28 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Dina Demu
 










4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ .. ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΤΕΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !!

    ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ !! ΕΥΓΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ Α.ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ .. ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΝΤΕΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ !! ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ !! ΕΥΓΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΕΓΟΝΟΣ !!!! ΜΑΖΙΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!! ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ Κ.ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΑΦΩΝΗ .. Η EI END ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ .ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παιδί δεν κάνει ότι του λες άλλα κάνει οτι βλέπει ..το ΟΧΙ σήμερα δεν το λέει ο Στρατός άλλα η μαθητιώσα Νεολαία με το στύλο!!
    Μπροστά οι Μανάδες και ακολουθούν τα παιδιά μας !!

    Τα έντυπα του Α. Σωρρα κυματίζουν δίπλα στην Ελληνική σημαία στην Κοζανη της αριστούχου μαθήτριας Ντεμου Μαρίας στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη !! το ΟΧΙ σήμερα είναι ποιο ηχηρό !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή