια αναφορά σε όλη την ΤΡΟΪΚΑ, γιατί είναι ενήμεροι με εξώδικα όλο το Δ.Ν.Τ, όλη η Ευρώπη, ολος ο Άρειος Πάγος, το Συμβούλιο Επικρατείας και αυτοί είναι ενήμεροι για όλα τα θέματα και τα για 600δις. Είναι επίσημα ενημερωμένοι. Για αυτό βλέπετε ότι η προδοσία έχει μπει πολύ βαθειά στους θεσμούς των Ελλήνων.
Η Δικαιοσύνη είναι πληγωμένη και θα το πω για άλλη μια φορά κι ας φαίνεται αστείο. Η Δικαιοσύνη είναι μια γυναίκα που κρατάει ένα σπαθί και μια ζυγαριά. Συνέλληνες, το σπαθί το πήραν και μας έμεινε η ζυγαριά. Η Δικαιοσύνη είναι μανάβικο και δεν εκτελεί. Δεν κάνει το χρέος της, αυτό το οποίο στήθηκε από εμάς, για εμάς! Άρα, πρέπει να πάρουμε θέση. Τα ΜΜΕ η ΕΣΗΕΑ είναι ενημερωμένοι με εξώδικο, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ενήμερος, όπως κι όλοι και γνωρίζουν πολύ καλά, γιατί παρέλαβαν οι ίδιοι μέσα στην βουλή το εξώδικο. Έκαναν κάτι; Δεν το γνωρίζω! Μπορώ να υποθέσω, αλλά δεν θέλω να πω την γνώμη μου, γιατί όλοι είμαστε νοήμονα όντα και ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει και να πάρει θέση και μάλιστα, αν δεν είναι έτσι τα πράγματα, γιατί τότε δεν βγαίνει ένας επίσημος θεσμός να μας δώσει μια επίσημη κι έγγραφη απάντηση; Γιατί όποιον και να ρωτήσετε, όπως κι εμείς ρωτήσαμε βουλευτές, πολιτικούς, υπουργούς, όλοι μιλούν δια του λόγου και κανένας δεν μας δίνει ένα επίσημο έγγραφο, ούτε οικονομολόγος, ούτε συνταγματολόγος, ούτε νομικός, ούτε πολιτικός, ούτε κανένας! Μόνο λόγια! Όχι κύριοι! Θα πάρετε θέση και θα το κάνετε θέλοντας και μη! Και το ξέρουν πολύ καλά ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ! και τότε θα λογαριαστούμε και στο δικό μας γήπεδο κι όχι στις σφαίρες και στα πιστόλια, γιατί αυτά είναι δικά τους μέσα. Εδώ θα παίξουν στο δικό μας γήπεδο. Δεν επιτρέπεται να χυθεί ούτε μια σταγόνα ελληνικό αίμα. Απαγορεύεται! Όλα θα γίνουν με την νόηση και τα δικά τους εργαλεία. Αυτοί βαζουν σιγά-σιγά το πιστόλι στο στόμα τους και αυτοί θα τραβήξουν και την σκανδάλη. Αλλά, χρειάζεται ένα πράγμα που να το θυμάστε πάντα: Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την Συνένωση των Ελλήνων και πρέπει να το κάνουμε όλοι τώρα! Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο Συνέλληνες! Έχει χαθεί πολύς χρόνος και μαζί του πολύ αίμα. Πρέπει να σταματήσει εδώ!
Με το που γίνεται όλο αυτό με το ΤΧΣ την Παρασκευή, την Κυριακή αρχίζει ένα θεατρικό. Ανακοινώνουν στην τηλεόραση ότι βγαίνει σε σύνταξη το Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, αλλά βγαίνει κι ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας. Παραιτούνται 34 Αρεοπαγίτες. Φεύγει ο Στουρνάρας, γιατί ο κεντρικός τραπεζίτης ο Προβόπουλος παίρνει σύνταξη. Κι έρχεται ο Χαρδούβελης. Σημειωτέον ότι κανένας υπουργός οικονομικών από την αρχή των μνημονίων δεν είναι εκλεγμένος, αλλά είναι όλοι διορισμένοι δοτοί υπάλληλοι και ο συγκεκριμένος, ο τωρινός, είναι εισαγωγής ο άνθρωπος. Και μάλιστα, του λέμε, γιατί μας ακούνε, ότι δεν το παίζει καλά το έργο. Ότι φαίνεται ότι δεν ξέρει και δεν έχει καλούς συμβούλους. Ο Ελληνισμός τον κοιτάει και ξέρει τι γίνεται. Πρέπει να δουν διαφορετικά τα πράγματα και να λάβουν θέση. Και τώρα είναι η ώρα που πρέπει να λάβουμε θέση: Ή είμαστε με τον Ελληνισμό, ή είμαστε απέναντι από τον Ελληνισμό. Θα το κάνει και η Δικαιοσύνη και όλοι οι επίσημοι θεσμοί. Δεν μπορεί να κάνει κανένας πίσω! Είναι αυτή η ώρα! Ευχαριστώ πολύ!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
……………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου