03 Οκτωβρίου 2008

"αγάλι,αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι"!!!


Άλλη μια λαική παροιμία,σχετική με το παρακάτω.
"αγάλι,αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι"!!!
Σιγά-σιγά προετοιμάζουν το έδαφος για την παγκόσμια κυβέρνηση!!!!
Τι τον νοιάζει τον κάτοικο του...Μαλί,για το πόσο πάει το...μαλλί στις ΗΠΑ;
Κι όμως αυτοί,τεχνιέντως ρίχνουν το δηλητήριο της παγκοσμιοποίησης,της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης!!!!!Παγκόσμια τράπεζα,παγκόσμια οικονομία,παγκόσμια κυβέρνηση,και μετά έρχεται η παγκόσμια "θρησκεία"!!!Σιγά-σιγά!!!Δε βιάζονται...

_______________________________________________________
http://greece-salonika.blogspot.com/
Ο πλανήτης προτιμά τον Μπ. Ομπάμα με ποσοστό 87%.(Εξαίρεση η ΠΓΔΜ..!)

Η ιστοσελίδα "if the world could vote" (μτφρ."αν ο Κόσμος μπορούσε να ψηφίσει) πραγματοποιεί παγκόσμιο δημοψήφισμα καλώντας χρήστες του ίντερνετ απ΄ όλες τις χώρες του κόσμου-εκτός Ηνωμένων Πολιτειών- να επιλέξουν ανάμεσα στους 2 αμερικανούς υποψηφίους για το χρίσμα των προεδρικών εκλογών. Στις εκλογές του 2004 περισσότεροι από 122 εκατομμύρια άνθρωποι απ'όλο τον κόσμο (για την ακρίβεια 122.267.553) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ενώ φέτος αναμένεται πολύ μεγαλύτερος αριθμός χρηστών.
Το ενδιαφέρον είναι πως από τους πολίτες των 176 χωρών που έχουν εώς τώρα ψηφίσει -και ενώ συνολικά ο Μπ.Ομπάμα προηγείται με 87% έναντι 13% του αντιπάλου του- ο Τζον Μακέιν αποσπά τα μεγαλύτερα ποσοστά του-παγκοσμίως- στην ΠΓΔΜ* με το..καθεστωτικό ποσοστό του 92,3%!!
Ποσοστά άνω του 80% είναι συνηθισμένα για τον Μπ.Ομπάμα σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου ενώ ελάχιστες είναι αυτές που στηρίζουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο..
Η αλήθεια είναι πως δημοσιεύματα των τελευταίων εβδομάδων στα Σκόπια αναφέρονται πολύ συχνά στις σχέσεις του Μπ.Ομπάμα με την Ελληνική Ομογένεια ενώ αίσθηση είχε κάνει και η αποκάλυψη πως ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει επίσης μακρά σχέση με το Ελληνικό λόμπυ καθώς ως γερουσιαστής ήταν αυτός που μπλόκαρε τις πωλήσεις όπλων στην Τουρκία μετά την επέμβασή της στην Κύπρο το 1974.
  • Για μεταφορά στη σελίδα των εώς τώρα αποτελεσμάτων πατήστε εδώ .
  • Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο δημοψήφισμα πατήστε εδώ .


.**Μόνο η Μπουρκίνα Φάσο"βγάζει"100% Μακέιν αλλά το δείγμα των 2 μόλις ψηφοφόρων δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπροσωπευτικό..

**Ευχαριστούμε το sundaycircus.blog για το ενημερωτικό email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου