ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ, Ο ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΣΑΣ, Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΣΑΣ, Ο ......ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΑΤΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ !!!!!!!!!!!!

ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΜΩΡΕ; ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΑΤΑ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΑΠΟΥ ΜΩΡΕ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ; ΣΗΚΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΩΡΕ ΤΑ ΠΩΡΩΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΑΝ .........ΚΟΥΚΙΑ ΜΩΡΕ!!! 

Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΦΩΝΗ ''ΠΕΙΝΑΩ'' ΤΟΥ ....ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. 

ΚΙ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΣΑΣ. 

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. 

ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΛΑΓΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Μαίανδρος και Διόνιος

...........................................................

Κέρκυρα 7/1/2014: "Πεινάω, δώστε μου κάτι να φάω, πεινάω!"


7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014, ΩΡΑ 2 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΚΕΡΚΥΡΑ
Μαζεύονται από πάνω του 3-4 περαστικοί, σταματά κι ένας γιατρός, μια γυναίκα καλεί το ΕΚΑΒ. Ο άνδρας δυσκολεύεται να επικοινωνήσει, μιλάει ασυνάρτητα, καταφέρνει να θυμηθεί το τηλέφωνο του αδελφού του, συνέρχεται λίγο." Πεινάω, δώστε μου κάτι να φάω, πεινάω" είπε.Παγώσαμε. Όλοι το σκεφτόμασταν, κανείς δεν άντεχε να τ ακούσει απ το στόμα του. Φοβάμαι. Φοβάμαι πολύ. Φοβάμαι μήπως ακόμα κι αυτό το συνηθίσω..
Στα σκαλιά δίπλα στο ταμπλό όπου ο κινηματογράφος της Κέρκυρας αναρτά της ταινίες που θα προβάλει. Σ ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης ένας μεσόκοπος άνδρας γονατίζει και καταρρέει πάνω στα σκαλιά. 
ΠΗΓΗ/ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ:
Maistros Sorokos

................................................