01 Μαΐου 2013

Τα πάντα ΟΛΑ από τον Αρτέμη Σώρρα περί Τράπεζών, Τριμερής Επιτροπής, ΕΛΙΑΜΕΠ!!! Δείτε το όλοι!!!!


Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Τα πάντα ΟΛΑ από τον Αρτέμη Σώρρα περί Τράπεζών, Τριμερής Επιτροπής, ΕΛΙΑΜΕΠ!!! Δείτε το όλοι!!!!

Τα ΜΜΕ με την "κρίση" βομβαρδίζουν συνεχώς μεταξύ άλλων και το όνομα Jean Claude Trichet (Ζάν Κλώντ Τρισέ), για να δούμε μερικά πράγματα για τον κύριο και την σχέση του με κάποιους άλλους κυρίους
Ο Ζάν Κλώντ Τρισέ είναι ένας Γάλλος (?) Οικονομολόγος ο οποίος το 1993 ανέλαβε την διοίκηση της Banque de France (Τράπεζας της Γαλλίας) και το 2003 ανέλαβε την Διοίκηση της European Central Bank (Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας) με αντιπρόεδρο τον Λουκά Παπαδήμο μέχρι το 2011.
Το 2011 την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα την ανέλαβε ο Ιταλός(?) Mario Draghi (Μάριο Ντράγκι). Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι ο Τρισέ είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BIS (Bank for International Settlements) η οποία είναι Τράπεζα που διοικεί όλες τις Κεντρικές Τράπεζες των χωρών μελών της (λίστα ΕΔΩ).
Όπως είδαμε ο Μάριο Ντράγκι ανέλαβε την ηγεσία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στην θέση του Ζαν Κλώντ Τρισέ το 2011, την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή στην Τριμερή Επιτροπή (trilateral Commission) φεύγει από chairman του European Region ο Μάριο Μόντι και αναλαμβάνει ο Ζαν Κλωντ Τρισέ.
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Τριμερούς επιτροπής

Ο Τραπεζίτης Μάριο Μόντι έγινε Πρωθυπουργός Ιταλίας σχεδόν ταυτόχρονα με τον επίσης τραπεζίτη Λουκά Παπαδήμο στην Ελλάδα. Το κοινό του Μόντι και τον Παπαδήμο ήταν ότι και οι δυο ήταν Πρωθυπουργοί, ταυτόχρονα μέλη της Τριμερούς Επιτροπής ελέω Ροκφέλερ, και είχαν και οι δύο προϋπηρεσία σε Τράπεζες συμφερόντων των RR (Ρότσιλντ Ροκφέλερ).
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την λίστα

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την λίστα


(Ο Παπαδήμος είναι και στις δύο λίστες)

Για να δούμε τώρα την σχέση της Banque de France (Τράπεζας της Γαλλίας) με την European Central Bank (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα). Βάλτε το βίντεο στο 6ο λεπτό και 25ο Δευτερόλεπτο
 

Για να δούμε τώρα ποιο από τα 5 εγγόνια της οικογενείας Ρότσιλντ ανέλαβε το τραπεζικό σύστημα της Γαλλίας



Στην Τριμερή Επιτροπή (Trilateral Comission) από "Ελληνικής" πλευράς δεν είναι μόνο ο Τραπεζίτης και πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος... Για να δούμε ποιοι ακόμα είναι:

Οδυσσέας Κυριακόπουλος (S&B Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε), Λουκάς Παπαδήμος (Τραπεζίτης  - τ. Πρωθυπουργός), Γιώργος Βασιλειάδης (τ. Πρόεδρος Κύπρου), Αλέξης Παπαχελάς και Παναγής Βουρλούμης (τ. Πρόεδρος ΟΤΕ) ο οποίος όπως βλέπετε έχει στενές επαφές και με τους Ρότσιλντ.

Το δίδυμο Παπαχελά - Βουρλούμη το συναντάμε και στο ΕΛΙΑΜΕΠ! Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ένα ίδρυμα "Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής" (3 λαλούν και 2 χορεύουν)

Για να δούμε ένα ένα τα κύρια πρόσωπα του ΕΛΙΑΜΕΠ:
νυν Πρόεδρος: ο Λουκάς Τσούκαλης (Καθηγητή στο London School of Economics), έλαβε μέρος στην Λέσχη Μπίλτερμπεργκ το 1992, 2003, 2006 και 2009 (αποδείξεις ΕΔΩ)
νυν Αντιπρόεδρος: και τ. Πρόεδρος ο Θάνος Βερέμης (γνωστό από την εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Τσατσόπουλο "1821 η γέννεση ενός Έθνους"), έλαβε μέρος στην Λέσχη Μπίλτερμπεργκ το 1993 και 1999 (αποδείξεις ΕΔΩ)
Γενική Γραμματέας: την Ελένη Παπακωνσταντίνου εξαδέρφη του πρώην Υπ. Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση λίστας λαγκάρντ, η οποία όταν ηΜιράντα Ξαφά έφυγε από την S&B (του Οδυσσέα Κυριακόπουλου) για το ΔΝΤ την θέση της πήρε η Ελένη Παπακωνσταντίνου (δείτε πληροφορίες ΕΔΩ)
Ταμίας: ο Παναγής Βουρλούμης μέλος της Τριμερούς Επιτροπής του Ροκφέλερ, senior advisor των Ρότσιλντ και μέλος της Λέσχης Μπίλτερμπερκ το 2009 (αποδείξεις ΕΔΩ)
Μέλη: (μεταξύ άλλων) ο Αλέξης Παπαχελάς (τ. Γενικός Γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ - φαίνεται στην παλιά ιστοσελίδα) ο οποίος είναι μέλος της Τριμερούς Επιτροπής και της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ (το δεύτερο το λέει ο ίδιος σε βίντεο - δείτε το ΕΔΩ στο 2ο κατά σειρά στο 5ο λεπτό)
τ. Μέλη: (φαίνεται στο παλιά ιστοσελίδα) Γιώργος Δαυίδ της coca cola μόνιμο μέλος της Λέσχης Μπίλτερμπεργκ (αποδείξεις ΕΔΩ)

Μπορείτε να δείτε την αναλυτική λίστα της παρούσης "ομάδος" του ΕΛΙΑΜΕΠ κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για να πάμε τώρα στους χρηματοδότες του ΕΛΙΑΜΕΠ!
Στην σημερινή ιστοσελίδα αναφέρουν κάποιους γνωστούς χρηματοδότες όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Υπουργείο Εξωτερικών(!), Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (!!), ίδρυμα "Αλέξανδρος Ωνάσης", η Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, η Τράπεζας της Ελλάδος (ιδιοκτησίας αμφοτέρων Τραπεζών εν Ρότσιλντ Ροκφέλερ και Εκκλησίας Ελλάδος), επίσης αναφέρει αόριστα εγχώρια και ξένα ιδρύματα και οργανισμούς "Μετά το 2009, οι δραστηριότητες του ΕΛΙΑΜΕΠ χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, από συνεργασίες με αντίστοιχα ιδρύματα στο εξωτερικό", (μπορείτε να το δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Στον καινούριο ιστόχωρο υπάρχει ένα κουμπί κάτω κάτω το οποίο οδηγούσε μέχρι πρότινος στο παλαιό ιστόχωρο που είχε αναλυτικά τα ιδρύματα. Σήμερα το λινκ δεν οδηγεί πουθενά όπως μπορείτε να εξακριβώσετε και μόνοι σας.

Ο Προ-μηθευς όμως ήταν εδώ! ιδού τα στοιχεία του εξαφανισμένου λινκ:
Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την λίστα σε μεγέθυνση

Στην λίστα διακρίνουμε την Αμερικάνικη Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, ιδρύματα στο Κόσσοβο, στην Αλβανία, στα Σκόπια, Ιδρύματα του γνωστού Τζορτζ Σόρρος, το Ίδρυμα Ροκφέλερ, την Παγκόσμια Τράπεζα, Ίδρυμα Ford κ.α.


Πηγή:  http://www.knossopolis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου