27 Μαρτίου 2014

Angelo Irakleides:«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ!!!!


Angelo Irakleides:«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... 
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ!!!!



Vasilis Theodoropoulos: «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ............. ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.!!!!!!!!

Η διορισμένη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Ανατολής η οποία αποφάσισε την αμετάκλητη συγχώνευση ήταν:

Πρόεδρος: Ιωάννης Αθανασάκης

Εντεταλμένος Σύμβουλος: Στέφανος Δέλτα που ορίζεται Εντεταλμένος Σύμβουλος, με κύριο στόχο να διεκπεραιώσει τη συγχώνευση o oποίος αναπληρώνει τον Γενικό Διευθυντή Μ.Π. Καμάρα και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ιωάννη Αθανασάκη.

Μέλη: Αλέξανδρος Σκουζές, Ιωάννης Δροσόπουλος, Άθως Ρωμανός, Γεώργιος Στρέιτ, Γεώργιος Ζαρίφης.

Ο Στέφανος Δέλτα, καταγόταν από μεγάλη Φαναριώτικη οικογένεια και ήταν ιδρυτής του Κολεγίου Αθηνών, μαζί με τον Εμμανουήλ Μπενάκη. Το 1895 παντρεύτηκε τη γνωστή λογοτέχνη Πηνελόπη Μπενάκη - Δέλτα και απέκτησαν μαζί τρεις κόρες: την Σοφία, σύζυγο Μαυροκορδάτου, την Βιργινία, αρχινοσοκόμο, σύζυγο του πολιτικού Αλεξάνδρου Ζάννα και γιαγιά του πολιτικού ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και την Αλεξάνδρα, σύζυγο του κτηματία Αντώνη Παπαδόπουλου.

Επι πλέον ο Γεώργιος Στρέιτ ήταν γιος του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας και πρώτου διοικητή της Τράπεζας Ανατολής Στέφανου Στρέιτ. Ήταν παντρεμένος με την Ιουλία Καραθεοδωρή, από την Φαναριώτικη οικογένεια Καραθεοδωρή, της οποίας μέλος ήταν και ο Στέφανος Δέλτα (μητέρα του ήταν η Σοφία Καραθεοδωρή. Δισέγγονος του είναι ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, πρώην Υπουργός Πολιτισμού στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου και εξάδελφος του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Ακόμη λοιπόν και πριν από 80 χρόνια, οι ίδιες οικογένειες που αναμιγνύονται στα πολιτικά δρώμενα της εποχής μας με αποτέλεσμα την εξαθλίωση της πατρίδας μας έπαιρναν μέρος στην μεγαλύτερη απάτη του 20ου αιώνα της Τράπεζας της Ανατολής.........

ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ; ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ !!!!! ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.!!!!! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΣΥΝΕΝΩΣΗ...Ε4
....................................................................................
ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑΣ: ΔΕΙΤΕ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ( 1948 + 1954)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΣΤΙΣ 22/2/2898...

Η ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

& Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 10 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤτΑ ΓΙΑ 1,5 ΔΙΣ

Όμως οποιοσδήποτε έβγαλε αυτή την ηλίθια ανακοίνωση ξέχασε μερικά πράγματα. Ένα από τα πράγματα που ξέχασε είναι ότι οι μέτοχοι της Τράπεζας Ανατολής, δεν πληρωνόντουσαν σε δραχμές, πληρωνόντουσαν σε χρυσό, το οποίο είναι εγκυημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας, η οποία βρίσκεται υπό διαχείριση από αυτό το τέρας επονόματι Ροθτσάιλντ. Λοιπόν, το πιο όμορφο πράγμα είναι ότι εννέα μήνες μετά μας πλησιάζει ο Προβόπουλος και ζητάει να αγοράσει δέκα μετοχές, που δεν έχουνε αξία, για 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ. Και φυσικά αυτά τα υποκείμενα νομίσανε ότι θα πάρουμε τα χρήματα, όμως έγινε το αντίθετο, κάναμε ένα βήμα πίσω και του λέμε «βρε, πριν εννέα μήνες μας είπες ότι δεν έχουν καμία αξία, τώρα δίνεις 1,5 δισεκατομμύριο για δέκα μετοχές; Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;» Παιδιά σας λέω έγινε της κακομοίρας! Εν πάση περιπτώσει, λοιπόν, αυτή είναι περεταίρω επιβεβαίωση ότι όλα αυτά τα υποκείμενα, όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, έχουν φοβερό πρόβλημα γιατί για πρώτη φορά- και σας λέω έντιμα- για πρώτη φορά στα χέρια των Ελλήνων υπάρχουν αυτά τα φοβερά όπλα, τα χρηματοοικονομικά όπλα, και οι Έλληνες τα έχουν στρέψει αυτά τα όπλα εναντίων των ανθελλήνων, εναντίων των εχθρών μας, και δεν ξέρουν τι στο διάολο να κάνουν. Και το πρόβλημά τους κάθε μέρα που έρχεται μπροστά γίνεται όλο και πιο μεγάλο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD

Μετά στείλανε το πρωτοπαλίκαρό τους από το Βερολίνο και έγινε συνάντηση εδώ στην Αθήνα- θέλανε να συναντηθούμε στη Μαδρίτη- και δίνει εντολή ο κύριος Σώρρας και του λέει: «Θα ρθείς στην Αθήνα, θα συναντηθούμε κάτω από τον Παρθενώνα, και έτσι και μου πεις ένα αστείο, θα καλέσω αστροπελέκι από το Δία και θα σε κάνω κάρβουνο!»
Όπως με ακούτε. Λοιπόν, έρχονται και το μόνο πράγμα που ήθελε αυτό το υποκείμενο να περάσει είναι και του λέει: «Κύριε Σώρρα σας παρακαλούμε μην κάνετε φασαρία, θα σας πληρώσουμε ό,τι χρήματα θέλετε». Και του λέει ο κύριος Σώρρας «Πες στο αφεντικό σου ότι αυτοί κάνουν φασαρία. Αυτή είναι η χώρα η δική μου και εμείς δεν κάνουμε φασαρία, αυτός κάνει φασαρία» και έρχεται η ερώτηση και τον ρωτάει: «Μα πόσα χρήματα θέλετε κύριε Σώρρα;» και του λέει ο κύριος Σώρρας: «Άκου, εγώ δεν είμαι καλός στα μαθηματικά, αλλά τρία πανεπιστήμια στην Αμερική μου λένε ότι η εκτίμηση των μετοχών αυτών είναι τόση, η οποία είναι μόνο στο κεφάλαιο των 35 εκατομμυρίων χρυσών γαλλικών φράγκων, ξεπερνάει το ποσό των 670 δισεκατομμυρίων ευρώ η κάθε μία, και όταν πάρεις υπόψη σου όλα τα υπάρχοντα, ξεπερνάει τα 2 τρισεκατομμύρια 250 δισεκατομμύρια (2.250.000.000) η κάθε μετοχή!» και γυρίζει αυτό το υποκείμενο και λέει: «Μα κύριε Σώρρα αυτά είναι πολλά χρήματα!» και του λέει ο κύριος Σώρρας « Βρε κόπανε, βλέπεις πόσα μας έχεις κλέψει;!» Όπως με ακούτε!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ROTHSCHILD:http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/antwnhs-diamantopoylos-thn-smyrnh-thn-ekapse-ena-ypokeimeno-onom.html
............................................................................................
Η ΔΩΡΕΑ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τράπεζας της Ανατολής ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/10/h-dwrea-metohhs-ths-trapezas-ths-anatolhs-apo-ton-artemh-swrra-s.html
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/12/metohes-ths-trapezas-ths-anatolhs-pws-xekinhse-na-apokalyptetai-.html
.......................................................................................

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ...ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ...

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ(ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΙΧΑ)

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ...

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ



ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ.ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
"ΜΠΕΝ ΑΚΕΙΑ"...ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚ/ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ

Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:Η ΑΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ Τ.τ.Α. ΕΙΝΑΙ 2 ΤΡΙΣ 800 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΚΙ Ο ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΘΕΑΣ...

...................................................................................

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: "ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥ ΠΑΡΕ ΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΓΝΩΣΗΣ ΕΝΩΣΟΥ..."

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ

- ΕΙ E.N.D. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - - ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ -
.............................................................................

ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/trapeza-ths-anatolhs-o-efialths-toy-politikoy-kathestwtos-h-wra-.html

ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.blogspot.gr/2014/03/blog-post_3205.html

«ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ... Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ!!!!

ΠΗΓΉ: http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2014/03/angelo-irakleides_12.html




Οταν η τράπεζα της Ελλάδος αγόραζε 1,5 δις ευρώ 10 μετοχές του Αρτέμη Σώρρα

Άκρα του τάφου σιωπή παρατηρείται εκ μέρους του τραπεζικού κόσμου. Ουδεμία επίσημη ανακοίνωση, καμία εξήγηση ούτε και ερμηνεία έχει κατατεθεί μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης με τη μετοχή της «Τράπεζας της Ανατολής».

Ακριτομυθίες μόνον και γενικόλογες αναφορές, ανεπισήμου χαρακτήρα, συνοδεύουν την εξέλιξη των αποκαλύψεων, παρά το γεγονός ότι η κοινή γνώμη έχει αναστατωθεί.

Στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε ότι η «Τράπεζα της Ελλάδος» δηλώνει πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτε για την υπόθεση αυτή.

Ωστόσο, τα πράγματα, τα αρχεία και τα έγγραφα καταδεικνύουν μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Η «Τράπεζα της Ελλάδος» γνωρίζει, όπως γνωρίζουν και τουλάχιστον δύο υπάλληλοι της, οι οποίοι υπηρετούν στο νομικό της τμήμα. Διότι και συνάντηση υπήρξε μεταξύ του δικαιούχου των μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής» και των νομικών της «Τραπέζης Ελλάδος» και η συνάντηση πραγματοποιήθηκε εν γνώσει της «Εθνικής Τράπεζας», η οποία απέστειλε και τους δικούς της δικηγόρους και... επιχειρήθηκε να υπάρξει συμφωνία με την καταβολή ενός ποσού της τάξεως του 1,5 δις ευρώ στον δικαιούχο έναντι 10 (δέκα) μετοχών.

Για του λόγου το αληθές, η zougla.gr αποκαλύπτει σήμερα έγγραφο το οποίο συνετάχθη σε συμβολαιογραφικό γραφείο, όπου ένας συγκεκριμένος πολίτης δηλώνει ενόρκως πως παρίστατο σε αυτήν τη συνάντηση.

Διαβάστε όλο το περιεχόμενο της ένορκης δήλωσης του μάρτυρα: ..

... ... ...

Οι λεπτομέρειες έχουν ως εξής:

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε πριν από το Πάσχα του 2010 στο δικηγορικό γραφείο των κκ. Καραγιαννόπουλου - Λελούδα - Φουφόπολου επί της οδού Πινδάρου 5, στο Κολωνάκι. Παρόντες ήταν οι δύο νομικοί σύμβουλοι της «Τραπέζης Ελλάδος». Πρόκειται για τους Σοφία Τοσουνίδου και Ηλία Αντωνιάδη. Παρών ο δικαιούχος Αρτέμης Σώρρας και βεβαίως ο βεβαιώσας, ενόρκως, πως η συνάντηση αυτή όντως πραγματοποιήθηκε. Παρόντες επίσης και δύο νομικοί σύμβουλοι της «Εθνικής Τράπεζας», οι οποίοι είχαν ήδη προετοιμάσει εξασέλιδο συμφωνητικό εκπροσώπησης του δικαιούχου Αρτέμη Σώρρα. Άρα, υπήρξε προεργασία και προετοιμασία για την εκπροσώπηση του δικαιούχου.

Η πρόταση η οποία υπεβλήθη στον δικαιούχο, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, από την Τράπεζα Ελλάδος ήταν να καταβληθεί ένα ποσό της τάξεως του 1,5 δις στον Αρτέμη Σώρρα έναντι δέκα μετοχών της «Τράπεζας της Ανατολής». Η συμφωνία προέβλεπε πως η πράξη θα πραγματοποιούταν μέσω βρετανικής εταιρείας και τα χρήματα θα καταβάλλονταν μετά την παρέλευση μίας ημέρας από την καταβολή των μετοχών. Ο δικαιούχος αρνήθηκε να ακολουθήσει αυτό το σκεπτικό.

Τα συμπεράσματα είναι τα εξής. Για κάποιους λόγους, τα εμπλεκόμενα τραπεζικά ιδρύματα επιθυμούσαν να αποφύγουν πάσα εμπλοκή που θα φανέρωνε πως υπήρξε πράξη ανταλλαγής με τον δικαιούχο αυτών των συγκεκριμένων μετοχών. Θα μπορούσε κανείς και να σκεφτεί ότι προτάθηκε η βρετανική οδός έναντι ενός τιμήματος ύψους 1,5 δις ευρώ, με σκοπό κάποιος να επωφεληθεί στη συνέχεια από την πραγματική αξία των μετοχών, χωρίς βεβαίως να αποκαλύπτεται. Τρίτο πιθανό συμπέρασμα είναι το ακόλουθο: Κάποιοι επιθυμούσαν να βάλουν χέρι στις μετοχές, χωρίς να καταβάλουν ούτε μία δραχμή. Ανεξάρτητα όμως από όλα τα παραπάνω, η ουσία είναι η εξής: Υπήρξε συνάντηση και συζήτηση επί της υποθέσεως, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Κεντρικής Τράπεζας και της Εθνικής. Άρα και ο κ. Προβόπουλος γνωρίζει και η ηγεσία της Εθνικής γνωρίζει.

Διαβάστε την πράξη παύσεως των εκκαθαριστών: .. .. ..

ΠΗΓΉ: http://www.blog.minoas.info/2011/09/15-10.html
.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..

"ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ"–"ΔΩΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ"
TON ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (ΜΚΟ) E.N.D (END NATIONAL DEBT, ELLAS NEVER DIE), ΑΠΟ 4 ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ E.N.D.

Η ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΦΟΡΟ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 27 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ !!!!!!.

ΑΡΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 2011 !!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΦΟΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΚΟΜΗ;;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΓΙΑ ΜΟΛΙΣ 500 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΦΟΡΟ;;;;;;

ΠΗΓΉ: http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2013/11/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου