22 Μαρτίου 2013

ΕΔΗΚ ΚΥΠΡΟΥ:Ζητούμε στρατιωτική ένωση με την Ελλάδα.ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ 50ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥ...


Το πρώτο που ήθελα να πω είναι πως η Ρωσία με δήλωση του Μετβέντεφ αποδέχθηκε τις αμφισβητήσεις της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ.  
Ο υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Αναστασιάδη ,Μ. Σαρρή αντί να φέρει τσουβάλια με χρήμα από την Ρωσία όπως ανέμεναν οι κρατούντες , μας έφερε τσουβάλια με οχιές.  
Αυτή η δήλωση εάν δεν ανασκευαστεί θα έχει τραγικές συνέπειες στο εθνικό μας θέμα .  
Δυστυχώς το κούρεμα των ρωσικών καταθέσεων που αποδέχθηκε ο Αναστασιάδης και φαίνεται να υπάρχει ακόμα στα σχέδια του μνημονίου , άρχισε να έχει αρνητικά αποτελέσματα στο εθνικό θέμα και στα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου.  
Η αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας στην κυπριακή ΑΟΖ είναι στην ουσία αμφισβήτηση της κρατικής μας υπόστασης.  
Το δεύτερο που ήθελα να τονίσω σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα εξ αιτίας των προδοτών του Ζυριχικού κατεστημένου , είναι πως η Κύπρος πληρώνει και θα πληρώσει ακριβά την απομάκρυνση της από την Ελλάδα και τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις .  
Πληρώνει την διάλυση του Ενιαίου αμυντικού δόγματος και την υποβάθμιση της άμυνας της .  
Ήθελαν οι κρατούντες να έχουν κράτος μαριονέτα των ξένων που να στηρίζεται στα πήλινα πόδια του τραπεζικού συστήματος ως κέντρου διερχομένων κεφαλαίων , αντί να ορθώνεται στις αδιάσειστες βάσεις της ισχυρής άμυνας και της ισχυρής ντόπιας παραγωγής.  
Τα λάθη αυτά προσπαθούν τώρα να τα σκεπάσουν ξεπουλώντας τον εθνικό πλούτο και την λαϊκή εργασία αφενός και αφετέρου παραδίδοντας την ασφάλεια της πατρίδος στους Ισραηλινούς ενώ είναι έτοιμοι να σκύψουν μπροστά στο τούρκο κατακτητή.  
Από αυτή τη κατάσταση επωφελήθηκε , όλα αυτά τα χρόνια , η ολιγαρχία του πλούτου. Όμως και αυτών τα οφέλη θα σκορπιστούν στον άνεμο εάν η Κύπρος ριχθεί τελικά στο τραπέζι του Προκρούστη και κατατεμαχιστεί από τους στυγερούς εχθρούς της.  
Τούτες τις ώρες , η ελληνική κυβέρνηση έχει υποχρέωση να στηρίξει την Κύπρο , πάση θυσία , με την αποστολή ελληνικού στρατού στη Κύπρο.  
Το φυσικό αέριο που οι αλήτες πολιτικοί θέλουν να το προπωλήσουν για να τα δώσουν στους αλήτες τραπεζίτες , εμείς λέμε πως πρέπει να διατεθεί για την πραγμάτωση της στρατιωτικής ένωσης μας με την Ελλάδα.  
Η κίνηση αυτή θα αναβαθμίσει τον γεωπολιτικό ρόλο του ελληνισμού στο σύνολο του και θα αποτελέσει την βάση μιας οικονομικής ανάκαμψης . 
Η πραγματική οικονομία των εθνών στηρίζεται στα κανόνια και στην υπεράσπιση των εργατικών δυνάμεων του λαού.  

Λουκάς Σταύρου  
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ http://edikcyprus.blogspot.gr/2013/03/blog-post_22.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου