03 Νοεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΙΣΧΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011.


ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ,ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!"ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ","ΚΙΝΕΖΟΙ","ΓΕΡΜΑΝΟΙ","ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ","ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΙΚΗ..."ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ...
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011...
ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΑΛΦΕΙΟΣ.
Υ.Γ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!
............................................ 
ΟΙ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

Αυτή τη στιγμή ΕΡΗΜΗΝ του Ελληνικού λαού, οι καρεκλοκένταυροι του πολιτικού συστήματος επιχειρούν αξιοποιώντας το πολιτικό πτώμα του δοσίλογου, να συγκροτήσουν στο παρασκήνιο κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Όλοι όσοι συμμετέχουν σ αυτό το άθλιο σκηνικό αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο.
Όλοι όσοι σιωπούν και μέσω της σιωπής τους, ανέχονται αυτές τις επικίνδυνες διεργασίες που συνιστούν πολιτική εκτροπή, είναι συνένοχοι σε αυτή την πολιτική εκτροπή.

Κοινός τους στόχος είναι...

Η διαφύλαξη του καθεστώτος της εθνικής υποτέλειας, και η διατήρηση της κοινωνίας στο περιθώριο των εξελίξεων, για να ολοκληρωθεί ανεμπόδιστα το εθνοκτόνο σχέδιο της δικτατορίας των νταβατζήδων.

Ο Ελληνικός λαός οφείλει να μην εφησυχάζει...
Οφείλει να πάρει στα χέρια του με το έτσι θέλω το μέλλον του τόπου...

Οφείλει να αποκλείσει το Ελληνικό κοινοβούλιο και να επιβάλει λύση που θα συνιστά πραγματική δημοκρατική διέξοδο για τον τόπο.

Το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του διαπράττει ένα επικίνδυνο ολίσθημα.

Οι προτεραιότητες είναι:...

- Αμεση σύλληψη των πρωταιτίων της εθνικής καταστροφής και η παράδοσή τους στη δικαιοσύνη.
- Αμεση διάλυση της βουλής και προκήρυξη εκλογών που θα θέσουν επι τάπητος το συνολικό πρόβλημα της εξάρτησης και της ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας.

Οποιαδήποτε άλλη λύση συνιστά φασιστική εκτροπή και πολύ σύντομα θα δρομολογήσει καταστάσεις πραγματικά ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες για το μέλλον του τόπου.

Ο λαός της Αθήνας... ο λαός της Ελλάδας... Οφείλει να ανατρέψει τον επικίνδυνο πολιτικό σχεδιασμό και να μη τους επιτρέψει να κουρελιάσουν και πάλι το Σύνταγμα και τη δημοκρατική νομιμότητα.

Όλοι κάτω...
Όλοι στους δρόμους για να αποτρέψουμε το επικίνδυνο πολιτικό πραξικόπημα που μαγειρεύουν τα επιτελεία του πολιτικού συστήματος.

Την αξιοπρέπεια που ανέκτησε προχθές ο λαός της Ελλάδας οφείλει να μη την παραδώσει σήμερα στην καταχνιά των επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. 

Αν σήμερα υποστείλουμε τη σημαία της εθνικής αξιοπρέπειας, το πολιτικό σύστημα θα αφανίσει την Ελληνική κοινωνία την επόμενη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου