02 Απριλίου 2013

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ


Κύπρος και Ελλάδα συντονίζονται για προώθηση των προϊόντων τους
Κύπρος και Ελλάδα συντονίζονται για προώθηση των προϊόντων τους, αναφέρει ανακοίνωση του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου και Ελλάδας. (ΚΥΠΕ – 13/02/2013)
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, με σκοπό την προβολή των κυπριακών και ελληνικών προϊόντων στην ελληνική αγορά, ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου και Ελλάδας αναφέρει ότι σε ομιλία του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Άκης Πηγασίου, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της ίδρυσης και της δράσης του Συνδέσμου, επικεντρώθηκε στην πρωτοβουλία προώθησης των κυπριακών και ελληνικών προϊόντων στις δύο αγορές.
Όπως είπε, η εκστρατεία με σύνθημα «Αγοράζουμε τα ΔΙΚΑ μας προϊόντα», άρχισε το Δεκέμβριο του 2012 στην Κύπρο και θα συνεχιστεί και το 2013, καλύπτοντας τόσο την Κύπρο όσο και την Ελλάδα. 
«Στην Κύπρο», πρόσθεσε, «η εκστρατεία γίνεται με διαφημίσεις σε εφημερίδες, περιοδικά και πινακίδες στους δρόμους και στην Ελλάδα με διάφορες ενημερωτικές πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το ΕΒΕΑ, καθώς επίσης και με άλλους εμπορικούς και οικονομικούς φορείς».
Παράλληλα, αναφέρει πως η πρωτοβουλία αυτή θα βοηθήσει τα μέγιστα τις οικονομίες της Κύπρου και της Ελλάδας, οι οποίες αυτή την περίοδο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε αντιπροσωπεία του Ελλαδο-Κυπριακού Επιχειρηματικού Φόρουμ (Επιμελητηρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου