26 Σεπτεμβρίου 2008

Τι τους ενδιαφέρει.....

"ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΣΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ΄ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΣΠΑΤΑΛΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ"
Αριστοτέλης

Αυτό το ρητό του Αριστοτέλη ταιριάζει απόλυτα στον Καραμανλή και στους βουλευτές της Νέας Δούλας!Ταιριάζει απόλυτα και με όλους τους πολιτικούς που μόνο στόχο έχουν τη βουλευτική καρέκλα κατ' αρχήν και αν καταφέρουν και τη καρέκλα του υπουργού!!!!
Ο μόνος στόχος, των ρωμαιοβυζαντινού κατεστημένου, συμμετεχόντων στο άρμεγμα και στο ξάφρισμα της Ελλάδας,είναι η ματαιόδοξη προσπάθειά τους να ζήσουν μια άνετη πλούσια ζωή,μη ενδιαφερόμενοι και μη σκεφτόμενοι ούτε για μια στιγμή τους υποτιθέμενους πολίτες αυτής της χώρας,τους οποίους βλέπουν απλά ως εργαλείο αναρρίχησης και αγκίστρωσης στην εξουσία!!!
Ποσώς τους απασχολεί η φτώχευση αυτού του "κράτους",το οποίο αυτογελοιοποιούμενοι καθημερινά,βαυκαλίζονται ότι είναι οι μόνοι άξιοι να το κυβερνήσουν!!!!!!
Ποσώς τους ενδιαφέρει ότι,πάνω από τις μισές οικογένειες στην Ελλάδα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας!!!!!
Ούτε καν αντιλαμβάνονται ότι,το φτύσιμο σε στυλ ροχάλας,δεν είναι ψιχάλα!!!!
Το μόνο που τους απασχολεί είναι να βρίσκονται μέσα σε κάποιο μαντρί,ως γίδια,με ένα μόνο τραγάκι!!!!!
Το μόνο που φοβούνται είναι,μη χάσουν την επαφή με το φαγοπότι!!!!!
Βελάζουν ως τράγοι,αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από κατσίκια!!!!!!!!
Τι τους ενδιαφέρει για τις 1500 χωματερές για τις οποίες πληρώνει ο λαός κάποια δις ευρώ το χρόνο ως πρόστιμο!!!!!!
Τι τους ενδιαφέρει που ενώ μπορεί ο κάθε πολίτης να έχει δωρεάν ρεύμα έχοντας και εισόδημα πουλώντας στη ΔΕΗ,και αυτός ο "ελληνικός" οργανισμός λέει απλά δεν αγοράζω,ενώ είναι υποχρεωμένος!!!!!
Τι τους ενδιαφέρει αν ο...Παραλογοσκούφης θέλει να κλέψει και τα ψίχουλα των γερόντων και των γριών,που ζουν στα χωριά και ζουν με την αγαθή σιγουριά των λίγων ευρώ στα βιβλιάριά τους,μόνο και μόνο για να μην ενοχλήσουν τα παιδιά τους για τα έξοδα της κηδείας τους!!!!!!!!!!
Τι ενδιαφέρει τους χτεσινούς πειναλέους,που αφ' ότου αγκιστρώθηκαν στην εξουσία,λίγδωσε το άντερό τους!!!!!!!
Τι τους ενδιαφέρει αυτούς,για τους εργάτες που σκοτώνονται και η ζωή τους αποτιμάται 10.000 ευρώ + μία "θέση" στο δημόσιο!!!!!!!
Τι τους ενδιαφέρει.......
Τι τους ενδιαφέρει.......
ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ.Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ...ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΧΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝ ΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...ΕΛΛΗΝΑ,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου