04 Ιουνίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

  





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ 


Η κίνηση που όλοι επιθυμούσαμε είναι έτοιμη. Τέλος οι παρεξηγήσεις, τέλος τα like τέλος οι ίντριγκες, τέλος τα ψεύτικα και απρόσωπα προφίλ, τέλος όλα αυτά που ξέραμε στις ομάδες υποστήριξης του facebook. 
H κίνηση και η ομάδα είναι πλέον ΜΙΑ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ με κατά τόπους ανακλητούς εκπροσώπους που θα ορίζονται από την υποομάδα της κάθε πόλης. 
Η κίνηση έγινε κατόπιν συνεννοήσεως και αποφάσεως αγωνιστών από όλη την Ελλάδα, για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και τον αγώνα για την ενημέρωση όλων των Ελλήνων για την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα και της E.N.D., με σκοπό όλοι εμείς οι Έλληνες πολίτες να απαιτήσουμε μια μέρα με τις υπογραφές μας και τον αγώνα μας τον επίσημο έλεγχο της προσφοράς του Αρτέμη Σώρρα από τα θεσμικά μας όργανα!
Οι αποφάσεις και οι ενέργειες μας θα λαμβάνονται με την έγκριση ή απόρριψη της ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. Εδώ δεν υπάρχουν ηγέτες, αρχηγοί, διαχειριστές, εδώ θα είμαστε ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ και όλοι στο φως με το όνομα μας και την υπογραφή μας!!!
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές και Ελεύθεροι Έλληνες, η κίνηση αυτή απαιτεί ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ !!!
Ας αρχίσουμε να μετράμε την δύναμη μας !!! Να αρχίσουν οι εγγραφές άμεσα !!!
Ο παρακάτω διαδικτυακός τόπος εγγραφής και ενημέρωσης μας, παρέχει την μεγαλύτερη ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων που θα μπορούσαμε αυτή τη στιγμή να έχουμε, από τα γνωστά κέντρα ελέγχου και εξουσίας…


http://www.olympionfos.com/index.html

http://www.olympionfos.com/arxeia_gia_enhmerwsh_politwn_

website/index.html


Κατά την εγγραφή σας θα βρείτε την επιλογή *ΜΕΛΟΣ (ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΟΜΑΔΑ) ή ΦΙΛΟΣ (ΑΠΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ)
Ως ενεργό μέλος της ομάδας θέτω προς ψήφιση τα παρακάτω:
Ενέργεια 1η 
Όλα τα μέλη ενεργά και μη για να παραμείνουν στην ομάδα θα πρέπει να υπογράψουν ή να έχουν υπογράψει την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, εννοείτε σε εύλογο χρονικό διάστημα από την εγγραφή τους…. 
Επαναλαμβάνω!!!!
Η κίνηση αυτή ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ !!!!!
Θα υπάρχει συνεχή ενημέρωση μέσω του διαδικτυακού τόπου, αλλά και δια ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με την εγγραφή μας, επίσης πολλά θέματα και ερωτήματα θα συζητηθούν στην επόμενη συγκέντρωση στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης…
Εύχομαι να είστε όλοι καλά με πίστη και αποφασιστικότητα σε αυτή την ύστατη προσπάθεια για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας !!!!


http://www.olympionfos.com/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου