22 Μαρτίου 2013

Πρόταγμα ελευθερίας ο Διαρκής Δημοσκοπικός Δήμος της Ομάδος Νέων Γρεβενών


Γεωργαντζάς.jpgΆπειρες είναι οι διαπιστώσεις που γίνονται καθημερινά, σχετικά με το πόσο άρρηκτα συνδεδεμένη είναι η οικονομική μας προβληματική στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με το πολιτικό σύστημα στις 2 (δύο) αυτές χώρες του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού.

Η έμπρακτος όμως πρότασις-πρωτοβουλία της ατύπου ελληνικής συλλογικότητος της Ομάδος Νέων Γρεβενών, σχετικά με την θέσμιση ενός Διαρκούς Δημοσκοπικού Δήμου (ΔΔΔ), σήμερα αποτελεί μία αληθινά ελληνική πολιτική πράξι, προς την επανόρθωση της ορθής πολιτείας του ελληνικού μας έθους και

έθνους (https://docs.google.com/document/d/1_hj1ZXXXMsXylug77h9Emlk42cAOCyHpzll-Fniou4s/edit). 

Το πρόταγμα πίσω από την θέσμιση του προτεινομένου ΔΔΔ δεν είναι άλλο από την καθολική ελευθερία, που φυσικά είναι και το πρόταγμα του πολιτικού συστήματος της πραγματικά ελληνικής δημοκρατίας. Η νομική και νόμιμη δηλαδή θέσμισις ενός Διαρκούς Δημοσκοπικού Δήμου αποβλέπει στην καθολική μας ελευθερία αθροιστικά: προσωπική ελευθερία + κοινωνική ελευθερία + πολιτική ελευθερία. 

Ουδεμίαν βέβαια σχέσιν δεν έχει το πολιτικό σύστημα της πραγματικά ελληνικής δημοκρατίας με την άρδην ανθελληνική, ξενόφερτη και στυγνά τυραννική κομματοκρατία, όλων των κομμάτων, εντός και εκτός του κυνοβουλίου (με ύψιλον λόγω κλέους), που μοναδικό σκοπό και στόχο έχουν να κατακερματίζουν και να κατα-κομματιάζουν την ελληνική μας κοινωνία στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Ο Διαρκής Δημοσκοπικός Δήμος της Ομάδος Νέων Γρεβενών, με την νομική και νόμιμο θέσμισή του μπορεί να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος, ώστε ενωμένοι όλες και όλοι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να πολεμήσουμε, ενωμένοι σαν μία ατσάλινη γροθιά, γιά την επανόρθωση της ορθής πολιτείας του ελληνικού μας έθους και έθνους. 

Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη όλα τα μη κομματικά πολιτικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενωμένα σαν μία ατσάλινη γροθιά, να συσπειρωθούν πίσω από την θεσμική εμπραγμάτωση της προτάσεως-πρωτοβουλίας της ατύπου ελληνικής συλλογικότητος της Ομάδος Νέων Γρεβενών (http://www.omadaneon.gr/). 

Εάν πράγματι τα μη κομματικά πολιτικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα στην Ελλάδα και στην Κύπρο όντως αποβλέπουν στην άμεσο ανακοπή και ανατροπή της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας και όχι σε πολιτικούς θώκους μέσα σε αυτήν τότε ο προτεινόμενος ΔΔΔ αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να κάνουμε την απελευθέρωση της Ελλάδος και της Κύπρου πραγματικότητα, όχι μόνον στα παχειά λόγια, αλλά στην πράξι! 

Όντως, εάν η ελληνική μας η κοινωνία αποτύχουμε να ανταποκριθούμε στην θέσμιση της προτάσεως ΔΔΔ, σε βαθμό ικανό να γίνει πραγματικότητα ή και εάν άμεσα δεν διαφανεί κάποια άλλη ικανή πρόταση, που να φαίνεται πιό λειτουργική γιά την απόπειρα επίλυσης του προβλήματος του κενού αντιπροσώπευσης ή εκπροσώπησης στην κομματοκρατία, τότε 2 (δύο) μόνον ενδεχόμενα μπορεί να υπάρχουν. 

Είτε η κοινωνία μας θεωρεί ότι δεν υπάρχει κενό αντιπροσώπευσης ή εκπροσώπησης, άρα καλώς έχουν τα πράγματα με τον αφανισμό του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού από την κομματοκρατία, και κατ' επέκταση η παρέμβασις της Ομάδος Νέων Γρεβενών είναι περιττή, είτε δεν μπορούμε πλέον να αντιδράσουμε και περιμένουμε πιά καρτερικά την πλήρη αποδόμηση του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού. 

Ένα απτό παράδειγμα, όπου η θεσμική συγκρότηση του Διαρκούς Δημοσκοπικού Δήμου θα μπορούσε άμεσα, αμέσως εδώ και τώρα να εφαρμοστεί, είναι και ο από τις αρμόδιες θεσμικές αρχές έλεγχος των προσφορών χρηματιστικής προς την Ελλάδα (US$600 δισ.) και την Κύπρο (US$50 δις.), του εις την ελευθερίαν του ελληνικού μας κόσμου επενδυτή, Έλληνα Αρτέμη Σώρρα (http://www.artemis-sorras.com/). 

Η θεσμική δηλαδή συγκρότηση του Διαρκούς Δημοσκοπικού Δήμου μπορεί έυκολα να εξαναγκάσει τον από τις αρμόδιες θεσμικές αρχές έλεγχο των προσφορών τούτων χρηματιστικής στην Ελλάδα και στην Κύπρο, γιά την απελευθέρωση των 2 (δύο) αυτών χωρών του ελληνικού μας έθους και έθνους, από την κατοχή τους υπό τα σαπρόφυτα της πολιτικής ελίτ μίας χώρας που δεν είναι καν ένα πραγματικό κράτος (http://radiogamma.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7312.html?spref=fb). 



Νυν υπέρ πάντων ο των ελευθέρων πατρίδων μας αγών! 

Νίκος Γεωργαντζάς 
Aντιπρόεδρος 
Επιτροπή Διαχείρισης και Ελέγχου Ε.N.D. (End National Debt: http://ei-end.org/) 

ΥΓ: Τα χρήματα δεν είναι πλέον του Αρτέμη Σώρρα γιά να κάνει ελεημοσύνες. Είναι ήδη κτήμα του ελληνικού μας λαού και στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Πρέπει απλά να εξαναγκάσουμε αυτούς που συλλογικά νομιμοποιήσαμε με την ψήφο σας να τα κατεβάσουν. Πόσο πιά δύσκολο είναι τούτο να γίνει κατανοητό; Εάν δεν φοβάσαι να βραχείς, τότε γιατί δεν βουτάς μέσα στο ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ:http://topotamiemeis.blogspot.com/2013/03/email.html; 

Αρτέμης Σώρρας: "Η Γερμανία σήμερα δεν είναι κράτος" 
http://radiogamma.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7312.html?spref=fb
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου