16 Απριλίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ (απομαγνητοφώνηση ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)


11025961_1635195650047959_3711124507193530288_n
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ 
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα σε όλους τους συνέλληνες, αγωνιστικούς χαιρετισμούς μέχρι την απελευθέρωσή μας. Ούτε ένα μέτρο πίσω, κανένα βήμα. Εγώ θα μιλήσω για Λαμπρή Ελλήνων και για το λαμπρό μέλλον των Ελλήνων και θα μιλήσω για την ανάσταση όλου του Ελληνικού γένους και της παλιγγενεσίας που μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και είναι γεγονός σε όλον τον πλανήτη απανταχού της γαίας. Αυτή είναι η μοναδική ευχή που μπορώ να δώσω και αυτές τις ώρες, δεν θα πω ότι είναι πόλεμος, θα πω ότι είναι τόσο κατοχικές και τόσο καταδυναστευτικές εις βάρος μας από εχθρούς και από δυνάστες ορατούς και αοράτους.
Πιστεύω να περάσατε όλοι καλά, αν και δεν πιστεύω να περιμένουμε το Πάσχα να φάμε αρνί, ειδικά ο Έλληνας το γλέντι και το ψήσιμο το έχει στο αίμα του, σε όλες τις παραλίες και όλες τις Κυριακές. 
ΑΛΦΑ – ΩΜΕΓΑ
Γιάννης Τάρας: Αρτέμη να σου κάνω μία ερώτηση σχετικά με το εξώδικο και βέβαια εκεί που αναφέρεται στο Α-Ω. Μιλάει για αρχηγό κράτους που έχει υπογράψει και που έχει δώσει την υπογραφή και την σφραγίδα του για να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. 
Αρτέμης Σώρρας: Δεν θα λέτε να έρθουν αυτά τα χρήματα στην Ελλάδα. Τα χρήματα είναι ήδη σε ελληνικούς λογαριασμούς και δεν θα έρθουν με κανένα καράβι πουθενά. Το σύστημα είναι τόσο καλοφτιαγμένο και αν το θέλετε έπρεπε να είναι έτσι όλα αυτά. Το Α-Ω, που μέχρι χθες ίσως κάποιοι δεν το ήξεραν ή το ήξεραν με μια λανθασμένη διαδικασία, είναι ένα σύστημα που κάποιοι το λένε παράνομο ενώ αυτοί οι κυρίαρχοι ακουμπάνε πάνω στο σύστημα. Έχουνε φτιάξει και άλλα συστήματα, δεν είναι μόνο το Α-Ω.
Αλλά ιδιαίτερα το Α-Ω έπρεπε να δημιουργηθεί για να «τρέξουν» τα καταπιστεύματα των Ελλήνων και ειδικά στο settlements accounts στο οποίο είναι μέσα και όλα τα παράγωγα. Το Α-Ω μπήκε στην νέα συμφωνία το 1963. Δηλαδή εγώ προσωπικά – θα πω αυτό στον αέρα αν και ξέρω ότι όταν μιλάω με ακούνε όλοι μαζί – έχω παραδώσει προσωπικά τον φάκελο στον κυρίαρχο και στον διοικητή της Α-Ω system και έχω φωτογραφία μαζί του την ώρα που του παραδίδω τον φάκελο.
Το ζήτημα είναι ότι είναι πάρα πολλοί οι λογαριασμοί που διοικεί, σαφώς αυτό το σύστημα έχει από τα παγκόσμια ταμεία αλλά και από τα «μαύρα» βιβλία του πλανήτη – ο πλανήτης κάνει ισολογισμό κάθε χρόνο για να κρατάνε και οι επικυρίαρχοι λογαριασμό, τα μιάσματα – οπότε υφίσταται μία μεγάλη διαδικασία σε αυτό το σύστημα. Προσωπικά ενώ έχω πάει πολλές φορές και έχω μιλήσει και είναι και φίλος μου ο Vladimir Kobzar και μπορώ να το αποδείξω αν χρειαστεί, σε κουβέντα που έχουμε κάνει μαζί έχω και επιστολή που στέλνει ο ITC στον Α-Ω να συνεργαστεί μαζί του. 
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ DRAGON 
Τώρα τελευταία είδα και έναν κύριο Neil Keenan ο οποίος βγαίνει και λέει διάφορα. Αυτό το παιδί το οποίο μου θυμίζει Καναδό, συναντήθηκα μαζί του και μίλησα μαζί του από την Νέα Υόρκη, από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο, γνωρίζω ότι δουλεύει για την οικογένεια Dragon επίσημα. Κάποια στιγμή ο Neil Keenan ήθελε να μου μιλήσει. Και μιλήσαμε μέσω skype από ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο ενός αξιωματούχου στην Νέα Υόρκη, στο Μανχάταν.
Όταν μιλούσαμε αντί για να βοηθήσει υποτίθεται το έθνος, τους ανθρώπους όπως λέει, είχε πάρει καθαρή θέση στους DRAGON και σχεδόν μου έκανε προσφορές για να αποκτήσει κάποια δικά μου αποκτήματα. Στην συνάντησή μου σε αυτό το γραφείο έμαθα ότι προσπαθούσε να κάνει μήνυση, 3.000 σελίδες, για κάποια πράγματα τα οποία δεν ήταν δικά τους αλλά οι DRAGON προσπαθούσαν να τα ιδιοποιηθούν. Έτσι όπως ακριβώς το λέω και όποιοι καταλαβαίνουν, καταλαβαίνουν.
Μπαίνω στη μέση και λέω, εσείς πως θα κάνετε μήνυση αφού αυτό δεν υφίσταται και αφού αυτό, ποιος αυτός, δηλαδή εγώ, πως θα κάνεις μήνυση να ιδιοποιηθείς ότι είναι δικό σου. Σταματήσανε αυτή τη μεγάλη μήνυση που θέλανε να κάνουν στην FEDERAL και ιδιαίτερα σε έναν άλλον οργανισμό τον οποίον δεν θέλω να αναφέρω τώρα στον αέρα, και τελικά σταμάτησε αυτή η διαδικασία. Ωστόσο, δεν θα πω τη λέξη επιτίθεται, θα πω ότι έκανε προσφορές για να αγοράσει κάποια πράγματα, που δυστυχώς για αυτούς τα έχω εγώ. Αυτός είναι υπάλληλος της οικογένειας DRAGON που ουσιαστικά αυτοί σκοτώνονται με την λευκή αδελφότητα, σκοτώνονται με την μαύρη αδελφότητα, για αυτό και εγώ είπα στη Ρωσία, στη Μόσχα σε μία εκπομπή, ότι η Ελλάδα δεν είναι ούτε στη Δύση ούτε στην Ανατολή, της Ελλάδας της ανήκουνε όλα και η Δύση και η Ανατολή. Η Ελλάδα είναι στη μέση και αυτοί βλέπουν εμάς, όχι εμείς αυτούς. 
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Και αυτές οι θεωρίες για το ξανθό γένος ότι έρχεται και λοιπά, καλά θα είναι να μαζέψετε το μυαλό σας, να αφήσετε αυτές τις ιστορίες και να συμμαζευτείτε στις μεγάλες αξίες, στις αρχές και στην πολιτεία των Ελλήνων, όπου μόνο αυτή θα επιβιώσει.
Θυμηθείτε όταν έκανα διακήρυξη αξιών και αρχών, ένα μεγάλο πράγμα, όλοι μιλάνε για αξίες της δημοκρατίας. Που είναι οι αρχές της δημοκρατίας; Δεν μπορεί κάποιος να μας τις πει; Άλλωστε θέλω να ξέρετε αγαπητοί μου συνέλληνες, γιατί είμαι πολύ ανοιχτό μυαλό και ποντάρω στον κόσμο του πνεύματος, των δογμάτων, των κομμάτων, πριν κατεβάσω τις αξίες ως διακήρυξη μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, είχα δώσει τις ιδέες μου αν θέλετε έτσι για να εξιτάρω και κάπως τον κόσμο του πνεύματος, καλλιτέχνες, διανοητές, τους πρόσφερα τις ιδέες μου για να κατεβάσουν αυτοί αξίες. Ξέρετε τι κάνανε όλοι; Σχεδόν όλοι. Μπήκανε στο διαδίκτυο. Αλήθεια ε; εκεί δεν υπάρχουν αξίες, ούτε αρχές. Εκεί θα δείτε τη λέξη «εμπιστοσύνη», «ταπεινότητα», «αλληγορία» και όλα τα άλλα.
Όχι κύριοι, δεν είναι διακήρυξη Ελληνικών πρωτοκόλλων. Όταν θέλετε να μιλήσουμε για πρωτόκολλα, σας έφτιαξα ήδη 12 αξίες τα πρωτόκολλα τα Ελλάνια, τα οποία έχουμε σκοπό τις επόμενες μέρες να χαράξουμε σε μαρμάρινη πλάκα. Αφού θέλετε να χαράξουμε, θα χαράξουμε, γιατί αυτές είναι χαράξεις. Και καταθέσαμε και αρχές και περιμένουμε όλους τους σπόρους, τους καλούς και τους κακούς, να πούνε πάνω σε αυτές τις αρχές και τις αξίες, να τις αλλοιώσουν, να τις προσβάλλουν, να πουν ότι δεν είναι αυτό αλλά είναι αυτό. Είδατε κανένα σχόλιο; Παρά πάγωσε η κόλαση ε; Βλέπετε την τελευταία αξία συνδέεται αλληλένδετα με την πρώτη και μπαίνουμε σε έναν αέναο κύκλο συμπαντικό. Γιατί χωρίς τις αξίες δεν μπορούμε να ζήσουμε, χωρίς τις αρχές δεν μπορούμε να κινηθούμε. Είναι τα πρωτόκολλα τα Ελληνικά αγαπητοί μου για να σταθεί η Ελλήνων πολιτεία, αλλιώς για ποια πολιτεία μιλάμε. Η αξία της ισότητας, να τη δούμε τώρα.
Μιλήσαμε για δικαιοσύνη, η δικαιοσύνη είναι αρχή αλλά της δίνουμε και αξία. Και θα ορίσουμε τώρα πια τι σημαίνει δικαιοσύνη. Δικαιοσύνη δεν σημαίνει ότι ένας εβραίος, ένας χαζαρόσπορος, ένας μογγολόσπορος που έβγαλε έναν νόμο ή η επικυρίαρχη κυβέρνηση, άρα ο νόμος είναι παράνομος και δεν συνάδει με καμία νομοτέλεια και δεν συνάδει δε με την αρχή της ζωής μου και δεν θα πω την λέξη των δικαιωμάτων μου, γιατί τα δικαιώματα είναι μόνο για σκλάβους, μόνο αυτοί είχανε δικαιώματα, οι ελεύθεροι άνθρωποι δεν έχουνε δικαιώματα, απλά έχουνε νόμους, έχουνε αξίες.
Οι ελεύθεροι άνθρωποι συνέλληνες έχουνε αξίες και αρχές και οι αρχές είναι θέμα ηθικής, είναι έθος κοινωνίας. Όσο πιο διανόηση έχει μία κοινωνία τόσο πιο καλή και πιο σπουδαία ηθική έχει. Όσο πιο υποβαθμισμένη είναι η νόηση και η διανόηση, σαφώς θα έχουμε κτηνοβάτες, σε λίγο θα παντρεύονται με δέντρα, τέτοια ανοησία για να καταλάβετε. Άρα λοιπόν, οι αρχές είναι της κοινωνίας, οι αξίες είναι των ανθρώπων και αυτό που μας διαχωρίζει από τα ζώα είναι η λογική και τώρα καταγράφουμε λοιπόν όλες τις αξίες και περιμένουμε τους αρχηγούς των δογμάτων και των μιασμάτων, τους το λέω επίσημα, σε τόσων πολλών δογμάτων που ούτε οι νόμοι της βουλής μου δεν μπορούν να φτάσουν τον αριθμό τους. Καθώς και των κομμάτων και των ψευτο-ιδεολογιών. Να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες, γιατί αυτές είναι ανθρώπινες αξίες και δη για Ελλήνων πολιτεία. Και λέω Ελλήνων πολιτεία γιατί η πρώτη και η μοναδική πολιτεία είναι των Ελλήνων, ανθρώπινη. 
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Έτσι ξεκινάμε και έτσι θα ξαναβάλουμε τις βάσεις. Όλοι μιλάνε για πρωτόκολλα της Σιών, και αυτό κλεμμένο είναι άμα το θέλετε, Σιών, Ζηνών και από εκεί βγήκε το Κίνα. Όλες λοιπόν οι λέξεις είναι δανεισμένες και αύριο θα πρέπει να μας πληρώσουν και πνευματικά δικαιώματα. Και η Κίνα είναι δικό σου όνομα και η Ασία είναι αδερφή της Ευρώπης, για σκεφτείτε λοιπόν τι έχουν αυτοί. Ποια λέξη έχουνε βγάλει; Όλα είναι δικά μας. Καθίστε να τα αποδείξουμε και θα φτάσουμε μέχρι το τέλος. Υπάρχει ένα βιβλίο το οποία θα σπάσει κόκκαλα και θα τα ανατινάξει συθέμελα όλα, το οποίο δεν θέλω να το αναγγείλω ακόμα γιατί δεν έχει ετοιμαστεί. Ένα βιβλίο αλήθεια, ένα βιβλία που θα τινάξει όλα αυτά τα ψεύδη και τα θέμελα, όλο αυτό το matrix που ζούμε. 
Άρα λοιπόν αγαπητοί μου έχουμε διακήρυξη αξιών, έχουμε την Ε.ΣΥ., Ελλήνων Συνέλευσις. Πάμε για εθνοσυνέλευση αγαπητοί μου συνέλληνες, πρέπει να το καταλάβετε όλοι. Θα πρέπει να πάτε χωρίς έπαρση, πρέπει να μάθετε καλά όλοι τις αξίες. Θέλω αύριο όλοι οι πεπαιδευμένοι – γιατί πραγματικά έχω έναν στρατό ορκισμένων σε όλη την Ελλάδα, έχουμε 60 γραφεία σε όλη την Ελλάδα και θα τα κάνουμε χιλιάδες, έχουμε στο εξωτερικό γραφεία, έχουμε Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνελεύσεις, αυτόνομα, στην Αυστραλία, στην Αμερική, στην Γερμανία, στην Αγγλία, στην Κωνσταντινούπολη – θα πρέπει να μάθετε όλοι καλά τις αξίες. Και προκαλώ όλους και τους ορκισμένους και τους μη ορκισμένους, όλους τους συνέλληνες, προκαλώ ακόμα και όλα αυτά τα μιάσματα απέναντι και όλα αυτά τα ζώα που νομίζουν ότι παράγουν πολιτισμό, να προσπαθήσουν να προβάλουν ένα νομοσχέδιο ή έναν νόμο σύμφωνα με τις 12 αξίες. 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Προκαλώ, και παρακαλώ ξεκινήστε να μας δώσετε λίγο τα φώτα σας, για να δείτε ότι με αυτές τις αξίες δεν μπορεί να ξαναπεράσει κανένας σε καμία πολιτεία κανέναν εγκάθετο νόμο, κανέναν νόμο που δεν θα έχει ισότητα. Θα πρέπει από αύριο όποιος προτείνει, ότι προτείνει, να έχει το γνώθι σ΄εαυτόν, αυτό το τεράστιο γνώθι σ΄εαυτόν, που αυτή είναι και για μένα και η τελευταία δοκιμασία του ανθρώπου. Αλλά προκαλώ να προτείνουν έναν νόμο όπου ο λόγος θα είναι της πολιτείας και εκεί θα καταλάβεις πόση αλήθεια έχει ο νόμος σου, γιατί ο νόμος είναι ο ίδιος ο εαυτός σου, είναι εσύ που τον προτείνεις δια της ίδιας σου της πολιτείας. Θα δείτε μέσα από τις αξίες πως συρρικνώνεται και πως μπαίνει σε μία διανόηση τεράστια, θα δεις ότι αν κλέψεις τον συνάνθρωπό σου δεν κλέβεις τον συνάνθρωπό σου, έκλεψες την πολιτεία. Θα δεις ότι εάν σκοτώσεις τον συνάνθρωπό σου δεν έχει να κάνει με το προσωπικό, έχει να κάνει με την ψυχή, με την πολιτεία και όλη η πολιτεία θα είναι απέναντι σε σένα. Άρα ο κάθε ένας θα είναι απέναντι στην πολιτεία, όχι σε αυτόν που το έκανε, δεν είναι προσωπικό είναι θέμα πολιτειακό. 
Διαβάστε καλά τις αξίες, εμπεδώστε τες, γράψτε τες. Θα τις γράψουμε σε μαρμάρινη πλάκα, εκεί που χαράζονται οι αξίες. Και αυτές τις αξίες τις μοναδικές ο Ιάσωνας κάποτε τις πέταξε στη θάλασσα για να μην τις βρεις ποτέ. Θα σπάσουν τα κόκκαλα όλων των θρησκειών και των δογμάτων μετά από ενάμιση, δύο μήνες, όπως το έχω σχεδιάσει. Θα καταλάβετε, οι νόμοι που φώναζε πάντα τον γιο του ο Δίας, τον Μίνωα που για 9 συνεχόμενα χρόνια πήγαινε σε συγκεκριμένη ημερομηνία στον Ψηλορείτη και φώναζε ο Δίας όπου έγραφε τις εντολές θεών και ανθρώπων και καθήκοντα των θεών.
Άρα δηλαδή αγαπητοί μου θα δούμε τώρα ότι οι θεοί έχουν καθήκοντα ε; Βεβαίως και έχουν καθήκοντα και δεν κάνει ότι θέλει ο καθένας. Και αν οι θεοί έχουν καθήκοντα οι άνθρωποι δεν πρέπει να έχουν καθήκοντα; Δεν έχουν καθήκον στην ύπαρξή τους; στο σύμπαν τους; στην νομοτέλειά τους; στον συμπαντικό νου; Και οι θεοί έχουν καθήκοντα, έχουνε πλάκες γραμμένες. Βέβαια τα ζώα αργότερα πήρανε πλάκες από τον Μωυσή, αυτός ο αδιάβαστος τσομπάνης και έγραψε πλάκες και τις έφερνε από ένα μέρος που ούτε καν υπάρχει. Όλα κλεμμένα μας τα έχουνε, φτάνει πια, μέχρι εδώ. Και όλες αυτές οι αηδίες που γράφουνε, φτάνει κυρία εβραιοσύνη, μέχρι εδώ, διαλύσατε τον πλανήτη τσομπάνηδες. Άλλωστε το λένε και μόνοι τους, τους ρωτάει Φαραώ τι δουλειά κάνετε, εμείς τσομπάνηδες λέει είμαστε. Πήραν ένα τσούρμο τσομπάνηδων και έσκισαν τον πλανήτη και δη τον άνθρωπο;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ
Ναι, θα την παλέψουμε με τον πολιτισμό μας, θα κόπτεστε πάλι στο μαχαίρι του πολιτισμού μας που είναι μόνο δικός μας. Και δεν νικηθήκαμε ποτέ, για φανταστείτε το. Όλοι οι παγκοσμιοποιητές σε αυτόν τον πλανήτη είναι μόνο Έλληνες. Διόνυσος, ε; Τεράστιος. Είδατε πως ο Διόνυσος έμπαινε με γαϊδουράκι στην πόλη; Τελικά ποιος μπήκε με γαϊδουράκι, πάλι και εκεί κλεμμένα; Ιάσωνας, που ο πόλεμός του ήτανε πολυδιάστατος. Αλέξανδρος, για φανταστείτε. Ποιος ήτανε παγκοσμιοποιητής από αυτά τα ζώα στον πλανήτη; Θα γίνουν τώρα νομίζετε; Δεν επιτρέπεται να γίνουν παγκοσμιοποιητές σε αυτά τα ζώα, ούτε παγκόσμια τάξη, ούτε αυτή η πανθρησκεία όλοι μαζί σε μια μπάλα. Τέλος. 
Ακόμα και εμείς στα χρόνια τα δικά μας, αν θεωρούμαστε λίγο νέοι, όλοι οι πόλεμοι ήταν θρησκευτικοί. Τι λέτε ρε παιδιά; Τελικά δεν υπάρχει θέμα συμφέροντος, δεν είναι οικονομικός ο πόλεμος; Είναι μόνο θρησκευτικός; Τελικά συζητάμε τώρα ότι όλοι η Ευρώπη και όλοι οι Ευρωπαίοι είναι τόσο γελοίοι και μαζεύουνε όλους τους μουτζαχεντίν; Σας λέω λοιπόν ότι δεν υπάρχουν, τζιχαντιστές είναι μόνο CIA. Δεν υπάρχουν μουσουλμάνοι καλοί που προσεύχονται δέκα φορές την ημέρα. Είναι μόνο των υπηρεσιών. Παιδιά τα οποία είναι ναρκωμένα, συγκεκριμένα να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα. Όλα αυτά που βλέπετε είναι μυθεύματα. Τελικά η Ευρώπη δεν βλέπει αλλά τους βάζει μέσα; Η Αμερική είναι γεμάτη; Έχετε ακούσει ποτέ στην Αμερική για τζιχαντιστές; Τι προσπαθούνε να κάνουνε δεν το βλέπετε;
Ας τους δείξουμε λοιπόν τον πολιτισμό μας εμείς κύριοι, ας τους δείξουμε. Δημοσίευσα και ένα απόσπασμα ομιλίας ενός Βρετανού στο Ευρωκοινοβούλιο, ακούσατε τι είπε; Σας περιμένουμε Έλληνες να δούμε τι θα κάνετε, εσείς γεννήσατε την δημοκρατία. Ο πλανήτης περιμένει πως θα το κάνουμε εμείς. Εμείς ξέρουμε πως θα το κάνουμε. Δεν ζητάμε δανεικά και δεν ζητάμε καμία χάρη. Έχουμε τα δικά μας εθνικά συστήματα και τα δικά μας λεφτά. Και τα καταπιστεύματα τα τεράστια που ξεκινάνε από τον Αλέξανδρο, όλος ο πλανήτης έχει χτιστεί με Ελληνικά χρήματα. Και αν θυμάστε σε προηγούμενη εκπομπή είχα πει τους κωδικούς της Ανατολής που είναι σήμερα ανοιχτή, μόνο αυτή. Ο κωδικός Ορφέας θα τους σπάσει τα κόκκαλα. Ο κωδικός είναι αυτός που όλες οι τράπεζες του ανήκουνε. Ούτε Εθνική υπάρχει, ούτε Bundesbank, ούτε Deutsche Bank, ούτε αυτά τα γελοία υποκείμενα που τα χρησιμοποιούνε συνέχεια. Όλα είναι δικά σου. Τα έχω όλα! Έρχομαι και είμαι θυμωμένος! 
Και όλα αυτά τα μιάσματα ας κάνουν οτιδήποτε. Πήγανε στην Ρόδο και γράψανε το «18141». Τι σημαίνει ρε το 18141; Είναι λέει ο αριθμός του διαόλου, που είναι ρε η αδελφότητα, θα σας κάνω αδελφούλες είπα, τι θέλει η αδελφότητα εκεί μέσα; Υπάρχει καλύτερος και πιο ειρηνικός και πιο πολιτισμένος κόσμος από αυτόν που κάνω; Δεν έχω δώσει εντολή να σηκωθεί μία πέτρα, ούτε να πέσει μια σταγόνα αίμα, παρά μόνο με έναν πολιτισμό. Κάνω διακήρυξη αξιών και αρχών και άλλοι δεν μπορούν να κάνουν διακήρυξη τίποτα; Η μόνη διακήρυξη που κάνουνε είναι «Χριστός Ανέστη»; Και οι εβραίοι να σηκώνουν την επτάφωτη; Σας παρακαλώ συνέλληνες, όλες οι αξίες πρέπει να γίνουμε κομμάτι σας, έχω δώσει ήδη εντολή να χαραχθούνε σε πλάκες. Όλα τα γραφεία μας θα έχουνε μέσα τις πλάκες με τις αξίες. Αυτές οι αξίες είναι δικές σου, οι νόμοι που θα προκύψουν από τις αξίες θα πεθαίνεις για αυτούς γιατί θα είναι κομμάτι της διανόησής σου. Σκεφτείτε το. 
ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
Σας προκαλώ όλους, ακόμα και τους εχθρούς μου, να χτυπήσουν τις αξίες – που δεν μπορούν τα ζώα – ή να βγάλουν καινούριες, όχι να παρανοήσουν ή να παραφιλολογήσουν επάνω σε αυτές. Να διορθώσουν την αξία ή την έννοια της αξίας. Δεν μπορούν να το κάνουν αγαπητοί μου. Και φυσικά η μία να είναι κάτω από την άλλη και η τελευταία να συνδέεται με την πρώτη, γιατί το «Γνώθι σ΄εαυτόν» συνδέεται με την πρώτη την «Λογική». Και προκαλώ όποιον θέλει από το κοινό που με ακούει να προσπαθήσει να βγάλει έναν νόμο ή να προτείνει έναν νόμο ο οποίος θα πρέπει να έχει αρμονία, θα πρέπει να έχει δικαιοσύνη, θα πρέπει να έχει ισότητα, θα πρέπει να έχει “Γνώθι Εαυτόν” που θα τον βγάλει, θα πρέπει να έχει λογική, θα πρέπει να έχει την αλήθεια, την αλήθεια έτσι όπως την ορίζουμε όχι όπως γουστάρει ο καθένας. Για φανταστείτε οι νόμοι που θα προκύψουν από τις αξίες ή αν θα υπάρχει κάτι που δεν θα είναι κομμάτι του εαυτού σας και κομμάτι του σώματός σας, γιατί έχω πει τι είναι σώμα, σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί και το κορμί είναι ένα. Εμείς δεν είμαστε κορμιά, είμαστε σώματα, σώματα σημαίνει ότι είμαστε πολλά πράγματα μαζί, όπως το αστυνομικό σώμα ή το πυροσβεστικό σώμα. 
Κύριοι, προσπαθήστε να βγάλετε νόμο που θα προτείνει, να δείτε πόσο δύσκολο είναι. Αλλά ότι κάνετε θα έχει αρμονία, θα έχει ισότητα, θα έχει τα πάντα. Προσπαθήστε να κάνετε το πείραμα να δείτε σε τι κοινωνία μπορείτε να ζήσετε και αν μπορεί κάποιος να έρθει να την μεταλάβει αυτή την κοινωνία. Γιατί αυτό που θα φτιάξουμε θα μείνει αθάνατο. Και σε περιμένει όλος ο πλανήτης συνέλληνα να το κάνεις. Και εμείς μπορούμε να το κάνουμε, το ξεκινήσαμε στην Ελλάδα και έχει γίνει παντού, έχει πάρει φωτιά.
Μη σταματάτε ποτέ και κάντε τα μέγιστα μέχρι το τέλος. Μην κοιτάτε τους ανθρώπους μας που είναι πλανεμένοι από την μία, αλλά και από την άλλη ο καθένας αρχίζει το κοντό του και το μακρύ του. Του έβαλες τον σπόρο, θα το δει, θα το σκεφτεί, θα το συζητήσει. 
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ
Οι αξίες να γραφούνε παντού για να τις διαβάσετε, να τις κατανοήσετε, να δείτε τι ακριβώς, να είναι κομμάτι του εαυτού σας. Ότι κάνετε να είναι με βάση αυτές τις αξίες. Θα τις χαράξουμε σε μαρμάρινη πλάκα, δεν θα μας τις ξαναπετάξουνε, ξέρουμε ποιοι είμαστε. Θα χαράξουμε τις αξίες μας γιατί είναι τα Ελλάνια πρωτόκολλά μας, με αυτά θα πορευτούμε και δεν πρόκειται κανένας να μας χτυπήσει και αυτό να το θυμάστε. Δεν μπορεί να τις τρυπήσει και να ξαναμπεί σε τέτοιες κοινωνίες και πολιτείες. Η πολιτεία των Ελλήνων θα είναι μια τεράστια γροθιά στο κτήνος. Όλοι περιμένουν από μας. Θα παρασύρουμε όλον τον πλανήτη πραγματικά στην νομοτέλειά του και εκεί που του αξίζει. Και μην ξεχνάτε είμαστε στον Υδροχόο, θα αποκαλυφθούνε όλα, τα πάντα θα βγούνε στον αέρα, να είστε ανοιχτά μυαλά, θα τα δείτε.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΝEW RADIO 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015.
ΕΚΠΟΜΠΗ: ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ 
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΓΡΑΦΙΚΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ 
Μνημοσυνη
…………………………………………………………………….
ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου