13 Σεπτεμβρίου 2009

Έρχονται ο ΓΑΠ και η Κούβελα για να επαναφέρουν το..."Ανάν".Περίεργες κινήσεις των άσπονδων φίλων της Κύπρου.

Και ξαφνικά ο ΓΑΠ ξεπέρασε στην..."καταλληλότητα" τον "καταλληλότερο",φυσικά στις..."δημοσκοπήσεις"!Η Κούβελα δεν έχει πρόβλημα...αφού ο "κουρασμένος" την κάνει με ελαφρά...βηματάκια!Έτσι κι αλλιώς,όπως δήλωσε,είναι μεγάλη χαρά να είσαι με τα...παιδιά σου!

Τι συμβαίνει στο Κυπριακό; Οι υπερατλαντικοί “σύμμαχοι” ξαναζεσταίνουν τη “σούπα” Ανάν; Γιατί η νεκρική σιωπή στην Ελλάδα; Τι καταγγέλλει η ΕΔΕΚ…

Δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της ΕΔΕΚ (Σοσιαλιστικό Κόμμα Κύπρου)
Οι αποκαλύψεις που περιέχονται στα πρακτικά της συνάντησης του Βοηθού Γενικού Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κ. Πάσκο με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στη Λευκωσία κ. Φράνκ Ουρμπάντσικ συνιστούν μια απαράδεκτη συμπεριφορά αξιωματούχου του Διεθνούς Οργανισμού κατά σαφή παραβίαση των όρων εντολής του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Η προτροπή Πάσκο για «να ασκήσει η Ε.Ε. πίεση στους Ελληνοκυπρίους», αλλά και η ομολογία του ότι έδωσε εντολή στον Ειδικό Αντιπρόσωπο του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ να ασκήσει έμμεση επιδιαιτησ
ία κατά τρόπο που «οι δύο ηγέτες να νομίζουν ότι διατηρούν την κυριότητα των συνομιλιών», συνιστούν θλιβερή συμπεριφορά και εκτροπή ενός αξιωματούχου του ΟΗΕ, από το ρόλο και την αποστολή του.
Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καλεί την Κυβέρνηση να προβεί άμεσα σε έντονες παραστάσεις και διαβήματα προς το Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και τα Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται να αποδεχθούμε επιδιαιτησία και ότι οι αναφορές Πάσκο συνιστούν απαράδεκτη συμπεριφορά για αξιωματούχο του ΟΗΕ.

10 Σεπτέμβρη 2009

* Ο Καραμανλής και η Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα δεν έχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ. Η δημοκρατική αντιπολίτευση;

Πηγή...

Δείτε και το σχετικό στο http://olympia.gr/

Οι αρχιτέκτονες της “νέας Γιουγκοσλαβίας” ετοιμάζονται για μια “Ελλάδα νέα”

Γιατί να το...κρύψωμεν άλλωστε!Το μέλλον είναι...ορατόν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου