27 Μαρτίου 2014

Αγαπητοί συνέλληνες, Παρακαλούμε, τα συνημμένα έγγραφα όπως υπογραφούν από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και τα μέλη των δημοτικών συμβουλίων οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποστηριχτούν από τις ομάδες μας.


Αγαπητοί συνέλληνες,

Παρακαλούμε, τα συνημμένα έγγραφα όπως υπογραφούν από όλους τους υποψηφίους Δημάρχους και τα μέλη των δημοτικών συμβουλίων οι οποίοι ενδιαφέρονται να υποστηριχτούν από τις ομάδες μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, θα πρέπει να υπογράψει με όλα τα μέλη που προτείνονται στο ψηφοδέλτιο ότι θα υποστηρίζουν ατομικά αλλά και συλλογικά το δίκαιο και όπως περιγράφεται στον συνημμένο όρκο.
Επίσης, θα πρέπει να υπογράψουν και την απόφαση του ΔΣ όπως προσαρτάται. Το πληρεξούσιο θα το υπογράψει ο υποψήφιος Δήμαρχος σε δεύτερο στάδιο.



Κάποιο άτομο από την κάθε ομάδα, θα πρέπει να συμπληρώσει τα όσα σημεία λείπουν από τα έγγραφα που προσαρτώνται.

Μόλις μαζέψετε τις υπογραφές και έχετε τα αυθεντικά έγγραφα, παρακαλώ όπως τα σκανάρετε και να μου τα στείλετε για αρχειοθέτηση. Τα αυθεντικά θα μας τα στείλετε με κάποιο τρόπο.
Επίσης, παρακαλώ όπως σημειώνετε στο Θέμα στο εμαιλ το όνομα του Δήμου για να μας βοηθά στην αρχειοθέτηση.

Αφού υπογραφούν αυτά, τότε μπορείτε να προχωρήσετε ανοικτά και να υποστηρίζετε το σχήμα αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, οι προτεινόμενοι θα πρέπει να είναι ελεγμένοι από τους τοπικούς, θα πρέπει να τους κρίνετε ως τους «Άριστους» και ότι όντως αξίζουν την «Χρυσή σας ψήφο».

Ο σκοπός που γίνονται όλα αυτά, είναι για να γίνει όντως η διαλογή των Αρίστων που αξίζουν να αντιπροσωπεύσουν το κοινό συμφέρον.

Καλή συνέχεια
Βίκυ Χαραλάμπους

Υ.Γ.
Παρακαλώ όπως κοινοποιήσετε προς όλες τις ομάδες

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου