10 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΓΑΠ, ο αγωγός και η Ντόρα Κούβελα.Κάτι ήξερε ο Πούτιν που πήγε στην Τουρκία!

Αμέρικα...Αμέρικα!Και που να γίνει κανένα...μπαμ,όπως τότε την πρώτη ημέρα του Σημίτη!Εκεί να δείτε...ευχαριστίες!

Ειλικρινής και αταλάντευτη η εξωτερική πολιτική του ΠΑΣΟΚ

Είναι δυνατόν να υπάρχει δυσμενής κριτική από πλευράς ΥΠΕΞ για τις δηλώσεις του Γεωργίου Παπανδρέου εναντίον του αγωγού Πύργου – Αλεξανδρούπολης (ακολουθούν από το antinews);

Μιλάμε για απύθμενη πολιτική υποκρισία από την πλευρά της τ. ΥΠΕΞ και για απόλυτα αναμενόμενη στάση του προέδρου του κινήματος. Έχουμε γράψει αναλυτικά τις θέσεις για την εξωτερική πολιτική του ΠΑΣΟΚ που θα επαναφέρει την εξωτερική πολιτική της χώρας στον “σκληρό πυρήνα” του ΝΑΤΟ. Διαβάστε αναλυτικά τα κύρια σημεία όπως εκφράζονται από τον ίδιο τον ΓΑΠ και επιφανή στελέχη του κινήματος.

«Άνευ λόγου και αιτίας, ο κ. Παπανδρέου έριξε σκιά στις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τη χθεσινή αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ότι «η διακρατική συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς».

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου κατά τη χθεσινή του ομιλία στην Αλεξανδρούπολη σημείωσε: «Διαφημίζουν τον περίφημο αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης, για τον οποίο βεβαίως παλέψαμε και εμείς, αλλά η διακρατική συμφωνία κατοχυρώνει τα συμφέροντα μόνο της μιας πλευράς. Εμείς θα διασφαλίσουμε τους περιβαλλοντικούς όρους και σε ξηρά και σε θάλασσα».

«Οι τοποθετήσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ εκπλήσσουν και θέλω να πιστεύω ότι εντάσσονται στις ανεύθυνες υπερβολές της προεκλογικής εκστρατείας του ΠΑΣΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Μπακογιάννη.

Μιλώντας για τις διμερείς σχέσεις της χώρας μας με τη Ρωσία, η ΥΠΕΞ έκανε λόγο για «σχέσεις για την ισόρροπη ανάπτυξη των οποίων, αυτή η Κυβέρνηση έχει εργαστεί ακούραστα τα τελευταία χρόνια. Σχέσεις που στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Καλά η Ντόρα δεν ήταν που ούτε να δει δεν ήθελε ο Πούτιν λόγω της στάσης της υπερ των Αμερικανών στον αγωγό;

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου