03 Οκτωβρίου 2008

Ο τζάπα "μάγκας",που..."κοντράρισε" τον Καραμανλή!!!!


Τζάπα μάγκας μπορεί να είναι ο κάθε ένας,αλλά τζάπα "νταής" δε γίνεται!!!!

Ε,Ντα'ι'λάκη;;;;

________________________________________________________________

Επιστροφή ή παραίτηση
Επιστολή συγγνώμης στον πρωθυπουργό έστειλε ο Σταύρος Δαϊλάκης

Eurokinissi
Ο βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης
Αθήνα
Τελευταία ενημέρωση 17:00
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με την οποία ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, απέστειλε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κ. Καραμανλή.

Στην επιστολή αναφέρει πως «οι όποιες πρόσφατες δηλώσεις μου είχαν ως μόνο γνώμονα τη στήριξή σας. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία και για το αν με αυτές θίγεστε εσείς ή πρόσωπα που ανέφερα, θέλω να διαβεβαιώσω κατηγορηματικά ότι ουδεμία πρόθεση είχα να δημιουργήσω πρόβλημα σε ένα κόμμα στο οποίο ανήκα, ανήκω και θα ανήκω».

Ο διαγραφείς βουλευτής ζητά συγγνώμη, ζητά να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, και αν δεν συμβεί αυτό -όπως λέει- θέτει την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού.


___περισσότερα
______________________________________________
__________________________________________________
http://politis-gr.blogspot.com/
Τετάρτη, 1 Οκτώβριος 2008

Υπάλληλος ....της Αμερικανικής Πρεσβείας !


Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ ο κ. Σ. Δαϊλάκης μετά από τις δηλώσεις του προχθές στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του extra 3 .

Ότι κάτι συμβαίνει « εντός, εκτός και επί τα αυτά» του πολιτικού μας συστήματος , είναι πλέον πασιφανές και πέρα από κάθε αμφισβήτηση .

Τα γράφω , τα φωνάζω εδώ και εννέα μήνες ότι η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και προσωπικά ο ίδιος , έχει μπει στο στόχο της κυβέρνησης Μπους λόγω των ενεργειακών αγωγών.

Τα στοιχεία που έχω παραθέσει κατά καιρούς με πολλά άρθρα μου αποδεικνύουν το πλέον πασιφανές , το οποίο μόνο η «εθισμένη κομματοκρατία» ή οι πλήρως εξαρτημένοι εκ των διαφόρων συμφερόντων αρνούνται να το αποδεχτούν.

Ουδόλως με ενδιαφέρει προσωπικά ο κ. Καραμανλής. Εκείνο που με ενδιαφέρει είναι τα Εθνικά μας Θέματα που διακυβεύονται και ότι κάποιοι αποφασίζουν για εμάς …χωρίς εμάς.

Σε εποχές λοιπόν που το παγκόσμιο τραπεζικό κραχ κρέμεται ως Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια μας , ένα μόλις χρόνο μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση , κάποιοι υπηρετώντας ξένα προς την χώρα μας συμφέροντα, προσπαθούν να αιχμαλωτίσουν τη βούληση του ελληνικού λαού και να μας ρίξουν στο κανάλι της … «ιταλοποϊησης» και της εξάρτησης !

Ας επανέλθουμε όμως από εκεί που ξεκινήσαμε το άρθρο. Στον ανεξάρτητο πλέον κ. Σ. Δαϊλάκη ο οποίος πήγε για τις περιβόητες δηλώσεις του στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του extra3 συνοδευμένος από μια κυρία .

Τι το σπουδαίο θα μου πείτε ! Ας μην είσαστε βιαστικοί καθώς θα εκτεθείτε ! Στο συγκεκριμένο δελτίο του οποίου συντονιστής είναι ο κ. Γ. Παπαγιάννης , μετέχει και ο δημοσιογράφος κ. Άρης Σπίνος , ο οποίος εχθές το βράδυ έκανε την εξής αποκάλυψη και ..έβαλε «μπουρλότο» στον δημόσιο βίο !.

Τι είπε ο δημοσιογράφος ; « Η συγκεκριμένη κυρία Χριστίνα Δελ.......(σ.σ Ανέφερε το πλήρες ονοματεπώνυμο της) είναι υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα .

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, εδώ μπροστά μας , χτύπησε το κινητό τηλέφωνο του κ. Δαϊλάκη, το οποίο κρατούσε εκείνη εκτός του πλάτο, απάντησε η ίδια και κατόπιν του έκανε διάφορα νοήματα.

Ο κ. Δαϊλάκης (σ.σ ακριβής απομαγνητοφώνηση) συνέχισε απορροφημένος….. στην εξέταση που έδινε, στην…. διαταγή που είχε πάρει από αυτούς που… τον άκουγαν και προχώρησε σε απρεπείς χαρακτηρισμούς του Πρωθυπουργού της χώρας.»

Στη συνέχεια εν μέσω του διαλόγου των δημοσιογράφων του δελτίου ειδήσεων , ο κ.Άρης Σπίνος αποκάλυψε ότι : « πολύ νωρίς (?) το πρωί της επόμενης ημέρας που επικοινώνησε ο κ. Αγγέλου στο κινητό του κ. Δαϊλάκη , στο τηλέφωνο απάντησε πάλι η συγκεκριμένη κυρία υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας και του είπε να επικοινωνήσουν σε μισή ώρα.

Όταν τελικά ο κ. Αγγέλου επικοινώνησε με τον κ. Δαϊλάκη και του ανακοίνωσε την απόφαση του Πρωθυπουργού , αυτός δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτηση του από βουλευτής και την θέση του ήταν έτοιμος να την καταλάβει ο κ. Παπαδόπουλος.

Όμως μετά από ηλεκτρονική (email) επικοινωνία του κ. Δαϊλάκη με τον κ. Τατούλη , ανακάλεσε την παραίτηση του και αρνήθηκε να παραιτηθεί κατόπιν….. καθοδήγησης του κ. Τατούλη»

Θυμηθείτε τι έγραφα από τις 16 Φεβρουάριος 2008 για τον συγκεκριμένο βουλευτή : «Πέτρος Τατούλης . Δήθενστην πραγματικότητα όμως …..; Ξεκίνησε στα νιάτα του ως αριστερός Μαοϊστής, μεταπήδησε στην νεολαία της ΔHΑΝΑ και κατέληξε στην ΝΔ.

Δεν είναι όμως ο ....τελευταίος του σταθμός. Θυμηθείτε με !

Ο κ. Τατούλης είναι το κλασσικό παράδειγμα πολιτικών που θέλουν να μας …προωθήσουν οι πέραν του Ατλαντικού και τα εδώ φερέφωνα τους οι μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ.

Θέλουν πολιτικούς … «τρένα» ,από τον ένα σταθμό στον άλλο . Τόσο σε κομματικό επίπεδο ,όσο και σε ιδεολογικό.

Πολιτικούς με απόψεις σαν του κ.Τατούλη που εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους (δεν είναι τυχαία η δεδομένη χρονική στιγμή που διακυβεύονται τεράστια Εθνικά θέματα ).

Από την μια λοιπόν ο κ.Τατούλης και από την άλλη ο κ. Σημίτης προσπαθούν να μας …πείσουν ότι το ιταλικό μοντέλο με τις ανά 3μηνο εκλογές είναι το …ιδανικότερο .

Ιδανικό σίγουρα γι` αυτούς και για τους εξωθεσμικούς κύκλους που κρύβονται από πίσω τους , ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ για τον Ελληνικό λαό .

Δεν είναι λοιπόν ιδεολογικός αντάρτης ο κ.Τατούλης . Είναι ΕΝΑΣ από τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ !»

Αυτά έγραφα τον Φεβρουάριο όταν τα ΜΜΕ….. «περί άλλων τύρβαζαν» και επέμενα να φωνάζω για τον κίνδυνο των πέραν του Ατλαντικού ορμόμενων … «εντός εκτός και επί τα αυτά», στους οποίους αναφερόμουν συνεχώς από την στιγμή δημιουργίας του blog , τον Ιανουάριο του 2008 .

Και δυστυχώς ….δικαιώνομαι πλήρως!

86 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου