03 Μαρτίου 2009

Θεός ή επιστήμη; Πως και γιατί η ΕΠΙΣΤΗΜΗ νικήθηκε από το "θεό ΔΟΛΟ".Μέρος δεύτερον.

------------------------------------------------------------------------
Μέρος δεύτερον.

Πριν αφήσουμε τον "θεό" ΑΛΕΠΟΥ, για να πάμε να δούμε το... αντίπαλον δέος, την ΕΠΙΣΤΗΜΗ, δε μπορούμε να μην ξεσκίσουμε λίγο ακόμα τον ιστό της αράχνης !!!
Η ρίζα του κακού, λοιπόν είναι εδώ:
[ΓΕΝΕΣΙΣ, κεφ.11.
1 και ην πασα η γη χειλος εν και φωνη μια πασιν
2 και εγενετο εν τω κινησαι αυτους απο ανατολων ευρον πεδιον εν γη σεννααρ και κατωκησαν εκει Γεν 10:10
3 και ειπεν ανθρωπος τω πλησιον δευτε πλινθευσωμεν πλινθους και οπτησωμεν αυτας πυρι και εγενετο αυτοις η πλινθος εις λιθον και ασφαλτος ην αυτοις ο πηλος
4 και ειπαν δευτε οικοδομησωμεν εαυτοις πολιν και πυργον ου η κεφαλη εσται εως του ουρανου και ποιησωμεν εαυτοις ονομα προ του διασπαρηναι επι προσωπου πασης της γης
5 και κατεβη κυριος ιδειν την πολιν και τον πυργον ον ωκοδομησαν οι υιοι των ανθρωπων
6 και ειπεν κυριος ιδου γενος εν και χειλος εν παντων και τουτο ηρξαντο ποιησαι και νυν ουκ εκλειψει εξ αυτων παντα οσα αν επιθωνται ποιειν
7 δευτε και καταβαντες συγχεωμεν εκει αυτων την γλωσσαν ινα μη ακουσωσιν εκαστος την φωνην του πλησιον

8 και διεσπειρεν αυτους κυριος εκειθεν επι προσωπον πασης της γης και επαυσαντο οικοδομουντες την πολιν και τον πυργον Δτ 32:8, Πραξ 17:26
9 δια τουτο εκληθη το ονομα αυτης συγχυσις οτι εκει συνεχεεν κυριος τα χειλη πασης της γης και εκειθεν διεσπειρεν αυτους κυριος ο θεος επι προσωπον πασης της γης ]

Σε όλο τον τότε γνωστό κόσμο, λοιπόν, είχαν ένα στόμα και μια φωνή. Όμως η εξήγηση είναι ότι εκτός από τις κατά τόπους γλώσσες και προφορές, υπήρχε και μία κοινή γλώσσα, μία κοινή ομιλία !!!! Όπως σήμερα η αγγλική !!!
Συζήτησαν και αποφάσισαν ότι θα έπρεπε να δώσουν ένα όνομα ή ονόματα; στο μεγάλο κόλπο πριν ξεκινήσουν τη διασπορά τους σε όλη τη γη (και ποιησωμεν εαυτοις ονομα προ του διασπαρηναι επι προσωπου πασης της γης) !!!
Άλλη μία απόδειξη για το ότι ο... "θεός ΔΟΛΟΣ" είναι ολόκληρη κάστα μαφιόζων είναι και το (δευτε και καταβαντες συγχεωμενεκει αυτων την γλωσσαν ινα μη ακουσωσιν εκαστος την φωνην του πλησιον).
Από τότε, λοιπόν, είδαν ότι, για να καταφέρουν να κατακτήσουν όλους τους λαούς, έπρεπε να δημιουργήσουν σύγχυση. Και αυτό έκαναν. Εκπαιδεύτηκαν, έμαθαν, όλες τις γλώσσες (προ του διασπαρηναι επι προσωπου πασης της γης) και ( δια τουτο εκληθη το ονομα αυτης συγχυσις οτι εκει συνεχεεν κυριος τα χειλη πασης της γης και εκειθεν διεσπειρεν αυτους κυριος ο θεος επι προσωπον πασης της γης) !!!!!!!

Έτσι, αφού διεσπάρησαν σε όλα τα τότε γνωστά έθνη (ΓΕΝΕΣΙΣ, κεφ.10.31. ουτοι υιοι σημ εν ταις φυλαις αυτων κατα γλωσσας αυτων εν ταις χωραις αυτων και εν τοις εθνεσιν αυτων
32 αυται αι φυλαι υιων νωε κατα γενεσεις αυτων κατα τα εθνη αυτων απο τουτων διεσπαρησαν νησοι των εθνων επι της γης μετα τον κατακλυσμον), ως ΝΗΣΟΙ, δηλαδή ως θύλακες-φωλιές μέσα στις κοινωνίες, θα ήταν άτοπον να μη δεχθούμε ότι φώλιασαν ΚΑΙ ΜΕΣΑ στους λαούς του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!
Ερχόμαστε τώρα πάλι στην εποχή του Ναβουχοδονόσορα, εκεί γύρω στον έβδομο αιώνα π.χ.
Τότε όμως, στην Ελλάδα έχουμε την ίδια περίοδο, την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων από τον Ίφιτο μετά από ρητή εντολή του Μαντείου των Δελφών, όταν ο βασιλιάς της Ήλιδος ζήτησε χρησμό για το πως θα επανορθωθεί ο παλαιός και ξεχασμένος πολιτισμός των Ελλήνων !!!!
Το Μαντείο, λοιπόν, ξεκάθαρα απάντησε, ότι μόνο μέσω της αναβίωσης των Αγώνων, οι οποίοι ήταν ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ, θα έκαναν πάλι τους Έλληνες ΟΜΟΝΟΟΥΣ και θα συνδεσμολογούσαν τα διασπαρμένα κομμάτια του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ανά τον κόσμο, με στόχο τον ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

Βλέπουμε τότε, σε ένα διάστημα χρόνου δύο περίπου αιώνων, μια έκρηξη του πνεύματος η οποία επαναφέρει στη ΜΝΗΜΗ όλη την ΕΠΙΣΤΗΜΗ των παλαιών ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας !!!!!
Τότε αναπτύσσονται όλοι οι επί μέρους κλάδοι της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ γνώσης περί πάντων.
Αυτή όμως η έκρηξη δεν ήταν δυνατόν να αφήσει αδιάφορους τους οργανωμένους σε ιερατείο, απογόνους της ΑΛΕΠΟΥΣ. Τα μηνύματα που έρχονταν μέσω των σφηκοφωλεών (νήσων) τους, από όλες τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ περιοχές, ήταν τέτοια που τους έκαναν να τρομάξουν σχετικά με την έκβαση των σχεδίων τους !!! Είδαν ότι, η ραγδαία διασπορά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΕΠΙΣΤΗΜΗ), θα εξαφάνιζε όλα όσα είχαν μέχρι τότε καταφέρει, στις περιοχές που κυριαρχούσαν με όπλα τα "Θεϊκά" Αβρααμικά φοβοτρομοβέλη. Πρόσεξαν ότι η ελευθερία τους πνεύματος την οποία μετέδιδε ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, παντού τότε, έκανε τους ανθρώπους ανοικτόμυαλους, ερευνητικούς και άφοβους, σε σημείο που ένοιωσαν να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια τους !!!!! Ο ΔΟΛΟΣ έχανε παντού, μη έχοντας άλλα όπλα εκτός από τα γνωστά ύπουλα ναρκωπνευματοφοβικά δηλητηριασμένα βέλη του. Έβλεπε τον ΑΕΤΟ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ να πετά παντού με ανοιγμένα τα ΦΤΕΡΑ του. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, αυτό το συμπαντικό ΘΑΥΜΑ, τα "ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ" (φτερωτά λόγια), που στην κυριολεξία της έννοιας μετέφερε ο Όμηρος στην Οικουμένη, αυτά τα φτερά του αετού του ελληνικού πολιτισμού, πέταγαν και διέλυαν τα μαύρα σύννεφα που κρατούσαν στο σκοτάδι τους ανθρώπους !!!!!!

Η ύπαρξη του ιερατείου κινδύνευε θανάσιμα όταν, ως δια ΜΑΓΕΙΑΣ, ανέσυραν από το χρονοντούλαπο τα σκοτεινά ερευνητικά τους αποτελέσματα για την ψυχοσύνθεση των λαών της Μεσογείου. Με την πολυαιώνια εμπειρία τους, στο πως εκμεταλλεύτηκαν τις Αχίλλειες πτέρνες των ξενιστών τους (ξενιστές=οι λαοί που τους φιλοξενούσαν ως πάροικους), που δεν είναι άλλες από τα γνωστά ανθρώπινα αδύναμα σημεία της ιδιοτέλειας, της ματαιοδοξίας και άλλων τα οποία προκαλούν την διχόνοια και μέσω αυτής ΟΛΑ τα υπόλοιπα καταστροφικά αποτελέσματα που προκαλούν τη διάλυση των συνδέσμων που συνέχουν σε κοινωνικό ιστό τους ανθρώπους, ετοιμάστηκαν για τη μεγάλη αντεπίθεση !!!!!

Περιέργως, παρατηρούμε τότε, να ρέει άφθονος χρυσός από τα Περσικά βασίλεια (τα οποία ήταν ήδη υποχείρια του "ΘΕΟΥ" ΔΟΛΟΥ), εντός των ελληνικών πόλεων-κρατών ! Ξαφνικά εμφανίζονται πολιτικές αντιπαλότητες, δολοφονίες, δολοπλοκίες, εμφύλιοι πόλεμοι, μέχρι που αναγκάστηκαν οι Ηλείοι Αγωνοθέτες να θεσπίσουν την ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ !!!! Δηλαδή να σταματούν οι εμφύλιες διαμάχες, έστω και για δύο-τρεις μήνες ! Μάλιστα σε κάποια Ολυμπιάδα, ούτε την ΙΕΡΑΝ ΑΛΤΙΝ δεν είχαν τη δύναμη να σεβασθούν οι αντιμαχόμενοι μεταξύ τους Έλληνες, αφιονισμένοι από τα δηλητηριασμένα χρυσά βέλη που έρχονταν αφειδώς από την Περσία !! Από τότε έχει μείνει, να λέμε σήμερα, για το σαράκι που κατατρώει τις σάρκες του έθνους μας, την ΔΙΧΟΝΟΙΑ !!!
Ο "ΘΕΟΣ" ΔΟΛΟΣ έδινε τα ρέστα του μήπως και εξαφανίσει από μπροστά του το διαφαινόμενο και καταστροφικό για αυτόν αντίπαλον δέος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Μάταια όμως, γιατί εκεί που έννοιωσε ότι κέρδισε ήρθε ο Φίλιππος να ΕΝΩΣΕΙ πάλι τους Έλληνες με την ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ. Εκεί που έσβηνε η Ελλάδα, κατακρεουργημένη από τον τριακονταετή εμφύλιο πόλεμο, ήρθε ο Φίλιππος και καθάρισε την Ελλάδα από τους Μηδίσαντες (αυτούς που είχαν ξεπουληθεί στον πακτωλό χρυσού που ερχόταν από το Περσοεβραϊκό παρασκήνιο) !
Πλάτων Πισατίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου